Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("ANIMAL FEEDING")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 5191

  • Page / 208
Export

Selection :

  • and

EFFECT OF AMMONIATION TREATMENT OF WHEAT STRAW ON IN VITRO AND IN VIVO DIGESTIBILITY. = EFFET DU TRAITEMENT A L'AMMONIAC DE LA PAILLE DE BLE SUR SA DIGESTIBILITE IN VITRO ET IN VIVOHERRERA SALDANA R; CHURCH DC; KELLEMS RO et al.1983; JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE.; ISSN 0021-8812; USA; DA. 1983; VOL. 56; NO 4; PP. 938-942; BIBL. 21 REF.; 4 TABL.Article

EINSATZ GUTER UND SCHLECHTER PRESSSCHNITZELSILAGE IN DER RINDERFUETTERUNG = UTILISATION DES ENSILAGES DE PULPES SURPRESSEES, DE BONNE ET DE MAUVAISE QUALITE, EN ALIMENTATION ANIMALELEITGEB R; MULLER HJ; HALUSCHAN M et al.1983; ZUCKERINDUSTRIE; ISSN 0344-8657; DEU; DA. 1983; VOL. 108; NO 5; PP. 444-446; ABS. ENG/FRE/SPA; BIBL. 9 REF.; 5 TABL.Article

EFFET DE LA PROTECTION PAR TRAITEMENT AU FORMOL DES PROTEINES ALIMENTAIRES SUR LA TENEUR EN FORMALDEHYDE DU LAIT CHEZ LA CHEVRE LAITIERE.BARRY JL; TOME D.1982; SCIENCES DES ALIMENTS.; ISSN 0240-8813; FRA; DA. 1982; VOL. 2; NO 4; PP. 537-543; ABS. ENG; BIBL. 14 REF.; 1 FIG./1 TABL.Article

FUTTEREINFLUSS AUF DEN CHOLESTERINGEHALT IN EIERN UND IM BLUT VON LEGEHENNEN. = INFLUENCE DE L'ALIMENTATION SUR LA TENEUR EN CHOLESTEROL DES OEUFS ET DU SANG DE POULES PONDEUSES.GSCHWINDT ENSINGER B; SALEH K.1983; ARCHIV FUER GEFLUEGELKUNDE; ISSN 0003-9098; DEU; DA. 1983; VOL. 47; NO 1; PP. 34-38; ABS. ENG/FRE/RUS; BIBL. 11 REF.; 4 TABL.Article

AFLATOXICOL AND AFLATOXINS B1 AND M1 IN EGGS AND TISSUES OF LAYING HENS CONSUMING AFLATOXIN-CONTAMINATED FEED = TENEURS EN AFLATOXICOL, AFLATOXINES B1 ET M1 DES TISSUS ET DES OEUFS DE POULES PONDEUSES AYANT CONSOMME DES ALIMENTS COMPOSES CONTAMINES PAR L'AFLATOXINETRUCKSESS MW; STOLOFF L; YOUNG K et al.1983; POULTRY SCIENCE; ISSN 0032-5791; USA; DA. 1983; VOL. 62; NO 11; PP. 2176-2182; BIBL. 12 REF.; 6 TABL.Article

ANIMAL MANURES AS FEEDSTUFFS : CATTLE MANURE FEEDING TRIALS = LES DEJECTIONS ANIMALES COMME ALIMENTS POUR ANIMAUX : TESTS D'ALIMENTATION PAR DES FUMIERS DE BOVINSMARTIN JH JR; LOEHR RC; PILBEAM TE et al.1983; AGRICULTURAL WASTES; ISSN 0141-4607; GBR; DA. 1983; VOL. 7; NO 2; PP. 81-110; BIBL. 36 REF.; 1 FIG./9 TABL.Article

FORMALDEHYDE CONTENT OF MILK. 2. COWS FED ON GRASS SILAGE PRESERVED WITH FORMALDEHYDE-CONTAINING ADDITIVE AND ON FORMALDEHYDE-TREATED UREA. = TENEUR EN FORMALDEHYDE DU LAIT. 2. VACHES RECEVANT SOIT UNE ALIMENTATION A BASE D'ENSILAGE D'HERBE CONSERVE A L'AIDE D'UN ADDITIF CONTENANT DU FORMALDEHYDE SOIT DE L'UREE TRAITEE AU FORMALDEHYDESYRJALA QVIST L; SETALA J.1982; JOURNAL OF THE SCIENTIFIC AGRICULTURAL SOCIETY OF FINLAND; ISSN 0024-8835; FIN; DA. 1982; VOL. 54; NO 1; PP. 69-75; BIBL. 19 REF.; 2 FIG./2 TABL.Article

STUDIES ON THE KINETICS OF DISSOLVING FEATHER KERATIN IN THE WATER-UREA SYSTEM. = ETUDE DE LA CINETIQUE DE DISSOLUTION DE LA KERATINE DE PLUME DANS LE SYSTEME EAU-UREEWOLSKI T; SZUMILO H.1982; ACTA ALIMENTARIA POLONICA; ISSN 0137-1495; POL; DA. 1982; VOL. 8; NO 1-2; PP. 101-108; ABS. POL.; BIBL. 7 REF.; 4 FIG./1 TABL.Article

