Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("APPAREIL DE MESURE")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 1059

  • Page / 43
Export

Selection :

  • and

ESTUDIO COMPARATIVO DE LOS VISCOSIMETROS ROTATORIO Y DE TUBO UTILIZANDO SOLUCIONES ACUOSAS DE CARBOXIMETILCELULOSA = ETUDE COMPARATIVE, EN UTILISANT DES SOLUTIONS AQUEUSES DE CARBOXYMETHYLCELLULOSE, DE VISCOSIMETRES A TUBE OU ROTATIFFITO PJ; CLEMENTE G; SANZ FJ et al.1983; REVISTA DE AGROQUIMICA Y TECNOLOGIA DE ALIMENTOS; ISSN 0034-7698; ESP; DA. 1983; VOL. 23; NO 1; PP. 71-85; ABS. ENG; BIBL. 7 REF.; 16 FIG./6 TABL.Article

APPARATIVE KLASSIFIZIERUNG VON SCHWEINEHAELFTEN. = CLASSIFICATION INSTRUMENTALE DES DEMI-CARCASSES DE PORCS.SACK E.1983; FLEISCHWIRTSCHAFT.; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1983; VOL. 63; NO 1; PP. 27-42; 11 P.; BIBL. 20 REF.; 17 FIG./6 TABL.Article

THE CONTINUOUS MEASUREMENT OF THE VISCOSITY OF THE CONCENTRATE DURING THE PRODUCTION OF MILK POWDER = MESURE EN CONTINU DE LA VISCOSITE DU CONCENTRAT DURANT LA FABRICATION DU LAIT EN POUDREDE VILDER J; MOERMANS R.1983; MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1983; VOL. 38; NO 8; PP. 449-452; ABS. GER; BIBL. 5 REF.; 4 FIG./1 TABL.Article

VISCOSIMETRE INDUSTRIEL POUR LA CARACTERISATION EN CONTINU DES PRODUITS ALIMENTAIRES DE VISCOSITE ELEVEECORRIEU G; MAINGONNAT JF; FERRET R et al.1983; INDUSTRIES ALIMENTAIRES ET AGRICOLES; ISSN 0019-9311; FRA; DA. 1983; VOL. 100; NO 4; PP. 235-240; ABS. ENG; BIBL. 6 REF.; 6 FIG./1 TABL.Article

METHOD FOR DETERMINATION OF FIRMNESS IN CUCUMBER SLICES = METHODE D'EVALUATION DE LA FERMETE DE TRANCHES DE CONCOMBRETHOMPSON RL; FLEMING HP; HAMANN DD et al.1982; JOURNAL OF TEXTURE STUDIES; ISSN 0022-4901; USA; DA. 1982; VOL. 13; NO 3; PP. 311-324; BIBL. 18 REF.; 7 FIG./3 TABL.Article

PORTABLE FIELD EGG CANDLER. = APPAREIL PORTABLE POUR MIRER LES OEUFS.BRACH EJ; POIRIER P; ALLEN AB et al.1982; POULTRY SCIENCE.; ISSN 0032-5791; USA; DA. 1982; VOL. 61; NO 11; PP. 2149-2152; BIBL. 1 REF.; 3 FIG./2 TABL.Article

A SARGAREPA NITRATTARTALMANAK MEGHATAROZASA AUTOMATIKUS ANALIZATORRAL = DETERMINATION, PAR UN ANALYSEUR AUTOMATIQUE, DE LA TENEUR EN NITRATES DES CAROTTESBINDER I; CZECZEI L.1983; HUETOIPAR; ISSN 0018-8085; HUN; DA. 1983; VOL. 30; NO 3; PP. 75-78; ABS. ENG/RUS; BIBL. 6 REF.; 5 FIG.Article

A SYSTEM FOR MONITORING GASES IN CONSTANT-VOLUME ATMOSPHERES. = SYSTEME POUR SURVEILLER LES GAZ DANS DES ATMOSPHERES A VOLUME CONSTANTHOLT DL; DILL CW; ALFORD ES et al.1983; JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY; ISSN 0021-8561; USA; DA. 1983; VOL. 31; NO 2; PP. 443-444; BIBL. 14 REF.; 1 FIG.Article

