Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("ACIDIFIANT")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 257

  • Page / 11
Export

Selection :

  • and

THE PH FACTOR : CHOOSING THE OPTIMUM ACIDULENT. = LE FACTEUR PH : CHOISIR L'ACIDULANT OPTIMALMCCORMICK RD.1983; PROCESSED PREPARED FOODS.; ISSN 512850; GBR; DA. 1983; VOL. 152; NO 4; PP. 106-113; 4 P.; 1 TABL.Article

Die Rolle von Säuerungsmitteln in Süsswaren = The role of leavening means in confectioneryZucker- und Süsswaren-Wirtschaft. 1993, Vol 46, Num 3, pp 148-150, issn 0373-0204, 2 p.Article

Urinary acidifiers in phencyclidine detoxificationSIMPSON, G. M; KHAJAWALL, A. M.The Hillside journal of clinical psychiatry. 1983, Vol 5, Num 2, pp 161-168, issn 0193-5216Article

EINFLUSS ORALER SAEUREGABEN AUF DEN NUECHTERNBLUTZUCKER. = INFLUENCE DE L'ADMINISTRATION ORALE D'ACIDIFIANTS SUR LA GLYCEMIE A JEUNKLEIN W.1975; MED. KLIN.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 70; NO 46; PP. 1878-1880; ABS. ANGL.; BIBL. 29 REF.Article

ETUDE DE LA PROPHYLAXIE DE LA RECIDIVE DES CALCULS URINAIRES. III. ETUDE EXPERIMENTALE DE L'ACIDIFICATION DES URINESINOUE T; OSADA T; TANAKA K et al.1975; NISHINIHON J. UROL.; JAP.; DA. 1975; VOL. 37; NO 6; PP. 844-847; ABS. ANGL.; BIBL. 6 REF.Article

EXPERIMENTATION CLINIQUE EN SERVICE DE CHIRURGIE UROLOGIQUE DU MANDELATE D'HEXAMINEMASSON JC.1972; J. MED. STRASBOURG; FR.; DA. 1972; VOL. 3; NO 12; PP. 929-931; ABS. ANGL.Serial Issue

WIRKUNG VON TEIGSAEUERUNGSMITTELN BEI DER HERSTELLUNG VON ROGGEN- UND WEIZENMISCHBROT. = ACTION DES AGENTS D'ACIDIFICATION DES PATES LORS DE LA FABRICATION DE PAINS DE SEIGLE OU DE METEILBRUMMER JM; STEPHAN H; MORGENSTERN G et al.1977; GETREIDE MEHL BROT; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 30; NO 7; PP. 186-190; BIBL. 13 REF.Article

MANUFACTURE OF HIGH BOILED SWEETS. THE VARIOUS FRUIT ACIDS IN COMMON USE.LEES R.1976; CONFECT. PRODUCT.; G.B.; DA. 1976; VOL. 42; NO 9; PP. 415-416Article

Sur l'emploi de l'acide citrique et de ses sels dans les denrées alimentaires et les boissons suivantes : glaces, crèmes glacées, glaces à l'eau et sorbets, liqueurs, poudre à lever, produits de cuisson-extrusion, préparation des oeufs et blancs d'oeufsCORNET, A.Bulletin de l'Académie nationale de médecine. 1988, Vol 172, Num 6, pp 853-855, issn 0001-4079Article

EFFECT OF ACIDIFICATION OF CANNED TOMATOES ON QUALITY AND SHELF LIFE.POWERS JJ.1976; C.R.C. CRIT. REV. FOOD SCI. NUTRIT.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 7; NO 4; PP. 371-396; BIBL. 2 P. 1/2Article

Role of acidulants in food industry = Rôle des acidulants dans l'industrie alimentaireBERRY, S. K.Journal of food science and technology (Mysore). 2001, Vol 38, Num 2, pp 93-104, issn 0022-1155Article

EINFLUSS VON SAEUREZUSAETZEN UND ANDEREN MASSNAHMEN AUF DIE KRUMENEIGENSCHAFTEN VON WEIZENBROT = INFLUENCE D'UNE ADDITION D'ACIDE ET AUTRES MESURES SUR LES PROPRIETES DE LA MIE DE PAINSTEPHAN H; MORGENSTERN G.1979; GETREIDE MEHL BROT; DEU; DA. 1979; VOL. 33; NO 3; PP. 76-80; BIBL. 6 REF.Article

