Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("ALCOHOLIC FERMENTATION")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 1697

  • Page / 68
Export

Selection :

  • and

ETHANOL PRODUCTION BY FERMENTATION: AN ALTERNATIVE LIQUID FUELKOSARIC N; NG DCM; RUSSELL I et al.1980; ADV. APPL. MICROBIOL.; USA; DA. 1980; VOL. 26; PP. 148-227; BIBL. 3 P.Article

EFFECTS OF INOCULUM LEVEL ON KINETICS OF ALCOHOLIC FERMENTATION. = EFFET DE LA CONCENTRATION EN INOCULUM SUR LES CINETIQUES DE LA FERMENTATION ALCOOLIQUE.STREHAIANO P; MOTA M; GOMA G et al.1983; BIOTECHNOLOGY LETTERS.; ISSN 0141-5492; GBR; DA. 1983; VOL. 5; NO 2; PP. 135-140; BIBL. 8 REF.; 6 FIG.Article

HEAT RELEASE IN ALCOHOLIC FERMENTATION: A CRITICAL REAPPRAISAL = PRODUCTION DE CHALEUR AU COURS DE LA FERMENTATION ALCOOLIQUE: REEXAMEN CRITIQUEWILLIAMS LA.1982; AM. J. ENOL. VITIC.; ISSN 0002-9254; USA; DA. 1982; VOL. 33; NO 3; PP. 149-153; BIBL. 29 REF.Article

METHODOLOGIE DE LA DETERMINATION DE LA RICHESSE EN ALCOOL DU DEPOT DE LEVURESEMAKOV VP; REVA VI.1978; VINOD. VINOGRADAR.; S.S.S.R.; DA. 1978; NO 2; PP. 26-27Article

OBSERVATIONS SUR LE DEVELOPPEMENT DE SACCHAROMYCES BAYANUS DANS LES FERMENTATIONS ALCOOLIQUES = OBSERVATIONS ON THE DEVELOPMENT OF SACCHAROMYCES BAYANUS IN THE ALCOHOLIC FERMENTATIONSPOULARD A.1983; BULLETIN DE LA SOCIETE DES SCIENCES NATURELLES DE L'OUEST DE LA FRANCE; ISSN 0373-3025; FRA; DA. 1983; VOL. 5; NO 1; PP. 33-37; BIBL. 3 REF.Article

EMPREGO DE DESINFETANTE QUIMICO EM FERMENTACAO ALCOOLICA DE MOSTO DE MELACO DE CANA. = UTILISATION DE DESINFECTANTS CHIMIQUES DANS LA FERMENTATION ALCOOLIQUE DE MOUTS DE MELASSES DE CANNELEONCIO BRAZZACH M; AQUARONE E; JOSE COLOMBO A et al.1976; REV. FARM. BIOQUIM. UNIV. SAO PAULO; BRAS.; DA. 1976; VOL. 14; NO 1; PP. 1-21; ABS. ANGL.; BIBL. 3 P.Article

DEVELOPMENT OF A SMALL SCALE MASHING AND FERMENTATION SYSTEM FOR STUDIES ON MALT WHISKY PRODUCTION = MISE AU POINT DE SYSTEMES D'EMPATAGE ET DE FERMENTATION, A PETITE ECHELLE, POUR L'ETUDE DE LA FABRICATION DU WHISKYRAMSAY CM; BERRY DR.1983; EUROPEAN JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY; ISSN 0171-1741; DEU; DA. 1983; VOL. 18; NO 4; PP. 207-213; BIBL. 29 REF.; 8 FIG.Article

FERMENTATION ALCOOLIQUE: OBSERVATIONS CINETIQUESSTREHAIANO P; MORENO M; GOMA G et al.1979; CONNAISS. VIGNE VIN; FRA; DA. 1979; VOL. 13; NO 4; PP. 281-293; ABS. ENG/GER/SPA/ITA; BIBL. 13 REF.Article

THE INFLUENCE OF DIFFERENT FREQUENCIES OF LASER ON THE MICROBIAL PRODUCTION OF ALCOHOL BY SACCHAROMYCES CEREVISIAESRIVASTAVA AS; DE SK.1978; J. INDIAN CHEM. SOC.; IND; DA. 1978; VOL. 55; NO 2; PP. 203-205; BIBL. 14 REF.Article

