kw.\*:("ARACHIDE TOURTEAU")
Results 1 to 25 of 54
Selection :
ALIMENTS COMPOSES CONTENANT DU TOURTEAU D'ARACHIDE POUR DES POULETS DE CHAIRBAL'OZOV D; TSVETANOV I; MANDEV I et al.1975; ZHIVOTNOVAD. NAUKI; BALG.; DA. 1975; VOL. 12; NO 1; PP. 89-96; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 12 REF.Article
SOURCES DE PROTEINES DANS LES ALIMENTS COMPOSES POUR LES POULETS. II. TOURTEAU D'ARACHIDEMARINOV B; ANGELOVA L.1974; ZHIVOTNOVAD. NAUKI; BALG.; DA. 1974; VOL. 11; NO 6; PP. 43-49; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 13 REF.Article
EFFECT OF FEEDING TREATED GROUNDNUT-CAKE WITH WHEAT STRAW IMPREGNATED WITH UREA-MOLASSES ON RUMEN FERMENTATION PATTERN IN NALI LAMBS = EFFET D'UNE RATION CONTENANT DU TOURTEAU D'ARACHIDE TRAITE ET DE LA PAILLE IMPREGNEE D'UN MELANGE UREE-MELASSES, SUR LA FERMENTATION DU RUMEN CHEZ LES AGNEAUX NALIBHARGAVA B; RANJHAN SK.1975; INDIAN J. ANIMAL SCI.; INDIA; DA. 1975; VOL. 44; NO 5; PP. 319-325; BIBL. 1/2 P.Article
VALEUR NUTRITIONNELLE POUR LE RAT EN CROISSANCE D'UN TOURTEAU D'ARACHIDE DETOXIFIE PAR AMMONIATIONBELEBEAU MJ; GOUSSE R; WEIL A et al.1974; REV. FR. CORPS GRAS; FR.; DA. 1974; VOL. 21; NO 8-9; PP. 469-473; BIBL. 18 REF.Article
REPLACEMENT OF GROUNDNUT CAKE BY DRIED POULTRY MANURE IN THE DIETS OF LAYING HENS.OGUNMODEDE BK; AFOLABI SO.1978; BRIT. POULTRY SCI.; G.B.; DA. 1978; VOL. 19; NO 2; PP. 143-147; BIBL. 9 REF.Article
SILAGE AND MILK PRODUCTION: A COMPARISON BETWEEN FOUR RATES OF GROUNDNUT CAKE SUPPLEMENTATION OF SILAGE OF HIGH DIGESTIBILITY.CASTLE ME; RETTER WC; WATSON JN et al.1977; J. BRIT. GRASSLAND SOC.; G.B.; DA. 1977; VOL. 32; NO 1; PP. 43-48; BIBL. 17 REF.Article
EVOLUTION DE LA LYSINE, METHIONINE ET CYCTINE DANS LE TOURTEAU D'ARACHIDE TRAITE A L'AMMONIACADRIAN J.1976; REV. FR. CORPS GRAS; FR.; DA. 1976; VOL. 23; NO 4; PP. 209-212; ABS. ANGL. ALLEM.; BIBL. 16REF.Article
LE TOURTEAU DE COLZA DANS L'ALIMENTATION ANIMALE. UTILISATION COMPAREE DES TOURTEAUX DE COLZA TOASTE, DE COLZA FERMENTE, DE SOJA ET D'ARACHIDE POUR L'ENGRAISSEMENT DES JEUNES TAUREAUXGEAY Y; BERANGER C.1975; ANN. ZOOTECH.; FR.; DA. 1975; VOL. 24; NO 2; PP. 209-215; ABS. ANGL.; BIBL. 20 REF.Article
TOURTEAU D'ARACHIDE DETOXIFIE DANS L'ALIMENTATION DES VOLAILLESFRIOT D; CALVET H; DIALLO S et al.1975; REV. ELEVAGE MED. VETER. PAYS TROP.; FR.; DA. 1975; VOL. 28; NO 3; PP. 419-425; ABS. ANGL. ESP.; BIBL. 9 REF.Article
ELABORACION Y ESTUDIO QUIMICO BROMATOLOGICO DE ALIMENTOS AZUCARADOS A BASE DE HARINA MAGRA DE MANI = FABRICATION ET ETUDE BROMATOLOGIQUE DE PRODUITS ALIMENTAIRES SUCRES A BASE DE FARINE DESHUILEE D'ARACHIDEARESTEGUI VE.1974; BOL. SOC. QUIM. PERU; PERU; DA. 1974; VOL. 40; NO 4; PP. 272-274; (4 JORNADAS PERU. BROMATOL. NUTR.; 1973)Conference Paper
