Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Refrigerated storage")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 2791

  • Page / 112
Export

Selection :

  • and

Photoactivatable time-temperature indicators for low-temperature applications = Indicateurs de durée-température photoactivables pour des applications dans le domaine des basses températuresBHATTACHARJEE, H. R.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1988, Vol 36, Num 3, pp 525-529, issn 0021-8561Conference Paper

Comparison of conventional and automated refrigerated storage systems = Comparaison des systèmes d'entreposage frigorifiques usuels et des sytèmes automatisésCOOKSEY, D. L.International journal of refrigeration. 1986, Vol 9, Num 2, pp 99-104, issn 0140-7007Article

A review on surface heat and mass transfer coefficients during air chilling and storage of food productsKONDJOYAN, Alain.International journal of refrigeration. 2006, Vol 29, Num 6, pp 863-875, issn 0140-7007, 13 p.Conference Paper

Microbial flora of technological interest in raw ovine milk during 6°C storageSANJUAN, Silvia; RUA, Javier; GARCIA-ARMESTO, Maria R et al.International journal of dairy technology. 2003, Vol 56, Num 3, pp 143-148, issn 1364-727X, 6 p.Article

Biogenic amine changes in barramundi (Lates calcarifer) slices stored at 0 °C and 4 °CBAKAR, Jamilah; YASSORALIPOUR, Ali; ABU BAKAR, Fatimah et al.Food chemistry. 2010, Vol 119, Num 2, pp 467-470, issn 0308-8146, 4 p.Article

Modelling transport phenomena in refrigerated food bulks, packages and stacks : basics and advancesVERBOVEN, Pieter; FLICK, D; NICOLAÏ, B. M et al.International journal of refrigeration. 2006, Vol 29, Num 6, pp 985-997, issn 0140-7007, 13 p.Conference Paper

Bien s'entourer pour concevoir une cuisine professionnelle : Cuisines professionnelles, suivez les guides! = To conceive a professional kitchen : Professional kitchens, follow the guides !SAPPA, Faustine.Revue pratique du froid et du conditionnement d'air. 2003, Num 912, pp 38-42, issn 0370-6699, 4 p.Article

Effects of cold storage methods on vase life and physiology of cut waratah inflorescences (Telopea speciosissima, Proteaceae)FARAGHER, J. D.Scientia horticulturae. 1986, Vol 29, Num 1-2, pp 163-171, issn 0304-4238Article

Technology advances in refrigerated storage and transport = Progrès technologiques dans l'entreposage et le transport frigorifiques1985, 336 p.Book

Determination and persistence of imazalil in post-harvest-treated apples during cold storage = Dosage et étude de la persistance de l'imazalil dans des pommes traitées après récolte au cours d'un entreposage au froidCANO, M. P; DE LA PLAZA, J. L; MUNOZ-DELGADO, L et al.Pesticide science. 1987, Vol 19, Num 4, pp 283-287, issn 0031-613XArticle

Development and prevention of chilling injury in papaya fruit = Développement et prévention des altérations dues au froid chez la papayeCHEN, N. M; PAULL, R. E.Journal of the American Society for Horticultural Science. 1986, Vol 111, Num 4, pp 639-643, issn 0003-1062Article

Effect of milk quality and low temperature storage on cheese yield - A summation = Effet de la qualité du lait et du stockage à basse température sur le rendement en fromage - RécapitulatifHICKS, C. L; ONUORAH, C; ÓLEARY, J et al.Journal of dairy science. 1986, Vol 69, Num 3, pp 649-657, issn 0022-0302Article

Dégivrage des installations frigorifiques de chambres froidesMAURER, C.Revue générale du Froid. 1986, Vol 76, Num 5, pp 283-288, issn 0035-3205Article

Quality of rainbow trout chilled-stored after post-catch holding = Qualité des truites arc-en-ciel maintenues à l'état réfrigéré après la pêcheDAWOOD, A. A; ROY, R. N; WILLIAMS, C. S et al.Journal of the science of food and agriculture. 1986, Vol 37, Num 4, pp 421-427, issn 0022-5142Article

Kühlen und Gefrieren von Schlachttierkörpern = Cooling and freezing of carcassesKLETTNER, P.-G.Fleischwirtschaft (Frankfurt). 1996, Vol 76, Num 7, pp 679-687, issn 0015-363X, 724 [8 p.]Article

La préparation des commandes en milieu froid = Orders preparation in cold mediumMOREL, C.Industries alimentaires et agricoles. 1996, Vol 113, Num 5, pp 344-345, issn 0019-9311Article

Entreposage des légumes par utilisation de neigeMURAMATSU, K.Seppyō. 1986, Vol 48, Num 3, pp 149-157, issn 0373-1006Article

Evolution technique des moyens de stockage : Logistique - entreposage - distribution = Technical evolution of storage meansDUCROS, R.Revue générale du froid (1935). 1997, Vol 87, Num NOV, pp 27-33, issn 0755-7868Article

Effect of frozen storage on protein denaturation in bovine muscle. 1. Myofibrillar ATPase activity and differential scanning calorimetric studies = Effet du stockage frigorifique sur la dénaturation des protéines des muscles de boeuf. 1. Etude par mesure de l'activité de l'ATPase myofibrillaire et par calorimétrie différentielle à balayageWAGNER, J. R; ANON, M. C.Journal of Food Technology. 1986, Vol 21, Num 1, pp 9-18, issn 0022-1163Article

Increasing loss of the bound nucleotide contents of carp myosin B during frozen storage = Augmentation des pertes en nucléotides liés de la myosine B de carpe, au cours du stockage frigorifiqueOKADA, T; INOUE, N; AKIBA, M et al.Nippon Suisan Gakkaishi. 1986, Vol 52, Num 1, pp 121-126, issn 0021-5392Article

Refrigeration and the world's food supply - especially in developing countries = La réfrigération et l'approvisionnement alimentaire mondial, en particulier dans les pays en développementPERSSON, P. O.International journal of refrigeration. 1986, Vol 9, Num 3, pp 144-149, issn 0140-7007Article

Utilization of glucose oxidase for extending the shelf-life of fish = Utilisation de la glucose oxydase pour prolonger la durée de conservation des poissonsFIELD, C. E; PIVARNIK, L. F; BARNETT, S. M et al.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 1, pp 66-70, issn 0022-1147Article

Chilled Milk-based Desserts as Emerging Probiotic and Prebiotic ProductsBURITI, Flávia C. A; SAAD, Susana M. I.Critical reviews in food science and nutrition. 2014, Vol 54, Num 1-3, pp 139-150, issn 1040-8398, 12 p.Article

Refrigeration's influence of half-finished products on the quality of breadMITELUT, A; POPA, M; BELC, N et al.Science et technique du froid. 1996, pp 240-247, issn 0151-1637, isbn 2-903633-89-4Conference Paper

Effect of further processing and storage of mechanically deboned chicken on proximate composition, thiamine, riboflavin and TBA values = Effet des traitements ultérieurs et du stockage de la viande de poulet désossée mécaniquement sur sa composition globale, ses teneurs en thiamine et en riboflavine et sur l'indice ATBANG, C. Y. W.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 4, pp 861-864, issn 0022-1147Article

  • Page / 112