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L'INFLUENCE DES VIROSES SUR LE RENDEMENT DE L'AILHAVRANEK P.1974; SBOR. U.V.T.I., OCHRANA ROSTL.; CESKOSL.; DA. 1974; VOL. 10; NO 4; PP. 251-256; ABS. ANGL. RUSSE ALLEM.; BIBL. 3 REF.Article

Stability of allicin in garlic juice = Stabilité de l'allicine dans le jus d'ailTUNG-HSI YU; CHUNG-MAY WU.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 4, pp 977-981, issn 0022-1147Article

Effect of garlic extract on red blood cells = Effets des extraits d'ail sur les globules rouges sanguinsBOGIN, E; ABRAMS, M; EARON, Y et al.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 2, pp 100-104, issn 0362-028XArticle

INFLUENCE DES CONDITIONS DE CULTURE ET DE CONSERVATION DE L'AIL SUR SES QUALITES A LA PLANTATIONKOMISSAROV VA; KARLOVICH SV.1973; SELEK. I SEMENOVOD.; S.S.S.R.; DA. 1973; NO 3; PP. 58-59Serial Issue

RESISTANCE AU FROID DES GOUSSES AERIENNES DE L'AIL SUIVANT LEUR TENEUR EN GLUCIDESKOMISSAROV VA; ANDREEVA AV.1972; DOKL. T.S. KH. A.; S.S.S.R.; DA. 1972; NO 179; PP. 35-39; BIBL. 11 REF.Serial Issue

INHIBITION OF FUNGAL GROWTH BY GARLIC EXTRACT = INHIBITION DE LA CROISSANCE DE CHAMPIGNONS PAR EXTRAIT D'AILTANSEY MR; APPLETON JA.1975; MYCOLOGIA; E.U.; DA. 1975; VOL. 67; NO 2; PP. 409-413; BIBL. 4 REF.Article

Allium sativum in the control of atherosclerosis = Allium sativum pour le contrôle de l'athéroscléroseAFZAL, M; HASSAN, R. A. H; EL-KAZIMI, A. A et al.Agricultural and biological chemistry. 1985, Vol 49, Num 4, pp 1187-1188, issn 0002-1369Article

SWING WING. MODIFICATIONS IN VARIABLE GEOMETRY CONFIGURATION CONCEPTS = L'AILE PIVOTANTE. MODIFICATIONS DANS LES CONCEPTS DE CONFIGURATIONS A GEOMETRIE VARIABLEBIRD WJ.1973; AIRCR. ENGNG; G.B.; DA. 1973; VOL. 45; NO 3; PP. 12-16 (4 P.)Serial Issue

Allicin concentration in the gut of rats and its influence on the microflora = Concentration en allicine du tube digestif du rat et son influence sur la microfloreSHASHIKANTH, K. N; BASAPPA, S. C; MURTHY, V. S et al.Journal of food science and technology (Mysore). 1985, Vol 22, Num 6, pp 440-442, issn 0022-1155Article

A research note. Odor components of human breath after the ingestion of grated raw garlic = Note de recherche. Les constituants de l'odeur de l'haleine après ingestion d'ail cru broyéMINAMI, T; BOKU, T; INADA, K et al.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 3, pp 763-765, issn 0022-1147, 2 p.Article

AN ATTEMPT TO OBTAIN BINUCLEATE POLLEN OF GARLIC, ALLIUM SATIVUM L.ETOH T.1980; MEM. FAC. AGRIC., KAGOSHIMA UNIV.; JPN; DA. 1980; VOL. 16; NO 25; PP. 65-73; BIBL. 18 REF.Article

APTITUDE AU STOCKAGE DE L'AIL D'ORIGINE DIVERSE LORS D'UNE CONSERVATION REFRIGEREESAGDULLAEV KH.1977; BYULL. NAUCH. ISSLED. INST. RASTENIEVOD. IM. VAVILOVA; SUN; DA. 1977; NO 74; PP. 60-63; BIBL. 4 REF.Article

METHODE APPROCHEE POUR LE CALCUL DES CARACTERISTIQUES AERODYNAMIQUES DES AILES SEMI-ANNULAIRES A FLECHE CONSTANTE LE LONG DE L'ENVERGUREPASTUKHOV AI; KUDRYAVTSEV GS.1975; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., AVIAC. TEKH.; S.S.S.R.; DA. 1975; VOL. 18; NO 2; PP. 106-111; BIBL. 1 REF.Article

