Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Aliment")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 138280

  • Page / 5532
Export

Selection :

  • and

Fonctionnalité des aliments: un concept à redéfinir? = Functionality of food: Revisiting a concept?ANTOINE, Jean-Michel.Cahiers de nutrition et de diététique. 2009, Vol 44, Num 3, pp 113-116, issn 0007-9960, 4 p.Article

Solid state fermentation of plant residues for improved animal feed by Pleurotus spBISARIA, V. S; SAXENA, S. K; MANIHAR, R. B et al.Applied biochemistry and biotechnology. 1984, Vol 9, Num 4, issn 0273-2289, 341Conference Paper

Nutraceuticals and functional foods: whole versus processed foodsSHAHIDI, Fereidoon.Trends in food science & technology (Regular ed.). 2009, Vol 20, Num 9, pp 376-387, issn 0924-2244, 12 p.Conference Paper

La fonctionnalité alimentaire : Illusion aujourd'hui, réalité demain = Food functionality : An illusion today, but tomorrow's realityHYARDINI, Aude; CUNY, Alexia; MEJEAN, Luc et al.Cahiers de nutrition et de diététique. 2007, Vol 42, Num 3, pp 146-152, issn 0007-9960, 7 p.Article

LE PRUTEEN.TODD H; MAISONNIAL M; LLOYD R et al.1979; INDUSTR. ALIMENT. ANIMALE; FRA; DA. 1979; NO 317; PP. 25-27Article

LE POURQUOI DE L'UTILISATION DE GRAISSES ANIMALES (GAAC) DANS L'ALIMENTATION ANIMALEsdBRUXELLES; NATL. RENDERERS ASSOC.; DA. S.D.; PP. 1-47Miscellaneous

VERFAHREN ZUR HERSTELLUNG STARK FETTHALTIGER FUTTERMITTEL = PROCEDE DE PREPARATION D'ALIMENTS A TENEUR ELEVEE EN MATIERE GRASSE DESTINES A L'ALIMENTATION ANIMALEZUCKER FJ.1980; S.OE.F.W.; DEU; DA. 1980; VOL. 106; NO 14; PP. 391-394; BIBL. 4 REF.Article

SYNTHESE MICROBIOLOGIQUE DES COMPOSES BIOLOGIQUEMENT ACTIFS ET DES PROTEINES UTILISES DANS L'ELEVAGEBEZBORODOV AM.1973; SEL'SKOKHOZJAJSTV. BIOL.; S.S.S.R.; DA. 1973; VOL. 7; NO 2; PP. 163-171; ABS. ANGL.; BIBL. 29REF.Serial Issue

GROWTH OF INFANTS FED A FORMULA CONTAINING FISH PROTEIN CONCENTRATE (FPC) = CROISSANCE DE NOURRISSONS NOURRIS PAR UN COMPOSE DE CONCENTRE DE PROTEINES DE POISSONSHOFVANDER Y.1973; UPSALA J. MED. SCI.; SWED; DA. 1973; VOL. 78; NO 1; PP. 60-64; BIBL. 8 REF.Serial Issue

Aromatisation des aliments pour animauxCLEMENT, F; LOYAU, V.Parfums, cosmétiques, arômes. 1984, Num 59, pp 69-71, issn 0337-3029Article

CONTRIBUTION A L'ETUDE CHIMICO-ANALYTIQUE DE LA COMPOSITION DES MILIEUX DE CULTURE UTILISEES DANS LA FABRICATION DE LEVURES FOURRAGERES. II. DOSAGE QUALITATIF ET QUANTITATIF DES SUCRES DANS LE MOUT BISULFITEBUTNARU R; CERNATESCU ASANDEI A; VASILACHE N et al.1976; REV. PADUR., INDUSTR. LEMNUL. CELULOZA HIRTIE, CELULOZA HIRTIE; RAMAN.; DA. 1976; VOL. 25; NO 3; PP. 119-122; ABS. ANGL. FR. ALLEM. RUSSE; BIBL. 3 REF.Article

THE BACTERIOLOGICAL CONDITION OF ANIMAL FEEDS: A SURVEY TO AID IN DETERMINING PRODUCT STANDARDS FOR PROTEINACEOUS FEED INGREDIENTS = ETAT BACTERIOLOGIQUE DES ALIMENTS POUR ANIMAUX: ETUDE SYSTEMATIQUE EN VUE D'AIDER A LA FIXATION DE NORMES POUR LES INGREDIENTS PROTIDIQUES DES ALIMENTS POUR ANIMAUXMOSSEL DAA; SHENNAN JL; VEGA C et al.1973; J. SCI. FOOD AGRIC.; G.B.; DA. 1973; VOL. 24; NO 5; PP. 499-508; BIBL. 1P.1/2Serial Issue

