Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("ALIMENT PORCS")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 41

  • Page / 2
Export

Selection :

  • and

FEED EVALUATION IN PIGS = EVALUATION DES ALIMENTS POUR PORCSNIELSEN AJ.1975; WORLD REV. ANIMAL PRODUCT.; ITALY; DA. 1975; VOL. 11; NO 1; PP. 18-30; BIBL. 27 REF.Article

THE NET ENERGY CONTENT OF PIG FEEDS ACCORDING TO THE ROSTOCK FORMULA. THE VALUE OF STARCH IN THE FEED = TENEUR EN ENERGIE NETTE DES ALIMENTS POUR PORCS, EVALUEE AVEC LA FORMULE DE ROSTOCK. LA VALEUR DE L'AMIDON PRESENT DANS LES ALIMENTSBORGGREVE GJ; VAN KEMPEN GJM; CORNELISSEN JP et al.1975; Z. TIERPHYSIOL. TIERERNAEHR. FUTTERMITTELKDE; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 34; NO 4; PP. 199-204; ABS. ALLEM.; BIBL. 5 REF.Article

ZUR SCHAETZUNG DER VERDAULICHKEIT DER ORGANISCHEN SUBSTANZ VON SCHWEINEFUTTERMITTELN MITTELS DER GEHALTE VERSCHIEDENER ZELLWANDFRAKTIONEN. = EVALUATION DE LA DIGESTIBILITE DE LA MATIERE ORGANIQUE D'ALIMENTS POUR PORCS EN UTILISANT DES TENEURS EN DIFFERENTES FRACTIONS DE PAROIS CELLULAIRESSCHNEIDER R; KIRGHGESSNER M.1977; Z. TIERPHYSIOL. TIERERNAEHR. FUTTERMITTELKDE; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 39; NO 4; PP. 211-219; ABS. ANGL.; BIBL. 4 REF.Article

NUTRITIVE VALUE TO THE GROWING PIG OF DEOILED LIQUEFIED HERRING OFFAL PRESERVED WITH FORMIC ACID (FISH SILAGE) = VALEUR NUTRITIVE POUR LE PORC EN CROISSANCE DE DECHETS DE HARENG DESHUILES LIQUEFIES CONSERVES A L'ACIDE FORMIQUE (ENSILAGE DE POISSON)WHITTEMORE CT; TAYLOR AG.1976; J. SCI. FOOD AGRIC.; G.B.; DA. 1976; VOL. 27; NO 3; PP. 239-243; BIBL. 10REF.Article

INFLUENCE DE L'IPROMIDASOLE SUR LES RESULTATS D'ENGRAISSEMENT ET SUR LES CARACTERISTIQUES DE LA CARCASSE DES PORCS DE BOUCHERIECASTEELS M; BEKAERT H; BUYSSE FX et al.1979; REV. AGRIC.; BEL; DA. 1979; VOL. 32; NO 1; PP. 107-115; ABS. ENG; BIBL. 5 REF.Article

A NOTE ON THE SELECTION OF SWINE RATION INGREDIENTS WITH AN AFLATOXIN CONTAMINATION LEVEL BELOW 1MU G/KG = NOTE SUR LE CHOIX DES COMPOSANTS DE LA RATION DE LA TRUIE EN FONCTION D'UN NIVEAU DE CONTAMINATION PAR LES AFLATOXINES INFERIEUR A 1MU G/KGAMBRECHT BH; JACOBSON WC; WISEMAN HD et al.1975; BULL. ENVIRONMENT. CONTAMIN. TOXICOL.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 14; NO 4; PP. 401-403; BIBL. 7REF.Article

SPECTROPHOTOMETRIC DETERMINATION OF CARBADOX IN SWINE FEEDS = DOSAGE SPECTROPHOTOMETRIQUE DU CARBADOX DANS LES PROVENDES POUR PORCGORAS JT; GONCI DA; MURAI K et al.1974; J. ASS. OFF. ANAL. CHEMISTS; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 57; NO 4; PP. 982-986; BIBL. 2REF.Article

