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Technical note : Water activity measurement near to 1.00 = Note technique : mesure des activités de l'eau proches de 1,00MARCOS, A; FERNANDEZ-SALGUERO, J; ESTEBAN, M. A et al.Journal of Food Technology. 1985, Vol 20, Num 4, pp 523-526, issn 0022-1163Article

RELATIONSHIP OF WATER ACTIVITY TO CONE CRISPNESS AS ASSESSED BY POSITIONAL RELATIVE RATINGGOERLITZ, Christine D; HARPER, W. James; DELWICHE, Jeannine F et al.Journal of sensory studies. 2007, Vol 22, Num 6, pp 687-694, issn 0887-8250, 8 p.Article

Measurement of water activity of salt solutions and foods by several electronic methods as compared to direct vapor pressure measurement = Comparaison de plusieurs méthodes électroniques et de la méthode directe de mesure de la pression de vapeur, pour la mesure de l'activité de l'eau des solutions salées et des produits alimentairesSTAMP, J. A; LINSCOTT, S; LOMAURO, C et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 4, pp 1139-1142, issn 0022-1147Article

Chemical composition and water activity of spanish cheeses = Composition chimique et activité de l'eau des fromages espagnolsMARCOS, A; MILLAN, R; ESTEBAN, M. A et al.Journal of dairy science. 1983, Vol 66, Num 12, pp 2488-2493, issn 0022-0302Article

Influence of water activity on the acoustic properties of breakfast cerealsGONDEK, Ewa; LEWICKI, Piotr P; RANACHOWSKI, Zbigniew et al.Journal of texture studies. 2006, Vol 37, Num 5, pp 497-515, issn 0022-4901, 19 p.Article

Sensor contamination with organic volatiles during water activity measurements with an electric hygrometer = Contamination des capteurs par les composés organiques volatils, lors de la mesure de l'activité de l'eau par un hygromètre électriqueFAVETTO, G; RESNIK, S. L; CHIRIFE, J et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 2, pp 514-546, issn 0022-1147Article

Influence de l'activité de l'eau sur la conservation et la croissance de Rhizobium meliloti = The influence of water activity on the conservation and growth of Rhizobium melilotiMARY, Patrice.1983, [137] fThesis

L'eau et la conservation des aliments = Water and food preservationFAIVELEY, Marc.Techniques de l'ingénieur. Agroalimentaire. 2003, Vol F1, Num F1011, pp F1011.1-F1011.11, issn 1282-9064Article

Analyses de résidus de pesticides dans les eaux de rivières, de drainages agricoles et d'étangsMIELLET, A.Annales des falsifications, de l'expertise chimique et toxicologique. 1991, Vol 84, Num 898, pp 219-224, issn 0242-6110Conference Paper

A note about the correct water activity value of saturated potassium nitrate at 25 degrees C = Note concernant la valeur correcte de l'activité de l'eau d'une solution de nitrate de potassium saturé à 25 degrés CPOLLIO, M. L; KITIC, D; FAVETTO, G. J et al.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 1988, Vol 21, Num 1, pp 66-67, issn 0023-6438Article

Effect of temperature on the moisture sorption isotherms and water activity shift of two dehydrated foods = Effet de la température sur les isothermes d'hydrosorption et sur la variation de l'activité de l'eau de deux produits déshydratésLABUZA, T. P; KAANANE, A; CHEN, J. Y et al.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 2, pp 385-391, issn 0022-1147Conference Paper

Effects of water activity, light intensity and physical structure of food on the kinetics of riboflavin photodegradation = Effets de l'activité de l'eau, de l'intensité lumineuse et de la structure physique des produits alimentaires sur la photodégradation de la riboflavineFURUYA, E. M; WARTHENSEN, J. J; LABUZA, T. P et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 2, pp 525-528, issn 0022-1147Article

Mesure et prédiction de fortes activités de l'eau dans des systèmes eau-polymèresVOILLEY, A; BLOND, G; CHEVALLIER, G et al.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 1989, Vol 22, Num 1, pp 32-38, issn 0023-6438Article

