kw.\*:("AGNEAU")
Results 1 to 25 of 2370
Selection :
PERFORMANCE AND CARCASS CHARACTERISTICS OF RAM LAMBS SLAUGHTERED AT DIFFERENT WEIGHTS. = PERFORMANCES ET CARACTERISTIQUES DES CARCASSES D'AGNEAUX ABATTUS A DES POIDS DIFFERENTS.SENTS AE; WALTERS LE; WHITEMAN JV et al.1982; JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE.; ISSN 0021-8812; USA; DA. 1982; VOL. 55; NO 6; PP. 1360-1369; BIBL. 31 REF.; 7 TABL.Article
THE EFFECT OF SPRAY WASHING ON THE DEVELOPMENT OF BACTERIAL NUMBERS AND STORAGE LIFE OF LAMB CARCASES. = EFFETS DU NETTOYAGE PAR ATOMISATION SUR LE DEVELOPPEMENT DES BACTERIES ET SUR LA DUREE DE STOCKAGE DES CARCASSES D'AGNEAUKELLY CA; LYNCH B; MCLOUGHLIN AJ et al.1982; JOURNAL OF APPLIED BACTERIOLOGY.; ISSN 0021-8847; GBR; DA. 1982; VOL. 53; NO 3; PP. 335-341; BIBL. 25 REF.; 6 TABL.Article
EVALUATION OF CERTAIN ELECTRICAL PARAMETERS FOR STIMULATING LAMB CARCASSES. = EVALUATION DE CERTAINS PARAMETRES ELECTRIQUES POUR LA STIMULATION DES CARCASSES D'AGNEAUXRASHID N; HENRICKSON R; ASGHAR A et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 1; PP. 10-14; BIBL. 41 REF.; 2 FIG./6 TABL.Conference Paper
CONTRIBUTION A L'ETUDE DE LA STIMULATION ELECTRIQUE DES CARCASSESHOULIER BRUNO.1981; ; FRA; DA. 1981; 106 P.; BIBL. 90 REF.; TH. : DOCT.-ING./UNIV. DE CLERMONT II/1981Thesis
EFFECT OF RESTRICTED FEEDING AND REALIMENTATION ON COMPENSATORY GROWTH, CARCASS COMPOSITION AND ORGAN GROWTH IN LAMBS = EFFET DE LA RESTRICTION DE L'ALIMENTATION PUIS DE LA REALIMENTATION SUR LA CROISSANCE COMPENSATOIRE, LA COMPOSITION DE LA CARCASSE ET LE DEVELOPPEMENT DES ORGANES D'AGNEAUXLEDIN I.1983; SWEDISH JOURNAL OF AGRICULTURAL RESEARCH; ISSN 0049-2701; SWE; DA. 1983; VOL. 13; NO 3; PP. 175-187; BIBL. 34 REF.; 4 FIG./14 TABL.Article
ESTIMATIONS OF LAMB CARCASS CUTABILITY WITHIN NARROW RANGES OF WEIGHT AND FAT THICKNESS = ESTIMATION DE L'APTITUDE A LA DECOUPE DES CARCASSES D'AGNEAUX CLASSEES D'APRES LE POIDS ET L'EPAISSEUR DES TISSUS ADIPEUXSMITH GC; CARPENTER ZL.1973; J. ANIMAL SCI.; U.S.A.; DA. 1973; VOL. 36; NO 3; PP. 432-441; BIBL. 12 REF.Serial Issue
QUALITE DE CHAIR DES AGNELLES SUIVANT LA TENEUR EN PROTEINE DE LA RATIONVIKTOROV PI; SHESTOPALOV VN.1973; OVCEVODSTVO; S.S.S.R.; DA. 1973; NO 3; PP. 31-32Serial Issue
A NOTE OF THE PROGRESSIVE CARCASS-WEIGHT CHANGES OF FATTENING STORE LAMBS = NOTE SUR LES MODIFICATIONS PROGRESSIVES DU POIDS DES CARCASSES D'AGNEAUX A L'ENGRAISSEMENTRUTTER W.1973; ANIMAL PRODUCT.; G.B.; DA. 1973; VOL. 16; NO 1; PP. 95-98; BIBL. 1 REF.Serial Issue
