Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("ADULTERATION")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 1957

  • Page / 79
Export

Selection :

  • and

ESTUDIO ANALITICO COMPARATIVO DE WHISKIES IMPORTADOS SEGUN UN PROCEDENCIA Y ANOS DE ENVEJECIMIENTO = ETUDE ANALYTIQUE COMPAREE DES WHISKIES IMPORTES, SELON LEUR AGE ET LEUR PROVENANCECACERES IM; LOPEZ A; VILLANUA L et al.1981; ANALES DE BROMATOLOGIA; ISSN 0003-2492; ESP; DA. 1981; VOL. 33; NO 2; PP. 157-174; ABS. ENG; BIBL. 16 REF.; 6 FIG./1 TABL.Article

BEITRAG ZUR UNTERSCHEIDUNG VON GAERUNGSESSIG UND SYNTHETISCHEM SAEUREESSIG DURCH DIE BESTIMMUNG DER SPEZIFISCHEN 14C-RADIOAKTIVITAET. = CONTRIBUTION A LA DIFFERENCIATION, PAR DETERMINATION DE LA RADIOACTIVITE SPECIFIQUE DE 14C, ENTRE VINAIGRE OBTENU PAR FERMENTATION OU PAR SYNTHESESCHMID ER; KENNDLER E; FOGY I et al.1977; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.- FORSCH.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 163; NO 2; PP. 121-122; ABS. ANGL.; BIBL. 4 REF.Article

DETECTION DE L'ADULTERATION DU LAIT PAR MOUILLAGECSAK A; KOVACS L; KACSKOVICS M et al.1976; ELELMISZERVIZGAL. KOEZL.; MAGYAR.; DA. 1976; VOL. 22; NO 5-6; PP. 289-294; ABS. RUSSE ALLEM. ANGL.Article

FREEZING POINTS AND MILK ADULTERATION.BARNARD SE.1977; J. FOOD PROTECT.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 40; NO 4; PP. 272-273Article

COLORIMETRIC DETERMINATION OF CHLORAL HYDRATE IN TODDY.PRASAD MS; SUBBA RAO MS.1976; J. FOOD SCI. TECHNOL.; INDIA; DA. 1976; VOL. 13; NO 6; PP. 339-340; BIBL. 4 REF.Article

TENEUR EN ISOTOPES STABLES DU RHUM ET DES PRINCIPAUX ALCOOLS DE BOUCHE.BRICOUT J; MENORET Y.1975; ANN. TECHNOL. AGRIC.; FR.; DA. 1975 PARU 1976; VOL. 24; NO 3-4; PP. 247-254; ABS. ANGL. ESP. ITAL.; BIBL. 6 REF.Article

DIFFERENZIAZIONE DI MARGARINE IN BASE AL CONTENUTO PROTEICO. = DIFFERENCIATION DES MARGARINES A PARTIR DE LEUR TENEUR PROTEIQUE.CARDILLO M.1982; RIVISTA ITALIANA DELLE SOSTANZE GRASSE.; ISSN 0035-6808; ITA; DA. 1982; VOL. 59; NO 8; PP. 431-435; ABS. ENG; BIBL. 6 REF.; 3 FIG.Article

APPLICAZIONI E LIMITI DELLA CALORIMETRIA DIFFERENZIALE ESPLORATIVA (D.S.C.) AL RILEVAMENTO DEL SEGO NEL BURRO = APPLICATION ET LIMITE DE LA CAOLORIMETRIE DIFFERENTIELLE A BALAYAGE (D.S.C.) POUR LA DETECTION DU SUIF DANS LE BEURREAMELOTTI G; BRIANZA M; LODIGIANI P et al.1983; RIVISTA ITALIANA DELLE SOSTANZE GRASSE; ISSN 0035-6808; ITA; DA. 1983; VOL. 60; NO 9; PP. 557-564; ABS. ENG; BIBL. 27 REF.; 8 FIG./8 TABL.Conference Paper

