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kw.\*:("Préparation enzymatique")

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Use of a milk assay to evaluate the effects of potassium on commercial yeast lactases = Utilisation d'un test sur le lait pour l'évaluation des effets du potassium sur les préparations industrielles de lactaseJACOBER-PIVARNIK, L. F; RAND, A. G. JR.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 2, pp 435-445, issn 0022-1147Article

Computer-aided substrate design for biocatalysis : an enzymatic access to optically active propranololWOAN-RU SHIEH; DA-MING GOU; CHING-SHIH CHEN et al.Journal of the Chemical Society. Chemical communications. 1991, Num 9, pp 651-653, issn 0022-4936Article

Detection and assay of (1-4)-β-D-glucanase,(1-3)-β-D-glucanase, (1-3)(1-4)-β-D-glucanase, and xylanase based on complex formation of substrate with Congo red = Détection et analyse de la (1-4)-β-D-glucanase, de la (1-3)-β-D-glucanase, de la (1-3)(1-4)-β-D-glucanase et de la xylanase, basée sur la formation d'un complexe avec le substrat en présence de rouge CongoWOOD, P. J; WEISZ, J.Cereal chemistry. 1987, Vol 64, Num 1, pp 8-15, issn 0009-0352Article

Etude de l'activité protéolytique d'une préparation microbienne destinée à accélérer l'affinage des fromages = Studies on proteolytic activity of microbial preparation for cheese ripening accelerationZELAZOWSKA, H; JEDRYCHOWSKI, L; REPS, A et al.Le Lait (Print). 1985, Vol 65, Num 647-648, pp 35-44, issn 0023-7302Article

Removal of contaminating proteinases from crude preparations of microbial enzymes = Elimination des protéases contaminant les préparations brutes d'enzymes microbiennesKRALOVA, B; DEMNEROVA, K; DOBRANSKY, T et al.Journal of chromatography. 1986, Vol 366, pp 427-430, issn 0021-9673Article

Sur le projet d'arrêté relatif à l'emploi de préparations enzymatiques dans la fabrication de certaines denrées et boissons destinées à l'alimentation humaine = Regulation project for use of enzymic preparation for selected food and beverage manufactureRAOUL, Y.Bulletin de l'Académie nationale de médecine. 1987, Vol 171, Num 9, pp 1143-1145, issn 0001-4079Article

The enzyme maze = Le labyrinthe des enzymesWEST, S.Food technology (Chicago). 1988, Vol 42, Num 4, pp 98-102, issn 0015-6639Article

Bêta-galactosidase in the acceleration of Ras cheese ripening = Accélération de la maturation du fromage Ras par la β-galactosidaseFARAHAT, S. M; RABIE, A. M; ABDEL BAKY, A. A et al.Food chemistry. 1984, Vol 14, Num 3, pp 215-225, issn 0308-8146Article

STUDIES ON ENZYMIC METHODS FOR EXTRACTION OF INULIN FROM JERUSALEM ARTICHOKES = ETUDE DES METHODE ENZYMATIQUES POUR L'EXTRACTION DE L'INULINE DES TOPINAMBOURSKIERSTAN M.1983; ENZYME AND MICROBIAL TECHNOLOGY; ISSN 0141-0229; GBR; DA. 1983; VOL. 5; NO 6; PP. 445-448; BIBL. 13 REF.; 4 FIG./1 TABL.Article

AN IMPROVED PROCESS OF MIRIN-MAKING USING SUPPLEMENTAL ENZYME PREPARATIONS AT A LIMITED CONCENTRATION OF ALCOHOL = UN PROCEDE AMELIORE DE FABRICATION DU MIRIN, UTILISANT DES PREPARATIONS ENZYMATIQUES SUPPLEMENTAIRES, A CONCENTRATION LIMITEE EN ALCOOLUCHIDA M; OYASHIKI H; NAGAHAMA G et al.1983; JOURNAL OF FERMENTATION TECHNOLOGY (OSAKA, 1977); ISSN 0385-6380; JPN; DA. 1983; VOL. 61; NO 3; PP. 247-252; BIBL. 7 REF.; 1 FIG./4 TABL.Article

OPROCOWANIE NOWEJ TECHNOLOGII EKSTRAKTU SLODOWEGO DLA POTRZEB PRZEMYSLU PIEKARSKIEGO. = MISE AU POINT D'UNE NOUVELLE TECHNOLOGIE DE PREPARATION D'EXTRAITS DE MALT DESTINES A L'INDUSTRIE BRASSICOLE.STRZELEC B; SZMELICH W.1980; PRACE INSTYTUTOW I LABORATORIOW BADAWCZYCK PRZEMYSLU SPOZYWCZEGO.; ISSN 0554-9043; POL; DA. 1980; VOL. 33; PP. 35-42; ABS. ENG/RUS; BIBL. 10 REF.; 5 TABL.Article

THE PROTEIN DEGRADATION IN CHEDDAR CHEESE MANUFACTURED FROM MILK TREATED WITH LACTASE = LA DEGRADATION DES PROTEINES DANS DU CHEDDAR FABRIQUE A PARTIR DE LAIT TRAITE PAR DE LA LACTASEGOODA E; BEDNARSKI W; POZNANSKI S et al.1983; MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1983; VOL. 38; NO 2; PP. 83-86; ABS. GER; BIBL. 27 REF.; 3 TABL.Article

