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Rheological matching of puree type fruit and vegetable products with model suspensions = Etude rhéologique de produits de type purée de fruit ou de légume à l'aide de suspensions modèlesDE CINDIO, B; COZZOLINO, G; SKIERKOWSKI, K et al.Chimica oggi. 1986, Num 4, pp 21-25, issn 0392-839XArticle

Ruggedness testing of the official method for rot fragments in comminuted tomato products = Evaluation des imperfections de la méthode officielle utilisée pour détecter les fragments de pourriture dans les produits à base de purée de tomateRUSSELL, G. E.Journal - Association of official analytical chemists. 1985, Vol 68, Num 5, pp 896-898, issn 0004-5756Conference Paper

Chemical detection of mold in processed foods = Détection chimique des moisissures dans les aliments préparésCOUSIN, M. A; ZEIDLER, C. S; NELSON, P E et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 2, pp 439-445, issn 0022-1147Article

A research note. Particle size of water insoluble tomato solids measured by laser instrumentation = Note de recherche. Mesure au laser, de la dimension des particules solides non hydrosolubles dans les tomatesGETCHELL, R. N; SCHLIMME, D. V.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 5, pp 1495-1496, issn 0022-1147Article

DETERMINATION OF GEOTRICHUM MOLD IN COMMINUTED FRUITS AND VEGETABLES : COLLABORATIVE STUDY. = NUMERATION DE LA MOISISSURE GEOTRICHUM DANS LES FRUITS ET LEGUMES BROYES : ETUDE INTERLABORATOIRES.CICHOWICZ SM; BANDLER R.1982; JOURNAL - ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS.; ISSN 0004-5756; USA; DA. 1982; VOL. 65; NO 5; PP. 1095-1096; 1 TABL.Article

Effect of fruit firmness and processing parameters on the particle size distribution in applesauce of two cultivars = Effets de la fermeté des fruits et des paramètres technologiques sur la distribution de la taille des particules dans les compotes de pommes de deux cultivarsNOGUEIRA, J. N; MCLELLAN, M. R; ANANTHESWARAN, R. C et al.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 3, pp 744-753, issn 0022-1147, 4 p.Conference Paper

RELACION ENTRE LA ESTRUCTURA Y LAS PROPIEDADES REOLOGICAS DE LOS ZUMOS Y PURIS DE FRUTAS Y HORTALIZAS = RELATIONS ENTRE LA STRUCTURE ET LES PROPRIETES RHEOLOGIQUES DES JUS OU PUREES DE FRUITS OU LEGUMESGARCIA TERESA R; BURON ARIAS I.1980; REV. AGROQUIM. TECNOL. ALIMENT.; ISSN 0034-7698; ESP; DA. 1980; VOL. 20; NO 1; PP. 70-78; ABS. ENG; BIBL. 25 REF.Article

Heat recovery and exergy balance in a tomato paste plant = Récupération de chaleur et bilan d'exergie d'une usine de purée de tomateFORCINITI, D; ROTSTEIN, E; URBICAIN, M. J et al.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 4, pp 934-939, issn 0022-1147Article

Comparison and modeling of microwave tempering and infrared assisted microwave tempering of frozen potato pureeSEYHUN, N; RAMASWAMY, H; SUMNU, G et al.Journal of food engineering. 2009, Vol 92, Num 3, pp 339-344, issn 0260-8774, 6 p.Article

Enzyme-linked immunosorbent assay for detection of mold in tomato puree = Le test à enzyme fixée sur immunosorbant pour la détection des moisissures dans les purées de tomateLIN, H. H; LISTER, R. M; COUSIN, M. A et al.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 1, pp 180-192, issn 0022-1147Article

Gas chromatographic determination of fenvalerate insecticide residues in processed tomato products and by-products = Dosage, par chromatographie gazeuse, des résidus de l'insecticide fenvalérate dans les produits et les sous-produits de tomatesSPITTLER, T. D; ARGAUER, R. J; LISK, D. J et al.Journal - Association of official analytical chemists. 1984, Vol 67, Num 4, pp 824-826, issn 0004-5756Article

Rheological behaviour of fresh and frozen potato puree in steady and dynamic shear at different temperaturesALVAREZ, Maria Dolores; FERNANDEZ, Cristina; CANET, Wenceslao et al.European food research & technology (Print). 2004, Vol 218, Num 6, pp 544-553, issn 1438-2377, 10 p.Article

Volatile components in the headspace of eight mango cultivars = Les composés volatils de l'espace de tête de 8 cultivars de mangueACKERMAN, L. G. J; TORLINE, P. A.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 1984, Vol 17, Num 6, pp 339-341, issn 0023-6438Article

