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A research note. Nutrient content of special fed veal ribeyes = Note de recherche. Teneur en nutriments de faux-filet de veaux nourris de façon spécialeRISS, T. L; BECHTEL, P. J; FORBES, R. M et al.Journal of food science. 1983, Vol 48, Num 6, pp 1868-1871, issn 0022-1147Article

A research note. Measurement of veal color by fiber optic spectrophotometry = Note de recherche. Mesure de la couleur de la viande de veau par spectrophotométrie à fibres optiquesSWATLAND, H. J.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 5, pp 1489-1490, issn 0022-1147Article

Microbial decontamination of calf carcasses by lactic acid sprays = Décontamination microbienne, par pulvérisation d'acide lactique, des carcasses de veauxWOOLTHUIS, C. H. J; SMULDERS, F. J. M.Journal of food protection. 1985, Vol 48, Num 10, pp 832-837, issn 0362-028XArticle

Application of Synovex-H in veal calves : steroid release and residues = Application du Synovex-H chez les veaux : libération et résidus de stéroïdesMEYER, H. H. D; LANDWEHR, M; SCHOPPER, D et al.Food additives and contaminants. 1984, Vol 1, Num 3, pp 261-275, issn 0265-203XArticle

Influence of two levels of hygiene on the microbiological condition of veal as a product of two slaughtering/processing sequences = Influence de deux niveaux d'hygiène sur la qualité microbiologique de la viande de veau résultant de deux séquences d'abattage et de traitementSMULDERS, F. J. M; WOOLTHUIS, C. H. J.Journal of food protection. 1983, Vol 46, Num 12, pp 1032-1035, issn 0362-028XArticle

Predictive value of the Pectoralis muscle on the color of veal = Valeur du muscle Pectoralis comme critère de prévision de la couleur de la viande de veauPOMMIER, S. A.Canadian Institute of Food Science and Technology journal. 1988, Vol 21, Num 4, pp 438-440, issn 0315-5463Article

Observations on the microstructure of veal and on the detection of cooked pork = Observations concernant l'ultrastructure de la viande de veau et la mise en évidence de viande de porc cuiteSWATLAND, H. J.Canadian Institute of Food Science and Technology journal. 1985, Vol 18, Num 1, pp 89-93, issn 0315-5463Article

Some effects on the mechanical properties of meat produced by cooking at temperatures between 50° and 60°C = Modifications des propriétés mécaniques de viandes cuites à des températures variant de 50° à 60°CBEILKEN, S. L; BOUTON, P. E; HARRIS, P. V et al.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 3, pp 791-796, issn 0022-1147Article

Determination and evaluation of the parameters affecting the choice of veal meat of the Ternera de Aliste quality appellationSEVERIANO-PEREZ, P; VIVAR-QUINTANA, A. M; REVILLA, I et al.Meat science. 2006, Vol 73, Num 3, pp 491-497, issn 0309-1740, 7 p.Article

Relationships between muscle type and some traits influencing veal colourGUIGNOT, F; QUILICHINI, Y; RENERRE, M et al.Journal of the science of food and agriculture. 1992, Vol 58, Num 4, pp 523-529, issn 0022-5142Article

Analitische Erfassung und Bewertung natürlicher Steroidöstrogene im essbaren Gewebe und in Galle unbehandelter und mit dem Ostradiolpräparat «Compudose» behandelter Mastkälber = Identification analytique et dosage d'oestrogènes stéroïdes naturels dans les tissus comestibles et la vésicule biliaire de veaux de boucherie traités ou non par la préparation «Compudose» à base d'oestradiol = Determination and evaluation of natural steroidal estrogens in edible tissues and gall of veal calves treated with the estradiol preparation «Compudose»MEYER, H. H. D; RAPP, M; LANDWEHR, M et al.Archiv für Lebensmittelhygiene. 1985, Vol 36, Num 1, pp 5-8, issn 0003-925XArticle

Immediate and delayed microbiological effects of lactic acid decontamination of calf carcasses - Influence on conventionally boned versus hot-boned and vacuum-packaged cuts = Effets microbiologiques immédiats et retardés de la décontamination, par l'acide lactique, des carcasses de veaux. Influence sur les morceaux désossés conventionnellement et sur ceux désossés à chaud et conditionnés sous videSMULDERS, F. J. M; WOOLTHUIS, C. H. J.Journal of food protection. 1985, Vol 48, Num 10, pp 838-847, issn 0362-028XArticle

