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kw.\*:("ARACHIDE HUILE")

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COMPARISON OF NUTRITIVE VALUES OF GROUNDNUT OIL CAKE AND NIGER OIL CAKE FOR LAYING PULLETS = COMPARAISON DES VALEURS NUTRITIVES DES HUILES D'ARACHIDE ET DE NIGER POUR LES POULES PONDEUSESMANWATKAR SG; NETKE SP; SATHE BS et al.1975; BRIT. POULTRY SCI.; G.B.; DA. 1975; VOL. 16; NO 6; PP. 571-576; BIBL. 12REF.Article

STORAGE PROPERTIES AND ACCEPTABILITY TRIALS ON REFINED GROUNDNUT OIL AS A SUBSTITUTE FOR HYDROGENATED OIL = PROPRIETES DE CONSERVATION ET ESSAIS D'ACCEPTABILITE DE L'HUILE D'ARACHIDE RAFFINEE EN TANT QUE SUBSTITUT POUR UNE HUILE HYDROGENEEARYA SS; VIDYASAGAR K; NATH H et al.1972; INDIAN J. NUTRIT. DIET.; INDIA; DA. 1972; VOL. 9; NO 3; PP. 145-152; BIBL. 22 REF.Serial Issue

CONFIRMATION OF VINYL CHLORIDE IN FOODS BY CONVERSION TO 1-CHLORO-1,2-DIBROMOETHANE = CONFIRMATION PAR SA TRANSFORMATION EN CHLORO-1 DIBROMO-1,2 ETHANE DE LA PRESENCE DE CHLORURE DE VINYLE DANS LES PRODUITS ALIMENTAIRESWILLIAMS DT.1976; J. ASS. OFF. ANAL. CHEMISTS; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 59; NO 1; PP. 32-34; BIBL. 7 REF.Article

ETUDE NUTRITIONNELLE COMPAREE DE DIFFERENTES HUILES DE PALMEBARON C; DIOMANDE M; GNAKRI D et al.1974; OLEAGINEUX; FR.; DA. 1974; VOL. 29; NO 11; PP. 517-520; ABS. ANGL. ESP.; BIBL. 2 REF.Article

MATERIAS GRASAS. ACEITE DE CACAHUETE REFINADO PARA CONSUMO ALIMENTICIO = MATIERES GRASSES. HUILE D'ARACHIDE RAFFINEE A USAGE ALIMENTAIRE1972; GRASAS Y ACEITES; ESP.; DA. 1972; VOL. 23; NO 6; PP. 141A-142ASerial Issue

DISTRIBUTION OF AFLATOXINS IN VARIOUS FRACTIONS SEPARATED FROM RAW PEANUTS AND DEFATTED PEANUT MEAL = DISTRIBUTION DES AFLATOXINES DANS DIVERSES FRACTIONS DE GRAINES D'ARACHIDE BRUTES ET DE TOURTEAU D'ARACHIDE DELIPIDENATARAJAN KR; RHEE KC; CATER CM et al.1975; J. AMER. OIL CHEMISTS' SOC.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 52; NO 2; PP. 44-47; BIBL. 24 REF.Article

METHODES D'ELIMINATION DES AFLATOXINES DANS LES PRODUITS OLEAGINEUXHELME JP; PREVOT A.1975; MED. CHIR. DIGEST.; FR.; DA. 1975; VOL. 4; SUPPL. 2; PP. 61-63Article

EINFLUSS DER GAMMA-BESTRAHLUNG AUF DIE LIPIDE VON ERDNUESSEN UND WALNUESSEN. III. GASCHROMATOGRAPHISCHE UNTERSUCHUNGEN DER FETTSAEUREN DES GESAMTLIPIDEXTRAKTES, DER TRIGLYCERID- UND DER COLAMINKEPHALINFRAKTION = INFLUENCE DU RAYONNEMENT GAMMA SUR LES LIPIDES D'ARACHIDE ET DE NOIX. III. CHROMATOGRAPHIE EN PHASE VAPEUR DES ACIDES GRAS D'EXTRAIT LIPIDIQUE TOTAL, DE LA FRACTION TRIGLYCERIDE ET COLAMINCEPHALINEBANCHER E; WASHUTTL J; GOLLER HJ et al.1972; SEIFEN OLE FETTE WACHSE; DTSCH.; DA. 1972; VOL. 98; NO 18; PP. 555-557; BIBL. 5 REF.Serial Issue