Daminozide and unsymmetrical dimethylhydrazine (UDMH) residues in fresh and processed Red Delicious apples = Résidus de daminozide et de diméthylhydrazine assymétrique dans les pommes Red Delicious fraiches ou transforméesRYMAL, K. S; DOZIER, W. A. JR; KNOWLES, J. W et al.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 3, pp 242-244, issn 0362-028XArticle

Determination of sensory components accounting for intervarietal variation in apple sauce and slices using factor analysis = Détermination, en utilisant l'analyse factorielle, des paramètres sensoriels pris en compte pour l'évaluation des variations intervariétales des compotes et des tranches de pommesMCLELLAN, M. R; LIND, L. R; KIME, R. W et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 3, pp 751-755, issn 0022-1147Article

REOLOGIA FISICO QUIMICA DEL PURE DE ALBARICOQUE. II. CARACTERIZACION DEL FLUJO Y RELACION ENTRE LOS PARAMETROS REOLOGICOS Y LAS CARACTERISTICAS QUIMICAS Y FISICAS DEL PRODUCTO. = RHEOLOGIE PHYSICOCHIMIQUE DE LA PUREE D'ABRICOT. II. CARACTERISATION DU FLUX ET RELATIONS ENTRE LES PARAMETRES RHEOLOGIQUES ET LES CARACTERISTIQUES CHIMIQUES ET PHYSIQUES DU PRODUITCOSTELL E; CLEMENTE G; DURAN L et al.1982; REVISTA DE AGROQUIMICA Y TECNOLOGIA DE ALIMENTOS; ISSN 0034-7698; ESP; DA. 1982; VOL. 22; NO 4; PP. 539-550; ABS. ENG; BIBL. 18 REF.; 2 FIG./3 TABL.Article

Rheology of apple sauce : effect of apple cultivar, firmness, and processing parameters = La rhéologie des compotes de pomme : effets du cultivar, de la fermeté des fruits et des paramètres de traitementRAO, M. A; COOLEY, H. J; NOGUEIRA, J. N et al.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 1, pp 176-179, issn 0022-1147Article

Effect of postharvest storage and ripening of apples on the sensory quality of processed applesauce = Effets du stockage après récolte et de la maturation des pommes sur la qualité organoleptique des compotes de pommeMCLELLAN, M. R; MASSEY, L. M. JR.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 5, pp 1323-1326, issn 0022-1147Article

A RESEARCH NOTE. HEAT-INDUCED CHANGES IN FREE AMINO ACIDS ON MANUFACTURING HEATED PULPS, PUREES AND PASTES FROM TOMATOES = NOTE DE RECHERCHE. MODIFICATIONS, INDUITES PAR LA CHALEUR, DES ACIDES AMINES LIBRES LORS DE LA FABRICATION DES PULPES, DES PUREES ET DES PATES DE TOMATEOKITANI A; KIM SY; HAYASE F et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 4; PP. 1366-1367; BIBL. 7 REF.; 1 FIG./1 TABL.Article

Improvement of drum-drying of fruit purees using a preliminary ultrafiltration stepDALL'AGLIO, G; CARPI, G; VERSITANO, A et al.Industria Conserve. 1990, Vol 65, Num 4, pp 332-335, issn 0019-7483, 4 p.Article

Tray drying of apple puree = Séchage sur plateau de la purée de pommeBAINS, M. S; RAMASWAMY, H. S; LO, K. V et al.Journal of food engineering. 1989, Vol 9, Num 3, pp 195-201, issn 0260-8774Article

Process for banana puree preservation at rural level = Procédé de conservation de la purée de banane chez les producteursGARCIA, R; DE ARRIOLA, M. C; DE PORRES, E et al.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 1985, Vol 18, Num 5, pp 323-327, issn 0023-6438Article

RHEOLOGY OF APRICOT PUREE : CHARACTERIZATION OF FLOW. = RHEOLOGIE DE LA PUREE D'ABRICOT : CARACTERISATION DE L'ECOULEMENT.DURAN L; COSTELL E.1982; J. TEXTURE STUD., JOURNAL OF TEXTURE STUDIES.; ISSN 0022-4901; NLD; DA. 1982; VOL. 13; NO 1; PP. 43-58; BIBL. 33 REF.; 5 FIG./3 TABL.Article

Rheological properties of mango pulp and concentrates = Propriétés rhéologiques de la pulpe de mangue et de concentrésLAKSHMINARAYANA RAO, K; EIPESON, W. E; SRINIVASA RAO, P. N et al.Journal of food science and technology (Mysore). 1985, Vol 22, Num 1, pp 30-33, issn 0022-1155Article

ADAPTATION DES POMMES A LA TRANSFORMATION INDUSTRIELLEDRILLEAU JF; AUFFRAY A; BREZON P et al.1981; ; FRA; DA. 1981; DGRST/77 7 0367/DGRST/77 7 0368/DGRST/77 7 0369; 25 P.; 30 CM; BIBL. 13 REF.; ACTION CONCERTEE: TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE ET AGRICOLEReport

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