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Comparison of the hide powder azure and casein-trinitrobenzene sulfonic acid methods for determining proteolysis in skim milk = Comparaison des méthodes poudre de peau-bleu azur et caséine-trinitrobenzène-acide sulfonique pour déterminer la protéolyse du lait écréméMCKELLAR, R. C.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 6, pp 476-480, issn 0362-028XArticle

Factors affecting the ethanol stability of bovine skim milk. VII. Lactational and compositional effects = Facteurs influençant la stabilité à l'éthanol du lait écrémé de vache. VII. Effets de la composition et de la lactationHORNE, D. S; PARKER, T. G; DONNELLY, W. J et al.Journal of dairy research. 1986, Vol 53, Num 3, pp 407-417, issn 0022-0299Article

Composition of wheys from retentate-supplemented cheese milk and of cream and skim milk from separated whole milk retentates = Composition des lactosérums de lait de fromagerie complémenté en rétentat et de la crème et du lait écrémé provenant de rétentats de lait entier séparésKOSIKOWSKI, F. V; MASTERS, A. R.Journal of dairy science. 1984, Vol 67, Num 9, pp 1887-1891, issn 0022-0302Article

Isolation, solubilization, fractionation by electrofocusing, and immobilization of skim milk membranes = Isolement, solubilisation, fractionnement par électrofocalisation et immobilisation des membranes de lait écréméJANOLINO, V. G; SWAISGOOD, H. E.Journal of dairy science. 1984, Vol 67, Num 6, pp 1161-1168, issn 0022-0302Article

Surface conditioning of stainless steel coupons with skim milk, buttermilk, and butter serum solutions and its effect on bacterial adherenceNGUYEN MANH DAT; LE DUC MANH; HAMANAKA, Daisuke et al.Food control. 2014, Vol 42, pp 94-100, issn 0956-7135, 7 p.Article

Inhibition of the antibacterial lactoperoxidase-thiocyanate-hydrogen peroxide system by heat-treated milk = Inhibition, par le lait traité thermiquement, du système antibactérien lactoperoxydase-thiocyanate-peroxyde d'hydrogèneEKSTRAND, B; MULLAN, W. M. A; WATERHOUSE, A et al.Journal of food protection. 1985, Vol 48, Num 6, pp 494-498, issn 0362-028XArticle

THEORETICAL STUDY OF THE INACTIVATION OF PHOSPHATASE DURING SPRAY DRYING OF SKIM-MILKWILJHUIZEN AE; KERKHOF PJA; BRUIN S et al.1979; CHEM. ENGNG SCI.; GBR; DA. 1979; VOL. 34; NO 5; PP. 651-660; BIBL. 17 REF.Article

Vérification industrielle de l'influence de certains paramètres technologiques de fabrication sur les propriétés physiques de la poudre de lait écréméBORIOS, M; LANCELOT, J; DAVENAS, P et al.Industries alimentaires et agricoles. 1984, Vol 101, Num 12, pp 1211-1219, issn 0019-9311Article

Vitamin A and haylike flavour in nonfat dry milk and pasteurized low fat milks = La vitamine A et le goût de foin du lait écrémé en poudre et des laits pasteurisés à faible teneur en matière grasseNAKAI, S; AMANTEA, G; EUGSTER, K et al.Canadian Institute of Food Science and Technology journal. 1983, Vol 16, Num 2, pp 116-122, issn 0315-5463Article

CHANGES IN THE HEAT STABILITY OF MILK PROTEIN DURING THE MANUFACTURE OF DRIED SKIM-MILK.MUIR DD; ABBOT J; SWEETSUR AWM et al.1978; J. FOOD TECHNOL.; G.B.; DA. 1978; VOL. 13; NO 1; PP. 45-53; BIBL. 16 REF.Article

Optimization of porous glass chromatography for size-fractionation of bovine casein micelles = Optimisation de la chromatographie sur verre poreux pour le fractionnement moléculaire des micelles de caséines bovinesMCNEILL, G. P; DONNELLY, W. J.Journal of dairy research. 1987, Vol 54, Num 1, pp 19-28, issn 0022-0299Article

Coagulation of homogenized milk particles by rennet = Coagulation par la présure des particules de lait homogénéiséROBSON, E. W; DALGLEISH, D. G.Journal of dairy research. 1984, Vol 51, Num 3, pp 417-424, issn 0022-0299Article

Methods to assess the propensity of milk fat globules toward lipolysis and the ability of skim milk to inhibit lipolysis = Méthodes d'évaluation de la sensibilité à la lipolyse des globules gras du lait et de l'aptitude du lait écrémé à inhiber la lipolyseSUNDHEIM, G; BENGTSSON-OLIVECRONA, G.Journal of dairy science. 1987, Vol 70, Num 10, pp 2040-2045, issn 0022-0302Article