EWE MILK REPLACER DIETS FOR YOUNG LAMBS. III. EFFECT OF AGE OF LAMBS AND DIETARY PROTEIN AND FAT LEVELS ON THE BODY COMPOSITION OF YOUNG LAMBS = LAIT DE REMPLACEMENT POUR AGNEAUX. III. EFFETS DE L'AGE DES AGNEAUX ET DES PROTEINES ALIMENTAIRES ET DES TAUX DE MATIERES GRASSES DANS LA RATION SUR LA COMPOSITION DE LA CARCASSE DES JEUNES AGNEAUXCHIOU PWS; JORDAN RM.1973; J. ANIMAL SCI.; U.S.A.; DA. 1973; VOL. 36; NO 3; PP. 607-612; BIBL. 12 REF.Serial Issue
INFLUENCE DES CROISEMENTS DE BREBIS A TOISON FINE AVEC DES BELIERS ROMNEY-MARSH SUR L'AUGMENTATION DE LA PRODUCTION DE VIANDE CHEZ LES AGNEAUXSHATSKYI AD.1975; VESCI AKAD. NAVUK B.S.S.R., SEL'SKAGASPAD. NAVUK; S.S.S.R.; DA. 1975; NO 1; PP. 105-107; ABS. RUSSE; BIBL. 4 REF.Article
COMPARISON OF MILK REPLACERS OF EWE MILK, WITH OR WITHOUT SOLID FEED, ON LAMB PERFORMANCE AND MEAT QUALITY = COMPARAISON DES LAITS DE REMPLACEMENT POUR OVINS, AVEC OU SANS ALIMENTS SOLIDES, POUR LES PERFORMANCES DES AGNEAUX ET LA QUALITE DE LA VIANDEGORRILL ADL; CAMERON CDT; COMEAU JE et al.1974; CANAD. J. ANIM. SCI.; CANADA; DA. 1974; VOL. 54; NO 2; PP. 149-155; ABS. FR.; BIBL. 7 REF.Article
FURTHER EXPERIMENTS ON THE HOT-CUTTING OF LAMB = NOUVELLES EXPERIENCES DE DECOUPE A CHAUD DE L'AGNEAUMCLEOD K; GILBERT KV; FAIRBAIRN SJ et al.1974; J. FOOD TECHNOL.; G.B.; DA. 1974; VOL. 9; NO 2; PP. 179-184; BIBL. 5 REF.Article
VERSKILLE IN DOELTREFFENDHEID VAN VOERVERBRUIK BY LAMMERS VAN DRIE VERSKILLENDE SKAAPRASSE. II. VERSKILLE IN LIGGAAMSAMESTELLING BY OOREENSTEMMENDE OUDERDOM EN LIGGAAMSMASSA = DIFFERENCES D'UTILISATION ALIMENTAIRE CHEZ TROIS RACES OVINES DIFFERENTES. II. DIFFERENCES DE COMPOSITION CORPORELLE D'AGNEAUX A DES AGES ET DES POIDS VIFS CORRESPONDANTSHOFMEYR HS; VAN RENSBURG WJJ; OLIVIER I et al.1974; AGROANIMALIA; AFR. S.; DA. 1974; VOL. 6; NO 4; PP. 113-120; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 17 REF.Article
ACTIVITE DE PHOSPHATASE ALCALINE ET ACIDE ET ENGRAISSEMENT DES OVINS PRAMENKA ET LEURS HYBRIDESMAKSIMOVIC D; CAUSEVIC Z; VUKOVIC S et al.1974; ARH. POLJOPRIVRED. NAUKE; JUGOSL.; DA. 1974; VOL. 27; NO 98; PP. 3-11; ABS. ANGL.; BIBL. 10 REF.Article
INFLUENCIA DEL PESO AL SACRIFICIO Y DEL SEXO SOBRE LAS CARACTERSTICAS DE LAS CANALES DE CORDERO DE RAZA RASA ARAGONESA = INFLUENCE DU POIDS A L'ABATTAGE ET DU SEXE SUR LES CARACTERISTIQUES DE CARCASSES DES OVINS DE RACE RASA ARAGONESACOLOMER ROCHER F; ESPEJO DIAZ M.1973; AN. INST. NACION. INVEST. AGR., PRODUCC. ANIMAL; ESP.; DA. 1973; NO 4; PP. 133-150; BIBL. 1 P. 1/2Article
ETUDE DE LA PRODUCTION DE LA VIANDE CHEZ LES OVINS. X. RELATIONS ENTRE LA COMPOSITION ANATOMIQUE DES DIFFERENTES REGIONS CORPORELLES DE L'AGNEAUBOCCARD R; DUMONT BL; LEFEBVRE J et al.1976; ANN. ZOOTECH.; FR.; DA. 1976; VOL. 25; NO 1; PP. 95-110; ABS. ANGL.; BIBL. 16REF.Article
