Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Valeur nutritive")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 15835

  • Page / 634
Export

Selection :

  • and

Camas (Camassia spp.) and riceroot (Fritillaria spp.): two liliaceous «root» foods of the Northwest Coast IndiansTURNER, N. J; KUHNLEIN, H. V.Ecology of food and nutrition. 1983, Vol 13, Num 4, pp 199-219, issn 0367-0244Article

Sense and nonsense about fats in the diet = Avantages et inconvénients des graisses dans l'alimentationBABAYAN, V. K.Food technology (Chicago). 1989, Vol 43, Num 1, pp 90-207, issn 0015-6639, 3 p.Article

Considerazioni sulla qualita dell'olio di oliva = Considérations sur la qualité de l'huile d'olive = Considerations on quality of olive oilCAPELLA, P; BONAGA, G.Rivista Italiana delle Sostanze Grasse. 1987, Vol 64, Num 8, pp 305-308, issn 0035-6808Conference Paper

Advancement in Assessment and the Reassessment of the Nutritive Value of ForagesBURNS, J. C.Crop science. 2011, Vol 51, Num 2, pp 390-402, issn 0011-183X, 13 p.Conference Paper

Utilizzazione dei grassi alimentari con particolare riferimento all'olio d'oliva : aspetti biochimici e nutrizionali = Utilisation des corps gras alimentaires avec référence particulière à l'huile d'olive : aspects biochimiques et nutritionnels = Utilization of dietary fats with particular reference to olive oil : biochemical and nutritional aspectsBERRA, B; RAPELLI, S.Rivista Italiana delle Sostanze Grasse. 1987, Vol 64, Num 8, pp 317-324, issn 0035-6808Conference Paper

Chemical, physicochemical, and nutritional evaluation of plantago (Plantago ovata forsk)ROMERO-BARANZINI, A. L; RODRIGUEZ, O. G; YANEZ-FARIAS, G. A et al.Cereal chemistry. 2006, Vol 83, Num 4, pp 358-362, issn 0009-0352, 5 p.Article

The function of lactobacilli as dietary adjuncts = Rôle des lactobacilles comme additifs nutritionnelsBOL, J.Antonie van Leeuwenhoek. 1984, Vol 50, Num 2, pp 193-195, issn 0003-6072Article

PREDICTED FORAGE VALUE OF WHOLE PLANT CEREALS = PREVISION DE LA VALEUR FOURRAGERE DE CEREALES ENTIERESFISHER LJ; FOWLER DB.1975; CANAD. J. PLANT SCI.; CANADA; DA. 1975; VOL. 55; NO 4; PP. 975-986; ABS. FR.; BIBL. 21 REF.Article

COMPOSITION OF SWEET AND BITTER LUPIN SEED HULLS WITH OBSERVATIONS ON THE APPARENT DIGESTIBILITY OF SWEET LUPIN SEED HULLS BY YOUNG RATS = COMPOSITION DES TEGUMENTS DE GRAINES DE LUPIN SUCRE ET AMER AVEC DES OBSERVATIONS SUR LA DIGESTIBILITE APPARENTE DES TEGUMENTS DE GRAINES DE LUPIN SUCRE CHEZ LE JEUNE RATBAILEY RW; MILLS SE; HOVE EL et al.1974; J. SCI. FOOD AGRIC.; G.B.; DA. 1974; VOL. 25; NO 8; PP. 955-961; BIBL. 18 REF.Article

SEASONAL PATTERNS OF DIGESTIBLE ORGANIC MATTER AND PROTEIN PRODUCTION FROM GRASSES IN THE NORTH PENNINES = EVOLUTION SAISONNIERE DE LA MATIERE ORGANIQUE DIGESTIBLE ET DE LA PRODUCTION DE PROTEINE DE GRAMINEES DANS LE NORD DE LA CHAINE DES PENNINESTHOMAS JG; MORRIS RM.1973; J. BRIT. GRASSLAND SOC.; G.B.; DA. 1973; VOL. 28; NO 1; PP. 31-40; BIBL. 20 REF.Serial Issue

METHODES D'ETUDE DE LA PRODUCTIVITE DE PRAIRIES CULTIVEES ET LA VALEUR ALIMENTAIRE DES HERBES DE PRAIRIEBAKANOV VN; DAVYDOVA LP; OVSISHCHER BR et al.1972; DOKL. T.S. KH. A.; S.S.S.R.; DA. 1972; NO 178; PP. 71-74; BIBL. 4 REF.Serial Issue

ETUDE DE LA QUALITE ET DE LA FORME PHYSIQUE DE PRESENTATION DU FOIN DE PRAIRIE)TELLER E; DE BAERE R; LOUSSE A et al.1974; REV. AGRIC.; BELG.; DA. 1974; VOL. 27; NO 4; PP. 881-894; BIBL. 1 P. 1/2Article

TIEREXKREMENTE IN DER FUETTERUNG = DEJECTIONS D'ANIMAUX EN ALIMENTATION ANIMALEHENNIG A; FLACHOWSKY G; LOHNERT HJ et al.1974; INTERNATION. Z. LANDWIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1974; NO 4; PP. 446-449Article