Comparative shelf-lives of skimmed, semi-skimmed and whole milks = Comparaison de la durée de conservation du lait écrémé, demi-écrémé ou entierBROWN, J. V; RANJITH, H. M. P; PRENTICE, G. A et al.Journal of the Society of Dairy Technology. 1984, Vol 37, Num 4, pp 132-135, issn 0037-9840Article

Effects of milk protein genetic variants and composition on heat stability of milk = Effets des variants génétiques des protéines du lait et de leur distribution sur la thermostabilité du laitMCLEAN, D. M; GRAHAM, E. R. B; PONZONI, R. W et al.Journal of dairy research. 1987, Vol 54, Num 2, pp 219-235, issn 0022-0299Article

Some physical aspects of aerated milk products = Quelques aspects physiques des produits laitiers aérésPRINS, A.Netherlands milk and dairy journal. 1986, Vol 40, Num 2-3, pp 203-215Article

Age-thinning and gelation in unconcentrated and concentrated UHT-sterilized skim milk. Effect of native milk proteinase = L'épaississement et la gélification liés à l'âge du lait écrémé UHT concentré ou non. Effets des protéases du laitDE KONING, P. J; KAPER, J; ROLLEMA, H. S et al.Netherlands milk and dairy journal. 1985, Vol 39, Num 2, pp 71-87Article

Etude comparée de la biodisponibilité du calcium d'un lait, d'un yoghourt et d'un fromage fondu = Comparative study on the calcium bioavailability of milk, yoghourt and processed cheeseDUPUIS, Y; GAMBIER, J; FOURNIER, P et al.Sciences des aliments. 1985, Vol 5, Num 4, pp 559-585, issn 0240-8813Article

Ultrafiltration of skimmilk in hollow fibers = L'ultrafiltration du lait écrémé sur des fibres creusesCHIANG, B. H; CHERYAN, M.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 2, pp 340-344, issn 0022-1147Article

Fouling of hollow fibre membrane during ultrafiltration of skim milk = Encrassement des membranes en fibres creuses au cours de l'ultrafiltration du lait écréméPATEL, R. S; REUTER, H.Milchwissenschaft. 1985, Vol 40, Num 12, pp 731-733, issn 0026-3788Article

Effect of the protein, citrate and phosphate content of milk on formation of lactulose during heat treatment = Effet des teneurs en protéine, citrate et phosphate du lait sur la formation de lactulose lors du traitement thermiqueANDREWS, G. R; KRISHNA PRASAD, S.Journal of dairy research. 1987, Vol 54, Num 2, pp 207-218, issn 0022-0299Article

Encrassement des membranes de filtration lors de l'ultrafiltration du lait écrémé. I. Causes et nettoyageKOUTAKE, M; UCHIDA, Y; SATO, T et al.Nippon Nōgei Kagakukaishi. 1987, Vol 61, Num 6, pp 677-681, issn 0002-1407Article

PROTEINQUALITAETSUNTERSUCHUNGEN AN DER JAHRESPRODUKTION VON MAGERMILCHPULVER EINES TROCKENMILCHWERKES. II: LYSINSCHAEDIGUNG BEI DER MICHTROCKNUNG = RECHERCHES RELATIVES A LA QUALITE PROTEIQUE DU LAIT ECREME DESHYDRATE D'UNE LAITERIE PRATIQUANT LA DESHYDRATATION AU COURS DE LA PRODUCTION ANNUELLE. II. ALTERATION DE LA LYSINE LORS DE LA DESHYDRATATION DU LAITERBERSDOBLER HF.1979; MILCHWISSENSCHAFT; DEU; DA. 1979; VOL. 34; NO 6; PP. 325-328; ABS. ENG; BIBL. 11 REF.Article

Influence of heat treatment of bovine skim-milk on in vivo digestion in rat stomach = Effet du traitement thermique sur la digestion in vivo des lactoprotéines bovines dans l'estomac du ratMIRANDA, G; PELISSIER, J. P.Le Lait (Print). 1987, Vol 67, Num 3, pp 365-377, issn 0023-7302Article

Sensitivity and precision of bioluminescent techniques for enumeration of bacteria in skim milk = Sensibilité et précision des techniques de bioluminescence pour la numération des bactéries dans le lait écréméTHERON, D. P; PRIOR, B. A; LATEGAN, P. M et al.Journal of food protection. 1986, Vol 49, Num 1, pp 8-11, issn 0362-028XArticle

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