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GRATUITOUS INDUCTION OF TWO OMEGA -GRANIDINO ACID AMIDINOHYDROLASES IN PSEUDOMONAS SP. ATCC 14676 BY TAUROCYAMINE AND 3-GUANIDINOPROPIONATEYORIFUJI T; SHIRITANI Y.1982; AGRIC. BIOL. CHEM.; ISSN 0002-1369; JPN; DA. 1982; VOL. 46; NO 1; PP. 317-318; BIBL. 9 REF.Article

BREVET. PROCEDE ET INSTALLATION DE PREPARATION D'UN MOUT DE BRASSERIE = PROCESS AND INSTALLATION OF BEER WORK PREPARATION1982; ; FRA; DA. 1982-11-26; FR/A1/2 506 324; DEP.81 10292/1981-05-22; 7 P.Patent

RECOMMENDATIONS ABOUT WORT AND BEER PH MEASUREMENTBERNARD M; SCRIBAN R.1980; CEREVISIA; ISSN 0377-8266; BEL; DA. 1980; VOL. 5; NO 4; PP. 112Article

EINFLUSS DER LAEUTERARBEIT AUF BRAUPROZESS UND BIERQUALITAET. = INFLUENCE DE LA FILTRABILITE DU MOUT SUR LE BRASSAGE ET LA QUALITE DE LA BIEREAHVENAINEN J; VILPOLA A; MAKINEN V et al.1983; MONATSSCHRIFT FUER BRAUWISSENSCHAFT.; ISSN 0723-1520; DEU; DA. 1983; VOL. 36; NO 2; PP. 69-73; ABS. ENG/FRE; BIBL. 26 REF.; 4 FIG./3 TABL.Article

EINFLUSS VON AMMONIUMSALZEN AUF DIE VERGAERUNG VON WUERZE UND DIE BILDUNG VON GAERUNGSNEBENPRODUKTEN IN BIER. = INFLUENCE DES SELS D'AMMONIUM SUR LA FERMENTATION DU MOUT ET SUR LA FORMATION DE PRODUITS SECONDAIRES DE FERMENTATION DANS LA BIERE.DRAWERT F; HAGEN W; VEINOGLOU F et al.1982; BRAUWISSENSCHAFT.; ISSN 0006-9337; DEU; DA. 1982; VOL. 35; NO 12; PP. 297-302; ABS. ENG/FRE; BIBL. 25 REF.; 2 FIG./7 TABL.Article

LES COMPOSES PROTEIQUES EN BRASSERIE. RELATION MATIERES PREMIERES - BIERE FINIE.MOLL M; FLAYEUX R.1982; SCIENCES DES ALIMENTS; ISSN 0240-8813; FRA; DA. 1982; VOL. 2; NO H. SER. 1; PP. 79-94; BIBL. 45 REF.; 6 FIG.Conference Paper

EFFECTS OF THE WATER-SOLUBLE FRACTION OF MICROBIOLOGICALLY OR PHYSICALLY ALTERED CRUDE PETROLEUM ON THE HETEROTROPHIC ACTIVITY OF MARINE BACTERIAHENSON JM; HAYASAKA SS.1982; MAR. ENVIRON. RES.; ISSN 0141-1136; GBR; DA. 1982; VOL. 6; NO 3; PP. 205-214; BIBL. 1 P.Article

NITRATE IN BEER : COMPARISON OF ANALYTICAL METHODS. = LES NITRATES DANS LA BIERE : COMPARAISON DES METHODES ANALYTIQUESCERUTTI G; VECCHIO A; FINOLI C et al.1983; MONATSSCHRIFT FUER BRAUWISSENSCHAFT.; ISSN 0723-1520; DEU; DA. 1983; VOL. 36; NO 5; PP. 217-219; ABS. FRE/GER; BIBL. 12 REF.; 2 TABL.Article

KIESELSAEURESOL - EIN BIERSTABILISIERUNGSMITTEL ZUR VERBESSERUNG DER FILTRATIONSEIGENSCHAFTEN VON BIER. = LE "KIESELSOL" - UN AGENT STABILISANT DE LA BIERE POUR L'AMELIORATION DE SON APTITUDE A LA FILTRATIONRAIBLE K; MOHR UH; BANTLEON H et al.1983; MONATSSCHRIFT FUER BRAUWISSENSCHAFT.; ISSN 0723-1520; DEU; DA. 1983; VOL. 36; NO 2; PP. 76-82; BIBL. 5 REF.; 3 FIG./5 TABL.Article

