Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Aguardiente")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 282

  • Page / 12
Export

Selection :

  • and

Eaux-de-vie. Harmonisation du vocabulaire de dégustationCANTAGREL, R.Parfums, cosmétiques, arômes. 1989, Num 88, pp 81-91, issn 0337-3029, 9 p.Article

Ethyl carbamate formation in grain spirits. IV, Radiochemical studiesMCGILL, D. J; MORLEY, A. S.Journal of the Institute of Brewing. 1990, Vol 96, Num 4, pp 245-246, issn 0046-9750, 2 p.Article

A spirited attemptMACRAE, K.BMJ. British medical journal (International ed.). 1994, Vol 309, Num 6970, issn 0959-8146, p. 1688Article

Ability to distinguish whisky (uisge beatha) from brandy (cognac)CAMPBELL, E. J. M; CAMPBELL, D. M. E; ROBERTS, R. S et al.BMJ. British medical journal (International ed.). 1994, Vol 309, Num 6970, pp 1686-1688, issn 0959-8146Article

Liquid chromatographic determination of scopoletin in hydroalcoholic extract of oak wood and in matured distilled alcoholic beverages = Dosage, par chromatographie liquide, de la scopolétine dans des extraits hydroalcooliques de bois de chêne et des boissons alcoolisées distillées et vieilliesPUECH, J. L; MOUTOUNET, M.Journal - Association of official analytical chemists. 1988, Vol 71, Num 3, pp 512-514, issn 0004-5756Article

Changes in sulfur compounds of Awamori during aging = Modifications des composés soufrés de l'Awamori au cours de la maturationTAMAKI, T; TAKAMIYA, Y; TAKAESU, C et al.Journal of fermentation technology (Osaka. 1977). 1986, Vol 64, Num 2, pp 129-136, issn 0385-6380Article

L'alcool en France et dans la CEE. Dossier économiqueLAPORTE, J. P.1986, 150 p.Book

Thermal death kinetics of bacterial contaminants during cane sugar and alcohol productionFRANCHI, Mark A; SERRA, Gil E; SVILOSEN, Johannes et al.International sugar journal. 2003, Vol 105, Num 1259, pp 527-530, issn 0020-8841, 4 p.Article

Bestimmung phenolischer Verbindungen in alkoholischen Getränken durch HPLC mit elektrochemischem Detektor = Dosage, par CLHP à détecteur électrochimique, des composés phénoliques dans les boissons alcoolisées = Determination of phenolic compounds in distilled alcoholic beverages by HPLC with electrochemical detectionSONTAG, G; FRIEDRICH, O.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1988, Vol 186, Num 2, pp 130-133, issn 0044-3026Article

Gaschromatographische Bestimmung von Urethan in Branntweinen und Brennereirohstoffen = Dosage, par chromatographie gazeuse, de l'uréthane dans les eaux-de-vie et dans les matières premières de distillerie = Gaschromatographic determination of urethane in spirits and mashesWASSERFALLEN, K; GEORGES, P.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1987, Vol 184, Num 5, pp 392-395, issn 0044-3026Article

L'appellation d'origine contrôlée. Vins et eaux de vie. Une réussite française1986, 182 p.Book

Bezug und Verwendung von Branntwein in der Kosmetika-Industrie = Rapport et utilisation de l'eau-de-vie dans l'industrie des cosmétiques = Report and use of brandy in cosmetic industryHOFBUR, D.Parfümerie und Kosmetik. 1986, Vol 67, Num 4, pp 266-271, issn 0031-1952Article

Einsatzmöglichkeiten für hochvergärende Spezialhefen im Brennereibereich = Possibilités d'utilisation de levures spéciales à haut pouvoir fermentaire dans le domaine de la distillerieJAGER, P.Mitteilungen der Versuchsstation für das Gärungsgewerbe Wien. 1986, Vol 40, Num 7-8, pp 80-81, issn 0369-271XArticle

