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kw.\*:("Viande volaille")

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Zur Situation der Geflügelhygiene in Osterreich = Etat sanitaire actuel de la viande de volaille en Autriche = Situation of poultry hygiene in AustriaPRANDL, O.Archiv für Lebensmittelhygiene. 1984, Vol 35, Num 1, pp 17-19, issn 0003-925XArticle

Poultry as a source of Campylobacter jejuni = Les viandes de volaille, source de Campylobacter jejuniHARTOG, B. J; DE WILDE, G. J. A; DE BOER, E et al.Archiv für Lebensmittelhygiene. 1983, Vol 34, Num 5, pp 116-122, issn 0003-925XArticle

Effect of water uptake by poultry tissues on contamination by bacteria during immersion in bacterial suspensions = Effet de l'absorption d'eau des tissus de volaille sur la contamination par les bactéries lors de l'immersion dans des suspensions bactériennesTHOMAS, C. J; MCMEEKIN, T. A.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 5, pp 398-402, issn 0362-028XArticle

Enzymatic modification of the structure and functional properties of mechanically deboned fowl proteins = Modification enzymatique de la structure et propriétés fonctionnelles de la viande de volaille désossée mécaniquementSMITH, D. M; BREKKE, C. J.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1985, Vol 33, Num 4, pp 631-637, issn 0021-8561Conference Paper

Aktuelle Hygiene-Probleme bei importiertem Wild, Geflügel und Eiern = Les problèmes actuels de la qualité sanitaire des viandes de gibier et de volailles et des oeufs d'importationGROSSKLAUS, D.Archiv für Lebensmittelhygiene. 1983, Vol 34, Num 4, pp 89-93, issn 0003-925XArticle

Zur Weiterentwicklung der Schlachttier- und Fleischuntersuchung beim Geflügel = Nouvelles recherches concernant l'inspection des carcasses et des viandes de volaille = Further development of ante mortem and post mortem inspection of poultryFRIES, R.Archiv für Lebensmittelhygiene. 1986, Vol 37, Num 1, pp 3-5, issn 0003-925XArticle

Les volailles = The poultryBAUDON, D.Concours médical (Paris). 1985, Vol 107, Num 10, pp 970-974, issn 0010-5309Article

Effects of sodium chloride, trisodium polyphosphate and papain on histological structure of spent hen muscle = Effet du chlorure de sodium, du tripolyphosphate de sodium et de la papaïne sur la structure histologique du muscle de poule de réformeSINGH, J. N; SAIGAL, R. P; BHATIA, B. S et al.Journal of food science and technology (Mysore). 1985, Vol 22, Num 2, pp 110-114, issn 0022-1155Article

Functional ingredients for poultry meat productsPETRACCI, Massimiliano; BIANCHI, Maurizio; MUDALAL, Samer et al.Trends in food science & technology (Regular ed.). 2013, Vol 33, Num 1, pp 27-39, issn 0924-2244, 13 p.Article

Viande de volailles : Sa valeur nutritionnelle présente bien des atouts = Poultry meat : Showcasing nutritional valueBRUNEL, V; JEHL, N; DROUET, L et al.Viandes et produits carnés (Aubière). 2006, Vol 25, Num 1, issn 0241-0389, 18-22, 26, 28 [7 p.]Article

Re-evaluation of selectivity of malachite green test for presence of sulfite in mechanically deboned poultry = Ré-évaluation de la sélectivité du test au vert de malachite pour le dosage des sulfites dans les viandes de poulet désossées mécaniquementMALLINSON, E. T. III; CURRY, K. A; CORRAO, P. A et al.Journal - Association of official analytical chemists. 1985, Vol 68, Num 6, pp 1231-1232, issn 0004-5756Article

Meat, poultry and seafood technology. Recent developments = Technologie de la viande, de la volaille et des produits de la mer. Progrès récentsKARMAS, E.1982, 438 p., isbn 0-8155-0887-5Book

Prédiction de la qualité des viandes de volaille = Poultry meat quality predictionProcess (Cesson-Sévigné). 2001, Num 1176, issn 0998-6650, p. 60Article

Multiresidue gas chromatographic method for determining organochlorine pesticides in poultry fat : collaborative study = Méthode de chromatographie en phase gazeuse pour le dosage simultané des pesticides organochlorés dans la graisse de volaille : étude en collaborationAULT, J. A; SPURGEON, T. E; MILLER, B. W et al.Journal - Association of official analytical chemists. 1984, Vol 67, Num 2, pp 284-289, issn 0004-5756Article