APPLICATION OF HIGH PERFORMANCE LIQUID CHROMATOGRAPHY IN BREWING. 1. DETERMINATION OF CARBOHYDRATES AND ALCOHOL. = APPLICATION DE LA CHROMATOGRAPHIE LIQUIDE HAUTE PERFORMANCE EN BRASSAGE. 1. DOSAGE DES GLUCIDES ET DE L'ALCOOL.DADIC M; BELLEAU G.1982; JOURNAL OF THE AMERICAN SOCIETY OF BREWING CHEMISTS.; ISSN 0361-0470; USA; DA. 1982; VOL. 40; NO 4; PP. 141-146; BIBL. 10 REF.; 5 FIG./10 TABL.Article

WHEY AS A BREWING MATERIAL. III: FERMENTATION OF WORT CONTAINING HYDROLYZED WHEY PERMEATETENNEY RI.1981; J. AM. SOC. BREWING CHEM.; ISSN 0361-0470; USA; DA. 1981; VOL. 39; NO 2; PP. 64-66; BIBL. 4 REF.Article

SIZE-EXCLUSION HIGH PERFORMANCE LIQUID CHROMATOGRAPHY ANALYSIS OF BEER PROTEINACEOUS FRACTIONS. = ANALYSE, PAR CHROMATOGRAPHIE LIQUIDE HAUTE PERFORMANCE A EXCLUSION MOLECULAIRE, DES FRACTIONS PROTEINACEES DE LA BIERELUSK LT; CRONAN CL; CHICOYE E et al.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN SOCIETY OF BREWING CHEMISTS.; ISSN 0361-0470; USA; DA. 1983; VOL. 41; NO 1; PP. 31-36; BIBL. 48 REF.; 11 FIG.Conference Paper

DIE BILDUNG VON PHENOLEN WAEHREND DER GAERUNG = LA FORMATION DES PHENOLS LORS DE LA FERMENTATIONWACKERBAUER K; KRAMER P.1983; MONATSSCHRIFT FUER BRAUWISSENSCHAFT; ISSN 0723-1520; DEU; DA. 1983; VOL. 36; NO 6; PP. 242-247; ABS. ENG/FRE; BIBL. 43 REF.; 5 FIG./3 TABL.Article

DIE MESSUNG DER WUERZE- UND BIERFARBEN MIT EINEM NEUEN PHOTOMETER = MESURE, AVEC UN NOUVEAU PHOTOMETRE DE LA COULEUR DU MOUT ET DE LA BIEREKRUGER E; SCHAPER M; KLUG C et al.1983; MONATSSCHRIFT FUER BRAUWISSENSCHAFT; ISSN 0723-1520; DEU; DA. 1983; VOL. 36; NO 9; PP. 356-359; ABS. ENG/FRE; BIBL. 3 REF.; 9 TABL.Article

ERFAHRUNGEN MIT DER NIR-SPEKTROSKOPIE IM MAELZEREI- UND BRAUEREILABOR = APPLICATIONS DE LA SPECTROSCOPIE DANS LE PROCHE INFRAROUGE EN LABORATOIRES DE MALTERIE ET DE BRASSERIEDONHAUSER S; GEIGER E; LINSENMANN O et al.1983; MONATSSCHRIFT FUER BRAUWISSENSCHAFT; ISSN 0723-1520; DEU; DA. 1983; VOL. 36; NO 12; PP. 474-477; ABS. ENG/FRE; BIBL. 8 REF.; 4 PHOTO./4 TABL.Article

GROSSTECHNISCHE BRAUVERSUCHE MIT VARIABLER GESAMTVERDAMPFUNG BEIM WUERZEKOCHEN MIT UND OHNE UBERDRUCK = ESSAIS TECHNIQUES EN BRASSERIE, D'UNE VARIATION DU TAUX D'EVAPORATION, LORS DE LA CUISSON DU MOUT, AVEC OU SANS SURPRESSIONHUG H; PFENNINGER H; TRESSL R et al.1983; BRAUEREI-RUNDSCHAU; ISSN 0379-7716; CHE; DA. 1983; VOL. 94; NO 11; PP. 277-282; BIBL. 7 REF.; 2 FIG./6 TABL.Conference Paper

UNTERSUCHUNGEN ZUR TECHNOLOGIE DER ANGAERUNG IN DER BRAUEREI. TEIL 1 : DIE AUSWIRKUNGEN DES EINFACHEN "DRAUFLASSENS" AUF DEN GAERVERLAUF UND DAS FERTIGE BIER = ETUDES DE LA TECHNOLOGIE DE DEMARRAGE DE LA FERMENTATION EN BRASSERIE. 1ERE PARTIE : EFFETS D'UNE SEULE ADDITION CROISSANTE DE MOUT SUR LE PROFIL DE LA FERMENTATION ET SUR LA BIERE FINIENARZISS L; MIEDANER H; SCHONDORFER H et al.1983; MONATSSCHRIFT FUER BRAUWISSENSCHAFT; ISSN 0723-1520; DEU; DA. 1983; VOL. 36; NO 6; PP. 236-241; ABS. ENG/FRE; BIBL. 30 REF.; 3 FIG./3 TABL.Article

