kw.\*:("Alimentación animal")
Results 1 to 25 of 7257
Selection :
Valorisation des sous produits de la meunerie en alimentation animaleRAOUDHA ELLOUZE GHORBEL.MHA (Sousse). 2003, pp 101-107, issn 0330-8030, 7 p., HSConference Paper
Effects of body condition and protein on milk fat depression in early lactation dairy cows = Effet des conditions physiologiques et de la teneur en protéines des rations sur la diminution de la teneur en matière grasse du lait chez les vaches en première lactationJAQUETTE, R. D; RAKES, A. H; CROOM, W. J. JR et al.Journal of dairy science. 1988, Vol 71, Num 8, pp 2123-2134, issn 0022-0302Article
Optimising the forward feeding zone of harvesters: Development of a research platformDAVIS, R. J; NORRIS, C. P.International sugar journal. 2004, Vol 106, Num 1264, pp 222-229, issn 0020-8841, 6 p.Conference Paper
Effect of vermiculite on productive performance of White leghorn hens in a controlled feeding systemKHOKRIN, S. N; KHAN, M. J.Animal feed science and technology. 1991, Vol 35, Num 3-4, pp 301-307, issn 0377-8401Article
Effect of type and amount of buffer addition to grass silage-based total mixed rations on milk production and composition = Effet du type et du taux d'addition de solution tamponnée aux rations mixtes à base d'ensilage d'herbe sur la production et la composition du laitHARRISON, J. H; RILEY, R. E; LONEY, K. A et al.Journal of dairy science. 1989, Vol 72, Num 7, pp 1824-1830, issn 0022-0302Article
Rôle de la photopériode sur la prise alimentaire du porcelet sevré = Impact of photoperiod on feed intake in weaner pigletsMASSABIE, Patrick.Techni porc. 2006, Vol 29, Num 3, pp 17-20, issn 0181-6764, 4 p.Article
Microbiological characterization of food residues for animal feedingSANCHO, Pilar; PINACHO, Ana; RAMOS, Pedro et al.Waste management (Elmsford). 2004, Vol 24, Num 9, pp 919-926, issn 0956-053X, 8 p.Article
Probiotiques : facteurs de croissance en alimentation animaleBLANCHET, M.Industries alimentaires et agricoles. 1989, Vol 106, Num 9, pp 751-754, issn 0019-9311Article
Effect of temporary food or water deprivation on milk secretion and milk composition in the goat = Effet d'un jeûne et de la privation d'eau temporaires sur la secrétion et la composition du lait de chèvreDAHLBORN, K.Journal of dairy research. 1987, Vol 54, Num 2, pp 153-163, issn 0022-0299Article
Effects of dietary antioxidands and oxidized oil on membranal lipid stability and pork product quality = Effet des antioxydants alimentaires et d'une huile oxydée sur la stabilité des lipides membranaires et la qualité des produits à base de viande de porcBUCKLEY, D. J; GRAY, J. I; ASGHAR, A et al.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 5, pp 1193-1197, issn 0022-1147Article
Influence of husbandry on the transfer of radiocaesium from feed to milk during the winter that followed the Chernobyl reactor accidentBRADLEY, E. J; WILKINS, B. T.Science of the total environment. 1989, Vol 85, pp 119-128, issn 0048-9697, 10 p.Article
The influence of the feeding practice and the season on the contamination of animal food products after a single deposition of radionuclidesPRÖHL, G; MÜLLER, H; VOIGT, G et al.Science of the total environment. 1989, Vol 85, pp 107-117, issn 0048-9697, 11 p.Article
The influence of high contents of animal and vegetable fat in concentrates on rumen fermentation pattern and milk fatty acid composition in dairy cows = Influence des teneurs élevées en lipides d'origine animale et végétale des concentrés sur le profil de fermentation dans le rumen et la composition en acides gras du lait, chez les vaches laitièresVEEN, W. A. G.Fett (Weinheim). 1988, Vol 90, Num 3, pp 107-113, issn 0931-5985Conference Paper
Response of early lactation dairy cows fed diets varying in source of nonstructural carbohydrate and crude proteinCASPER, D. P; SCHINGOETHE, D. J; EISENBEISZ, W. A et al.Journal of dairy science. 1990, Vol 73, Num 4, pp 1039-1050, issn 0022-0302Article
Effects of supplemental magnesium in diets of laying hens on egg production and egg quality parameters = Effets de la complémentation en magnésium dans les rations alimentaires des poules pondeuses sur la production et les paramètres de qualité des oeufsSTILBORN, H. L; HELLWIG, H. M; WALDROUP, P. W et al.Nutrition reports international. 1989, Vol 40, Num 1, pp 123-128, issn 0029-6635Article
Physico-chemical characteristics and fatty acid composition of milk fat of Krankrej cows. II. Effect of dietary conditions = Propriétés physicochimiques et composition en acides gras de la matière grasse du lait de vache Krankrej. 2. Effets du mode d'alimentationPATEL, G. K; PATEL, M. J; PATEL, R. M et al.Fett (Weinheim). 1989, Vol 91, Num 4, pp 164-167, issn 0931-5985Article
Genetic variation in the feeding value of cereal straw = Effet des variations génétiques sur la valeur nutritive des pailles de céréalesCAPPER, B. S.Animal feed science and technology. 1988, Vol 21, Num 2-4, pp 127-140, issn 0377-8401Article
The effect of dietary inclusion of starch, sucrose and xylose on the utilization of dietary energy in sheep = Effets de l'inclusion d'amidon, de saccharose et de xylose dans les rations sur le taux d'énergie assimilable chez le moutonHUHTANEN, P; ROBERTSON, S.Animal feed science and technology. 1988, Vol 21, Num 1, pp 11-21, issn 0377-8401Article
Melasseschnitzel in futtermittelrechtlicher Sicht = Les pulpes mélassées du point de vue de la réglementation des aliments pour animaux = Molassed pulp from a legal viewpointTHIER, E.Zuckerindustrie. 1987, Vol 112, Num 1, pp 30-34, issn 0344-8657, 4 p.Article
Influence du traitement hydrothermique des farines de tournesol hybride sur le complexe protidiqueKSANDOPULO, L. N; BYKOVA, J. F; KLJUCHKIN, V. V et al.Maslo-žirovaâ promyšlennost'. 1987, Num 2, pp 10-12, issn 0025-4649Article
Gestion de la coexistence des filières OGM et conventionnelles. Exemple du maïs en alimentation animaleBENTRIX, Florence.Industries des céréales. 2006, Num 149, pp 11-13, issn 0245-4505, 3 p.Article
Nutrition = NutritionRevue de l'alimentation animale. 2001, Num 546, pp 24-26, issn 0242-6595Conference Proceedings
La formulation : analyse de l'offre = Formulation: analysisHUARD, M; LAPIERRE, O.Revue de l'alimentation animale. 1992, Num 454, pp 58-68, issn 0242-6595, 8 p.Article
Effects of ewe breed and management system on efficiency of lamb production. III, Meat characteristicsNOTTER, D. R; KELLY, R. F; BERRY, B. W et al.Journal of animal science. 1991, Vol 69, Num 9, pp 3523-3532, issn 0021-8812Article
A research note. Vitamin E supplementation of Holstein steer diets improves sirloin steak color = Note de recherche. La complémentation en vitamine E des rations des boeuf Holstein améliore la couleur des steaks de surlongeFAUSTMAN, C; CASSENS, R. G; SCHAEFFER, D. M et al.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 2, pp 485-486, issn 0022-1147Article