STUDIES ON THE NUTRITIVE VALUE OF FORAGES. I. LUCERNE (MEDICAGO SATIVA) = ETUDE DE LA VALEUR NUTRITIVE DES FOURRAGES. I. LA LUZERNE (M.S.)GUPTA PC; PRADHAN K.1973; HARYANA AGRIC. UNIV. J. RES.; INDIA; DA. 1973; VOL. 3; NO 4; PP. 248-253; BIBL. 1 P.Article

MODIFICATION DE LA VALEUR NUTRITIVE DES CULTURES FOURRAGERES SELON LES PHASES DE VEGETATIONLADAN PE; BELKINA NN; GUSTUN MI et al.1973; DOKL. VSESOJUZ. AKAD. SEL' SKOKHOZ. NAUK V.I. LENINA; S.S.S.R.; DA. 1973; NO 7; PP. 4-5Serial Issue

ESTIMATION DE LA VALEUR ALIMENTAIRE DES FOURRAGES SUR LA BASE DE LEUR COMPOSITION CHIMIQUESCEHOVIC J.1976; REV. SUISSE AGRIC.; SUISSE; DA. 1976; VOL. 8; NO 4; PP. 105-111; ABS. ITAL. ALLEM.; BIBL. 12REF.Article

DIE ERMITTLUNG DES FUTTERWERTES AUF GRUND EINFACHER KENNDATEN. I. DIE ERMITTLUNG DER VERDAULICHKEIT BEI GRUENFUTTERSTOFFEN UND IHRER KONSERVATEN = L'EVALUATION DE LA VALEUR NUTRITIVE A PARTIR DE CRITERES SIMPLES. I. EVALUATION DE LA DIGESTIBILITE DE FOURRAGES VERTS FRAIS OU CONSERVESNEHRING K.1975; ARCH. TIERERNAEHR.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 25; NO 3; PP. 207-229; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 12 REF.Article

DONNEES SUR LA VALEUR NUTRITIVE DE L'ENSILAGE DE FOIN DE LUZERNEBEDO S.1975; ALLATTENYESZTES; MAGYAR.; DA. 1975; VOL. 24; NO 2; PP. 175-186; ABS. ALLEM. ANGL. RUSSEArticle

TENEUR EN CAROTENE ET EN ACIDE ASCORBIQUE DES PLANTES DES PATURAGES DU DONBASSKONDRATYUK JE M; YIVASHIN DS; YIVASHINA GP et al.1974; UKRAJIN. BOT. ZH.; S.S.S.R.; DA. 1974; VOL. 31; NO 6; PP. 786-792; ABS. ANGL. RUSSE; BIBL. 7 REF.Article

FURTHER STUDIES ON THE UTILIZATION OF NITROGEN IN SILAGE BASED DIETS = ETUDES COMPLEMENTAIRES SUR L'UTILISATION DE L'AZOTE EN REGIMES A BASE D'ENSILAGEGRIFFITHS TW; SMITH FH.1974; J. AGRIC. SCI.; G.B.; DA. 1974; VOL. 83; NO 3; PP. 531-537; BIBL. 25 REF.Article

NUTRITIVE VALUE OF AIR-CLASSIFIED RAPESEED FRACTIONS = VALEUR NUTRITIVE DE FRACTIONS DE COLZA TURBO-SEPAREESLESLIE AJ; SUMMERS JD; JONES JD et al.1973; CANAD. J. ANIM. SCI.; CANADA; DA. 1973; VOL. 53; NO 1; PP. 153-156; ABS. FR.; BIBL. 7 REF.Serial Issue

ESTIMATION DE LA VALEUR NUTRITIVE DES FOURRAGES GROSSIERSBOVET FH.1976; REV. SUISSE AGRIC.; SUISSE; DA. 1976; VOL. 8; NO 4; PP. 116-121Article

NUTRITIONAL EVALUATION OF COWPEA VARIETIES = ANALYSE DE LA VALEUR NUTRITIVE DE VARIETES DE DOLIQUESTAMBOLIYA TS; PATEL CA; PATEL AS et al.1975; INDIAN J. NUTRIT. DIET.; INDIA; DA. 1975; VOL. 12; NO 11; PP. 366-371; BIBL. 9REF.Serial Issue

THE NUTRITIVE VALUE OF DRIED RED CLOVER AS A SUPPLEMENT FOR PERENNIAL RYEGRASS HAY = VALEUR NUTRITIVE DU TREFLE VIOLET SECHE EMPLOYE POUR SUPPLEMENTER UN FOIN DE RAY-GRASS PERENNEMOSELEY G.1974; BRIT. J. NUTRIT.; G.B.; DA. 1974; VOL. 32; NO 2; PP. 317-326; BIBL. 23 REF.Article

ENSILAGE D'HERBE DANS LA RATION DES ANIMAUXSAVCHENKO YU.1974; KORMA; S.S.S.R.; DA. 1974; NO 6; PP. 40Article

  • Page / 634