Etude du déterminisme de la couleur de la viande bovine = Determinism of beef colorBERGER, Jean-Albin.1985, 54 p.Report

Inversvoltammetrische Bestimmung von Schwermetallen in Fleisch, Leber und Nieren von Schlachtrindern = Dosage par voltamétrie inverse de métaux lourds dans la viande, le foie et le rein de bovins de boucherieNARRES, H. D; VALENTA, P; NURNBERG, H. W et al.Fresenius' Zeitschrift für analytische Chemie. 1984, Vol 317, Num 3-4, pp 484-485, issn 0016-1152Article

Effect of weaning status on animal performance and meat quality of Rubia Gallega calvesBISPO, Esperanza; MONSERRAT, Lorenzo; GONZALEZ, Laura et al.Meat science. 2010, Vol 86, Num 3, pp 832-838, issn 0309-1740, 7 p.Article

Influence des conditions de pré-abattage sur la qualité des carcasses et des viandes de veau = The influence of pre-slaughter conditions on the quality of veal carcasses and meatsLEGRAND, I; FERNANDEZ, X.Viandes et produits carnés (Aubière). 1997, Vol 18, Num 2, pp 105-113, issn 0241-0389, 128 [10 p.]Article

Characterization of the increase in paleness of milk-fed veal during refrigerated storagePOMMIER, S. A.Journal of food science. 1991, Vol 56, Num 5, pp 1455-1456, issn 0022-1147Article

A RESEARCH NOTE. SELECTED NUTRIENTS IN GROUND AND MECHANICALLY SEPARATED VEAL = NOTE DE RECHERCHE. TENEURS EN NUTRIMENTS DE LA VIANDE DE VEAU HACHEE ET SEPAREE MECANIQUEMENTYOUNG LL; SEARCY GK; BLANKENSHIP LC et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 5; PP. 1576-1578; 2 P.; BIBL. 13 REF.; 1 TABL.Article

Métabolisme lipidique et qualité des acides gras de la viande chez le veau préruminant = Lipid content of veal meat lipid metabolism and fatty acid quality in veal from preruminant calvesBAUCHART, D; DURAND, D; GRUFFAT, D et al.Viandes et produits carnés (Aubière). 2006, Vol 25, Num 6, issn 0241-0389, 196-205, 229, 230 [12 p.]Article

Effect of duration of feed withdrawal and transportation time on muscle characteristics and quality in Friesian-Holstein calvesFERNANDEZ, X; MONIN, G; CULIOLI, L et al.Journal of animal science. 1996, Vol 74, Num 7, pp 1576-1583, issn 0021-8812Article

Maturation de la viande de veau. Evolution des qualités organoleptiques de 3 types de muscle de veau au cours de la maturation = Maturation of veal meat. Evolution of the organoleptic qualities of 3 types of veal muscle during maturationLOUISFERT, S.Viandes et produits carnés (Aubière). 1993, Vol 14, Num 1, pp 15-19, issn 0241-0389Article

Radioimmunologische Bestimmung von Trenbolon in Muskel, Leber, Nieren, Fett sowie Leber- und Nierenzellsaft von Mastkälbern nach subkutaner Implantation von Revalor = Dosage radioimmunologique de trenbolone dans les muscles, le foie, les reins, le tissu adipeux ainsi que dans le cytoplasme hépatique et rénal de veaux de boucherie après implantation sous-cutanée de Revalor = Radioimmunological determination of trenbolone in muscles, liver, kidneys, fat and cellular liquid from liver or kidney tissue of fattening calves after subcutaneous implantation of RevalorVOGT, K.Archiv für Lebensmittelhygiene. 1984, Vol 35, Num 6, pp 136-138, issn 0003-925XArticle

Restraining and neck cutting or stunning and neck cutting of veal calvesLAMBOOIJ, E; DER WERF, J. T. N. Van; REIMERT, H. G. M et al.Meat science. 2012, Vol 91, Num 1, pp 22-28, issn 0309-1740, 7 p.Article

A high-throughput analytical method for determination of aminoglycosides in veal tissues by liquid chromatography/ tandem mass spectrometry with automated cleanupBABIN, Yves; FORTIER, Serge.Journal of AOAC International. 2007, Vol 90, Num 5, pp 1418-1426, issn 1060-3271, 9 p.Article

Effects on quality attributes of commercial veal pieces under different ageing treatmentsMORENO, Teresa; PEREZ, Nuria; OLIETE, Bonastre et al.International journal of food science & technology. 2007, Vol 42, Num 3, pp 373-379, issn 0950-5423, 7 p.Article

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