Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Vin")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 13820

  • Page / 553
Export

Selection :

  • and

UTILISATION DE PREPARATIONS ENZYMATIQUES PECTOLYTIQUES DANS LA PRODUCTION DU VIN DE GROSEILLES A MAQUEREAU ET DE CASSISKISHKOVSKIJ ZN; KALUNYANTS KA; ROKHLENKO SG et al.1974; VINOD. VINOGRADAR.; S.S.S.R.; DA. 1974; NO 7; PP. 21-25; BIBL. 1 REF.Article

DEGRE DE MATURITE OPTIMAL DU RAISIN EN RELATION AVEC LE TYPE DU VIN A ELABORER1975; BULL. O.I.V.; FR.; DA. 1975; VOL. 48; NO 535; PP. 788-809Article

La Belgique et les vins de BordeauxROUDIE, P.Bulletin - Société géographique de Liège. 1996, pp 131-134, issn 0770-7576, hors sérieArticle

INFLUENCE DU FACTEUR TEMPS DE CONSERVATION SUR LES CARACTERISTIQUES PHYSICO-CHIMIQUES ET ORGANOLEPTIQUES DES VINSSOMERS TC.1983; BULLETIN DE L'O.I.V. (OFFICE INTERNATIONAL DE LA VIGNE ET DU VIN); ISSN 0029-7127; FRA; DA. 1983; VOL. 56; NO 625; PP. 172-188; BIBL. 31 REF.; 3 FIG.Conference Paper

French Jura flor yeasts : genotype and technological diversityCHARPENTIER, Claudine; COLIN, Anne; ALAIS, Anne et al.Antonie van Leeuwenhoek. 2009, Vol 95, Num 3, pp 263-273, issn 0003-6072, 11 p.Article

VINS PRIMEURS ET VINS DE GARDE.PUISAIS J.1982; REVUE FRANCAISE D'OENOLOGIE.; ISSN 0395-899X; FRA; DA. 1982; VOL. 22; NO 88; PP. 45-48Conference Paper

CARACTERISTIQUES TECHNOLOGIQUES DES MATIERES PREMIERES POUR LES VINS ROUGES PETILLANTSMERZHANIAN AA; TAGUNKOV YU D; KALUSTOV GK et al.1976; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; S.S.S.R.; DA. 1976; NO 1; PP. 27-29; BIBL. 5REF.Article

The caffeoyl tartrate content of white Riesling wines from California, Washington, and Alsace = Teneur en caféoyl tartrate de vins Riesling blancs de Californie, de l'Etat de Washington ou d'AlsaceHERRICK, I. W; NAGEL, C. W.American journal of enology and viticulture. 1985, Vol 36, Num 1, pp 95-97, issn 0002-9254Article

Multiple discriminant analysis in the analytical differentiation of Venetian white wines. 4. Application to several vintage years and comparison with the k nearest-neighbor classification = Analyse par discriminants multiples pour la différenciation analytique des vins blancs de Vénétie. 4. Application à quelques millésimes et comparaison avec la classification par le coefficient k du plus proche voisinMORET, I; DI LEO, F; GIROMINI, V et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1984, Vol 32, Num 2, pp 329-333, issn 0021-8561Article

Les douceurs angevines du Layon = Angevin sweetnesses of LayonSMITH, M.Revue française d'oenologie. 1995, Vol 35, Num 154, pp 4-5, issn 0395-899XArticle

The use of pattern recognition techniques in chemical differentiation between Bordeaux and Bourgogne wines = Application de techniques de reconnaissance des profils à la différenciation chimique de vins de Bordeaux ou de BourgogneVAN DER VOET, H; DOORNBOS, D. A; MEEMS, M et al.Analytica chimica acta. 1984, Vol 159, pp 159-171, issn 0003-2670Article

IN VIVO VERITAS: OLIGOMERIC PROCYANIDINS AND THE AGEING OF RED WINESHASLAM E.1980; PHYTOCHEMISTRY; ISSN 0031-9422; USA; DA. 1980; VOL. 19; NO 12; PP. 2577-2582; BIBL. 19 REF.Article

Analyse par chromatographie ionique des acides organiques pour la différenciation de vins importés au JaponFUJIMURA, K; TSUCHIYA, M.Bunseki Kagaku. 1986, Vol 35, Num 6, pp 50-56, issn 0525-1931Article

