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BILDUNG VON STERIGMATOCYSTIN IN MIKROBIOLOGISCHEN NAEHRMEDIEN UND IN ROHWURST DURCH ASPERGILLUS VERSICOLOR = FORMATION DE STERIGMATOCYSTINE DANS LES MILIEUX NUTRITIFS PAR MICROBIOLOGIE ET LES SAUCISSONS CRUS SOUS L'ACTION D'A.V.ALPERDEN I; MINTZLAFF HJ; TAUCHMANN F et al.1973; FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1973; VOL. 53; NO 5; PP. 707-710; ABS. ANGL.; BIBL. 26REF.Serial Issue

UNTERSUCHUNGEN UEBER DIE BILDUNG DES MYKOTOXINS PATULIN IN ROHWURST = RECHERCHES SUR LA FORMATION DE LA MYCOTOXINE PATULINE DANS LE SAUCISSON SECALPERDEN I; MINTZLAFF HJ; TAUCHMANN F et al.1973; FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1973; VOL. 53; NO 4; PP. 566-568; ABS. ANGL.; BIBL. 26REF.Serial Issue

Effect of starter composed of various species of lactic bacteria on quality and ripening of Turkish white pickled cheeseKARAKUS, M; ALPERDEN, I.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 1995, Vol 28, Num 4, pp 404-409, issn 0023-6438Article

Mycological survey of chicken feed and some feed ingredients in turkey = Analyse mycologique des aliments pour poulets et de certains de leurs constituants, en TurquieHEPERKAN, D; ALPERDEN, I.Journal of food protection. 1988, Vol 51, Num 10, pp 807-810, issn 0362-028XArticle

Changes in chemical and microbiological composition of two varieties of olive during fermentationBORCAKLI, M; ÖZAY, G; ALPERDEN, I et al.Grasas y aceites (Sevilla). 1993, Vol 44, Num 4-5, pp 253-258, issn 0017-3495Article

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