EFFECT OF LACTOBACILLUS BREVIS, SACCHAROMYCES UVARUM AND GRIST COMPOSITION ON AMINE FORMATIONS IN BEERSZEE JA; SIMARD RE; VAILLANCOURT R et al.1981; CAN. INST. FOOD SCI. TECHNOL. J.; ISSN 0315-5463; CAN; DA. 1981; VOL. 14; NO 4; PP. 321-325; ABS. FRE; BIBL. 20 REF.Article

SCREENING YEAST STRAINS FOR THEIR ABILITY TO PRODUCE PHENOLIC OFF-FLAVOURS: A SIMPLE METHOD FOR DETERMINING PHENOLS IN WORT AND BEERTHURSTON PA; TUBB RS.1981; J. INST. BREW.; ISSN 0368-2587; USA; DA. 1981; VOL. 87; NO 3; PP. 177-179; BIBL. 7 REF.Article

INFLUENCE DES LIPIDES LIBRES ET LIES SUR LA FERMENTATION DU MOUTDILLEMANS M; MASSCHELEIN CA.1981; CEREVISIA; ISSN 0377-8266; BEL; DA. 1981; VOL. 6; NO 4; PP. 195-201; ABS. ENG/FLE; BIBL. 14 REF.Article

ABMAISCHEN UND ABLAEUTERN BEI 70OC = LA TREMPE ET LA FILTRATION A 70OCSTEINER K; BURGIN D.1983; BRAUEREI-RUNDSCHAU; ISSN 0379-7716; CHE; DA. 1983; VOL. 94; NO 2; PP. 25-28; BIBL. 17 REF.; 6 TABL.Article

UNTERSUCHUNGEN ZUR TECHNOLOGIE DER ANGAERUNG IN DER BRAUEREI. TEIL 2 : DIE AUSWIRKUNGEN DES MEHRFACHEN "DRAUFLASSENS" AUF DEN GAERVERLAUF UND DAS FERTIGE BIER = ANALYSE DE LA TECHNOLOGIE DU DEMARRAGE DE LA FERMENTATION EN BRASSERIE. 2EME PARTIE : EFFETS DES "RECHARGES SUCCESSIVES" DU MOUT SUR LE PROFIL DE FERMENTATION ET SUR LA BIERE FINIENARZISS L; MIEDANER H; SCHONDORFER H et al.1983; MONATSSCHRIFT FUER BRAUWISSENSCHAFT; ISSN 0723-1520; DEU; DA. 1983; VOL. 36; NO 10; PP. 396-401; ABS. ENG/FRE; BIBL. 16 REF.; 4 FIG./3 TABL.Article

NEW ANALYSIS IN MALTING AND BREWING. = NOUVELLES ANALYSES EN MALTAGE ET BRASSAGE.GIBBONS GC; NIELSEN EB.1983; J. INST. BREW., JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING.; ISSN 0368-2587; GBR; DA. 1983; VOL. 89; NO 1; PP. 8-14; BIBL. 37 REF.; 10 FIG.Article

BESTIMMUNG FLUECHTIGER SCHWEFELVERBINDUNGEN IN WUERZE UND BIER IM PPB-BEREICH. = DOSAGE DES COMPOSES VOLATILS SOUFRES, PRESENTS A DES CONCENTRATIONS DE L'ORDRE DU PPB, DANS LE MOUT ET LA BIERENARZISS L; MIEDANER H; KATTEIN U et al.1983; MONATSSCHRIFT FUER BRAUWISSENSCHAFT.; ISSN 0723-1520; DEU; DA. 1983; VOL. 36; NO 1; PP. 13-17; ABS. ENG/FRE; BIBL. 48 REF.; 5 FIG.Article

ENTFERNUNG DES DIMETHYLSULFIDS BEI DER NIEDERDRUCKKOCHUNG (NDK). REDUZIERTE VERDAMPFUNGSRATE UND IHRE AUSWIRKUNG AUF DIE QUALITAET UND DEN GESCHMACK DES BIERES = ELIMINATION DU SULFURE DE DIMETHYLE LORS DE LA CUISSON A BASSE PRESSION. REDUCTION DU TAUX D'EVAPORATION ET SON INFLUENCE SUR LA QUALITE ET LE GOUT DE LA BIERESIMON AT.1983; MONATSSCHRIFT FUER BRAUWISSENSCHAFT; ISSN 0723-1520; DEU; DA. 1983; VOL. 36; NO 7; PP. 292-300; ABS. ENG/FRE; BIBL. 21 REF.; 3 FIG./20 TABL.Article

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