A re-examination of varietal table wine processing practices in California. I. Grape standards, grape and juice treatment, and fermentation = Réexamen des techniques de fabrication de divers types de vin de table en Californie. I. Variétés standards de raisin, traitements des raisins et du jus, fermentationCOOKE, G. M; BERG, H. W.American journal of enology and viticulture. 1983, Vol 34, Num 4, pp 249-256, issn 0002-9254Article

The changes in certain components of Setubal wines during aging = Modifications de certains constituants des vins de Sétubal au cours du vieillissementFRANCO, D. S; SINGLETON, V. L.American journal of enology and viticulture. 1984, Vol 35, Num 3, pp 146-150, issn 0002-9254Article

ZUM NACHWEIS DES "ESSIGSTISCHES" BEI WEIN UND OBSTWEIN IN OESTERREICH. = MISE EN EVIDENCE DE L'ACESCENCE DES VINS ET VINS DE FRUITS EN AUTRICHEBANDION F; VALENTA M.1977; MIT. KLOSTERNEUBURG; OESTERR.; DA. 1977; VOL. 27; NO 1; PP. 18-22; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 15 REF.Article

Identification of 4,5-dimethyl-3-hydroxy-2(5H)-furanone (Sotolon) and ethyl 9-hydroxynonanoate in botrytised wine and evaluation of the roles of compounds characteristic of it = Identification du diméthyl-4,5-hydroxy-3-(5H)-2-furanone (Sotolon) et de l'éthylhydroxy-9-nonanoate dans les vins botrytisés et évaluation du rôle de leurs composés caractéristiquesMASUDA, M; OKAWA, E; NISHIMURA, K et al.Agricultural and biological chemistry. 1984, Vol 48, Num 11, pp 2707-2710, issn 0002-1369Article

COMPOSITION AND CONSUMPTION OF ALCOHOLIC BEVERAGES. A REVIEW = COMPOSITION ET CONSOMMATION DES BOISSONS ALCOOLISEES. MISE AU POINTSUOMALAINEN H; NYKANEN L; ERIKSSON K et al.1974; AMER. J. ENOL. VITICULT.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 25; NO 4; PP. 179-187; BIBL. 1 P. 1/2Article

DE LA CONSERVATION PROLONGEE DES VINS DESTINES A LA CHAMPAGNISATION: DANS LES INSTALLATIONS DE VINIFICATION PRIMAIREFILIPPOV BA; VYSOTSKAYA L EH; POSETSEL'SKAYA OM et al.1975; VINOD. VINOGRAD.; S.S.S.R.; DA. 1975; NO 2; PP. 25-26Article

INVESTIGATIONS OF VOLATILE COMPONENTS IN WINES FROM KOSHU AND ZENKOJI GRAPES. = ETUDE DES COMPOSES VOLATILS DES VINS DE RAISINS KOSHU ET ZENKOJI.SHIMIZU JI; WATANABE M.1982; AGRICULTURAL AND BIOLOGICAL CHEMISTRY.; ISSN 0002-1369; JPN; DA. 1982; VOL. 46; NO 9; PP. 2353-2355; BIBL. 9 REF.; 1 FIG./2 TABL.Article

PREPARATION DES MOUTS DE VINS DE TABLE ET DE CHAMPAGNE DANS DES RESERVOIRS METALLIQUES DE GRANDE CAPACITEKARPOV SS; GOLBAN GF.1978; SADOVOD. VINOGRAD. VINODEL. MOLDAV.; SUN; DA. 1978; VOL. 33; NO 9; PP. 37-41Article

XIVEME CONGRES INTERNATIONAL DE L'OFFICE INTERNATIONAL DE LA VIGNE ET DU VIN; 19741975; BULL. O.I.V.; FR.; DA. 1975; VOL. 48; NO 532; PP. 497-510Conference Paper

Le vin jaune = Yellow winePour la science. 1994, Num 204, issn 0153-4092, p. 18Article

The use of phenol compounds as parameters for distinguished red and rose wines from pale wines in multivariate analysis = Les composés phénoliques comme paramètres de distinction, par analyse à variables multiples, des vins rouges et rosés et des vins clairetsSANTA-MARIA, G; GARRIDO, J. L; DIEZ, C et al.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1986, Vol 182, Num 2, pp 112-114, issn 0044-3026Article

Rôle du sotolon dans l'arôme des vins doux naturels. Influence des conditions d'élevage et de vieillissement = Role of sotolon in the aroma of sweet fortified wines. Influence of conservation and ageing conditionsCUTZACH, I; CHATONNET, P; DUBOURDIEU, D et al.Journal international des sciences de la vigne et du vin. 1998, Vol 32, Num 4, pp 223-233, issn 1151-0285Article

  • Page / 553