EGG YOLK PIGMENTING PROPERTIES OF A MARIGOLD EXTRACT AND PAPRIKA OLEORESIN IN A PRACTICAL TYPE DIET = CARACTERISTIQUES DE PIGMENTATION DU JAUNE D'OEUF, D'UN EXTRAIT D'OEILLET D'INDE ET DE L'OLEORESINE DE PAPRIKA, ADMINISTRES DANS LES RATIONS ALIMENTAIRESFLETCHER DL; HALLORAN HR.1983; POULTRY SCIENCE; ISSN 0032-5791; USA; DA. 1983; VOL. 62; NO 7; PP. 1205-1210; BIBL. 11 REF.; 5 TABL.Article

MASTLEISTUNG UND SCHLACHTKOERPERQUALITAET NACH WAHLFUETTERUNG VON BROILERN (I. MITTEILUNG) = PERFORMANCE DE CROISSANCE ET QUALITE DES CARCASSES DE POULETS A ROTIR, APRES ALIMENTATION "EN LIBRE CHOIX" (I. PARTIE)SCHOLTYSSEK S; SEEMANN M; SEEMANN G et al.1983; ARCHIV FUER GEFLUEGEL-KUNDE; ISSN 0003-9098; DEU; DA. 1983; VOL. 47; NO 4; PP. 166-174; ABS. ENG/FRE/RUS; BIBL. 11 REF.; 6 FIG./8 TABL.Article

VERAENDERTE MARKTBEDINGUNGEN FUER TROCKENSCHNITZEL = MODIFICATION DES CARACTERISTIQUES DU MARCHE DES PULPES SECHEESTHIER E.1983; ZUCKERINDUSTRIE; ISSN 0344-8657; DEU; DA. 1983; VOL. 108; NO 11; PP. 1065-1067; ABS. ENG/FRE/SPA; BIBL. 4 REF.; 2 FIG./4 TABL.Article

EFFECTS OF DIETARY ORGANIC SELENIUM CONTENT ON FOWLS, CHICKS AND EGGS. = EFFET DE LA TENEUR EN SELENIUM ORGANIQUE DE LA RATION ALIMENTAIRE SUR LES POULES, LES POULETS ET LES OEUFSKAANTEE E; KURKELA P; JAAKKOLA K et al.1982; JOURNAL OF THE SCIENTIFIC AGRICULTURAL SOCIETY OF FINLAND; ISSN 0024-8835; FIN; DA. 1982; VOL. 54; NO 2; PP. 113-118; BIBL. 11 REF.; 1 FIG./5 TABL.Article

LES DRECHES DE BRASSERIE ET LEUR UTILISATION DANS L'ALIMENTATION DES BOVINSLUBRET JEAN MARIE.1978; ; FRA; DA. 1978; 45 P.; BIBL. 18 REF.; TH. : DOCT. VETERINAIRE/UNIV. PAUL SABATIER DE TOULOUSE/1978Thesis

INFLUENCE OF DIET ON THE INTESTINAL MICROFLORA AND MEAT FLAVOUR OF INTENSIVELY-REARED BROILER CHICKENS = INFLUENCE DE L'ALIMENTATION SUR LA MICROFLORE INTESTINALE ET SUR LA FLAVEUR DE LA VIANDE DE POULETS A ROTIR D'ELEVAGE INTENSIFMEAD GC; GRIFFITHS NM; IMPEY CS et al.1983; BRITISH POULTRY SCIENCE; ISSN 0007-1668; GBR; DA. 1983; VOL. 24; NO 2; PP. 261-272; BIBL. 26 REF.; 6 TABL.Article

NUTRITIVE VALUE OF COMMON BUCKWHEAT AS A SUPPLEMENT TO CEREAL GRAINS FED TO LABORATORY RATS. = VALEUR NUTRITIONNELLE DU SARRASIN COMMUN UTILISE COMME COMPLEMENT DES CEREALES DE LA RATION ALIMENTAIRE DES RATS DE LABORATOIRETHACKER PA; ANDERSON DM; BOWLAND JP et al.1983; CANADIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE.; ISSN 0008-3984; CAN; DA. 1983; VOL. 63; NO 1; PP. 213-219; BIBL. 15 REF.; 7 TABL.Article

INFLUENCE DE LA TENEUR EN SACCHAROSE DU REGIME SUR LES PERFORMANCES DE CROISSANCE, L'ETAT D'ENGRAISSEMENT ET LA QUALITE DU POULET DE CHAIR.GAUTHIER A; BLUM JC.1983; ARCHIV FUER GEFLUEGELKUNDE; ISSN 0003-9098; DEU; DA. 1983; VOL. 47; NO 2; PP. 60-64; ABS. ENG/FRE/RUS; BIBL. 15 REF.; 1 FIG./2 TABL.Article

