Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Alimento para lactante")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 939

  • Page / 38
Export

Selection :

  • and

Formula composition = Composition de formulationsMACLEAN, W. C. JR.Pediatrics (Evanston). 1984, Vol 73, Num 6, issn 0031-4005, 882Article

Determination of fat in infant formula by robotic automated method = Dosage, par une méthode automatisée par un système robotique, des lipides dans des formulations infantilesLEE, T. W; BOBIK, E. JR; MALONE, W et al.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1989, Vol 66, Num 10, pp 1480-1483, issn 0003-021XArticle

Technology of weaning food formulations prepared from germinated cereals and legumes = Technologie de préparation des aliments de sevrage pour nourrissons, obtenus à partir de céréales et de légumineuses germéesMARERO, L. M; PAYUMO, E. M; LIBRANDO, E. C et al.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 5, pp 1391-1455, issn 0022-1147, 6 p.Article

HPLC determination of sugars, starch and oligosaccharides in infant formulas using resin-based, fixed-ion columns = Dosage, par CLHP en utilisant des colonnes à base de résines et à ions immobilisés, des glucides, de l'amidon et des oligosaccharides dans les aliments pour nourrissonsSCOTT, F. W; HATINA, G.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 1, pp 264-269, issn 0022-1147Article

Amino acid contents of infant foodsBOSCH, Lourdes; ALEGRIA, Amparo; FARRE, Rosaura et al.International journal of food sciences and nutrition. 2006, Vol 57, Num 3-4, pp 212-218, issn 0963-7486, 7 p.Article

Response transformation : an example = Les transformations de données : un exempleDRAPER, N. R.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 2, pp 523-525, issn 0022-1147Article

Alimentation infantile : innovation constante = Infant food: Ongoing innovationCHAVIGNY, Caroline.Arômes ingrédients additifs. 2003, Num 44, pp 27-32, issn 1260-9978, 6 p.Article

Vergleich des Triglyceridmusters von Humanmilch und Säuglingsnahrungen = Comparaison du profil en triglycérides du lait de femme et des laits pour nourrissons = Comparison between the triglyceride patterns of human milk and infant milk formulaeWEBER, K; SCHULTE, E; THIER, H. P et al.Fett (Weinheim). 1989, Vol 91, Num 3, pp 113-115, issn 0931-5985Article

Les aliments diététiques de l'enfance = Baby foodsMALE, M.Industries alimentaires et agricoles. 1987, Vol 104, Num 9, pp 825-828, issn 0019-9311Conference Paper

Tolerance and fat absorption of a special infant formula = Tolérance et absorption lipidique lors de l'ingestion d'une formulation spéciale pour enfantsLIFSCHITZ, C. H; GOPALAKRISHNA, G. S; NICHOLS, B. L et al.Nutrition reports international. 1986, Vol 33, Num 4, pp 585-593, issn 0029-6635Article

U.S. Food and Drug Administration monitoring of pesticide residues in infant foods and adult foods eaten by infants/childrenYESS, N. J; GUNDERSON, E. L; ROY, R. R et al.Journal of AOAC International. 1993, Vol 76, Num 3, pp 492-507, issn 1060-3271Article

Effects of in vitro proteolysis on the allergenicity of major whey proteins = Effets d'une protéolyse in vitro sur l'allergénicité des principales protéines de lactosérumASSELIN, J; HEBERT, J; AMIOT, J et al.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 4, pp 1037-1039, issn 0022-1147Article

Ferric glycinate iron bioavailability for rats, as determined by extrinsic radioisotopic labelling of infant formulas = Marquage radioisotopique extrinsèque de formulations pour nourrissons et évaluation, chez le rat, de la biodisponibilité du fer sous forme de glycinate ferriqueLANGINI, S; CARBONE, N; GALDI, M et al.Nutrition reports international. 1988, Vol 38, Num 4, pp 729-735, issn 0029-6635Article

