Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

au.\*:("BAHRI D")

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 6 of 6

  • Page / 1
Export

Selection :

  • and

SUR LA FORMATION ET L'ANALYSE PAR CHROMATOGRAPHIE EN PHASE GAZEUSE ET SPECTROMETRIE DE MASSE DES CONSTITUANTS AROMATIQUES DANS QUELQUES VEGETAUX.TRESSL R; BAHRI D; HOLZER M et al.1976; ANN. FALS. EXPERT. CHIM.; FR.; DA. 1976; VOL. 69; NO 746; PP. 715-724; BIBL. 22 REF.Article

EINE METHODE ZUR BESTIMMUNG VON VERUNREINIGUNGEN IN DER GAERUNGSKOHLENSAEURE = METHODE DE DOSAGE DES IMPURETES DANS L'ACIDE CARBONIQUE DE FERMENTATIONKRUGER E; MULLER J; BAHRI D et al.1983; MONATSSCHRIFT FUER BRAUWISSENSCHAFT; ISSN 0723-1520; DEU; DA. 1983; VOL. 36; NO 8; PP. 325-328; ABS. ENG/FRE; BIBL. 3 REF.; 3 FIG./2 TABL.Article

FORMATION OF EIGHT-CARBON AND TEN CARBON COMPONENTS IN MUSHROOMS (AGARICUS CAMPESTRIS)TRESSL R; BAHRI D; ENGEL KH et al.1982; J. AGRIC. FOOD CHEM.; ISSN 0021-8561; USA; DA. 1982; VOL. 30; NO 1; PP. 89-93; BIBL. 21 REF.Article

FORMATION OF FLAVOR COMPONENTS IN ASPARAGUS. II. FORMATION OF FLAVOR COMPONENTS IN COOKED ASPARAGUS.TRESSL R; BAHRI D; HOLZER M et al.1977; J. AGRIC. FOOD CHEM.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 25; NO 3; PP. 459-463; BIBL. 20 REF.Article

A propos d'une cause inhabituelle de boiterieMRABET EL BAHRI, D; MEDDEB, N; SELLAMI, S et al.Maghreb médical. 2006, Num 380, pp 185-187, issn 0330-258X, 3 p.Article

Sciatique symptomatique revelatrice de metastases de cancer uterin : A propos de quatre observations avec revue de ia littérature = Sciatica as a rare symptom of recurrent uterine carcinoma : About four cases and literature reviewEL BAHRI, D. Mrabet; MEDDEB, N; AJLANI, H et al.Maghreb médical. 2006, Num 381, pp 244-245, issn 0330-258X, 2 p.Article

  • Page / 1