ALTERNATIVE UTILIZATION OF ANIMAL WASTES = ALTERNATIVES A L'UTILISATION DES SOUS-PRODUITS D'ELEVAGEFONTENOT JP; SMITH LM; SUTTON AL et al.1983; JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE; ISSN 0021-8812; USA; DA. 1983; VOL. 57; NO 7; SUPPL. 2; PP. 221-233; BIBL. 57 REF.; 1 FIG./6 TABL.Article

EFFECT OF DIETARY AND ENERGY ON BROILER CARCASS COMPOSITION AND EFFICIENCY OF NUTRIENT UTILIZATION. = EFFETS DES VALEURS PROTEIQUE ET ENERGETIQUE DES RATIONS SUR LA COMPOSITION DES CARCASSES DE POULETS ET SUR L'UTILISATION DES NUTRIMENTS.JACKSON S; SUMMERS JD; LEESON S et al.1982; POULT. SCI., POULTRY SCIENCE.; ISSN 0032-5791; USA; DA. 1982; VOL. 61; NO 11; PP. 2224-2231; BIBL. 17 REF.; 4 TABL.Article

PRODUCTION AND CARCASS CHARACTERISTICS OF THE DUCK. = OBTENTION ET CARACTERISTIQUES DES CARCASSES DE CANARD.LEESON S; SUMMERS JD; PROULX J et al.1982; POULTRY SCIENCE.; ISSN 0032-5791; USA; DA. 1982; VOL. 61; NO 12; PP. 2456-2464; BIBL. 5 REF.; 11 TABL.Article

THE NUTRITIONAL VALUE OF DRIED SKIM MILK IN THE DIET OF LAYING HENS. = VALEUR NUTRITIVE DU LAIT ECREME DESHYDRATE DANS LA RATION DE POULES PONDEUSES.STEVENSON MH; JACKSON N.1982; JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE; ISSN 0022-5142; GBR; DA. 1982; VOL. 33; NO 12; PP. 1185-1188; BIBL. 4 REF.; 2 TABL.Article

IN VIVO DIGESTIBILITY OF CONDENSED CAROB STILLAGE (CCS) = DIGESTIBILITE, IN VIVO, DES EFFLUENTS CONCENTRES DE CAROUBEMANFREDINI M; CAVANI C.1983; ANNALES DE ZOOTECHNIE; FRA; DA. 1983; VOL. 32; NO 2; PP. 247-252; ABS. FRE; BIBL. 6 REF.; 4 TABL.Article

INFLUENCE OF PROCESSING ON IN VITRO DIGESTIBILITY OF RYE, CORN, BARLEY AND OATS. = INFLUENCE DES TRAITEMENTS SUR LA DIGESTIBILITE IN VITRO DU SEIGLE, DU MAIS, DE L'ORGE ET DE L'AVOINEBUCKLEY KE; DEVLIN TJ.1983; CANADIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE.; ISSN 0008-3984; CAN; DA. 1983; VOL. 63; NO 1; PP. 97-103; ABS. FRE; BIBL. 24 REF.; 3 TABL.Article

LIPID COMPOSITION OF MICROBIAL CELLS FOR ANIMAL FEED = COMPOSITION EN LIPIDES DES CELLULES MICROBIENNES UTILISEES EN ALIMENTATION ANIMALENAGAO A; YAMAZAKI M.1983; YUKAGAKU; ISSN 0513-398X; JPN; DA. 1983; VOL. 32; NO 4; PP. 207-212; ABS. JAP; BIBL. 30 REF.; 4 FIG./3 TABL.Article

THE EFFECT FOR DIETARY FAT AND TOCOPHEROL ON LIPOLYSIS AND OXIDATION IN TURKEY MEAT STORED AT DIFFERENT TEMPERATURES = EFFETS DU TOCOPHEROL ET DES GRAISSES DE LA RATION ALIMENTAIRE SUR LA LIPOLYSE ET L'OXYDATION DES VIANDES DE DINDE STOCKEES A DIFFERENTES TEMPERATURESSKLAN D; TENNE Z; BUDOWSKI P et al.1983; POULTRY SCIENCE; ISSN 0032-5791; USA; DA. 1983; VOL. 62; NO 10; PP. 2017-2021; BIBL. 18 REF.; 3 FIG./2 TABL.Article

PROTEIN UTILIZATION AND TOXIC EFFECTS OF RAW BEANS (PHASEOLUS VULGARIS) FOR YOUNG PIGS. = UTILISATION PROTEIQUE ET EFFETS TOXIQUES DES HARICOTS CRUS (PHASEOLUS VULGARIS) POUR LES JEUNES PORCINS.MYER RO; FROSETH JA; COON CN et al.1982; JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE.; ISSN 0021-8812; USA; DA. 1982; VOL. 55; NO 5; PP. 1087-1098; BIBL. 52 REF.; 7 TABL.Article

  • Page / 208