Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("AROMATISANT")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 2002

  • Page / 81
Export

Selection :

  • and

WHY NATURAL. WHY NOT SYNTHETICHEATH H.1971; FLAVOUR INDUSTRY; G.B.; DA. 1971; VOL. 2; NO 11; PP. 630-632Serial Issue

RECENT PROGRESS IN THE CONSIDERATION OF FLAVORING INGREDIENTS UNDER THE FOOD ADDITIVES AMENDMENT. IX. GRAS SUBSTANCES = DONNEES RECENTES DANS LE DOMAINE DES FLAVORISANTS POUR L'AMELIORATION DES ADDITIFS ALIMENTAIRES. IX. SUBSTANCES GRASOSER BL; FORD RA.1975; FOOD TECHNOL.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 29; NO 8; PP. 70-72; BIBL. 8 REF.Article

ENCAPSULATED FLAVOURS - THEIR APPLICATIONS AND DEVELOPMENT. = LES AROMES ENCAPSULES - LEURS MISE AU POINT ET UTILISATIONSBEDFORD JR; ASHWORTH DR.1983; FOOD (LONDON. 1979).; ISSN 0143-8441; GBR; DA. 1983; VOL. 5; NO 2; PP. 13-15; BIBL. 7 REF.; 2 PHOTO./1 TABL.Article

AROMATISANTS SYNTHETIQUES POUR MARGARINEARTAMONOV PA; VIKTOROVSKAYA VM; MIKHAJLOVA IV et al.1976; MASLOZHIR. PROMYSHL.; S.S.S.R.; DA. 1976; NO 4; PP. 17-18Article

MONOGRAPHS ON FRAGRANCE RAW MATERIALS. = MONOGRAPHIES SUR LES MATERIAUX AROMATIQUES BRUTSOPDYKE DLJ.1975; FOOD COSMET. TOXICOL.; G.B.; DA. 1975; VOL. 13; NO 5; PP. 545-553; BIBL. DISSEM.Article

ENCAPSULATION SYSTEMS AND THEIR APPLICATIONS IN THE FLAVOUR INDUSTRY = LES SYSTEMES D'ENCAPSULATION ET LEURS APPLICATIONS DANS L'INDUSTRIE DES AROMESTAYLOR AH.1983; FOOD (LONDON. 1979); ISSN 0143-8441; GBR; DA. 1983; VOL. 5; NO 9; PP. 48-52; 4 P.; BIBL. 13 REF.Conference Paper

ENVASADO DE ACEITUNAS NEGRAS POR OXIDACION EN MEDIO ACIDO Y CON ESENCIAS AROMATICAS. = CONDITIONNEMENT DES OLIVES EN CONSERVE PAR OXYDATION EN MILIEU ACIDE ET AVEC DES HUILES ESSENTIELLESGARRIDO FERNANDEZ A; SANCHEZ ROLDAN F.1982; GRASAS Y ACEITES (SEVILLA).; ISSN 0017-3495; ESP; DA. 1982; VOL. 33; NO 6; PP. 340-345; ABS. ENG/FRE; BIBL. 4 REF.; 2 FIG./7 TABL.Article

APPORT DES METHODES SPECTROSCOPIQUES AU CONTROLE DE CONFORMITE DES DENREES AROMATIQUESBRICOUT J.1979; LABO-PHARMA, PROBL. TECH.; FRA; DA. 1979; VOL. 27; NO 288; PP. 520-522; ABS. ENG; BIBL. 10 REF.Article

SYNTHETIC FLAVORS: A NEW APPROACH TO EFFICIENCY AND SAFETY.AMOORE JE.1976; CHEM. SENS. FLAVOR; NETHERL.; DA. 1976; VOL. 2; NO 1; PP. 27-38; BIBL. 28 REF.Article

LONG-TERM TOXICITY OF ISOAMYL SALICYLATE IN RATS = LA TOXICITE A COURT TERME DU SALICYLATE D'ISOAMYLE CHEZ LES RATSDRAKE JJP; GAUNT IF; BUTTERWORTH KR et al.1975; FOOD COSMET. TOXICOL.; G.B.; DA. 1975; VOL. 13; NO 2; PP. 185-193; BIBL. 15REF.Article

EXTRAITS AROMATIQUES NATURELS. EVALUATION DE LEUR QUALITE ET POSSIBILITES D'APPLICATION EN INDUSTRIE ALIMENTAIREKARWOWSKA K; KOSTRZEWA E; CHARAZKA Z et al.1975; PRACE INST. LAB. BADAW. PRZEMYS. SPOZYW.; POLSKA; DA. 1975; VOL. 25; NO 1; PP. 59-65; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 2 P.Article