MALADIES ET PARASITES DE L'AIL. UNE BONNE PROTECTION COMMENCE DES LA PLANTATIONPIERRE C.1980; AGRI-SEPT; FRA; DA. 1980; NO 799; PP. 24-27Article

EFFICACITE DES HERBICIDES DANS LES CULTURES DE L'AILKOLESNIKOV VA; KARETSKAYA NA; PETUKHOVA VI et al.1980; KHIM. SEL' SKOM KHOZYAJSTVE; SUN; DA. 1980; VOL. 18; NO 8; PP. 38-40Article

NEMATODES DES TIGES DE L'OIGNON EN UKRAINE ET MOLDAVITEYAKIMENKO GF.1973; ZASHCH. RASTEN.; S.S.S.R.; DA. 1973; NO 3; PP. 37Serial Issue

VARIATION OF CHROMOSOME PAIRINGS IN VARIOUS CLONES OF GARLIC, ALLIUM SATIVUM L.ETOH T.1979; MEM. FAC. AGRIC., KAGOSHIMA UNIV.; ISSN 0453-0853; JPN; DA. 1979; VOL. 15; NO 24; PP. 63-72; BIBL. 19 REF.Article

STUDIES ON THE INSECTICIDAL ACTIVITY OF GARLIC OIL. I. DIFFERENTIAL TOXICITY OF THE OIL TO MUSCA DOMESTICA NEBULO FABR AND TROGODERMA GRANARIUM EVERTS = ETUDE DE L'ACTIVITE INSECTICIDE DE L'HUILE ESSENTIELLE D'AIL. I. TOXICITE DIFFERENTIELLE DE L'HUILE ESSENTIELLE VIS-A-VIS DE M.D.N. ET T.G.PREM LATA BHATNAGAR THOMAS; AMOL KUMAR PAL.1974; J. FOOD SCI. TECHNOL.; INDIA; DA. 1974; VOL. 11; NO 3; PP. 110-113; BIBL. 9 REF.Article

IN VITRO PROPAGATION OF GARLIC BY SHOOT PROLIFERATIONBHOJWANI SS.1980; SCIENTIA HORTIC.; NLD; DA. 1980; VOL. 13; NO 1; PP. 47-52; BIBL. 11 REF.Article

ENSAYOS PRELIMINARES DE HERBICIDAS EN AJO = SELECTION PRIMAIRE D'HERBICIDES DANS LES CULTURES D'AILALFARO GARCIA A; GARCIA BAUDIN JM.1972; AN. INST. NACION. INVEST. AGR., PROTECC. VEG.; ESP.; DA. 1972; NO 2; PP. 295-311; ABS. ANGL.; BIBL. 1 P.Serial Issue

RECENT CONTRIBUTIONS TO THE SOLUTION OF NONLINEAR AERODYNAMIC INTERFERENCE PROBLEMS.HUMMEL D.1974; IN: 9TH CONGR. INT. COUNC. AERONAUT. SCI. PROC.; HAIFA; 1974; JERUSALEM; WEIZMANN SCI. PRESS ISR.; DA. 1974; VOL. 1; PP. 229-243; BIBL. 1 P. 1/2Conference Paper

Persistance et destruction des structures tourbillonnaires concentrées en particulier au-dessus d'ailes delta: critères angulaires de stabilité aux écoulements = Persistance and destruction of the concentrated vortical structures in particular above the delta wings: angular criterion of the stability of the flowBenkir, Mustapha; Le Ray, Michel.1990, 189 p.Thesis

A research note. Factors governing the greening of garlic puree = Note de recherche. Les facteurs responsables du verdissement de la purée d'ailLUKES, T. M.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 6, pp 1577-1582, issn 0022-1147, 2 p.Article

L'ail aux trois aspects = Three aspects of garlicDELAVEAU, P.Médecine et nutrition. 1988, Vol 24, Num 5, pp 311-312, issn 0398-7604Article

Evalución de la calidad de variedades seleccionadas de ajo. II. Parámetros organolépticos y correlación con los parámetros físico-químicosALVARRUIZ, A; GONZALEZ, M. E; ESCRIBANO, J et al.Alimentaria. 2003, Num 349, pp 127-131, issn 0300-5755, 5 p.Article

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