DETOXIFICATION OF GROUNDNUT OIL = DETOXICATION DE L'HUILE D'ARACHIDESHANTHA T; SREENIVASA MURTHY V.1975; J. FOOD SCI. TECHNOL.; INDIA; DA. 1975; VOL. 12; NO 1; PP. 20-22; BIBL. 3 REF.Article

EFFECTS OF GENOTYPE AND PRODUCTION AREA ON THE FATTY ACID COMPOSITION, TOTAL OIL AND TOTAL PROTEIN IN PEANUTS = EFFET DU GENOTYPE ET DE LA ZONE DE PRODUCTION SUR LA COMPOSITION EN ACIDES GRAS, ET LES TENEURS TOTALES EN HUILE ET PROTEINES DE L'ARACHIDEHOLADAY CE; PEARSON JL.1974; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 39; NO 6; PP. 1206-1209; BIBL. 10 REF.Article

UBER DAS LAGERVERHALTEN VON KARTOFFELCHIPS BEI BELICHTUNG UND IM DUNKELN. I. ANALYSE DER DURCH LICHT AUSGELOESTEN VERAENDERUNGEN DES ROESTOELS = COMPORTEMENT A L'ENTREPOSAGE DES POMMES DE TERRE CHIPS A LA LUMIERE OU A L'OBSCURITE. I. ANALYSE DES MODIFICATIONS DE L'HUILE DE FRITURE INDUITES PAR LA LUMIERERADTKE R.1974; FETTE SEIFEN ANSTRICHMITTEL; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 76; NO 12; PP. 540-547; BIBL. 42 REF.Article

COMPARISON BETWEEN THE STABILITY OF SUNFLOWER, SAFFLOWER AND PEANUT OILS TOWARDS OXIDATIVE RANCIDITY BY DIFFERENT METHODS.FARAG RS; HALLABO S.1977; CHEM. MIKROBIOL. TECHNOL. LEBENSMITTEL; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 5; NO 4; PP. 102-104; ABS. ALLEM. FR.; BIBL. 6 REF.Article

THE EFFECT OF SELECTED SEED OILS ON THE FATTY ACID COMPOSITION AND GROWTH OF PENAEUS INDICUS.COLVIN PM.1976; AQUACULTURE; NETHERL.; DA. 1976; VOL. 8; NO 1; PP. 81-89; BIBL. 15 REF.Article

COMPOSITION QUANTITATIVE DES LECITHINES DE SOJA, COLZA ET ARACHIDEBRODA H.1972; IN: POSTEP DZIEDZINIE LEKU ROSL. MATER. SYMP. POZNAN, 1970; POZNAN; HERBA POLONICA; DA. 1972; PP. 141-148; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 12 REF.Conference Proceedings

UBER DEN EINFLUSS VON LICHT AUF DEN OXYDATIVEN VERDERB VON SPEISEOELEN. V. REAKTIONSKINETIK = INFLUENCE DE LA LUMIERE SUR L'ALTERATION PAR OXYDATION DES HUILES COMESTIBLES. V. CINETIQUE DE REACTIONPAUL G; BECKER K; RADTKE R et al.1972; FETTE SEIFEN ANSTRICHMITTEL; DTSCH.; DA. 1972; VOL. 74; NO 8; PP. 484-491; ABS. ANGL. FR. RUSSE; BIBL. 12 REF.Serial Issue

ANALYSE DE LA FRACTION DIENIQUE DES HUILES HYDROGENEES SELECTIVEMENTPELLOQUIN A; UCCIANI E.1975; REV. FR. CORPS GRAS; FR.; DA. 1975; VOL. 22; NO 7; PP. 379-386; ABS. ANGL. ALLEM. ESP.; BIBL. 18REF.Article

STABILITY OF GROUNDNUT OIL DURING CONTINUOUS DEEP-FAT FRYING AT PLANT LEVELNATARAJA MURTHI T; RAO JKM; RATHI LS et al.1979; J. FOOD SCI. TECHNOL.; IND; DA. 1979; VOL. 16; NO 2; PP. 75-77; BIBL. 4 REF.Article