UBER SYNTHETISCHE AROMASTOFFE. III. DIASTEREOMERE UND ENANTIOMERE ESTER DER 3-METHYL-3-PHENYLGLYCIDSAEURE = LES AROMATISANTS ARTIFICIELS. III. ESTERS DIASTEREOMERES ET ENANTIOMERES DE L'ACIDE METHYL-3-PHENYL-3-GLYCIDIQUEMOSANDL A.1983; ZEITSCHRIFT FUER LEBENSMITTEL-UNTERSUCHUNG UND -FORSCHUNG; ISSN 0044-3026; DEU; DA. 1983; VOL. 177; NO 2; PP. 129-134; ABS. ENG; BIBL. 9 REF.; 6 FIG./1 TABL.Article

UBER SYNTHETISCHEN AROMASTOFFE. II. STRUKTUR UND GERUCH EINIGER SUBSTITUIERTER GLYCIDSAEUREESTER = LES AROMATISANTS DE SYNTHESE. II. STRUCTURE ET ODEUR DE QUELQUES ESTERS GLYCIDIQUES SUBSTITUESMOSANDL A.1983; ZEITSCHRIFT FUER LEBENSMITTEL-UNTERSUCHUNG UND -FORSCHUNG; ISSN 0044-3026; DEU; DA. 1983; VOL. 177; NO 1; PP. 41-47; ABS. ENG; BIBL. 9 REF.; 3 FIG./5 TABL.Article

A SPRAY DRYING SERVICE FOR THE FLAVOUR INDUSTRY. = UN SYSTEME DE SECHAGE PAR ATOMISATION POUR L'INDUSTRIE DES AROMESMOHAMED D.1983; FOOD (LONDON. 1979).; ISSN 0143-8441; GBR; DA. 1983; VOL. 5; NO 3; PP. 39-41; 2 P.; 2 PHOTO.Article

VERS UNE NOUVELLE CONCEPTION DE LA CLASSIFICATION DES AROMATISANTS EN VUE DE LEUR REGLEMENTATION.ROUZET M.1978; LABO-PHARMA, PROBL. TECH.; FRA; DA. 1978; VOL. 26; NO 277; PP. 528-531; ABS. ENGArticle

LA REGLEMENTATION DES MATIERES AROMATISANTES ALIMENTAIRES.THEVENOT MJ.1977; PARFUMS COSMET. AROMES; FR.; DA. 1977; NO 14; PP. 73-77; ABS. ANGL. ALLEM. ESP.Article

FLAVOURS AND "PERFUMES" FOR THE CONFECTIONERY INDUSTRY.RIEDEL HR.1976; INDIAN SUGAR; INDIA; DA. 1976; VOL. 26; NO 2; PP. 73-75Article

LA REGLEMENTATION DES MATIERES AROMATISANTES ALIMENTAIRES.THEVENOT MJ.1976; ANN. FALS. EXPERT. CHIM.; FR.; DA. 1976; VOL. 69; NO 746; PP. 767-774Article

MATIERES AROMATIQUESMULLER D.1976; BIOS; FR.; DA. 1976; VOL. 7; NO 5; PP. 10-13Serial Issue

SHORT-TERM TOXICITY OF DIMETHYL SULPHIDE IN THE RAT = TOXICITE A COURT TERME DU SULFURE DE DIMETHYLE CHEZ LE RATBUTTERWORTH KR; CARPANINI FMB; GAUNT IF et al.1975; FOOD COSMET. TOXICOL.; G.B.; DA. 1975; VOL. 13; NO 1; PP. 15-22; BIBL. 11 REF.Article

CONTROLE DE LA QUALITE DANS L'INDUSTRIE DES MATIERES PREMIERES AROMATISANTESPEYRON L.1975; RIV. ITAL. ESSENZE PROFUMI PIANTE OFFICIN. AROMI SAPONI COSMET. AEROSOL; ITAL.; DA. 1975; VOL. 57; NO 4; PP. 168-175; ABS. ITAL. ANGL. ALLEM. ESP.Article

THE ROLE OF MICROORGANISMS IN FLAVOUR FORMATIONMARGALITH P.1974; SCI. PROGR.; G.B.; DA. 1974; VOL. 61; NO 243; PP. 443-452; BIBL. 12 REF.Article

PILOT STUDIES ON STIMULANT EFFECTS OF CAPSICUM SPICES = ETUDES PILOTE SUR LES EFFETS STIMULANTS DES EPICES DERIVEES DE C.MEYER BAHLBURG HFL.1972; NUTR. AND METABOL.; SWITZ.; DA. 1972; VOL. 14; NO 4; PP. 245-254; ABS. ALLEM.; BIBL. 1 P. 1/2Serial Issue

SHORT-TERM TOXICITY OF TOLUALDEHYDE IN RATSBRANTOM PG; GAUNT IF; GRASSO P et al.1972; FOOD COSMET. TOXICOL.; G.B.; DA. 1972; VOL. 10; NO 5; PP. 637-647; ABS. FR. ALLEM.; BIBL. 9REF.Serial Issue

L'EXTRUSION, LE TEST DE RESISTANCE POUR AROMESGRAEFEL A; RENZ KH.1983; H & R CONTACT; FRA; DA. 1983; NO 34; PP. 4-23; 4 P.; 5 TABL.Article

  • Page / 81