IMMUNOCHEMICAL DETERMINATION OF CHILLPROOFING ENZYME IN BEER. = DETERMINATION, PAR TECHNIQUES IMMUNOCHIMIQUES, DES ENZYMES CRYORESISTANTES DANS LA BIEREFUKAL L; KAS J; PALUSKA E et al.1982; SBORNIK VYSOKE SKOLY CHEMICKO-TECHNOLOGICKE V PRAZE. POTRAVINY.; ISSN 0554-9701; CSK; DA. 1982; NO 53; E; PP. 145-162; ABS. CZE/RUS; BIBL. 38 REF.; 8 FIG./2 TABL.Article

Kinetics of the enzymatic maceration of applesTANTCHEV, S. S; MÄLKI, Y; RAEV, N et al.Flüssiges Obst. 1993, Vol 60, Num 7, pp 259-261, issn 0015-4539Article

Einige Ergebnisse der Auftrennung eines Handels-Pectinenzympräparates in diskrete Enzyme. I. Isolierung, Reinigung und Charakterisierung einer exo-oligogalacturonase = Quelques résultats de la séparation des enzymes considérées individuellement, à partir d'une préparation pectique commercialisée. I. Isolement, purification et caractérisation d'une exo-oligogalacturonase = Some results of the isolation of discrete enzymes (exo-polygalacturonase and pectinesterase) from a commercial pectic enzyme preparation. I. Isolation, purification and characterisation of an exo-polygalacturonase (exo-PG)OMRAN, H; DORREICH, K; GIERSCHNER, K et al.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 1986, Vol 19, Num 6, pp 457-463, issn 0023-6438Article

Einige Ergebnisse der Auftrennung eines Handels-Pectinenzympräparates in diskrete Enzyme. II. Isolierung, Reinigung und Charakterisierung der Pectinesterase = Quelques résultats de la séparation des enzymes, considérées individuellement, à partir d'une préparation pectique commercialisée. II. Isolement, purification et caractérisation de la pectinestérase = Some results of the isolation of discrete enzymes (exo-polygalacturonase and pectinesterase) from a commercial pectic enzyme preparation. II. Isolation, purification and characterisation of a pectinesterase (PE)DORREICH, K; OMRAN, H; GIERSCHNER, K et al.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 1986, Vol 19, Num 6, pp 464-468, issn 0023-6438Article

Les protéases non coagulantes dans les industries agro-alimentaires : propriétés biochimiques et applications technologiquesDRIOU, A; SAINT-PAUL, F; PAQUET, D et al.Industries alimentaires et agricoles. 1985, Vol 102, Num 4, pp 311-320, issn 0019-9311Article

Improving the quality of Ras cheese made without starter = Amélioration de la qualité du fromage Ras fabriqué sans levain lactiqueEL-NESHAWY, A. A; RABIE, A. M; ABDEL BAKY, A. A et al.Food chemistry. 1984, Vol 14, Num 3, pp 201-213, issn 0308-8146Article

ACCELERATED RIPENING OF CHEDDAR CHEESE WITH A COMMERCIAL PROTEINASE AND INTRACELLULAR ENZYMES FROM STARTER STREPTOCOCCI = ACCELERATION DE LA MATURATION DU FROMAGE CHEDDAR PAR UNE PREPARATION COMMERCIALE DE PROTEASE ET PAR LES ENZYMES INTRACELLULAIRES DES STREPTOCOQUESLAW BA; WIGMORE AS.1983; JOURNAL OF DAIRY RESEARCH; ISSN 0022-0299; GBR; DA. 1983; VOL. 50; NO 4; PP. 519-525; BIBL. 19 REF.; 3 TABL.Article

Evaluation of Two Food Grade Proliposomes To Encapsulate an Extract of a Commercial Enzyme Preparation by MicrofluidizationNONGONIERMA, Alice B; ABRLOVA, Magdalena; FENELON, Mark A et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 2009, Vol 57, Num 8, pp 3291-3297, issn 0021-8561, 7 p.Article

Influence of carboxylic acids on wheat carboxypeptidase ; their inhibition modes and effect of citric acid on stabilization in spray drying = Influence des acides carboxyliques sur les carboxypeptidases du blé ; leur mode d'inhibition et l'effet de l'acide citrique sur la stabilisation lors du séchage par atomisationUMETSU, H; ICHISHIMA, E.Nippon Shokuhin Kogyo Gakkai-Shi. 1989, Vol 36, Num 8, pp 671-675, issn 0029-0394Article

Measurement of β-amylase in cereal flours and commercial enzyme preparations = Evaluation de la β-amylase dans les farines de céréales et les préparations industrielles d'enzymeMCCLEARY, B. V; CODD, R.Journal of cereal science (Print). 1989, Vol 9, Num 1, pp 17-33, issn 0733-5210Article

The bread improving effect of fungal α-amylase = Effet d'une α-amylase fongique sur l'amélioration de la qualité du painCAUVAIN, S. P; CHAMBERLAIN, N.Journal of cereal science (Print). 1988, Vol 8, Num 3, pp 239-248, issn 0733-5210Conference Paper

Changes in carbohydrate fractions in enzyme-supplemented bread and potential relationship to staling = Modifications des fractions glucidiques des pains complémentés en enzyme et influence possible sur le rassissementLIN, Wei.1982Thesis

Eficacia de la formulacion enzymatica «Röhament O» en la tecnologia del aceite de oliva. Composicion y valoracion organoleptica de los aceites obtenidos = Efficacité de la préparation enzymatique «Röhament O» en technologie de l'huile d'olive. Composition et propriétés organoleptiques des huiles obtenues = Efficacy of the enzymatic formulation «Röhament O» in the technology of the olive oil. Composition and organoleptic valuation of the oil procuredALBA MENDOZA, J; RUIZ GOMEZ, M. A; PRIETO GONZALEZ, M. C et al.Grasas y aceites (Sevilla). 1987, Vol 38, Num 5, pp 271-277, issn 0017-3495Conference Paper

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