kw.\*:("Pescado comestible")
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Consumer evaluation of the sensory properties of fish = Evaluation, par les consommateurs, des propriétés organoleptiques des poissonsSAWYER, F. M; CARDELLO, A. V; PRELL, P. A et al.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 1, pp 12-24, issn 0022-1147, 8 p.Article
Compatibilité entre les anticorps et leurs compléments parmi plusieurs espèces de poissonsMATSUYAMA, H; NAKAO, M; YANO, T et al.Nippon Suisan Gakkaishi. 1988, Vol 54, Num 11, pp 1993-1996, issn 0021-5392Article
Anguilles, carpes, brèmes et autres pyralènesNAU, Jean-Yves.Revue médicale suisse. 2012, Vol 8, Num 326, pp 292-293, issn 1660-9379, 2 p.Article
Predicting toxicity equivalents in fish tissueLASRADO, J. A; SANTERRE, C. R; MCCABE, G. P et al.Journal of food protection. 2005, Vol 68, Num 12, pp 2679-2685, issn 0362-028X, 7 p.Article
Flavor profiles of 17 species of North Atlantic fish = Profils de flaveur de 17 espèces de poissons de l'Atlantique NordPRELL, P. A; SAWYER, F. M.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 4, pp 1036-1042, issn 0022-1147Article
Freezing points of blood serum and muscle juice in fish = Points de congélation du sérum sanguin et du jus des muscles de poissonsTSUMATANI, K; OHTA, F.Nippon Suisan Gakkaishi. 1987, Vol 53, Num 9, issn 0021-5392, 1695Article
Propriétés texturales de la chair de poissons d'élevage ou pêchés en merHATAE, K; KYUNG HEE LEE; TSUCHIYA, T et al.Nippon Suisan Gakkaishi. 1989, Vol 55, Num 2, pp 363-368, issn 0021-5392Article
Shelf-life of sterile snapper (Chrysophrys auratus) = Durée de conservation des vivaneaux stérilisés (Chrysophrys auratus)FLETCHER, G. C; HODGSON, J. A.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 5, pp 1327-1332, issn 0022-1147Article
Microbiological, chemical and sensory assessment of iced whole and filleted aquacultured rainbow troutCHYTIRI, S; CHOULIARA, I; SAVVAIDIS, I. N et al.Food microbiology. 2004, Vol 21, Num 2, pp 157-165, issn 0740-0020, 9 p.Article
A routine method and test paper method for the differentiation between frozen-thawed and unfrozen fish = Une méthode de routine et une méthode utilisant un papier indicateur pour différencier les poissons frais des poissons congelés-décongelésKITAMIKADO, M; YUAN, C; YOSHIOKA, K et al.Nippon Suisan Gakkaishi. 1988, Vol 54, Num 12, pp 2149-2151, issn 0021-5392Article
Les constituants azotés extractibles dans la chair sombre de poissonOBATAKE, A; TSUMIYAMA, S; YAMAMOTO, Y et al.Nippon Suisan Gakkaishi. 1985, Vol 51, Num 9, pp 1461-1468, issn 0021-5392Article
Interpretation of Interlaboratory Trials Based on Accuracy ProfilesFEINBERG, Max; GRANIER, Guy; MERMET, Jean-Michel et al.Journal of AOAC International. 2010, Vol 93, Num 2, pp 725-733, issn 1060-3271, 9 p.Article
Consumer liking and willingness to pay for high welfare animal-based productsNAPOLITANO, Fabio; GIROLAMI, Antonio; BRAGHIERI, Ada et al.Trends in food science & technology (Regular ed.). 2010, Vol 21, Num 11, pp 537-543, issn 0924-2244, 7 p.Article
Testing the assertion that 'local food is best' : the challenges of an evidence-based approachEDWARDS-JONES, Gareth; MILA I CANALS, Llorenc; HARRIS, Ian M et al.Trends in food science & technology (Regular ed.). 2008, Vol 19, Num 5, pp 265-274, issn 0924-2244, 10 p.Article
Control of bacterial pathogens during processing of cold-smoked and dried salmon stripsEKLUND, M. W; PETERSON, M. E; POYSKY, F. T et al.Journal of food protection. 2004, Vol 67, Num 2, pp 347-351, issn 0362-028X, 5 p.Article
