Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("AMANDE HUILE")

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 8 of 8

  • Page / 1
Export

Selection :

  • and

COMPOSIZIONE DELL' OLIO DI MANDORLE. II: DIFFERENZIAZIONE DELL' OLIO DI MANDORLE DOLCI DA SUE MISCELE CON OLIO DI SEMI DI PESCO E DI ALBICOCCO = COMPOSITION DE L'HUILE D'AMANDE. II. DIFFERENCIATION DE L'HUILE D'AMANDE DOUCE DANS SES MELANGES AVEC LES HUILES D'AMANDES DE PECHE ET D'ABRICOTSALVO F; DUGO G; STAGNO D'ALCONTRES I et al.DUGO G; 1980; RIV. ITAL. SOSTANZE GRASSE; ITA; DA. 1980; VOL. 57; NO 1; PP. 24-26; ABS. ENG; BIBL. 3 REF.Article

CHARACTERIZATION OF LIPIDS FROM SEEDS OF THE ROSACEA FAMILYGUTFINGER T; SHIFRAH ROMANO; LETAN A et al.1972; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1972; VOL. 37; NO 6; PP. 938-940; BIBL. 19 REF.Serial Issue

CHARACTERISTICS OF IRANIAN ALMOND NUTS AND OILS = CARACTERISTIQUES D'AMANDES IRANIENNES ET DE LEURS HUILESMOSTAFA MEHRAN; MEHRZAD FILSOOF.1974; J. AMER. OIL CHEMISTS' SOC.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 51; NO 10; PP. 433-434; BIBL. 10 REF.Article

COMPOSITION EN TRIGLYCERIDES DES HUILES D'AMANDE ET DE NOISETTEGEJKO NS; DARMENKO OP; CHERKAS LI et al.1975; KHLEBOPEK. KONDITER. PROMYSHL.; S.S.S.R.; DA. 1975; NO 8; PP. 25-26Article

BEITRAG ZUR KENNTNIS DER FETTEN OLE VON MANDEL-, PISTAZIEN- UND CASHEW-SAMEN = CONTRIBUTION A LA CONNAISSANCE DES HUILES DE GRAINES D'AMANDES, DE PISTACHES ET DE CAJOUSEIDEMANN J.1973; SEIFEN OLE FETTE WACHSE; DTSCH.; DA. 1973; VOL. 99; NO 11; PP. 302-304; BIBL. 11 REF.Serial Issue

PREPARATION D'HUILE DE PECHETORBIN BF; MUMINOVA SN; AKHMEROVA YU M et al.1980; MASLOZHIR. PROMYSHL.; SUN; DA. 1980; NO 4; PP. 25-27; BIBL. 6 REF.Article

OLIO DI NOCI, NOCCIOLE, MANDORLE, AVOCADO: COMPOSIZIONE STEROLICA = HUILES DE NOIX, DE NOISETTE, D'AMANDE ET D'AVOCAT: COMPOSITION STEROLIQUECOLOMBINI M; VANONI MC; AMELOTTI G et al.1979; RIV. ITAL. SOSTANZE GRASSE; ITA; DA. 1979; VOL. 56; NO 10; PP. 392-393; BIBL. 15 REF.Article

DETERMINATION AND COMPARISON OF OIL CHARACTERISTICS IN IRANIAN ALMOND, APRICOT AND PEACH NUTS. = ANALYSE ET COMPARAISON DES CARACTERISTIQUES DES HUILES IRANIENNES D'AMANDE, D'AMANDE D'ABRICOT ET D'AMANDE DE PECHEFILSOOF M; MEHRAN M; FARROHI F et al.1976; FETTE SEIFEN ANSTRICHMITTEL; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 78; NO 4; PP. 150-151; ABS. ALLEM.; BIBL. 8 REF.Article

  • Page / 1