ON-LINE GLUCOSE ANALYZER FOR FERMENTATION APPLICATIONS. = UN ANALYSEUR EN LIGNE DU GLUCOSE UTILISABLE EN FERMENTATION.CHOTANI G; CONSTANTINIDES A.1982; BIOTECHNOLOGY AND BIOENGINEERING.; ISSN 0006-3592; USA; DA. 1982; VOL. 24; NO 12; PP. 2743-2745; BIBL. 3 REF.; 3 FIG.Article

OPTIMIERTE ANWENDUNG DES KAPILLARVOLUMETERS ZUR BESTIMMUNG DER WASSERBINDUNG DES FLEISCHES. ELIMINIERUNG VON FEHLERQUELLEN UND ERNEUERUNG DER MESSKOERPER. = UTILISATION OPTIMALE DES VOLUMETRES CAPILLAIRES POUR LA DETERMINATION DE LA LIAISON DE L'EAU DANS LES VIANDES. ELIMINATION DES SOURCES D'ERREURS ET RENOUVELLEMENT DU GARNISSAGE DE LA "TETE" DE L'INSTRUMENT DE MESURE.HOFMANN K.1982; FLEISCHWIRTSCHAFT.; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1982; VOL. 62; NO 12; PP. 1604-1608; ABS. ENG; BIBL. 21 REF.; 2 FIG./3 TABL.Article

PRECISION OF THE DETERMINATION OF THE FREEZING-POINT OF MILK BY THE THERMISTOR CRYOSCOPE METHOD = PRECISION DE LA MESURE DU POINT DE CONGELATION DU LAIT PAR LA METHODE AU CRYOSCOPE THERMISTORZEE B; VAN LUIN FJP.1983; NETHERLANDS MILK AND DAIRY JOURNAL; ISSN 507474; NLD; DA. 1983; VOL. 37; NO 1-2; PP. 51-57; ABS. SWE; BIBL. 11 REF.; 3 TABL.Article

OPTIMIZACION DE LAS TECNICAS DE ESTERILIZACION POR CALOR. III. MEDIDA Y CONTROL DE LA TEMPERATURA = OPTIMISATION DES TECHNIQUES DE STERILISATION PAR LA CHALEUR. III. MESURE ET CONTROLE DE LA TEMPERATURERODRIGO M; SAFON J; LORENZO P et al.1983; REVISTA DE AGROQUIMICA Y TECNOLOGIA DE ALIMENTOS; ISSN 0034-7698; ESP; DA. 1983; VOL. 23; NO 1; PP. 11-26; BIBL. 20 REF.; 6 FIG.Article

A SIMPLE DROPPING METHOD FOR DETERMINING THE TEXTURE IN PARBOILED RICES = METHODE SIMPLE DE CHUTE POUR EVALUER LA TEXTURE DES RIZ ETUVESPILLAIYAR P; MOHANDOSS R.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY; ISSN 0022-1155; IND; DA. 1983; VOL. 20; NO 1; PP. 34-36; BIBL. 15 REF.; 1 FIG./1 TABL.Article

A MACHINE FOR MEASURING YIELD POINT IN RAW MEAT. = APPAREILLAGE POUR LA MESURE DE LA LIMITE DE RESISTANCE DE LA VIANDE CRUE.LOCKER RH; WILD DJC.1982; JOURNAL OF TEXTURE STUDIES.; ISSN 0022-4901; NLD; DA. 1982; VOL. 13; NO 1; PP. 71-82; BIBL. 9 REF.; 5 FIG./1 TABL.Article

BREVET 2.354.386 (A1) (77 18250). - 7 JUIN 1977. PROCEDE POUR ASSURER ET MAINTENIR LA PROPRETE D'UN ORIFICE D'OBSERVATION.sdPatent

MULTICOMPONENT MEAT MEASUREMENT. = EVALUATION DE PLUSIEURS CONSTITUANTS DE LA VIANDESTEEL P; BELL C.1983; FOOD (LONDON. 1979).; ISSN 0143-8441; GBR; DA. 1983; VOL. 5; NO 1; PP. 45-46; BIBL. 1 REF.; 4 FIG./3 TABL.Article