THE USE OF RAW PEANUTS AND PEANUT MEAL IN PRACTICAL CHICK DIETS = UTILISATION D'ARACHIDES CRUES ET DE TOURTEAU D'ARACHIDE DANS DES RATIONS COURANTES POUR POULETSOFFIONG SA; FLEGAL CJ; SHEPPARD CC et al.1974; E. AFR. AGRIC. FOREST J.; KENYA; DA. 1974; VOL. 39; NO 4; PP. 344-348; BIBL. 13 REF.Article
A NOTE ON THE PROTECTION OF GROUNDNUT-CAKE PROTEINS WITH C14-FORMALDEHYDE FROM RUMEN MICROBIAL DEGRADATION = NOTE SUR LA PROTECTION VIS-A-VIS DE LA DEGRADATION PAR LES MICROBES DU RUMEN, DES PROTEINES DU TOURTEAU D'ARACHIDE PAR LE FORMALDEHYDE-14CBINOD BHARGAVA; SINGH UB; RANJHAN SK et al.1973; INDIAN J. ANIMAL SCI.; INDIA; DA. 1973; VOL. 43; NO 7; PP. 660-661; BIBL. 5 REF.Article
NUTRITIONAL VALUE OF PROTECTED GROUNDNUT-CAKE FOR ANIMAL PRODUCTION. III. HEAT TREATMENT OF GROUNDNUT-CAKE = VALEUR NUTRITIONNELLE DES TOURTEAUX D'ARACHIDE PROTEGES POUR LA PRODUCTION ANIMALE. III. TRAITEMENT THERMIQUE DU TOURTEAU D'ARCHIDEBINOD BHARGAVA; RAHJHAN SK.1973; INDIAN J. ANIMAL SCI.; INDIA; DA. 1973; VOL. 43; NO 7; PP. 598-603; BIBL. 12 REF.Article
COMPARISON OF NIGERIAN YELLOW CORN, GUINEA CORN (SORGHUM) AND PEANUT MEAL (GROUNDNUT CAKE) WITH CANADIAN CORN AND SOYBEAN MEAL = COMPARAISON DU MAIS JAUNE DU NIGERIA, DU SORGHO ET DU TOURTEAU D'ARACHIDE AVEC LE MAIS CANADIEN ET LE TOURTEAU DE SOJAOROK EJ; BOWLAND JP.1974; CANAD. J. ANIM. SCI.; CANADA; DA. 1974; VOL. 54; NO 2; PP. 217-228; ABS. FR.; BIBL. 14 REF.Article
PROTEIN NUTRITIONAL QUALITY OF FLORUNNER PEANUT MEAL AS MEASURED BY RAT BIOASSAY.MILLER J; YOUNG CT.1977; J. AGRIC. FOOD CHEM.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 25; NO 3; PP. 653-657; BIBL. 19 REF.Article
CONTAMINATION FONGIQUE DES ARACHIDES ET DE LEURS TOURTEAUX.MOREAU C.1977; REV. FR. CORPS GRAS; FR.; DA. 1977; VOL. 24; NO 1; PP. 27-34; ABS. ANGL. ALLEM. ESP.; BIBL. 1 P. 1/2Article
RAPESEED PEANUT AND SOYBEAN MEALS AS PROTEIN SUPPLEMENTS. PLASMA UREA CONCENTRATIONS OF PIGS ON DIFFERENT FEED INTAKES AS INDICES OF DIETARY PROTEIN QUALITY = SUPPLEMENTATION PROTEIQUE PAR LES TOURTEAUX DE COLZA, ARACHIDE ET SOJA. EMPLOI DU TAUX PLASMATIQUE D'UREE POUR L'EVALUATION DE LA QUALITE DES PROTEINES ALIMENTAIRES, CHEZ DES PORCS RECEVANT DIVERS NIVEAUX ALIMENTAIRESOROK EJ; BOWLAND JP.1975; CANAD. J. ANIMAL SCI.; CANADA; DA. 1975; VOL. 55; NO 3; PP. 347-351; ABS. FR.; BIBL. 16REF.Article
