Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("BANANE")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 1172

  • Page / 47
Export

Selection :

  • and

RESIDUES OF BENOMYL, BIPHENYL, OPP AND THIABENDAZOLE IN CITRUS FRUITS, BANANAS AND DERIVED PRODUCTS = RESIDUS DE BENOMYL, BIPHENYLE, O-PHENYLPHENOL ET THIABENDAZOLE DANS LES FRUITS D'AGRUMES, LES BANANES ET PRODUITS DERIVESSTEURBAUT W; DEJONCKERE W; KIPS RH et al.1974; MEDED. FAC. LANDBOUWWET. RIJKSUNIV. GENT; BELG.; DA. 1974; VOL. 39; NO 2 PART. 2; PP. 1325-1336; BIBL. 8 REF.Article

CINETICA DA DESIDRATACAO AMBIENTAL DE BANANA-PRATA (MUSA SP.) EM DIVERSAS FASES DE AMADUSECIMENTO = CINETIQUE DE DESHYDRATATION, DANS L'ENVIRONNEMENT, DE BANANES (MUSA SP) A DIFFERENTES ETAPES DE MATURATIONANDRADE JS; DE CARVALHO VD; CASTROGOMEZ R et al.1980; REV. BRAS. TECNOL.; BRA; DA. 1980; VOL. 11; NO 1; PP. 23-34; ABS. ENG; BIBL. 21 REF.Article

BEDEUTUNG UND HERSTELLUNG DES BANANENBIERES IN RWANDA. = IMPORTANCE ET FABRICATION DE LA BIERE DE BANANE AU RWANDALENZNER HH.1982; TROPENLANDWIRT (DER); ISSN 0041-3186; DEU; DA. 1982; VOL. 83; PP. 67-72; ABS. ENG; BIBL. 9 REF.; 3 TABL.Article

SELECTED TERMS ON BANANAS1973; TERMINOL. BULL.; ITALY; DA. 1973; NO 24; PP. (60 P.); BIBL. 1 P. 1/2; MEME DOC. FR. ESP. ALLEMArticle

PHYSICAL, RHEOLOGICAL AND CHEMICAL PROPERTIES OF BANANAS DURING RIPENING = PROPRIETES PHYSIQUES, RHEOLOGIQUES ET CHIMIQUES DES BANANES PENDANT LEUR MATURATIONCHALES RJ; TUNG MA.1973; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1973; VOL. 38; NO 3; PP. 456-459; BIBL. 16 REF.Serial Issue

UTILISATION DE LA BANANE ENSILEE DANS L'ALIMENTATION DU PORC EN CROISSANCE ET DE LA TRUIE EN REPRODUCTIONCANOPE I; LE DIVIDICH J; HEDREVILLE F et al.1975; NOUV. AGRON. ANTILLES, GUYANE; GUADELOUPE; DA. 1975; VOL. 1; NO 4; PP. 263-271; ABS. ANGL. ESP.; BIBL. 1REF.Article

CHEMICAL RIPENNING OF BANANAS = LE MURISSEMENT CHIMIQUE DES BANANESADINARAYANAN NP.1974; PESTICIDES; INDIA; DA. 1974; VOL. 8; NO 9; PP. 17-19Article

BANANA. A FEELING FOR NATURE = LA BANANE. UN SENTIMENT DE NATUREBRODERICK JJ.1974; FLAVOUR INDUSTRY; G.B.; DA. 1974; VOL. 5; NO 11-12; PP. 284-285; BIBL. 19 REF.Article

DIE BEDEUTUNG DER AMINOSAEURE IN FRUECHTEN. UBER DIE AMINOSAEURE IN BANANEN UND DEREN VERHALTEN WAEHREND DER REIFUNG = IMPORTANCE DES AMINOACIDES DANS LES FRUITS. AMINOACIDES DES BANANES ET LEUR EVOLUTION AU COURS DE LA MATURATIONASKAR A.1973; GORDIAN; DTSCH.; DA. 1973; VOL. 73; NO 1; PP. 12-16 (3 P.); ABS. ANGL.; BIBL. 19 REF.Serial Issue

FUNGI ASSOCIATED WITH CROWN ROT OF BOXED BANANAS IN THE WINDWARD ISLANDS = LES CHAMPIGNONS ASSOCIES A LA POURRITURE DU COUSSINET DES BANANES EN CAISSE AUX ILES DU VENTGRIFFEE PJ; BURDEN OJ.1976; PHYTOPATHOL. Z.; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 85; NO 2; PP. 149-158; ABS. ALLEM.; BIBL. 18 REF.Article

ETUDE COMPARATIVE DE DEUX PROCEDES D'EXTRACTION DU JUS DE BANANE APPLIQUES A DEUX VARIETES DIFFERENTESMUNYANGANIZI B; COPPENS R.1976; INDUSTR. ALIMENT. AGRIC.; FR.; DA. 1976; VOL. 93; NO 6; PP. 707-711; ABS. ANGL. ALLEM.; BIBL. 4 REF.Serial Issue

PREPARATION ET UTILISATION DE L'ENSILAGE DE BANANE EN ALIMENTATION ANIMALE. II. INCORPORATION DANS LA RATION DU PORC EN CROISSANCE-FINITION.SEVE B; LE DIVIDICH J; CANDPE I et al.1976; ANN. ZOOTECH.; FR.; DA. 1976; VOL. 25; NO 3; PP. 325-335; ABS. ANGL.; BIBL. 10 REF.Article

LES BANANES A CUIRE DES ILES SAMOACABLE WJ.1983; FRUITS (1978); ISSN 0248-1294; FRA; DA. 1983; VOL. 38; NO 4; PP. 351-353; BIBL. 26 REF.Article