ENQUETE SUR LA REPARTITION DES LEVURES "KILLER" EN FRANCECUINIER MC; GROS C.1983; VIGNES ET VINS; ISSN 0395-9465; FRA; DA. 1983; NO 318; PP. 25-27; BIBL. 7 REF.; 4 FIG./2 TABL.Article

SELECTION OF YEAST STRAINS FOR CELLOBIOSE ALCOHOLIC FERMENTATION. = SELECTION DES SOUCHES DE LEVURES POUR LA FERMENTATION ALCOOLIQUE DU CELLOBIOSE.GONDE P; BLONDIN B; RATOMAHENINA R et al.1982; JOURNAL OF FERMENTATION TECHNOLOGY.; ISSN 0385-6380; JPN; DA. 1982; VOL. 60; NO 6; PP. 579-584; BIBL. 13 REF.; 1 FIG./3 TABL.Article

SELECTION OF YEAST STRAINS FOR CELLOBIOSE ALCOHOLIC FERMENTATION = SELECTION DE SOUCHES DE LEVURE POUR LA FERMENTATION ALCOOLIQUE DE CELLOBIOSEGONDE P; BLONDIN B; RATOMAHENINA R et al.1982; JOURNAL OF FERMENTATION TECHNOLOGY (OSAKA, 1977); ISSN 0385-6380; JPN; DA. 1982; VOL. 60; NO 6; PP. 579-584; BIBL. 13 REF.Article

EFFECTS OF TEMPERATURE AND ETHANOL CONCENTRATION ON THE MAINTENANCE AND YIELD COEFFICIENT OF ZYMOMONAS MOBILIS = EFFETS DE LA TEMPERATURE ET DE LA CONCENTRATION EN ETHANOL SUR LA SURVIE ET LE RENDEMENT EN CET ALCOOL DE ZYMOMONAS MOBILISFIESCHKO J; HUMPHREY AE.1983; BIOTECHNOLOGY AND BIOENGINEERING; ISSN 0006-3592; USA; DA. 1983; VOL. 25; NO 6; PP. 1655-1660; BIBL. 17 REF.; 3 FIG.Article

LES CAUSES, LA PREVENTION ET LE TRAITEMENT DES ARRETS DE LA FERMENTATION ALCOOLIQUEGENEIX C; LAFON LAFOURCADE S; RIBEREAU GAYON P et al.1983; CONNAISSANCE DE LA VIGNE ET DU VIN; ISSN 0010-597X; FRA; DA. 1983; VOL. 17; NO 3; PP. 205-217; ABS. ENG/GER/ITA/SPA; BIBL. 11 REF.; 3 FIG./5 TABL.Article

FORMATION OF HYDROGEN SULFIDE FROM ELEMENTAL SULFUR DURING FERMENTATION BY WINE YEAST.SCHUTZ M; KUNKEE RE.1977; AMER. J. ENOL. VITICULT.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 28; NO 3; PP. 137-144; BIBL. 19 REF.Article

INFLUENCE OF PRETREATMENTS ON THE FERMENTATION OF BARLEY STRAW BY UNDEFINED MIXED BACTERIAL POPULATIONS = INFLUENCE DES PRETRAITEMENTS SUR LA FERMENTATION DE LA PAILLE D'ORGE PAR DES POPULATIONS BACTERIENNES DIVERSEMENT ASSOCIEESPARTOS J; FARDEAU ML; BELAICH JP et al.1983; APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY; ISSN 0099-2240; DEU; DA. 1983; VOL. 18; NO 5; PP. 308-314; BIBL. 23 REF.; 3 FIG./7 TABL.Article

USES OF HPLC IN ALCOHOLIC BEVERAGE AND ETHANOL PROCESSING = APPLICATIONS DE LA CLHP EN TECHNOLOGIE DES BOISSONS ALCOOLISEES ET DE L'ETHANOLMORAWSKI J; DINCER AK; IVIE K et al.1983; FOOD TECHNOLOGY (CHICAGO); ISSN 0015-6639; USA; DA. 1983; VOL. 37; NO 6; PP. 57-60; BIBL. 3 REF.; 8 FIG.Article

L'ECUMAGE DES CUVES DE FERMENTATION.VAN WAESBERGHE I.1983; BIOS (PARIS); ISSN 0366-2284; FRA; DA. 1983; VOL. 14; NO 4; PP. 35-38; 4 FIG.Article