Verordnung zur Änderung fleisch- und geflügelfleischhygienerechtlicher Vorschriften: Kommentar zu den neuen Vorschriften unter Berücksichtigung der Regelungen der umgesetzten vertikalen Fleischrichtlinien = Regulations altering hygiene requirements for meat and poultry meat―CommentaryBOROWKA, J.Fleischwirtschaft (Frankfurt). 1995, Vol 75, Num 1, pp 38-40, issn 0015-363XArticle

Lipoamiddehydrogenase, Ciratsynthase und β-Hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase des Skelettmuskels. III. Aktivität und subzelluläre Verteilung in heller und dunkler Muskulatur von Rind, Schwein und Geflügel = Lipoamide déshydrogénase, citrate synthase et β-hydroxyacyl-CoA-déshydrogénase du muscle squelettique. III. Activité et répartition subcellulaire dans les muscles clairs ou sombres de boeuf, porc et volaille = Lipoamide dehydrogenase, citrate synthase and β-hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase of skeletal muscle. III. Activity and subcellular distribution in light and dark bovine, porcine, and poultry musclesHAMM, R; GOTTESMANN, P.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1984, Vol 178, Num 5, pp 376-381, issn 0044-3026Article

Verordnung zur Änderung fleisch- und geflügelfleischhygienerechtlicher Vorschriften: Kommentar zu den neuen Vorschriften unter Berücksichtigung der umgesetzten vertikalen Fleischrichtlinien = Regulations altering hygiene requirements for meat and poultry meat: commentary on the new requirements with reference to the rulings of the transposed vertical meat guidelinesBOROWKA, J; KOBELT, H.Fleischwirtschaft (Frankfurt). 1995, Vol 75, Num 7, pp 873-878, issn 0015-363XArticle

SALMONELLA EM CARCACAS DE AVES MANIPULADAS NOS ABATEDOUROS DE BELO HORIZONTE = LES SALMONELLES CHEZ LES CARCASSES DE VOLAILLES DE QUELQUES INSTALLATIONS DE TRAITEMENT DES VOLAILLES A BELO HORIZONTE (BRESIL)ANTONIO DE AVILA F; DAS DORES FERREIRA M; NEPOMUCENO DA SILVA E et al.1974; ARQU. ESC. VETER., UNIV. MINAS GERAIS; BRAS.; DA. 1974; VOL. 26; NO 2; PP. 211-214; ABS. ANGL.; BIBL. 12REF.Article

BACTERIAL PERSISTENCE IN ANIMAL TISSUES = PERSISTANCE DES BACTERIES DANS LES TISSUS ANIMAUXHAMDY MK; CARPENTER JA.1974; POULTRY SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 53; NO 2; PP. 577-585; BIBL. 18REF.Article

Predominant enterobacteria on modified-atmosphere packaged meat and poultrySÄDE, Elina; MURROS, Anna; BJORKROTH, Johanna et al.Food microbiology. 2013, Vol 34, Num 2, pp 252-258, issn 0740-0020, 7 p.Article

Campylobacfer-Belastung von Geflügelfleisch: Zum Einfluss der Schlachtlogistik und Prozesshygiene auf die Belastung von Hühnerkarkassen mit Campylobacter spp = Campylobacter contamination of poultry meat Influence of slaughter logistics and process hygiene on the Campylobacter spp. impact of chicken carcassesPLESS, Peter; MATT, Monika; WAGNER, Peter et al.Fleischwirtschaft (Frankfurt). 2012, Vol 92, Num 6, pp 88-92, issn 0015-363X, 5 p.Article

Temperatures of poultry meat at retail outlets in South AustraliaPOINTON, A; SEXTON, M; DOWSETT, P et al.Food Australia. 2009, Vol 61, Num 3, pp 91-92, issn 1032-5298, 2 p.Article

Bestimmug von Tierarzneimittelrückständen in Geflügelfleisch : Sulfonamide und trimethoprim = Determination of veterinary drug residues in poultry meat : Sulfonamides and trimethoprimANDREE, Von Sabine; SCHWÄGELE, Fredi.Fleischwirtschaft (Frankfurt). 2007, Vol 87, Num 6, pp 104-108, issn 0015-363X, 5 p.Article

Modeling and risk assessment for Salmonella in meat and poultry : Salmonella and food safety: The influence of methology on outcomeLAMMERDING, Anna M.Journal of AOAC International. 2006, Vol 89, Num 2, pp 543-552, issn 1060-3271, 10 p.Article

Bacterial cell characteristics and conditions influencing their adhesion to poultry skin = Caractéristiques des cellules bactériennes et conditions influant sur leur adhérence à la peau des volaillesLILLARD, H. S.Journal of food protection. 1985, Vol 48, Num 9, pp 803-807, issn 0362-028XArticle

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