Ribonuclease activity and isoenzymes in raw and processed cows'milk and infant formulas = L'activité et les isoenzymes de la ribonucléase dans le lait de vache cru et traité et dans les formulations infantilesMEYER, D. H; KUNIN, A. S; MADDALENA, J et al.Journal of dairy science. 1987, Vol 70, Num 9, pp 1797-1803, issn 0022-0302Article

Tocopherols and tocotrienols in Finnish foods : human milk and infant formulas = Les tocophérols et les tocotriénols dans les produits alimentaires finlandais : le lait de femme et les aliments pour nourrissonsSYVAOJA, E. L; PIRONEN, V; VARO, P et al.International journal for vitamin and nutrition research. 1985, Vol 55, Num 2, pp 159-166, issn 0300-9831Article

Food questionnaire for assessment of infant gluten consumptionHOPMAN, Erica G; KIEFTE-DE JONG, Jessica C; LE CESSIE, Saskia et al.Clinical nutrition (Edinburgh). 2007, Vol 26, Num 2, pp 264-271, issn 0261-5614, 8 p.Article

Use of the net metabolizable energy values for labeling of infant formulas and foods: potential issuesMACLEAN, W. C.Journal of food composition and analysis (Print). 2005, Vol 18, Num 2-3, pp 223-239, issn 0889-1575, 17 p.Article

Assessment of nutrient requirements for infant formulasRAITEN, Daniel J; TALBOT, John M; WATERS, Janet H et al.The Journal of nutrition. 1998, Vol 128, Num 11, issn 0022-3166, 240 p., SUPSerial Issue

The evaluation of the content of nitrates and nitrites in food products for infantsHARDISSON, A; GONZALEZ PADRON, A; FRIAS, I et al.Journal of food composition and analysis (Print). 1996, Vol 9, Num 1, pp 13-17, issn 0889-1575Article

Chemical evaluation of Musa Bhimkol as a baby foodBARTHAKUR, N. N; ARNOLD, N. P.Journal of the science of food and agriculture. 1990, Vol 53, Num 4, pp 497-504, issn 0022-5142Article

Comparison of ferric glycinate to ferrous sulfate in model infant formulas : kinetics of TBA, lysine and methionine changes = Comparaison du glycinate ferrique et du sulfate ferreux dans des modèles d'aliments pour nourrisson : cinétique d'oxydation des lipides et modification des teneurs en lysine et méthionineGALDI, M; CARBONE, N; VALENCIA, M. E et al.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 5, pp 1230-1233, issn 0022-1147Article

Complete amino acid analysis in hydrolysates of foods and feces by liquid chromatography of precolumn phenylisothiocyanate derivatives = Analyse complète des acides aminés dans des hydrolysats de produits alimentaires ou de fèces, par chromatographie liquide des dérivés phénylisothiocyanates obtenus sur précolonnesSARWAR, G; BOTTING, H. G; PEACE, R. W et al.Journal - Association of official analytical chemists. 1988, Vol 71, Num 6, pp 1172-1175, issn 0004-5756Article

Enterotoxigenic Staphylococcus aureus in infant foods = Souches de Staphylococcus aureus enterotoxinogène dans des aliments pour nourrissonsANAND, S. K; SINGH, R. S.Journal of food science and technology (Mysore). 1987, Vol 24, Num 5, pp 208-210, issn 0022-1155Article

Ein Vergleich mikrobiologischer Qualitätsstandards und Spezifikationen, die im internationalen Handel mit Säuglings- und Kleinkindernahrung angewandt werden = Comparaison des normes de qualité microbiologique et des spécifications, qui sont applicables au niveau du commerce international, aux aliments pour nourrissons et pour enfants = A comparison of microbiological standards and specifications used in the international trade with food for infants and childrenVON WIESE, W.Archiv für Lebensmittelhygiene. 1986, Vol 37, Num 5, pp 123-125, issn 0003-925XArticle

Nutrient composition of multimixes for use as weaning foods in Nigeria = Composition en éléments nutritifs de mélanges complexes destinés au sevrage des enfants en NigeriaKETIKU, A. O; OLUSANYA, J. O.Food chemistry. 1986, Vol 21, Num 1, pp 47-56, issn 0308-8146Article

  • Page / 38