THE DETERMINATION OF CHLORHYDROXYQUINOLINE IN MEDICATED PIG FEEDS. II. ULTRAVIOLET SPECTROPHOTOMETRIC BATCHING ASSAY AND GAS-CHROMATOGRAPHIC ASSAY FOR MONO- AND DICHLOROCOMPONENTS = DOSAGE DE LA CHLORHYDROXYQUINOLEINE DANS LES ALIMENTS CONTENANT DES MEDICAMENTS POUR PORCS. II. DOSAGE PAR SPECTROPHOTOMETRIE EN ULTRAVIOLET EN DISCONTINU ET PAR CHROMATOGRAPHIE EN PHASE GAZEUSE POUR LES CONSTITUANTS MONO- ET DICHLORESCOWEN T; HEYES WF.1976; ANALYST; G.B.; DA. 1976; VOL. 101; NO 1200; PP. 167-173; BIBL. 7 REF.Article

DIE ANWENDUNG DER FAKTORANALYSE ZUR UNTERSUCHUNG DER WIRKSAMKEIT PFLANZLICHER FUTTERMITTEL BEI DER ERNAEHRUNG VON SCHWEINEN = UTILISATION DE L'ANALYSE FACTORIELLE POUR L'EVALUATION DE L'EFFICACITE D'ALIMENTS D'ORIGINE VEGETALE DANS L'ALIMENTATION DES PORCSANGERMANN H.1975; WISSENSCH. Z. KARL-MARX-UNIV. LEIPZIG, MATH.-NATURWISSENSCH. REIHE; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 24; NO 3; PP. 263-270; BIBL. 3REF.Article

LE PRUTEEN.TODD H; MAISONNIAL M; LLOYD R et al.1979; INDUSTR. ALIMENT. ANIMALE; FRA; DA. 1979; NO 317; PP. 25-27Article

GLUCOSE, SIROP DE GLUCOSE A HAUTE TENEUR EN FRUCTOSE (S.G.H.T.F.), OU SACCAROSE DANS LES ALIMENTS DE SEVRAGE PRECOCE DU PORCELET: INFLUENCE SUR L'AGGLOMERATION ET L'APPETIBILITEAUMAITRE A; MELCION JP; VAISSADE P et al.1978; ANN. ZOOTECH.; FRA; DA. 1978; VOL. 27; NO 3; PP. 409-421; ABS. ENG; BIBL. 16 REF.Article

PREDICTION OF THE DIGESTIBLE ENERGY IN PIG DIETS FROM ANALYSES OF FIBRE CONTENTS = PREVISION DE L'ENERGIE DIGESTIBLE DES ALIMENTS POUR PORCS, D'APRES LEUR TENEUR EN CELLULOSEKING RH; TAVERNER MR.1975; ANIMAL PRODUCT.; G.B.; DA. 1975; VOL. 21; NO 3; PP. 275-284; BIBL. 17REF.Serial Issue

SPECTROPHOTOMETRIC DETERMINATION OF PYRANTEL TARTRATE IN SWINE FEEDS BY METHOD OF STANDARD ADDITIONS: COLLABORATIVE STUDY.LITCHMAN MA.1978; J. ASS. OFF. ANAL. CHEMISTS; U.S.A.; DA. 1978; VOL. 61; NO 2; PP. 296-298; BIBL. 2 REF.Article

VARIABILITY IN THE COMPOSITION OF COMMERCIAL PIG DIETS WITH PARTICULAR REFERENCE TO MINERALSHILLIARD EP; PEARCE GR.1979; AUSTRAL. J. EXPER. AGRIC. ANIMAL HUSBAND.; AUS; DA. 1979; VOL. 19; NO 96; PP. 36-42; BIBL. 20 REF.Article

MEAT MEAL IN THE DIET OF THE EARLY-WEANED PIG. III: MEAT MEAL QUALITY AND THE PROCESSING OF MEAT MEALSLEIBHOLZ J.1979; ANIMAL FEED SCI. TECHNOL.; NLD; DA. 1979; VOL. 4; NO 1; PP. 53-61; BIBL. 14 REF.Article

ELABORATION ET UTILISATION DES ALIMENTS AGGLOMERES POUR LES PORCELETSAUMAITRE A.1979; INDUSTR. ALIMENT. ANIMALE; FRA; DA. 1979; NO 326; PP. 11-19; (8 P.); BIBL. 20 REF.Article

THE NUTRITIVE VALUE OF LIQUID WHEY, EITHER SOUR OR SWEET, WHEN GIVEN IN RESTRICTED AMOUNTS TO THE GROWING PIGBARBER RS; BRAUDE R; MITCHELL KG et al.1978; ANIMAL FEED SCI. TECHNOL.; NLD; DA. 1978; VOL. 3; NO 2; PP. 163-177; BIBL. 14 REF.Article