POLAROGRAPHISCHE BESTIMMUNG DES MOLKENPROTEINANTEILES IN MILCHPULVERN. = DOSAGE POLAROGRAPHIQUE DES PROTEINES DU LACTOSERUM DANS LES LAITS EN POUDREMROWETZ G; KLOSTERMEYER H.1976; MILCHWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 31; NO 6; PP. 346-349; ABS. ANGL.; BIBL. 12 REF.Article

DETECTION OF COW MILK IN GOAT MILK BY POLYACRYLAMIDE GEL ELECTROPHORESIS = DETECTION, PAR ELECTROPHORESE SUR GEL DE POLYACRYLAMIDE, DU LAIT DE VACHE DANS LE LAIT DE CHEVREFURTADO MC.1983; JOURNAL OF DAIRY SCIENCE; ISSN 0022-0302; USA; DA. 1983; VOL. 66; NO 9; PP. 1822-1824; BIBL. 11 REF.; 1 FIG./1 TABL.Article

DETECTION OF PIG AND BUFFALO BODY FAT IN COW AND BUFFALO GHEES BY DIFFERENTIAL SCANNING CALORIMETRYLAMBELET P; GANGULI NC.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS' SOCIETY; ISSN 0003-021X; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 5; PP. 1005-1008; BIBL. 15 REF.Article

ACEITES VEGETALES DESNATURALIZADOS CON ANILINA. II. DETERMINACION DE ANILIDAS GRASAS POR CROMATOGRAFIA GASEOSA Y CROMATOGRAFIA LIQUIDA DE ALTA EFICACIA. = HUILES VEGETALES DENATUREES PAR L'ANILINE. II. DETERMINATION DES ANILIDES GRAS PAR CHROMATOGRAPHIE EN PHASE GAZEUSE ET CHROMATOGRAPHIE LIQUIDE HAUTE PERFORMANCEVAZQUEZ RONCERO A; GRACIANI CONSTANTE E; JANER DEL VALLE C et al.1983; GRASAS Y ACEITES (SEVILLA).; ISSN 0017-3495; ESP; DA. 1983; VOL. 34; NO 1; PP. 29-35; BIBL. 14 REF.; 4 FIG./3 TABL.Article

DETERMINACION ESPECTROFOTOMETRICA DE ANILIDAS DE ACIDOS GRASOS Y ANILINA LIBRE EN ACEITES COMESTIBLES. = DETERMINATION SPECTROPHOTOMETRIQUE DES ANILIDES D'ACIDES GRAS ET DE L'ANILINE LIBRE DANS LES HUILES ALIMENTAIRESALBI MA; VIOQUE A.1983; GRASAS Y ACEITES (SEVILLA).; ISSN 0017-3495; ESP; DA. 1983; VOL. 34; NO 1; PP. 24-28; ABS. ENG/FRE; BIBL. 11 REF.Article

13C/12C RATIOS OF CITRUS HONEYS AND NECTARS AND THEIR REGULATORY IMPLICATIONS. = RAPPORTS C13/C12 DES MIELS ET DES NECTARS D'AGRUMES ET LEURS IMPLICATIONS EN LEGISLATIONWHITE JW JR; ROBINSON FA.1983; JOURNAL-ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS; ISSN 0004-5756; USA; DA. 1983; VOL. 66; NO 1; PP. 1-3; BIBL. 9 REF.; 2 TABL.Article

DETECTION OF CAPSAICIN IN ADULTERATED GINGER OLEORESIN.BHAGYA.1977; J. FOOD SCI. TECHNOL.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 14; NO 4; PP. 176-177; BIBL. 5 REF.Article

SUBSTANCES ETRANGERES DANS LES BOISSONS NON ALCOOLISEESNOVOTNY M.1977; KVASNY PRUMYSL; CESKOSL.; DA. 1977; VOL. 23; NO 2; PP. 32-34; ABS. RUSSE ANGL. ALLEM.Article

CHROMATOGRAPHIC AND OTHER METHODS FOR DETECTION OF ADULTERATION OF OILS AND FATS.MANI VVS; GOLLAMUDI LAKSHMINARAYANA.1976; J. OIL TECHNOLOGISTS ASS. INDIA; INDIA; DA. 1976; VOL. 8; NO 3; PP. 84-103; BIBL. 3 P.Article

