Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Analyse thermique différentielle")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 17693

  • Page / 708
Export

Selection :

  • and

A new type of temperature sensor for DTA apparatusKONZ, W; KRAMER, V.Thermochimica acta. 1983, Vol 65, Num 1, pp 143-146, issn 0040-6031Article

Reaction kinetics at linearly increased temperature. II: DTA study of uncatalyzed bromate oscillatorsKOROS, E; KOCH, E.Thermochimica acta. 1983, Vol 71, Num 3, pp 287-304, issn 0040-6031Article

Determination of stearic acid in aluminium stearate by differential thermal analysisAL-SAMMERRAI, D.Analyst (London. 1877. Print). 1985, Vol 110, Num 2, pp 219-220, issn 0003-2654Article

Quality assessment of edible fish oils by thermal analysis techniques = Evaluation de la qualité d'huiles de poisson alimentaires par des techniques d'analyse thermiqueWESOLOWSKI, M.Fett (Weinheim). 1987, Vol 89, Num 3, pp 111-116, issn 0931-5985Article

Simulation of a DTA system by the RC modelFONT, J; MUNTASELL, J; NAVARRO, J et al.Thermochimica acta. 1985, Vol 88, Num 2, pp 425-432, issn 0040-6031Article

PRECISE DETERMINATION OF MELTING AND BOILING POINTS BY DIFFERENTIAL THERMAL ANALYSIS AND DIFFERENTIAL SCANNING CALORIMETRYBARRALL EM II.1973; THERMOCHIM. ACTA; PAYS-BAS; DA. 1973; VOL. 5; NO 4; PP. 377-389; BIBL. 14 REF.Serial Issue

ETUDE THERMOGRAPHIQUE COMPLEXE DES ASPHALTENES DE PETROLEPOSADOV IA; SIROTINKIN NV; POKONOVA YU V et al.1975; ZH. PRIKL. KHIM.; S.S.S.R.; DA. 1975; VOL. 48; NO 9; PP. 2055-2059; BIBL. 9 REF.Article

L'ANALYSE THERMIQUE DIFFERENTIELLE ET SES POSSIBILITES D'UTILISATION EN TANT QUE TECHNIQUE D'ANALYSE CALORIMETRIQUE. PROBLEMES LIES A L'ETALONNAGEHARMELIN M.sdIN: JOURN. CALORIMETRIE ANAL. THERM.; RENNES; 1974; S.L.; ASSOC. FR. CALORIMETRIE ANAL. THERM.; DA. S.D.; PP. 2.14-2.23; BIBL. 1 P. 1/2Conference Paper

DIFFERENTIAL THERMAL ANALYSIS OF SOME FLUOROBERYLLATESTARUN KUMAR GHOSH; NIRMALENDU NATH RAY.1973; J. INDIAN CHEM. SOC.; INDIA; DA. 1973; VOL. 50; NO 1; PP. 75-76; BIBL. 4 REF.Serial Issue

Effect of atmosphere on decomposition of gadolinium-activated barium titanyl oxalateYUAN-HAUN LEE; YU-SHIANG WU.Journal of alloys and compounds. 1993, Vol 193, Num 1-2, pp 79-81, issn 0925-8388Conference Paper

A research note. Changes in the denaturation characteristics of collagen induced by bacterial collagenase preparations = Note de recherche. Modifications des caractéristiques de dénaturation du collagène, induites par des préparations de collagénase bactérienneTUNICK, M. H.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 2, pp 661-662, issn 0022-1147Article

DSC study of the thermophysical properties of aqueous liquid and semi-liquid foodstuffs at freezing temperatures = Etude, par calorimétrie différentielle à balayage, des propriétés thermophysiques de solutions aqueuses et de produits alimentaires semi-liquides, aux températures de congélationLOVRIC, T; PILIZOTA, V; JANEKOVIC, A et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 3, pp 772-776, issn 0022-1147Article