INFLUENCE DES SELS DE K, NA ET CA SUR LA REPRODUCTION ET L'ETAT PHYSIOLOGIQUE DES LEVURES DE LA FERMENTATION ALCOOLIQUESHVETS VN; OGORODNIKOVA AN; SLYUSARENKO TP et al.1977; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; S.S.S.R.; DA. 1977; NO 1; PP. 46-50; BIBL. 6 REF.Article

CHARACTERIZATION OF CELLOBIOSE FERMENTATIONS TO ETHANOL BY YEASTS = CARACTERISATION DE LA FERMENTATION DU CELLOBIOSE EN ETHANOL PAR LES LEVURESFREER SN; DETROY RW.1983; BIOTECHNOLOGY AND BIOENGINEERING; ISSN 0006-3592; USA; DA. 1983; VOL. 25; NO 2; PP. 541-557; BIBL. 27 REF.; 7 FIG./2 TABL.Article

OPTIMIZATION OF CONDITIONS AND CELL FEEDING PROCEDURES FOR ALCOHOL FERMENTATION = OPTIMISATION DES CONDITIONS ET DES TECHNIQUES D'APPROVISIONNEMENT CELLULAIRE POUR LA FERMENTATION ALCOOLIQUECIFTCI T; CONSTANTINIDES A; WANG SS et al.1983; BIOTECHNOLOGY AND BIOENGINEERING; ISSN 0006-3592; USA; DA. 1983; VOL. 25; NO 8; PP. 2007-2023; BIBL. 30 REF.; 14 FIG./2 TABL.Article

ROLE OF TWEEN 80 AND MONOOLEIN IN A LIPID-STEROL-PROTEIN COMPLEX WHICH ENHANCES ETHANOL TOLERANCE OF SAKE YEASTS = ROLE DU TWEEN 80 ET DE LA MONOOLEINE DANS UN COMPLEXE LIPIDES-STEROLS-PROTEINES QUI RENFORCE LA TOLERANCE A L'ETHANOL DES LEVURES DE SAKEOHTA K; HAYASHIDA S.1983; APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY; ISSN 0099-2240; USA; DA. 1983; VOL. 46; NO 4; PP. 821-825; BIBL. 14 REF.; 4 FIG./3 TABL.Article

DIE BILDUNG VON PHENOLEN WAEHREND DER GAERUNG = LA FORMATION DES PHENOLS LORS DE LA FERMENTATIONWACKERBAUER K; KRAMER P.1983; MONATSSCHRIFT FUER BRAUWISSENSCHAFT; ISSN 0723-1520; DEU; DA. 1983; VOL. 36; NO 6; PP. 242-247; ABS. ENG/FRE; BIBL. 43 REF.; 5 FIG./3 TABL.Article

THE ROLE OF REDOX BALANCES IN THE ANAEROBIC FERMENTATION OF XYLOSE BY YEASTS = ROLE DE L'EQUILIBRE REDOX SUR LA FERMENTATION ANAEROBIE DU XYLOSE PAR LES LEVURESBRUINENBERG PM; DE BOT PHM; VAN DIJKEN JP et al.1983; APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY; ISSN 0099-2240; DEU; DA. 1983; VOL. 18; NO 5; PP. 287-292; BIBL. 26 REF.; 5 FIG./1 TABL.Article

UNTERSUCHUNGEN ZUR TECHNOLOGIE DER ANGAERUNG IN DER BRAUEREI. TEIL 1 : DIE AUSWIRKUNGEN DES EINFACHEN "DRAUFLASSENS" AUF DEN GAERVERLAUF UND DAS FERTIGE BIER = ETUDES DE LA TECHNOLOGIE DE DEMARRAGE DE LA FERMENTATION EN BRASSERIE. 1ERE PARTIE : EFFETS D'UNE SEULE ADDITION CROISSANTE DE MOUT SUR LE PROFIL DE LA FERMENTATION ET SUR LA BIERE FINIENARZISS L; MIEDANER H; SCHONDORFER H et al.1983; MONATSSCHRIFT FUER BRAUWISSENSCHAFT; ISSN 0723-1520; DEU; DA. 1983; VOL. 36; NO 6; PP. 236-241; ABS. ENG/FRE; BIBL. 30 REF.; 3 FIG./3 TABL.Article

  • Page / 68