CHARACTERISTICS OF MEAT FROM MECHANICALLY DEBONED LAMB BREASTS = CARACTERISTIQUES DE LA CHAIR DE POITRINE D'AGNEAU DESOSSEE MECANIQUEMENTFIELD RA; RILEY ML.1974; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 39; NO 4; PP. 851-852; BIBL. 20 REF.Article
EFFECTS OF WEIGHT AND CASTRATION ON LAMB CARCASS COMPOSITION AND QUALITY = EFFETS DU POIDS ET DE LA CASTRATION SUR LA COMPOSITION ET LA QUALITE DE CARCASSE DES AGNEAUXJACOBS JA; FIELD RA; BOTKIN MP et al.1972; J. ANIMAL SCI.; U.S.A.; DA. 1972; VOL. 35; NO 5; PP. 926-930; BIBL. 26 REF.Serial Issue
ZUR ERMITTLUNG VON OBJEKTIV ERFASSBAREN FLEISCHQUALITAETSPARAMETERN VON MASTLAMMFLEISCH = DETERMINATION DES PARAMETRES OBJECTIFS DE LA QUALITE DE LA VIANDE D'AGNEAU DE BOUCHERIESCHIEFER G.1975; NAHRUNG; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 19; NO 3; PP. 237-243; ABS. ANGL. RUSSE; BIBL. 29 REF.Article
FAT LAMB PRODUCTION IN THE WEST OF IRELAND. III. EFFECTS OF STOCKING RATE ON CARCASS MEASUREMENTS = PRODUCTION D'AGNEAUX GRAS DANS L'OUEST DE L'IRLANDE. III. EFFETS DU TAUX DE CHARGE SUR LES CARACTERISTIQUES DE CARCASSESNOLAN T.1974; IRISH J. AGRIC. RES.; IREL.; DA. 1974; VOL. 13; NO 2; PP. 147-156; BIBL. 19 REF.Article
PERFORMANCE OF SHEEP ON NEW ZEALAND HILL COUNTRY. II. GROWTH AND COMPOSITION OF WETHERS OF FIVE BREEDS AT THREE AGES = PERFORMANCES DES OVINS DANS LES REGIONS DE COLLINES DE NOUVELLE-ZELANDE. II. CROISSANCE ET COMPOSITION DE MOUTONS DE CINQ RACES A TROIS AGESKIRTON AH; DALTON DC; ACKERLEY LR et al.1974; NEW ZEAL. J. AGRIC. RES.; NEW ZEAL.; DA. 1974; VOL. 17; NO 3; PP. 283-293; BIBL. 29 REF.Article
THE EFFECTS OF QUANTITY AND DISTRIBUTION OF MILK SUBSTITUTE ON THE PERFORMANCE AND CARCASS MEASUREMENTS OF ARTIFICIALLY REARED LAMBS = EFFETS DE LA QUANTITE ET DU MODE DE DISTRIBUTION D'UN SUCCEDANE DE LAIT SUR LES PERFORMANCES ET LES CARACTERISTIQUES DE LA CARCASSE D'AGNEAUX ALLAITES ARTIFICIELLEMENTPENNING PD; TREACHER TT.1975; ANIMAL PRODUCT.; G.B.; DA. 1975; VOL. 20; NO 1; PP. 111-121; BIBL. 13 REF.Article
CARCASS POSTURE AND TENDERNESS IN FROZEN LAMB = POSTURE DE LA CARCASSE ET TENDRETE DE L'AGNEAU CONGELEDAVEY CL; GILBERT KV.1974; J. SCI. FOOD AGRIC.; G.B.; DA. 1974; VOL. 25; NO 8; PP. 923-930; BIBL. 18 REF.Article
EFFECT OF PROTEIN AND ENERGY LEVELS ON LAMB CARCASS COMPOSITION = EFFETS DES NIVEAUX DE PROTEINES ET D'ENERGIE SUR LA COMPOSITION DE LA CARCASSE DES AGNEAUXCRADDOCK BF; FIELD RA; RILEY ML et al.1974; J. ANIMAL SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 39; NO 2; PP. 325-330; BIBL. 24 REF.Article
DIARRHEA IN LAMBS: EXPERIMENTAL INFECTIONS WITH ENTEROTOXIGENIC ESCHERICHIA COLI, ROTAVIRUS, AND CRYPTOSPORIDIUM SP.TZIPORI S; SHERWOOD D; ANGUS KW et al.1981; INFECT. IMMUN.; ISSN 0019-9567; USA; DA. 1981; VOL. 33; NO 2; PP. 401-406; BIBL. 24 REF.Article