LIVE ANIMAL EVALUATION OF TWO ULTRASONIC PROBES AS ESTIMATORS OF SUBCUTANEOUS BACKFAT AND CARCASS COMPOSITION IN PIGS. = EVALUATION, SUR L'ANIMAL VIVANT, DE DEUX APPAREILS A ULTRASONS, ESTIMANT LE LARD DORSAL SOUS-CUTANE ET LA COMPOSITION DES CARCASSES DE PORCS.SATHER AP; FREDEEN HT; MARTIN AH et al.1982; CANADIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE.; ISSN 0008-3984; CAN; DA. 1982; VOL. 62; NO 3; PP. 943-949; ABS. FRE; BIBL. 10 REF.; 5 TABL.Article

ESSAIS ET MOYENS D'ESSAIS AU LABORATOIRE ET DANS L'INDUSTRIEMOREAU MR; BASTIN E; GRATIA G et al.1982; ; FRA; PARIS : TECHNIQUE ET DOCUMENTATION-LAVOISIER; DA. 1982; PP. 1-730; 743 P.; BIBL. 105 REF.; ISBN 2-85206-147-3Book

EDIBLE OIL ANALYSIS USING COLORIMETRY. = ANALYSE COLORIMETRIQUE DES HUILES ALIMENTAIRESMCCLOSKY BP; BROWN AJ.1983; FOOD (LONDON. 1979).; ISSN 0143-8441; GBR; DA. 1983; VOL. 5; NO 4; PP. 57; 1 PHOTO.Article

MIXOGRAPH STUDIES. V. EFFECT OF PH. = ETUDES AU MIXOGRAPHE. V. EFFET DU PHHOSENEY RC; BROWN RA.1983; CEREAL CHEMISTRY.; ISSN 0009-0352; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 2; PP. 124-126; BIBL. 12 REF.; 8 FIG.Article

CONSTRUCTION OF A CONTINUOUS TETRODOTOXIN ANALYZER. = CONSTRUCTION D'UN ANALYSEUR CONTINU DE LA TETRODOTOXINE.YASUMOTO T; NAKAMURA M; OSHIMA Y et al.1982; NIPPON SUISAN GAKKAISHI.; ISSN 0021-5392; JPN; DA. 1982; VOL. 48; NO 10; PP. 1481-1483; BIBL. 9 REF.; 3 FIG.Article

DENSITY OF SUGAR SOLUTIONS. = DENSITE DES SOLUTIONS DE SUCREBUBNIK Z; KADLEC P; SOUKUPOVA H et al.1982; SBORNIK VYSOKE SKOLY CHEMICKO-TECHNOLOGICKE V PRAZE. POTRAVINY.; ISSN 0554-9701; CSK; DA. 1982; NO 53; E; PP. 191-213; ABS. CZE/RUS; BIBL. 18 REF.; 3 FIG./4 TABL.Article

A SIMPLE TEXTURE TEST SYSTEM. = UN SYSTEME SIMPLE D'EVALUATION DE LA TEXTURE.DEMAN JM; KAMEL BS.1982; JOURNAL OF TEXTURE STUDIES.; ISSN 0022-4901; NLD; DA. 1982; VOL. 13; NO 2; PP. 241-247; BIBL. 6 REF.; 2 FIG./7 TABL.Article

DETECTION OF SPOILED EGGS USING A NEW TYPE OF INSPECTION APPARATUS = DETECTION, PAR UN NOUVEAU TYPE D'INSTRUMENT, DES OEUFS ENDOMMAGESIMAI C; SAITO J.1983; POULTRY SCIENCE; ISSN 0032-5791; USA; DA. 1983; VOL. 62; NO 2; PP. 331-337; BIBL. 11 REF.; 4 TABL.Article

USING INSTRUMENTS TO GRADE PORK SIDES. = UTILISATION D'APPAREILLAGES POUR LA CLASSIFICATION DE QUALITE DES CARCASSES DE PORCSSACK E.1983; FLEISCHWIRTSCHAFT.; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1983; VOL. 63; NO 3; PP. 372-379; 6 FIG./3 TABL.Article

  • Page / 43