SUR LA PRESENCE ANORMALE D'HEXYLENE GLYCOL DANS LES HUILES ESSENTIELLES COMMERCIALES DE VETYVER ET DE CANANGA.PEYRON L; ACCHIARDI J; PELLERIN P et al.1976; RIV. ITAL. ESSENZE PROFUMI PIANTE OFFICIN. AROMI SAPONI COSMET. AEROSOL; ITAL.; DA. 1976; VOL. 58; NO 9; PP. 476-478Article

SUR LA PRESENCE ANORMALE D'HEXYLENEGLYCOL DANS LES HUILES ESSENTIELLES COMMERCIALES DE VETYVER ET DE CANANGAPEYRON L; ACCHIARDI J; PELLERIN P et al.1975; PLANTES MEDICIN. PHYTOTHERAP.; FR.; DA. 1975; VOL. 9; NO 3; PP. 192-203Article

HIGH-PERFORMANCE LIQUID CHROMATOGRAPHIC DETERMINATION OF SODIUM BENZOATE WHEN USED AS A TRACER TO DETECT PULPWASH ADULTERATION OF ORANGE JUICE. = DOSAGE, PAR CHROMATOGRAPHIE LIQUIDE HAUTE PERFORMANCE, DU BENZOATE DE SODIUM UTILISE COMME TRACEUR POUR LA DETECTION DES ADULTERATIONS DU JUS D'ORANGE PAR DES EAUX DE LESSIVAGE DES PULPES.FISHER JF.1983; JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY; ISSN 0021-8561; USA; DA. 1983; VOL. 31; NO 1; PP. 66-68; BIBL. 5 REF.; 1 FIG.Article

MEASUREMENT OF EXTRANEOUS WATER BY THE FREEZING POINT TEST. = MESURE DE LA QUANTITE D'EAU ETRANGERE PAR LA MESURE DU POINT DE CONGELATION1983; BULLETIN-FEDERATION INTERNATIONALE DE LAITERIE; ISSN 0250-5118; BEL; DA. 1983; NO 154; PP. 4-20; BIBL. 119 REF.; 4 TABL.Article

NACHWEIS VON 2,4,6-TRIAMINO-1,3,5-TRIAZIN (MELAMIN) IN KARTOFFELPROTEINEN. = IDENTIFICATION DE LA TRIAMINO-2,4,6-TRIAZINE-1,3,5 (MELAMINE) DANS LES PROTEINES DE POMME DE TERREBISAZ R; KUMMER A.1983; MITTEILUNGEN AUS DEM GEBIETE DER LEBENSMITTELUNTERSUCHUNG UND HYGIENE.; ISSN 0026-6841; CHE; DA. 1983; VOL. 74; NO 1; PP. 74-79; ABS. ENG/FRE; BIBL. 4 REF.; 2 FIG./2 TABL.Article

USE OF UNSAPONIFIABLE MATTER FOR DETECTION OF GHEE ADULTERATION WITH OTHER FATSFARAG RS; AHMED FA; SHIHATA AA et al.1982; J. AM. OIL CHEM. SOC.; ISSN 0003-021X; USA; DA. 1982; VOL. 59; NO 12; PP. 557-560; BIBL. 14 REF.Article

DITHIOOXAMIDE AS A REAGENT FOR THE DETECTION AND SPECTROPHOTOMETRIC DETERMINATION OF CHLORAL HYDRATE IN ALCOHOLIC BEVERAGESAMBADE KA; MEGHAL SK.1981; ANALYST (LOND.); ISSN 0003-2654; GBR; DA. 1981; VOL. 106; NO 1268; PP. 1237-1239; BIBL. 5 REF.Article

LIQUID SCINTILLATION COUNTING OF 14C FOR DIFFERENTIATION OF SYNTHETIC ETHANOL FROM ETHANOL OF FERMENTATIONMARTIN GE; NOAKES JE; ALFONSO FC et al.1981; J.-ASSOC. OFF. ANAL. CHEM.; ISSN 0004-5756; USA; DA. 1981; VOL. 64; NO 5; PP. 1142-1144; BIBL. 10 REF.Article

  • Page / 79