A research note. Conversion of provitamin D3 to vitamin D3 by monochromatic ultraviolet rays in fish dark muscle mince = Note de recherche. Conversion, par les rayons ultraviolets monochromatiques, de la provitamine D3 en vitamine D3 dans la chair hachée de muscle foncé des poissonsHIDAKA, A; SUZUKI, H; HAYAKAWA, S et al.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 4, pp 1070-1073, issn 0022-1147, 3 p.Article
Comparison of volatile acid number test with enzymatic acetic acid assay for assessment of seafood quality = Comparaison du test du nombre d'acides volatils et d'un dosage enzymatique de l'acide acétique pour l'évaluation de la qualité des produits de la merMCCARTHY, H. T; ELLIS, P. C; SILVA, M. L et al.Journal - Association of official analytical chemists. 1989, Vol 72, Num 5, pp 828-834, issn 0004-5756Article
Determination of volatile basic nitrogen in fish : a third collaborative study by the West European Fish Technologists' Association (WEFTA) = Dosage de l'azote basique volatil dans le poisson : une troisième étude interlaboratoires par la West European Fish Technologists' Association (WEFTA)ANTONACOPOULOS, N; VYNCKE, W.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1989, Vol 189, Num 4, pp 309-316, issn 0044-3026Article
Rapid high-performance liquid chromatographic method for the determination of oxolinic acid in fish serum employing solid-phase extraction = Méthode rapide de chromatographie liquide haute performance utilisant l'extraction en phase solide pour le dosage de l'acide oxolinique dans le sérum de poissonHUSTVEDT, S. O; SALTE, R; BENJAMINSEN, T et al.Journal of chromatography. Biomedical applications. 1989, Vol 494, pp 335-339, issn 0378-4347Article
Comparing vectors of adjusted means when covariance matrices are unegualMISRA, R. K.Biometrical journal. 1988, Vol 30, Num 2, pp 203-208, issn 0323-3847Article
Enzymes in the fishing industry = Les enzymes en industrie des produits de la merSTEFANSSON, G.Food technology (Chicago). 1988, Vol 42, Num 3, pp 64-65, issn 0015-6639Article
Molecular filtration for recovery of waterborne viruses of fish = Filtration moléculaire pour la récupération, dans le poisson, de virus provenant des eauxWATANABE, R. A; FRYER, J. L; ROHOVEC, J. S et al.Applied and environmental microbiology (Print). 1988, Vol 54, Num 6, pp 1606-1609, issn 0099-2240Article
Purification and characterization of milkfish (Chanos chanos) myosin = Purification et caractérisation de la myosine de chanidé (Chanos chanos)CHEN, C. S; HWANG, D. C; JIANG, S. T et al.Nippon Suisan Gakkaishi. 1988, Vol 54, Num 8, pp 1423-1427, issn 0021-5392Article
The use of sodium dodecyl sulphate polyacrylamide gel electrophoresis in fish species identification - A procedure suitable for cooked and raw fish = Utilisation de l'électrophorèse en gel de polyacrylamide dodécyl sulfate de sodium pour l'identification des espèces de poisson. Protocole utilisable pour le poisson cuit ou cruSCOBBIE, A. E; MACKIE, I. M.Journal of the science of food and agriculture. 1988, Vol 44, Num 4, pp 343-351, issn 0022-5142Article
A research note. Properties of dark and light tissue from horse mackerel (Trachurus murphyi) = Note de recherche. Propriétés des tissus sombres et clairs du chinchard (Trachurus murphyi)RUTMAN, M; AGUILERA, J. M; BISSO, G et al.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 1, pp 284-289, issn 0022-1147, 3 p.Conference Paper