Etude par spectrométrie RMN de H1 et d'O17 des eaux-de-vie de distillation : nouvelles méthodes d'évaluation du processus de vieillissement de l'awamoriTAMAKI, T; MATSUSHITA, K; HIOKA, K et al.Nippon Nōgei Kagakukaishi. 1986, Vol 60, Num 3, pp 191-197, issn 0002-1407Article

Production of Brandy from Apple by Different MethodsGÜVEN, Selma; KARAGÖZ, Selin.International journal of fruit science. 2009, Vol 9, Num 3, pp 247-256, issn 1553-8362, 10 p.Article

Changes in ester compounds and higher alcohols of Awamori during aging = Modifications des esters et des alcools supérieurs de l'awamori au cours du vieillissementTAMAKI, T; TAKAMIYA, Y; MIYAGI, T et al.Journal of fermentation technology (Osaka. 1977). 1986, Vol 64, Num 1, pp 17-24, issn 0385-6380Article

Eaux-de-vie et spiritueux, colloque de Bordeaux-Cognac, octobre 1982Bernard, G; Roudie, Ph; Pijassou, R et al.Colloque de géographie historique. 1985, 496 p., isbn 2-222-03465-5Conference Proceedings

Transformation from geraniol, nerol and their glucosides into linalool and α-terpineol during Shochu distillationOHTA, T; MORIMITSU, Y; SAMESHIMA, Y et al.Journal of fermentation and bioengineering. 1991, Vol 72, Num 5, pp 347-351, issn 0922-338XArticle

Qualitätssicherung im Wein- und SpirituosenbetriebRAULINAT, P.Brauerei-und Getränke-Rundschau. 1991, Vol 102, Num 5-6, pp 147-151Conference Paper

Changes in free fatty acids of Awamori during aging = Modifications des acides gras libres de l'awamori au cours du vieillissementTAMAKI, T; TAKAMIYA, Y; NAGAMINE, J et al.Journal of fermentation technology (Osaka. 1977). 1986, Vol 64, Num 1, pp 11-16, issn 0385-6380Article

Flüchtige Fettsäuren in Weindestillaten, Cognacs und deutschen Weibränden = The volatile fatty acids in German brandy and in cognacSPONHOLZ, W. R; DITTRICH, H. H; BAUSCH, N et al.Deutsche Lebensmittel-Rundschau. 1990, Vol 86, Num 5, pp 150-151, issn 0012-0413, 2 p.Article

Analysis of wine distillates made from Muscat grapes (Pisco) by multidimensional gas chromatography and mass spectrometryHERRAIZ, M; REGLERO, G; HERRAIZ, T et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1990, Vol 38, Num 7, pp 1540-1543, issn 0021-8561, 4 p.Article

Evolution des alcools supérieurs et du méthanol dans les eaux de vie de fruits produites dans le Nord-Est de la France = Variation in higher alcohol and methanol content of fruit brandies from northeast of FranceDIRNINGER, N; SCHAEFFER, A.Revue française d'oenologie. 1990, Vol 30, Num 126, pp 7-15, issn 0395-899X, 9 p.Article

Chemical and sensorial aroma characterization of freshly distilled calvados. 1. Evaluation of quality and defects on the basis of key odorants by olfactometry and sensory analysisGUICHARD, Hugues; LEMESLE, Stéphane; LEDAUPHIN, Jérome et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 2003, Vol 51, Num 2, pp 424-432, issn 0021-8561, 9 p.Article

Ethyl carbamate formation in grain based spirit. II, The identification and determination of cyanide related species involved in ethyl carbamate formation in scotch grain whiskyMACKENZIE, W. M; CLYNE, A. H; MACDONALD, L. S et al.Journal of the Institute of Brewing. 1990, Vol 96, Num 4, pp 223-232, issn 0046-9750, 10 p.Article

  • Page / 12