A general method for predicting the water activity of simple and multi-component mixtures of solutes and non-solutes = Une méthode générale pour la prévision de l'activité de l'eau de mélanges simples ou complexes de solutions et de produits non aqueuxCAURIE, M.Journal of Food Technology. 1986, Vol 21, Num 2, pp 221-228, issn 0022-1163Article

Effect of water activity on texture profile parameters of apple flesh = Effet de l'activité de l'eau sur les paramètres de profil de texture de la chair de pommeBOURNE, M. C.Journal of texture studies. 1986, Vol 17, Num 3, pp 331-340, issn 0022-4901Article

A research note. Inhibition of Staphylococcus aureus growth in laboratory media of water activity adjusted with polyethylene glycols = Note de recherche. Inhibition de la croissance de Staphylococcus aureus, sur milieu test de l'activité de l'eau a été ajustée par les polyéthylèneglycolsVAAMONDE, G; CHIRIFE, J; SCARMATO, G et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 1, pp 296-297, issn 0022-1147Article

Isohalic sorption isotherms. III. Application to a dried salted tropical fish (Xenomugil thoburni) = Les isothermes de sorption isohaliques. III. Application au poisson tropical (Xenomugil thoburni), séché et saléCURRAN, C. A; POULTER, R. G.Journal of Food Technology. 1983, Vol 18, Num 6, pp 739-746, issn 0022-1163Article

Solutions of lithium chloride as reference sources of water activity above 0,6 and between 5 degrees C and 45 degrees C = Solutions de chlorure de lithium, en tant que sources de références d'activité de l'eau au dessus de 0,6 et pour des températures comprises entre 5 et 45 degrés CKITIC, D; RESNIK, S. L; CHIRIFE, J et al.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 1986, Vol 19, Num 3, pp 272-274, issn 0023-6438Article

Theoritical prediction of the water activity of standard saturated salt solutions at various temperatures = Prévision théorique de l'activité de l'eau de solutions saturées en sels, à différentes températuresKITIC, D; PEREIRA JARDIM, D. C; FAVETTO, G. J et al.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 4, pp 1037-1041, issn 0022-1147Article

Méthodes de calcul de l'activité de l'eau dans les produits alimentairesDELMER, F.Revue générale du Froid. 1986, Vol 76, Num 2, pp 83-86, issn 0035-3205Article

Osmotic dehydration of fruit : influence of osmotic agents on drying behavior and product quality = La déshydratation osmotique des fruits : influence des agents osmotiques sur le déroulement du séchage et sur la qualité du produitLERICI, C. R; PINNAVAIA, G; DALLA ROSA, M et al.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 5, pp 1217-1226, issn 0022-1147, 4 p.Article

Influence of organic volatiles during water activity measurement with a fiber-dimensional hygrometer = Influence des composés organiques volatils sur la mesure de l'activité de l'eau par un hygromètre à filamentGERSCHENSON, L; FAVETTO, G; CHIRIFE, J et al.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 1984, Vol 17, Num 6, pp 342-344, issn 0023-6438Article

Relationship between water activity and crispness of extruded rice crispsHEIDENREICH, Stephan; JAROS, Doris; ROHM, Harald et al.Journal of texture studies. 2004, Vol 35, Num 6, pp 621-633, issn 0022-4901, 13 p.Article

Rezepturgestaltung unter dem Aspekt der Wasseraktivitätsregulierung bei Gebäcken aus Massen mit Aufschlag = Recipe formation and regulation of water activity with baked products from battersKAISER, H; JANK, R.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1993, Vol 47, Num 4, pp 31-35, issn 0367-4177Article

Aw-Wert-Messung und ihre praktische Nutzanwendung = Détermination de l'activité de l'eau et son utilisation en pratique = Determination of water activity and its practical applicationARNDT, W. D.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1984, Vol 38, Num 1, pp 13-14, issn 0367-4177Article

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