EFFECT OF WET HEATING ON THE PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES OF GROUNDNUT PROTEINS = EFFET D'UN CHAUFFAGE HUMIDE SUR LES PROPRIETES PHYSICO-CHIMIQUES DES PROTEINES DE L'ARACHIDESRIKANTA S; NARASINGA RAO MS.1974; J. AGRIC. FOOD CHEM.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 22; NO 4; PP. 667-671; BIBL. 28 REF.Article
NUTRITIONAL VALUE OF PROTECTED GROUNDNUT-CAKE FOR ANIMAL PRODUCTION. II. FORMALDEHYDE TREATMENT OF GROUNDNUT-CAKE = VALEUR NUTRITIONNELLE DES TOURTEAUX D'ARACHIDE PROTEGES, POUR LA PRODUCTION ANIMALE. II. TRAITEMENT AU FORMALDEHYDE DU TOURTEAU D'ARACHIDEBINOD BHARGAVA; RANJHAN SK.1973; INDIAN J. ANIMAL SCI.; INDIA; DA. 1973; VOL. 43; NO 7; PP. 593-597; BIBL. 6 REF.Article
EFFET DE DIFFERENTES SOURCES PROTEIQUES ADDITIONNEES DE SULFATE DE CUIVRE SUR LES CARACTERISTIQUES PHYSIQUES ET CHIMIQUES DU MUSCLE ET DES GRAISSESCRNOJEVIC Z; ZANCIC S; PESUT M et al.1976; RADOVI POLJOPRIVRED. FAK. UNIV. SARAJEVU; JUGOSL.; DA. 1976; VOL. 24; NO 27; PP. 579-590; ABS. ANGL.; BIBL. 14 REF.Article
AFLATOXIN INACTIVATION: TREATMENT OF PEANUT MEAL WITH FORMALDEHYDE AND CALCIUM HYDROXIDE.CODIFER LP JR; MANN GE; DOLLEAR FG et al.1976; J. AMER. OIL CHEMISTS' SOC.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 53; NO 5; PP. 204-206; BIBL. 14 REF.Article
RAPESEED, PEANUT AND SOYBEAN MEALS AS PROTEIN SUPPLEMENTS WITH OR WITHOUT ADDED LYSINE: BIOLOGICAL PERFORMANCE AND CARCASS CHARACTERISTICS OF PIGS AND RATS = TOURTEAUX DE COLZA, ARACHIDE ET SOJA COMME SUPPLEMENTS PROTEIQUES AVEC OU SANS ADDITION DE LYSINE: DEVELOPPEMENT BIOLOGIQUE ET CARACTERISTIQUES DES CARCASSES DE PORCS ET DE RATSOROK EJ; BOWLAND JP; BRIGGS CW et al.1975; CANAD. J. ANIMAL SCI.; CANADA; DA. 1975; VOL. 55; NO 1; PP. 135-146; ABS. FR.; BIBL. 21 REF.Article
RAPESEED, PEANUT AND SOYBEAN MEALS AS PROTEIN SUPPLEMENTS. DIETARY AMINO ACID COMPOSITION AND POSTPRANDIAL PLASMA AMINO ACID PATTERN AS INDICES OF PERFORMANCE OF PIGS = L'EMPLOI DES TOURTEAUX D'ARACHIDE, COLZA ET SOJA POUR LA SUPPLEMENTATION PROTEIQUE. COMPOSITION EN ACIDES AMINES DE LA RATION ET TAUX D'ACIDES AMINES DU PLASMA APRES UN REPAS COMME INDICATEURS DES PERFORMANCES CHEZ LE PORCOROK EJ; BOWLAND JP.1975; CANAD. J. ANIMAL SCI.; CANADA; DA. 1975; VOL. 55; NO 3; PP. 337-346; ABS. FR.; BIBL. 18REF.Article
A NOTE ON SUPPLEMENTS FOR DAIRY COWS OFFERED SILAGE OF HIGH DIGESTIBILITY.CASTLE ME; RETTER WC; METCALFE JD et al.1977; ANIMAL PRODUCT.; G.B.; DA. 1977; VOL. 25; NO 3; PP. 397-400; BIBL. 5 REF.Article
PROTEIN ISOLATE FROM PEANUTS AND THEIR CAKES.HOLLA KS; BADAMI MC; RAMANATHAN PR et al.1976; J. OIL TECHNOLOGISTS ASS. INDIA; INDIA; DA. 1976; VOL. 8; NO 2; PP. 39-45; BIBL. 1 P.Article