EVALUATION OF A FEED FLAVOUR IN LACTATION AND STARTER DIETS TO STIMULATE FEED INTAKE OF WEANED PIGESOGUNBAMERU BO; KORNEGAY ET; BRYANT KL et al.1979; NUTRIT. REP. INTERNATION.; USA; DA. 1979; VOL. 20; NO 4; PP. 455-460; BIBL. 12 REF.Article

ZUR SCHAETZUNG DER NETTOENERGIE-FETT (NEFS) VON SCHWEINEMISCHFUTTERMITTELN UND GETREIDE MITTELS DER GEHALTE VERSCHIEDENER ZELLWANDFRAKTIONEN = ESTIMATION DE LA TENEUR EN ENERGIE NETTE LIPIDIQUE (NEFS) DES ALIMENTS COMPOSES POUR PORCS ET DES CEREALES A PARTIR DE LA TENEUR DES DIFFERENTES FRACTIONS DES PAROIS CELLULAIRESKIRCHGESSNER M; SCHNEIDER R.1978; ARCH. TIERERNAEHR.; DDR; DA. 1978; VOL. 28; NO 7; PP. 471-477; ABS. RUS/ENG; BIBL. 4 REF.Article

L'INFLUENCE DE L'ACIDE PROPIONIQUE SUR LA CONSERVATION ET L'ASPECT NUTRITIONNEL DE L'ALIMENT COMPOSE. COMPTE RENDU D'UN ESSAI EFFECTUE EN FRANCEFINK F.1976; INDUSTR. ALIMENT. ANIMALE; FR.; DA. 1976; NO 3; PP. 31-36Article

THE APPARENT DIGESTIBILITY OF NUTRIENTS AND ENERGY VALUES OF SOME OILSEED MEALS AND THREE COMMONLY USED CEREAL GRAINS FED TO PIGS. = DIGESTIBILITE APPARENTE DES ELEMENTS NUTRITIFS ET VALEUR ENERGETIQUE DE QUELQUES TOURTEAUX D'OLEAGINEUX ET DE TROIS CEREALES HABITUELLEMENT UTILISEES DANS L'ALIMENTATION DES PORCSOYENUGA VA; FETUGA BL.1975; E. AFR. AGRIC. FOREST. J.; KENYA; DA. 1975; VOL. 40; NO 4; PP. 388-393; BIBL. 12 REF.Article

DETECTION OF DIETHYLSTILBESTROL CONTAMINATION IN SWINE FEEDSTUFF = DETECTION DE LA CONTAMINATION PAR LE DIETHYLSTILBESTROL DANS LES ALIMENTS POUR PORCSMIROCHA CJ; CHRISTENSEN CM; DAVIS G et al.1973; J. AGRIC. FOOD CHEM.; U.S.A.; DA. 1973; VOL. 21; NO 1; PP. 135-138; BIBL. 7 REF.Serial Issue

INFLUENCE DU MODE DE PRESENTATION ET DES CONDITIONS D'AGGLOMERATION SUR L'EFFICACITE DES ALIMENTS DU PORCELETSEVE B; PEREZ JM; QUEMERE P et al.1979; INDUSTR. ALIMENT. ANIMALE; FRA; DA. 1979; NO 321; PP. 19-31; BIBL. 2 P.Article

ENSAYOS DE ALIMENTACION EN CERDOS CON SUPERCONDUCTOS DE LA INDUSTRIA CERVECERA = ESSAI D'ALIMENTATION DU PORC AVEC LES SOUS-PRODUITS DE BRASSERIEMAROTTA EG; LAGRECA DE MAROTTA L.1978; GAR. VETER.; ARG; DA. 1978; VOL. 40; NO 336; PP. 784-791; ABS. ENG; BIBL. 11 REF.Article

THE EFFECT OF THE HYDROLYSIS OF LACTOSE IN WHEY ON ITS VALUE IN THE FEEDING OF GROWING-FINISHING PIGSALAVIUHKOLA T; HARJU M; HEIKONEN M et al.1980; ACTA AGRIC. SCAND.; SWE; DA. 1980; VOL. 30; NO 1; PP. 13-16; BIBL. 15 REF.Article

  • Page / 2