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RELATIONSHIP OF WATER ACTIVITY TO CONE CRISPNESS AS ASSESSED BY POSITIONAL RELATIVE RATINGGOERLITZ, Christine D; HARPER, W. James; DELWICHE, Jeannine F et al.Journal of sensory studies. 2007, Vol 22, Num 6, pp 687-694, issn 0887-8250, 8 p.Article

Influence of water activity on the acoustic properties of breakfast cerealsGONDEK, Ewa; LEWICKI, Piotr P; RANACHOWSKI, Zbigniew et al.Journal of texture studies. 2006, Vol 37, Num 5, pp 497-515, issn 0022-4901, 19 p.Article

Mesure et prédiction de fortes activités de l'eau dans des systèmes eau-polymèresVOILLEY, A; BLOND, G; CHEVALLIER, G et al.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 1989, Vol 22, Num 1, pp 32-38, issn 0023-6438Article

A general method for predicting the water activity of simple and multi-component mixtures of solutes and non-solutes = Une méthode générale pour la prévision de l'activité de l'eau de mélanges simples ou complexes de solutions et de produits non aqueuxCAURIE, M.Journal of Food Technology. 1986, Vol 21, Num 2, pp 221-228, issn 0022-1163Article

Effect of water activity on texture profile parameters of apple flesh = Effet de l'activité de l'eau sur les paramètres de profil de texture de la chair de pommeBOURNE, M. C.Journal of texture studies. 1986, Vol 17, Num 3, pp 331-340, issn 0022-4901Article

Solutions of lithium chloride as reference sources of water activity above 0,6 and between 5 degrees C and 45 degrees C = Solutions de chlorure de lithium, en tant que sources de références d'activité de l'eau au dessus de 0,6 et pour des températures comprises entre 5 et 45 degrés CKITIC, D; RESNIK, S. L; CHIRIFE, J et al.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 1986, Vol 19, Num 3, pp 272-274, issn 0023-6438Article

Theoritical prediction of the water activity of standard saturated salt solutions at various temperatures = Prévision théorique de l'activité de l'eau de solutions saturées en sels, à différentes températuresKITIC, D; PEREIRA JARDIM, D. C; FAVETTO, G. J et al.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 4, pp 1037-1041, issn 0022-1147Article

Méthodes de calcul de l'activité de l'eau dans les produits alimentairesDELMER, F.Revue générale du Froid. 1986, Vol 76, Num 2, pp 83-86, issn 0035-3205Article

L'eau et la conservation des aliments = Water and food preservationFAIVELEY, Marc.Techniques de l'ingénieur. Agroalimentaire. 2003, Vol F1, Num F1011, pp F1011.1-F1011.11, issn 1282-9064Article

Analyses de résidus de pesticides dans les eaux de rivières, de drainages agricoles et d'étangsMIELLET, A.Annales des falsifications, de l'expertise chimique et toxicologique. 1991, Vol 84, Num 898, pp 219-224, issn 0242-6110Conference Paper

A note about the correct water activity value of saturated potassium nitrate at 25 degrees C = Note concernant la valeur correcte de l'activité de l'eau d'une solution de nitrate de potassium saturé à 25 degrés CPOLLIO, M. L; KITIC, D; FAVETTO, G. J et al.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 1988, Vol 21, Num 1, pp 66-67, issn 0023-6438Article

Relationship between water activity and crispness of extruded rice crispsHEIDENREICH, Stephan; JAROS, Doris; ROHM, Harald et al.Journal of texture studies. 2004, Vol 35, Num 6, pp 621-633, issn 0022-4901, 13 p.Article

Rezepturgestaltung unter dem Aspekt der Wasseraktivitätsregulierung bei Gebäcken aus Massen mit Aufschlag = Recipe formation and regulation of water activity with baked products from battersKAISER, H; JANK, R.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1993, Vol 47, Num 4, pp 31-35, issn 0367-4177Article

Improved procedure for determining water activity in a high range = Protocole amélioré d'évaluation de l'activité de l'eau dans le domaine des valeurs élevéesFLOM, W. D; TANAKA, N; KOVATS, S. K et al.Journal - Association of official analytical chemists. 1986, Vol 69, Num 6, pp 952-956, issn 0004-5756Article

Harmonisation des mesures de l'Aw : Vers une méthode standard de mesure de l'activité de l'eau des magrets séchés/fumésCORDIER, G.Viandes et produits carnés (Aubière). 2006, Vol 25, Num 4, pp 123-126, issn 0241-0389, 4 p.Article

Die neuen wassergesetzlichen Anforderungen an die ZuckerindustrieKOLLATSCH, D.Zuckerindustrie. 1991, Vol 116, Num 10, pp 895-899, issn 0344-8657Conference Paper

Influence of the pH on the drying pattern in dry sausageSTIEBING, A; RÖDEL, W.Fleischwirtschaft (Frankfurt). 1990, Vol 70, Num 9, pp 1039-1043, issn 0015-363X, 4 p.Article

Evaluation of precision estimates for fiber-dimensional and electrical hygrometers for water activity determinations = Evaluation des méthodes d'estimation de la précision d'hygromètres à fibres ou électriques destinés aux mesures de l'activité de l'eauSTROUP, W. H; PEELER, J. T; SMITH, K et al.Journal - Association of official analytical chemists. 1987, Vol 70, Num 6, pp 955-957, issn 0004-5756Article

The water holding capacity of venisonPIPEK, P; PROKUPKOVA, L.Potravinářské vědy. 1994, Vol 12, Num 4, pp 325-335, issn 0862-8653Article

Andamento microbiologico nella produzione di salami Italiani, tipo Felino, Milano e Ungherese = Microbiological evolution in italian Felino, Milan and Hungarian-style salamiDELLAPINA, G; BLANCO, D; PANCINI, E et al.Industria Conserve. 1994, Vol 69, Num 2, pp 85-90, issn 0019-7483Article

Aportación al estudio de los alimentos españoles de humedad baja = Contribution to the study of spanish low moisture foodsFERNANDEZ-SALGUERO, J; GOMEZ, R.Alimentaria. 1992, Num 229, pp 83-85, issn 0300-5755Article

Antioxidative activity of water extracts from the yam (Dioscorea opposita Thunb.) tuber mucilage tororoNAGAI, Takeshi; SUZUKI, Nobutaka; NAGASHIMA, Toshio et al.European journal of lipid science and technology (Print). 2006, Vol 108, Num 6, pp 526-531, issn 1438-7697, 6 p.Article

Use of salt hydrate pairs to control water activity for enzyme catalysis in ionic liquidsBERBERICH, Jason A; KAAR, Joel L; RUSSELL, Alan J et al.Biotechnology progress. 2003, Vol 19, Num 3, pp 1029-1032, issn 8756-7938, 4 p.Article

Aw values of six saturated salt solutions at 25°C. Re-examination for the purpose of maintaining a constant relative humidity in water sorption measurementsPOLLIO, M. L; KITIC, D; RESNIK, S. L et al.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 1996, Vol 29, Num 4, pp 376-378, issn 0023-6438Article

Möglichkeiten der Konservierung kosmetischer Mittel durch niedrige Wasseraktivität = Possibilities of cosmetic preservation by lowering water activityFRANKE, J; MEYER, B.SÖFW. Seifen, Öle, Fette, Wachse. 1994, Vol 120, Num 6, pp 317-321, issn 0173-5500, 4 p.Article

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