Carbonation interactions with sweetness and sournessYAU, N. J. N; MCDANIEL, M. R.Journal of food science. 1992, Vol 57, Num 6, pp 1412-1416, issn 0022-1147Article

Effects of larval-diet pH on worker comfort and insect quality during mass production of Mediterranean fruit fly (Diptera: Tephritidae) in HawaiiVARGAS, R. I; WILLIAMSON, D. L; CHANG, H et al.Journal of environmental science and health. Part A, Environmental science and engineering. 1984, Vol 19, Num 5, pp 621-630, issn 0360-1226Article

PREVENTION OF MOLD-INDUCED SOFTENING IN AIR-PURGED, BRINED CUCUMBERS BY ACIDIFICATIONPOTTS EA; LFEMING HP.1982; J. FOOD SCI.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1982; VOL. 47; NO 5; PP. 1723-1727; BIBL. 14 REF.Article

GLUTARIC ACID: A POTENTIAL FOOD ACIDULANT. = ACIDE GLUTARIQUE: ACIDIFIANT ALIMENTAIRE POSSIBLEMERTEN HL; BACHMAN GL.1976; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 41; NO 2; PP. 463-464; BIBL. 11 REF.Article

Simultaneous gas chromatographic determination of carboxylic acids in soft drinks and jams = Dosage simultané, par chromatographie gazeuse, des acides carboxyliques dans les boissons rafraîchissantes et les confituresTSUDA, T; NAKANISHI, H; MORITA, T et al.Journal - Association of official analytical chemists. 1985, Vol 68, Num 5, pp 902-905, issn 0004-5756Article

The effect of tartaric acid addition on the acceptability of Swiss Müller-Thurgau wines = Effet d'une addition d'acide tartrique sur l'acceptabilité de vins suisses Müller-ThurgauNAGEL, C. W; DURR, P; RUEGG, P et al.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 1985, Vol 18, Num 1, pp 64-65, issn 0023-6438Article

LES ADDITIFS ALIMENTAIRES. IIILUCK E; VON RYMON LIPINSKI GW.1982; REV. FABR.; ISSN 0223-1077; FRA; DA. 1982; VOL. 57; NO 6; PP. 28-31Article

Deterring deteriorationFood ingredients & processing international. 1992, Num AVR, pp 13-18Article

Studies on Anardana (dried pomegranate seeds) = Etude de l'«Anardana» (graines séchées de grenade)PRUTHI, J. S; SAXENA, A. K.Journal of food science and technology (Mysore). 1984, Vol 21, Num 5, pp 296-299, issn 0022-1155Article

ATTUALI ORIENTAMENTI SULL'USO DEGLI ALCALINIZZANTI E ACIDIFICANTI NELLA TERAPIA DELLA CALCOLOSI URINARIA = TENDANCES ACTUELLES CONCERNANT L'EMPLOI DES ALCALINISANTS ET ACIDIFIANTS DANS LE TRAITEMENT DE LA LITHIASE URINAIREDANIELE C; ROMANO A; BERNINI M et al.1982; ARCH. ITAL. UROL. NEFROL.; ISSN 0004-0290; ITA; DA. 1982; VOL. 54; NO 2; PP. 57-64; ABS. ENG; BIBL. 8 REF.Article

EXTENSION OF THE SHELF LIFE OF CREAM-BASED LIQUEURS AT HIGH AMBIENT TEMPERATURESBANKS W; MUIR DD; WILSON AG et al.1981; J. FOOD TECHNOL.; ISSN 0022-1163; GBR; DA. 1981; VOL. 16; NO 6; PP. 587-595; BIBL. 7 REF.Article

EL EMPLEO DEL ACIDO LACTICO EN LA ELABORACION DE PEPINILLOS = L'UTILISATION DE L'ACIDE LACTIQUE DANS LA TECHNOLOGIE DES CORNICHONSGONZALEZ PELLISSO F; REJANO NAVARRO L; DURAN QUINTANA MC et al.1980; GRASAS Y ACEITES; ESP; DA. 1980; VOL. 31; NO 1; PP. 13-21; ABS. ENG/FRE/GER; BIBL. 6 REF.Article

INSTRUMENTAL EVALUATION OF READILY CARBONIZABLE SUBSTANCES IN CITRIC ACIDDOKLADALOVA J; UPTON RP.1979; J. ASS. OFF. ANAL. CHEMISTS; USA; DA. 1979; VOL. 62; NO 4; PP. 962-965; BIBL. 6 REF.Article

  • Page / 11