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Isolation of pure triglyceride species by preparative reversed-phase thin layer chromatography = Isolement de triglycérides purs par chromatographie en couche mince préparative à phase inverseAMIDZHIN, B.Rivista Italiana delle Sostanze Grasse. 1987, Vol 64, Num 7, pp 273-275, issn 0035-6808Article

Computer modeling of α- to β'-form phase transitions using theoretical triglyceride structures = Modélisation sur ordinateur, en utilisant les structures théoriques des triglycérides, des transitions de phase entre les formes-α et -β'HAGEMANN, J. W; ROTHFUS, J. A.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1988, Vol 65, Num 9, pp 1493-1501, issn 0003-021XArticle

Effects of chain length, conformation and α-form packing arrangement on theoretical monoacid triglyceride β'-forms = Effet de la longueur de la chaine carbonée, de la conformation et du réarrangement sous forme α sur les formes β' théoriques des triglycérides monoacidesHAGEMANN, J. W; ROTHFUS, J. A.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1988, Vol 65, Num 4, pp 638-646, issn 0003-021XArticle

Essais d'appareillage. I, évaluation du SMA II : Adaptation d'une méthode enzymatique du dosage des triglycérides CS, 19-20 mars 1981HOUOT, O.1981, 3 p.Book

Caractérisation des triglycérides de l'huile de coton par chromatographie liquide haute performance (CLHP) en une seule étape = Characterization of acylglycerols of cottonseed oil by high performance liquid chromatography (HPLC) in one stepBALESDENT, D; KAPSEU, C; KAYEM, G. J et al.Revue française des corps gras. 1989, Vol 36, Num 1, pp 27-33, issn 0035-3000Article

Unterscheidung von Palmölen und Palmöl-Fraktionen durch HPLC der Triglyceride = Différenciation, par CLHP, des triglycérides de l'huile de palme et de ses fractions = Analytical characterisation of palm oil fractions by HPLC of triglyceridesAITZETMULLER, K; WESSELS, H; WERNER, G et al.Fett (Weinheim). 1988, Vol 90, Num 11, pp 442-447, issn 0931-5985Article

NMR relaxation studies to explore the role of emulsifier in tristearin polymorphic transformation = Application de la relaxation en RMN à l'étude du rôle des émulsifiants dans la transformation polymorphe de la tristéarineAZOURY, R; ARONHIME, J. S; SARIG, S et al.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1988, Vol 65, Num 6, pp 964-967, issn 0003-021XArticle

Heats of combustion of fatty esters and triglycerides = Chaleur de combustion des esters gras et des triglycéridesFREEDMAN, B; BAGBY, M. O.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1989, Vol 66, Num 11, pp 1601-1605, issn 0003-021XConference Paper

Separation of triglyceride groups by reversed-phase thin-layer chromatography on silanized kieselguhr = Séparation des mélanges de triglycérides par chromatographie en couche mince en phase inversée sur Kieselguhr silaniséNIKOLOVA-DAMYANOVA, B; AMIDZHIN, B.Journal of chromatography. 1988, Vol 446, pp 283-291, issn 0021-9673Conference Paper

Critères d'authenticité du beurre de cacao suivant la composition triglycéridiqueLJANKOV, B. G; MELAMED, D. B; VOINOV, D. I et al.Maslo-žirovaâ promyšlennost'. 1987, Num 7, pp 6-8, issn 0025-4649Article

Identification of adduct radiolysis products from pork fat = Identification des adducts produits de radiolyse de la graisse de porcVAJDI, M; MERRITT, C. JR.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1985, Vol 62, Num 8, pp 1252-1260, issn 0003-021XArticle

Triglyceride analysis by combined argentation/nonaqueous reversed phase high performance liquid chromatography = Analyse des triglycérides par association de la chromatographie liquide haute performance d'argentation et la chromatographie liquide haute performance à phase inverse non aqueuseTAKANO, S; KONDOH, Y.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1987, Vol 64, Num 3, pp 380-383, issn 0003-021XArticle

An automated enzymic micromethod for the measurement of fat in human milk = Une microméthode enzymatique automatisée pour la mesure de la matière grasse dans le lait de femmeLUCAS, A; HUDSON, G. J; SIMPSON, P et al.Journal of dairy research. 1987, Vol 54, Num 4, pp 487-492, issn 0022-0299Article

Triglyceride-rich lipoproteins as agents of innate immunityBARCIA, Anthony M; HARRIS, Hobart W.Clinical infectious diseases. 2005, Vol 41, pp S498-S503, issn 1058-4838, SUP7Conference Paper

