Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Produit laitier")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 15195

  • Page / 608
Export

Selection :

  • and

EFFECT OF MODERN PACKAGING MATERIALS ON THE KEEPING QUALITY OF KHOA = EFFET DES MATERIAUX MODERNES D'EMBALLAGE SUR LA QUALITE DE CONSERVATION DU KHOAABHAY KUMAR; RAJORHIA GS; SRINIVASAN MR et al.1975; J. FOOD SCI. TECHNOL.; INDIA; DA. 1975; VOL. 12; NO 4; PP. 172-177; BIBL. 22REF.Article

EFFECT OF ADDITION OF DIFFERENT CHEMICAL ADDITIVES TO MILK UPON THE QUALITY OF FREEZE DRIED CURD (DAHI) POWDER. = EFFET DE L'ADDITION DE DIVERS ADDITIFS CHIMIQUES AU LAIT SUR LA QUALITE DU CAILLE LYOPHILISE "DAHI")BAISYA RK; BOSE AN.1975; J. FOOD SCI. TECHNOL.; INDIA; DA. 1975; VOL. 12; NO 6; PP. 306-308; BIBL. 7 REF.Article

ISOLATION OF SALMONELLAE FROM NATURALLY CONTAMINATED DRIED MILK PRODUCTS. III. INFLUENCE OF PRE-ENRICHMENT CONDITIONS = ISOLEMENT DE SALMONELLES A PARTIR DE PRODUITS LAITIERS DESHYDRATES CONTAMINES NATURELLEMENT. III. INFLUENCE DES CONDITIONS DE PRE-ENRICHISSEMENTRAY B; JEZESKI JJ; BUSTA FF et al.1972; J. MILK FOOD TECHNOL.; U.S.A.; DA. 1972; VOL. 35; NO 10; PP. 607-614; BIBL. 19REF.Serial Issue

LES APPLICATIONS DU FROID EN LAITERIE. QUELQUES ASPECTS NOUVEAUX.GROSCLAUDE G; AUCLAIR J.1976; C.R. ACAD. AGRIC. FR.; FR.; DA. 1976; VOL. 62; NO 9; PP. 642-655Article

SYMPOSIUM: NUTRITIONAL VALUE OF DAIRY FOODS1979; J. DAIRY SCI.; USA; DA. 1979; VOL. 62; NO 10; PP. 1665-1702; BIBL. DISSEM.Article

A novel application of neutron scattering on dairy productsTROMP, R. Hans; BOUWMAN, Wim G.Food hydrocolloids. 2007, Vol 21, Num 2, pp 154-158, issn 0268-005X, 5 p.Article

Évolution de l'offre alimentaire des produits laitiers = Trends in dairy product supplyRONEY, B.Sciences des aliments. 2011, Vol 30, Num 1-4, pp 7-11, issn 0240-8813, 5 p.Article

Lait et ultra-frais: créez la différence !Process (Cesson-Sévigné). 2011, Num 1284, issn 0998-6650, 36-56 [17 p.]Article

Sphingoid bases in dairy productsRIBAR, Slavica; KARMELIC, Ivana; MESARIC, Marko et al.Food research international. 2007, Vol 40, Num 7, pp 848-854, issn 0963-9969, 7 p.Article

Whey texturization: A way forwardONWULATA, Charles; TOMASULA, Peggy.Food technology (Chicago). 2004, Vol 58, Num 7, pp 50-54, issn 0015-6639, 4 p.Article

Yaourts : plein pot sur la santé activeRENARD, Anne-Caroline.Arômes ingrédients additifs. 2004, Num 54, pp 28-31, issn 1260-9978, 4 p.Article

Technology transfer of some Moroccan traditional dairy products (lben, jben and smen) to small industrial scaleBENKERROUM, N; TAMIME, A. Y.Food microbiology. 2004, Vol 21, Num 4, pp 399-413, issn 0740-0020, 15 p.Article

Fromages à pâte fraîche et fondusRENARD, Anne-Caroline.Arômes ingrédients additifs. 2004, Num 52, pp 26-33, issn 1260-9978, 8 p.Article

Les laits enrichis en standard : Aliments santé : le marché en redemandeRICHARD, Sylvie.RIA. Revue économique et technique de l'industrie alimentaire européenne. 2004, Num 645, issn 0035-4244, p.43Article

The transfer of radiocesium from pasture to milkJOHANSON, K. J; KARLEN, G; BERTILSSON, J et al.Science of the total environment. 1989, Vol 85, pp 73-80, issn 0048-9697, 8 p.Article

Packaging and presentation = Emballage et présentationPAINE, F. A.Journal of the Society of Dairy Technology. 1985, Vol 38, Num 2, pp 44-47, issn 0037-9840Article

A note on lactose fermenting yeasts in milk products = Note sur les levures fermentant le lactose dans les produits laitiersSUBRAMANIAN, P; SHANKAR, P. A.Journal of food science and technology (Mysore). 1983, Vol 20, Num 4, pp 181-183, issn 0022-1155Article

Some characteristics of surk, a traditional Turkish cheeseSAGDIC, Osman; SIMSEK, Bedia; GURSOY, Orhan V et al.Archiv für Lebensmittelhygiene. 2005, Vol 56, Num 1, pp 13-15, issn 0003-925X, 3 p.Article

Du neuf pour vos fromagesROUSSELIN-ROUSVOAL, Fanny.Process (Cesson-Sévigné). 2004, Num 1200, pp 32-33, issn 0998-6650, 2 p.Article

Guide pratique d'analyse microbiologique des laits et des produits laitiersBEERENS, H; LUQUET, F. M.1987, 144 p., isbn 2-85206-395-6Book

UEBER DAS VORKOMMEN VON AFLATOXIN MIN TROCKENMILCHERZEUGNISSEN = LA PRESENCE D'AFLATOXINE M DANS LES PRODUITS LAITIERS EN POUDREJUNG M; HANSSEN E.1974; FOOD COSMET. TOXICOL.; G.B.; DA. 1974; VOL. 12; NO 1; PP. 131-138; ABS. ANGL.; BIBL. 27REF.Article

LE LAIT ET LES PRODUITS LAITIERS EN REPUBLIQUE POPULAIRE DE MONGOLIE.ACCOLAS JP; DEFFONTAINES JP; AUBIN F et al.1978; LAIT; FRA; DA. 1978; VOL. 58; NO 575-576; PP. 278-286Article

Le yoghourt stimule l'absorption intestinale du calciumJAISSER, F; BOUCHARD, A; BLANCHARD, F et al.LA PRESSE MEDICALE. 1987, Vol 16, Num 34, 1705 p.Serial Issue

Die Entwicklung der Vertriebswege der Molkereiunternehmen bis zum Ende der 80er Jahre = Développement des canaux de distribution des laiteries jusqu'à la fin des années 80 = The development of distribution channels for dairy factories until the end of the eightiesLANDHEER, J. D; NEITZKE, A.Milchwissenschaft. 1984, Vol 39, Num 6, pp 342-345, issn 0026-3788Article

REVIEWS OF THE PROGRESS OF DAIRY SCIENCE. WATER-SOLUBLE VITAMINS IN MILK AND MILK PRODUCTS = REVUE DES PROGRES DE LA SCIENCE LAITIERE. VITAMINES HYDROSOLUBLES DANS LE LAIT ET LES PRODUITS LAITIERSGREGORY ME.1975; J. DAIRY RES.; G.B.; DA. 1975; VOL. 42; NO 1; PP. 197-216; BIBL. 3 P. 1/2Article

  • Page / 608