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Aspects of food processing and its effect on allergen structure : Food processing and allergenicityPASCHKE, Angelika.Molecular nutrition & food research (Print). 2009, Vol 53, Num 8, pp 959-962, issn 1613-4125, 4 p.Article

Weathering = AltérationWHALLEY, W. B; MCGREEVY, J. P.Progress in physical geography. 1983, Vol 7, Num 4, pp 559-586, issn 0309-1333Article

Qualification de masse rocheuseABE, M.Ganseki Kobutsu Kosho Gakkaishi. 1984, Vol 79, Num 8, pp 334-343, issn 0021-4825Article

Biokarst: review and prospect = Biokarst: revue et perspectiveVILES, H. A.Progress in physical geography. 1984, Vol 8, Num 4, pp 523-542, issn 0309-1333Article

The micromorphology of some weathering features = Micromorphologie de quelques caractéristiques d'altérationCOLLINS, K.Soil micromorphology. International working meeting on soil micromorphology. 6. 1983, pp 337-345Conference Paper

Rapautumisilmiot kallioperassa = Phénomènes d'altération du socle = Weathering phenomena in bedrockUUSINOKA, R.1983, Num 12, issn 0359-890X, 28 p.Serial Issue

Flavor, aroma, and compositional changes in strawberry juice concentrate stored at 20 degrees C = Modifications de la flaveur, de l'arôme et de la composition du jus concentré de fraise, stocké à 20 degrés CLUNDAHL, D. S; MCDANIEL, M. R; WROLSTAD, R. E et al.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 5, pp 1255-1258, issn 0022-1147Article

Ecotoxicological effects of an aged TiO2 nanocomposite measured as apoptosis in the anecic earthworm Lumbricus terrestris after exposure through water, food and soilLAPIED, Emmanuel; NAHMANI, Johanne Y; MOUDILOU, Elara et al.Environment international. 2011, Vol 37, Num 6, pp 1105-1110, issn 0160-4120, 6 p.Article

Isolation and characterization of dimers formed in used soybean oil = Isolement et caractérisation des dimères formés dans de l'huile de soja usagéeCHRISTOPOULOU, C. N; PERKINS, E. G.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1989, Vol 66, Num 9, pp 1360-1370, issn 0003-021XArticle

Impact damage characteristics of soybean = Caractéristiques des altérations mécaniques du sojaBIJOLA, B. D; GUPTA, M. S; AGRAWAL, U. S et al.Journal of food science and technology (Mysore). 1986, Vol 23, Num 5, pp 249-251, issn 0022-1155Article

A alteração das rochas como parametro de perfusabilidade = Altération météorique des roches en tant que paramètre de forabilité = Rock weathering as a drillability parameterMIRANDA, A; MENDES, F.1989, Vol 55, pp 115-118, issn 0379-9522Article

Effect of chemical additives on toughening of fillets of frozen Alaska pollack (Theragra chalcogramma) = Effets des additifs chimiques sur le raffermissement de la chair de morue du Pacifique occidental (Theragra chalcogramma)KRUEGER, D. J; FENNEMA, O. R.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 5, pp 1101-1106, issn 0022-1147Article

Avoid those vibration problems on heat exchanger tubes = Eviter les problèmes de vibration rencontrés sur les tubes des échangeurs de chaleurWEAVER, D.Process engineering. 1987, Vol 68, Num 11, pp 33-38, issn 0370-1859, 3 p.Article

Epigenesis of oceanic basalts = Epigenèse de basaltes océaniquesSHUTOV, V. D.Lithology and mineral resources. 1983, Vol 17, Num 4, pp 308-317, issn 0024-4902Article

OXIDATION-INDUCED COLOR AND FLAVOR CHANGES IN MEAT = MODIFICATIONS DE FLAVEUR ET DE COULEUR INDUITES PAR L'OXYDATION DANS LA VIANDEGREENE BE; PRICE LG.1975; J. AGRIC. FOOD CHEM.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 23; NO NO 2; PP. 164-167; BIBL. 28 REF.Article

Thermodynamique et cinétique de l'altération météorique et hydrothermaleTSUZUKI, Y.Chishitsugaku Zasshi. 1985, Vol 91, Num 10, pp 699-718, issn 0016-7630Article

Comparaison de la résistance aux chocs et de la fermeté de deux variétés de pommes au cours de l'entreposage au froid = Relationship between susceptibility to mechanical injury and flesh firmness during cold storage for two varieties of applesROUDOT, A. C; GROTTE-NICOLAS, M; DUPRAT, F et al.Sciences des aliments. 1989, Vol 9, Num 2, pp 319-333, issn 0240-8813Article

Alteracion de grasas usadas en fritura. III. Corrélacion entre indices analiticos y metodos de evaluacion directa de compuestos de degradacion = Altération des graisses de friture. III. Corrélations entre les caractéristiques analytiques et les méthodes d'évaluation directe des composés de dégradation = Frying fat alteration. III. Correlation between analytical indices and methods for the direct evaluation of degradation compoundsPEREZ-CAMINO, M. C; MARQUEZ RUIZ, G; SALGADO RAPOSO, A et al.Grasas y aceites (Sevilla). 1988, Vol 39, Num 2, pp 72-76, issn 0017-3495Article

Le déséquilibre cristallogénétique en tant que facteur de la sensibilité des édifices et agrégats minéraux à l'altérationDEICHA, G.Congrès National des sociétés savantes. 107. 1983, pp 437-444Conference Paper

Structures and Wettability Alterations of a Series of Bispyridinium Dibromides Exchanged with Reduced-Charge MontmorillonitesZHONGXIN LUO; MANGLAI GAO; ZHENG GU et al.Energy & fuels. 2014, Vol 28, Num 9-10, pp 6163-6171, issn 0887-0624, 9 p.Article

ADN mitochondrial: Altérations et maladies humaines associéesLOMBES, Anne; LAFORET, Pascal; OGIER DE BAULNY, Hélène et al.Annales de l'Institut Pasteur. Actualités. 2001, Num 9-10, pp 43-54, issn 0924-4204Article

Quality of cotton seed oil used in deep fat frying of Falafel in Egypt = Qualité de l'huile de graine de coton utilisée pour la friture en pleine huile du Falafel en EgypteYOUSSEF, M. M; ABDEL-AAL, M. H; ZIENA, H. M et al.Rivista Italiana delle Sostanze Grasse. 1989, Vol 66, Num 7, pp 409-412, issn 0035-6808Article

Biochemical and nutritional changes in corn (Zea mays) during storage at three temperatures = Modifications biochimiques et nutritionnelles du maïs (Zea mays), au cours d'un stockage à trois températuresONIGBINDE, A. O; AKINYELE, I. O.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 1, pp 117-123, issn 0022-1147, 4 p.Article

Cryoprotective effects of sugar, polyols, and/or phosphates on Alaska pollack surimi = Effets cryoprotecteurs des glucides, des polyols et/ou des phosphates dans le surimi de morue du PacifiquePARK, J. W; LANIER, T. C; GREEN, D. P et al.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 1, pp 1-3, issn 0022-1147Article

Quality changes and nonenzymatic browning intermediates in grapefruit juice during storage = Les modifications de la qualité et les produits intermédiaires du brunissement non-enzymatique du jus de pamplemousse au cours du stockageLEE, H. S; NAGY, S.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 1, pp 168-180, issn 0022-1147, 6 p.Article

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