INFLUENCE SUR L'AROME DE LA BANANE (VAR. POYO) A 20OC, D'UN SEJOUR VARIABLE A LA TEMPERATURE CRITIQUE DE 12OCMATTEI A; PAILLARD N.1973; FRUITS; FR.; DA. 1973; VOL. 28; NO 4; PP. 319-322; BIBL. 6 REF.Serial Issue

Le bananier plantainTEZENAS DU MONTCEL, H.1985, 144 p., isbn 2-7068-0882-9Book

Effects of Tal Pro-Long, a surface coating agent, on the shelf life and quality attributes of plantain = Effets du Tal Pro-Long, agent d'enrobage superficiel sur la durée de conservation et les caractéristiques de qualité de la banane plantainOLORUNDA, A. O; AWORH, O. C.Journal of the science of food and agriculture. 1984, Vol 35, Num 5, pp 573-578, issn 0022-5142Article

STUDIES ON THE FREEZING OF PLANTAINS (MUSA PARADISIACA). III. EFFECT OF STAGE OF MATURITY AT HARVEST ON QUALITY OF FROZEN PRODUCTS = ETUDE DE LA CONGELATION DES BANANES-PLANTAINS (M.P.) VERTES. III. EFFET DU STADE DE MATURITE A LA CUEILLETTE SUR LA QUALITE DES PRODUITS CONGELESSANCHEZ NIEVA F; HERNANDEZ I; BUESO CE et al.1975; J. AGRIC. UNIV. PUERTO RICO; PUERTO RICO; DA. 1975; VOL. 59; NO 2; PP. 107-114; ABS. ESP.; BIBL. 6 REF.Article

ETUDE DES TRAITEMENTS FONGICIDES APPLIQUES AUX BANANES APRES RECOLTE. I. ACTION DES THIOPHANATE ET METHYLTHIOPHANATEFROSSARD P; LAVILLE E; MOTILLON J et al.1973; FRUITS; FR.; DA. 1973; VOL. 28; NO 3; PP. 195-202; ABS. ANGL. ALLEM. ESP. RUSSE; BIBL. 2 REF.Serial Issue

INFLUENCE DES CONDITIONS DU MILIEU CULTURAL SUR LA COMPOSITION DE LA BANANEMARTIN PREVEL P.1982; MED. NUTR.; ISSN 0398-7604; FRA; DA. 1982; VOL. 18; NO 2; PP. 101-108; ABS. ENG; BIBL. 8 REF.Article

DETERMINATION OF THE OPTIMUM STATE OF MATURITY OF NENDRAN BANANAS FOR THE PREPARATION OF DEEP-FAT FRIED CHIPSSATYAVATHI KRISHNAN KUTTY; BHAT AV; VARKEY AG et al.1978; J. FOOD SCI. TECHNOL.; IND; DA. 1978; VOL. 15; NO 2; PP. 68-71; BIBL. 4 REF.Article

NOTE COMPLEMENTAIRE SUR LE DOSAGE DES RESIDUS DE THIABENDAZOLE DANS LES AGRUMES ET LES BANANESMESTRES R; TOURTE J; CAMPO M et al.1976; ANN. FALS. EXPERT. CHIM.; FR.; DA. 1976; VOL. 69; NO 739; PP. 369-370; ABS. ANGL.Article

STORAGE PHYSIOLOGY OF BANANAS FROM NEW TETRAPLOID CLONES. = ASPECTS PHYSIOLOGIQUES DE L'ENTREPOSAGE DES FRUITS DE NOUVEAUX CLONES TETRAPLOIDES DE BANANIERMARRIOTT J; NEW S.1975; TROP. SCI.; G.B.; DA. 1975 PARU 1976; VOL. 17; NO 3; PP. 155-163; ABS. FR.; BIBL. 7 REF.Article

STUDIES ON FREEZING GREEN PLANTAINS (MUSA PARADISIACA). I. EFFECT OF BLANCHING TREATMENTS ON THE QUALITY AND STORAGE LIFE OF RAW AND PRE-FRIED SLICES = ETUDE DE LA CONGELATION DES BANANES-PLANTAINS (M.P.) VERTES. I. EFFET DES TRAITEMENTS DE BLANCHIMENT SUR LA QUALITE ET LA DUREE DE CONSERVATION DE TRANCHES CRUES OU PRE-FRITESSANCHEZ NIEVA F; HERNANDEZ I; BUESO C et al.1975; J. AGRIC. UNIV. PUERTO RICO; PUERTO RICO; DA. 1975; VOL. 59; NO 2; PP. 85-91; ABS. ESP.; BIBL. 6 REF.Article

STUDIES ON THE FREEZING OF GREEN PLANTAINS (MUSA PARADISIACA). II. SULFITATION TO CONTROL BROWNING = ETUDE DE LA CONGELATION DES BANANES-PLANTAINS (M.P.) VERTES. II. SULFITATION POUR EVITER LE BRUNISSEMENTSANCHEZ NIEVA F; BUESO CE; HERNANDEZ I et al.1975; J. AGRIC. UNIV. PUERTO RICO; PUERTO RICO; DA. 1975; VOL. 59; NO 2; PP. 92-106; ABS. ESP.; BIBL. 1 P.Article

PHYSICAL CHANGES DURING RIPENING OF SILVER BANANASFERNANDES KM; DE CARVALHO VD; CAL VIDAL J et al.1979; J. FOOD SCI.; USA; DA. 1979; VOL. 44; NO 4; PP. 1254-1255; BIBL. 10 REF.Article

  • Page / 47