INTERACTION OF NUCLEAR-POLYHEDROSIS VIRUS, DDT, ROTENONE AND PEANUT OIL IN GALLERIA MELLONELLA LARVAE = INTERACTION DU VIRUS DU POLYEDROSE NUCLEAIRE, DU DDT, DE LA ROTENONE ET DE L'HUILE D'ARACHIDE CHEZ LES LARVES DE G.M.MEI LIN HSIEH; COLLINS WJ; STAIRS GR et al.1974; ENVIRONMENT. ENTOMOL.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 3; NO 3; PP. 567-569; BIBL. 9 REF.Article

SOLVENT INTERESTERIFICATION OF VEGETABLE OILS. IIICHAKRABARTY MM; BHATTACHARYYA D.1972; FETTE SEIFEN ANSTRICHMITTEL; DTSCH.; DA. 1972; VOL. 74; NO 7; PP. 389-393; ABS. ALLEM. FR. RUSSE; BIBL. 10 REF.Serial Issue

EMPLOI DES TERRES DECOLORANTES ACTIVEES POUR LE BLANCHISSEMENT DES HUILES D'ORIGINE TROPICALEFAHN R; FENDERL K.1974; OLEAGINEUX; FR.; DA. 1974; VOL. 29; NO 4; PP. 193-197; BIBL. 5 REF.Article

VARIABILITY IN FATTY ACID COMPOSITION IN PEANUT. I. BUNCH GROUP = VARIABILITE DE LA COMPOSITION EN ACIDES GRAS DE L'ARACHIDE. I. GROUPE DES PLANTS A PORT ERIGESEKHON KS; AHUJA KL; SANDHU RS et al.1972; J. SCI. FOOD AGRIC.; G.B.; DA. 1972; VOL. 23; NO 8; PP. 919-924; BIBL. 13 REF.Serial Issue

FATTY ACID COMPOSITION OF SPANISH PEANUT OILS AS INFLUENCED BY PLANTING LOCATION, SOIL MOISTURE CONDITIONS, VARIETY, AND SEASON = COMPOSITION EN ACIDES GRAS DE L'HUILE D'ARACHIDE D'ESPAGNE ET INFLUENCE EXERCEE PAR L'EMPLACEMENT DE LA PLANTATION, LES CONDITIONS D'HUMIDITE DU SOL, LA VARIETE ET LA SAISONYOUNG CT; WORTHINGTON RE; HAMMONS RO et al.1974; J. AMER. OIL CHEMISTS' SOC.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 51; NO 7; PP. 312-315; BIBL. 16 REF.Article

STABILITY OF PEROXIDISED OILS AND FAT TO HIGH TEMPERATURE HEATING = STABILITE A L'EGARD DU CHAUFFAGE A TEMPERATURE ELEVEE D'HUILES ET D'UNE MATIERE GRASSE PEROXYDEESKHATTAB AH; ELTINAY AH; KHALIFA HA et al.1974; J. SCI. FOOD AGRIC.; G.B.; DA. 1974; VOL. 25; NO 6; PP. 689-696; BIBL. 11 REF.Article

DETECTION OF MUSTARD SEED, SOYA BEAN AND SAFFLOWER SEED OILS IN GROUNDNUT OIL BY THIN-LAYER CHROMATOGRAPHY = MISE EN EVIDENCE D'HUILES DE GRAINE DE MOUTARDE, DE SOJA OU DE CARTHAME DANS L'HUILE D'ARACHIDE, PAR CHROMATOGRAPHIE EN COUCHE MINCEKAIMAL TNB; MANI VVS; ACHAYA KT et al.1974; J. CHROMATOGR.; NETHERL.; DA. 1974; VOL. 100; NO 1; PP. 243-246; BIBL. 9 REF.Article

STUDIES ON DEEP FAT FRYING-CHANGES DURING HEATING OF OILSULTHANA SN; SEN DP.1979; J. FOOD SCI. TECHNOL.; IND; DA. 1979; VOL. 16; NO 5; PP. 208-213; BIBL. 14 REF.Article

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