SURVIVAL OF SALMONELLAE AND ESCHERICHIA COLI DURING THE SPRAY DRYING OF VARIOUS FOOD PRODUCTS = SURVIE DES SALMONELLES ET DE E. C. AU COURS DE LA DESHYDRATATION PAR ATOMISATION DE DIVERS PRODUITS ALIMENTAIRESMILLER DL; GOEPFERT JM; AMUNDSON CH et al.1972; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1972; VOL. 37; NO 6; PP. 828-831Serial Issue

The energetic significance of cookingCARMODY, Rachel N; WRANGHAM, Richard W.Journal of human evolution. 2009, Vol 57, Num 4, pp 379-391, issn 0047-2484, 13 p.Article

Redécouverte des propriétés fonctionnelles de l'aliment : Fondements scientifiques généraux = Rediscovery of functional properties of food : Global scientific basisPASCAL, Gérard; MARESCHI, Jean-Pierre; CONTOR, Laura et al.Cahiers de nutrition et de diététique. 2006, Vol 41, Num 1, pp 39-45, issn 0007-9960, 7 p.Article

New developments in the field of protein enrichment of foods and feeds (PEFF)SENEZ, J. C.Acta biotechnologica. 1983, Vol 3, Num 4, pp 299-308, issn 0138-4988Article

Preliminary screening of some fungal strains for protein upgrading of sugar-beet pulpBAJON, A. M; TSE HING YUEN, T. L. S; LI SUI FONG, J.-C et al.Biotechnology letters. 1985, Vol 7, Num 3, pp 203-206, issn 0141-5492Article

LA CONSERVATION DES ALIMENTS POUR LE BETAIL. MESURES NECESSAIRES POUR EVITER LES MALADIES ET LES PERTES DE RENDEMENT CHEZ LES ANIMAUX DE RAPPORT.GEDEK B.1977; INDUSTR. ALIMENT. ANIMALE; FR.; DA. 1977; NO 9; PP. 15-23 (6P.)Article

THE NUTRITIVE VALUE FOR SHEEP OF RUMINANT DIET AA6, A COMPLETE COBBED DIET CONTAINING 30% BARLEY STRAW = VALEUR NUTRITIVE POUR DES MOUTONS, DE L'ALIMENT AA6 POUR RUMINANT, RATION COMPLETE EN GRANULES CONTENANT 30% DE PAILLE D'ORGEWAINMAN FW; SMITH JS; DEWEY PJS et al.1975; J. AGRIC. SCI.; G.B.; DA. 1975; VOL. 84; NO NO 1; PP. 109-111; BIBL. 4 REF.Article

SALMONELLA CYCLES IN FOODS WITH SPECIAL REFERENCE TO THE EFFECTS OF ENVIRONMENTAL FACTORS, INCLUDING FEEDSEDEL W; GUINEE PAM; VAN SCHOTHORST M et al.1973; CANAD. INST. FOOD SCI. TECHNOL. J.; CANADA; DA. 1973; VOL. 6; NO 2; PP. 64-67Serial Issue

STUDIES ON SAND-AND TIN-SALTED FISH MUGIL CEPHALUS = RECHERCHES SUR LE POISSON M.C. MIS EN BOITE OU CONSERVE DANS LE SABLE APRES SALAISONELMOSSALAMI E; SEDIK MF.1972; ZBL. VETER.-MED., B; DTSCH.; DA. 1972; VOL. 19; NO 7; PP. 521-531; ABS. ALLEM. FR. ESP.; BIBL. 1P.1/2Serial Issue

L'ANALYSE MICROBIOLOGIQUE DES POTAGES DESHYDRATESBUTTIAUX R.1972; ANN. NUTRIT. ALIMENT.; FR.; DA. 1972; VOL. 26; NO 5; PP. 1-21Serial Issue

CHANGES IN THE MICROFLORA OF WILD RICE DURING CURING BY FERMENTATION = MODIFICATIONS DANS LA MICROFLORE DU RIZ SAUVAGE PENDANT SON TRAITEMENT PAR FERMENTATIONGOEL MC; MARTH EH; STUIBER DA et al.1972; J. MILK FOOD TECHNOL.; U.S.A.; DA. 1972; VOL. 35; NO 6; PP. 385-391; BIBL. 17 REF.Serial Issue

MICROBIOLOGICAL AND BIOCHEMICAL DEVELOPMENTS IN RAPESEED CAKES DURING STORAGE = DEVELOPPEMENTS MICROBIOLOGIQUES ET BIOCHIMIQUES DANS DES TOURTEAUX DE COLZA AU COURS DE LA CONSERVATIONPOISSON J; CAHAGNIER B; CHANET M et al.1972; IN : BIODETERIOR. MATER. II. PROC. 2ND INT. BIODETERIOR. SYMP. LUNTEREN, NETH., 1971; LONDON; APPL. SCI. PUBL.; DA. 1972; PP. 507-514; BIBL. 17REF.Conference Proceedings

Current topics in food microbiologySKOVGAARD, Niels.International journal of food microbiology. 2005, Vol 99, Num 1, pp 107-111, issn 0168-1605, 5 p.Article

  • Page / 5532