Influence of solutes and water on rice starch gelatinization = Influence des solutés et de l'eau sur la gélatinisation des amidons de rizCHUNGCHAROEN, A; LUND, D. B.Cereal chemistry. 1987, Vol 64, Num 4, pp 240-243, issn 0009-0352Article

The ageing of gels from starches of different amylose/amylopectin content studied by differential scanning calorimetry = Etude, par calorimétrie différentielle à balayage, du vieillissement des gels d'amidons différant par leurs teneurs en amylose et en amylopectineRUSSELL, P. L.Journal of cereal science (Print). 1987, Vol 6, Num 2, pp 147-158, issn 0733-5210Article

A differential scanning calorimetry study on the effect of annealing on gelatinization behavior of corn starch = Etude, par calorimétrie différentielle à balayage, des effets de la recuisson sur l'aptitude à la gélification des amidons de maïsKRUEGER, B. R; KNUTSON, C. A; INGLETT, G. E et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 3, pp 715-718, issn 0022-1147Conference Paper

Thermal characterization of rice starches : a polymeric approach to phase transitions of granular starch = Caractérisation thermique des amidons de riz : étude des transitions de phase des granules d'amidonBILIADERIS, C. G; PAGE, C. M; MAURICE, T. J et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1986, Vol 34, Num 1, pp 6-14, issn 0021-8561Article

Studies on the effect of ethanol on thermal denaturation of soybean globulins by differential scanning microcalorimetry = Etude, par microcalorimétrie différentielle à balayage, des effets de l'éthanol sur la dénaturation thermique des globulines de sojaGROZAV, E. K; DANILENKO, A. N; BIKBOV, T. M et al.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 5, pp 1266-1270, issn 0022-1147Article

Differentialthermoanalyse (DTA)- eine Methode zur Bestimmung des Dispersionsanteiles in Silikatfarben = Analyse thermique différentielle ― une méthode pour déterminer la part de dispersion dans des peintures aux silicatesLENGAUER, C.Bautenschutz + Bausanierung. 1984, Vol 7, Num 2, pp 70-73, issn 0170-9267Article

Cassette-type installation for the differential thermal analysis of alloys in the solid and liquid stateVERTOGRADSKIJ, V.A; RYKOVA, T.P.Zavodskaâ laboratoriâ. 1983, Vol 49, Num 6, pp 58-59, issn 0321-4265Article

Remarks on determination of the Avrami exponent by non-isothermal analysisMAROTTA, A; SAIELLO, S; BURI, A et al.Journal of non-crystalline solids. 1983, Vol 57, Num 3, pp 473-475, issn 0022-3093Article

The phase diagram PdCl2-CdCl2TISSOT, P; LARTIGUE, H.Thermochimica acta. 1987, Vol 113, pp 49-52, issn 0040-6031Article

Cellule d'un appareil d'analyse thermique différentielle à échange thermique amélioré et nouveau procédé (à deux points) d'enregistrement des courbes d'analyse thermique différentielleSHISHKIN, YU. L.Žurnal fizičeskoj himii. 1986, Vol 60, Num 5, pp 1319-1323, issn 0044-4537Article

Kinetics of starch gelatinization in potato = Cinétiques de la gélatinisation de l'amidon de pomme de terrePRAVISANI, C. I; CALIFANO, A. N; CALVELO, A et al.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 3, pp 657-660, issn 0022-1147Article

Thermal stability of whey proteins - A calorimetric study = Thermostabilité des protéines de lactosérum - Etude calorimétriqueBERNAL, V; JELEN, P.Journal of dairy science. 1985, Vol 68, Num 11, pp 2847-2852, issn 0022-0302Article

Differential thermal analysis of potato starch gelatinization = Analyse thermique différentielle de la gélatinisation de l'amidon de pomme de terreSHIOTSUBO, T; TAKAHASHI, K.Agricultural and biological chemistry. 1984, Vol 48, Num 1, pp 9-17, issn 0002-1369Article

  • Page / 708