Vergleich von Milchfetten aus der Kristallisationsfraktionierung und einem kontinuierlichen Fraktionierungsverfahren mittels überkritischem Kohlendioxid = Comparaison des fractions de la matière grasse du lait obtenues par cristallisation ou par un procédé continu utilisant le dioxyde de carbone supercritique = Comparison of milk fat fractions obtained by crystallization with those obtained in a continuous fractionation process using supercritical carbon dioxideBUNING-PFAUE, H; EGGERS, R; BARTSCH, A et al.Fett (Weinheim). 1989, Vol 91, Num 3, pp 92-99, issn 0931-5985Article

Ultrasonic velocity measurements in some liquid triglycerides and vegetable oils = Mesure de la vitesse de transmission des ultrasons dans des solutions de triglycérides et dans des huiles végétalesMCCLEMENTS, D. J; POVEY, M. J. W.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1988, Vol 65, Num 11, pp 1787-1790, issn 0003-021XArticle

Modificazioni indotte dal processo di raffinazione fisica nella struttura dei trigliceridi dell'olio di oliva = Modifications, induites par le raffinage physique, de la structure des triglycérides de l'huile d'olive = Interesterification effect by physical refining of some olive oilsAMELOTTI, G.Rivista Italiana delle Sostanze Grasse. 1987, Vol 64, Num 6, pp 223-226, issn 0035-6808Article

Zeoforming of Triglycerides Can Improve Some Properties of Hydrorefined Vegetable Oil BiocomponentsJECZMIONEK, Lukasz; BURNUS, Zygmunt; ZAK, Grażyna et al.Energy & fuels. 2014, Vol 28, Num 11-12, pp 7569-7575, issn 0887-0624, 7 p.Article

Comparison of two preterm formulas with or without addition of medium-chain triglycerides (MCTs). I: Effects on nitrogen and fat balance and body composition changesSULKERS, E. J; GOUDOEVER, J. B; LEUNISSE, C et al.Journal of pediatric gastroenterology and nutrition. 1992, Vol 15, Num 1, pp 34-41, issn 0277-2116Article

Stereospecific analysis of triacyl-sn-glycerols via resolution of diastereomeric diacylglycerol derivatives by high-performance liquid chromatography on silicaCHRISTIE, W. W; NIKOLOVA-DAMYANOVA, B; LAAKSO, P et al.JAOCS - Journal of the American Oil Chemists' Society. 1991, Vol 68, Num 10, pp 695-701Article

Effect of cholesterol on structural and dynamic properties of tripalmitoyl glyceride: a high-pressure infrared spectroscopic studyWONG, P. T. T; CHAGWEDERA, T. E; MANTSCH, H. H et al.Biophysical journal. 1989, Vol 56, Num 5, pp 845-850, issn 0006-3495, 6 p.Article

Polymorphism of POP and S0S. 3. Solvent crystallization of β2 and β1 polymorphs = Le polymorphisme du dipalmitoyloléoglycérol et du distéaroyl-1,3-oléo-2-glycérol. 3. Cristallisation, en présence de solvant, des polymorphes β2 et β1ARISHIMA, T; SATO, K.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1989, Vol 66, Num 11, pp 1614-1617, issn 0003-021XArticle

Die Zusammensetzung der Triglyceride von Kuhmilch und Humanmilch = Composition en triglycérides du lait de vache et du lait de femme = Triglyceride composition of bovine and human milkWEBER, K; SCHULTE, E; THIER, H. P et al.Fett (Weinheim). 1988, Vol 90, Num 10, pp 389-395, issn 0931-5985, 7 p.Article

A supercritical carbon dioxide extraction from mixtures of triglycerides and higher fatty acid methyl esters using a gas-effusion-type system = Un procédé d'extraction par le dioxyde de carbone supercritique utilisant un système du type effusion gazeuse pour l'extraction des constituants d'un mélange de triglycérides et d'esters méthyliques d'acides gras supérieursIKUSHIMA, Y; HATAKEDA, K; ITO, S et al.Industrial & engineering chemistry research. 1988, Vol 27, Num 5, pp 818-823, issn 0888-5885Article

On the crystal structure of the β'1-form of triglycerides and the mechanism behind the β'1-β transition of fats = Structure cristalline des formes β'1 des triglycérides et mécanismes de la transition des formes β'1-β dans les graissesHERNQVIST, L.Fett (Weinheim). 1988, Vol 90, Num 11, pp 451-454, issn 0931-5985Article

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