Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("BLE ISSUE SOUS PRODUIT")

Results 1 to 15 of 15

  • Page / 1
Export

Selection :

  • and

INTERET DU SON DANS L'ALIMENTATION DES RUMINANTS AUX ANTILLES FRANCAISES. PREMIERS RESULTATS ET PERSPECTIVES D'UTILISATIONCHENOST M; GEOFFROY F.1975; NOUV. AGRON. ANTILLES GUYANE; GUADELOUPE; DA. 1975; NO 1; PP. 37-45; ABS. ANGL. ESPArticle

DIGESTION OF WHEAT BRAN BY CALVES AND PIGS = DIGESTION DU SON DE BLE PAR LES VEAUX ET LES PORCSSAUNDERS RM; CONNOR MA; KOHLER GO et al.1974; J. ANIMAL SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 38; NO 6; PP. 1272-1275; BIBL. 15 REF.Article

DIGERIBILITA E VALORE NUTRITIVO DI ALCUNI FORAGGI (FIENO DI TRIFOGLIO LADINO, ERBAIO DI SEGALE, RADICI DI CAROTA E CRUSCA DI FRUMENTO) NEI PONIES = DIGESTIBILITE ET VALEUR NUTRITIVE DE QUELQUES FOURRAGES (FOIN DE TREFLE LADINO, TIGES DE SEIGLE, RACINES DE CAROTTE ET SON DE BLE) CHEZ LES PONEYSCENNI B; JANNELLA G; COLOMBANI B et al.1974; ANN. FAC. MED. VETER. PISA; ITAL.; DA. 1974; VOL. 27; PP. 187-195; ABS. FR. ANGL.; BIBL. 8REF.Article

PREPARATION OF PROTEIN CONCENTRATES FROM WHEAT SHORTS AND WHEAT MILLRUN BY A WET ALKALINE PROCESS = PREPARATION DE CONCENTRES DE PROTEINES A PARTIR DES REMOULAGES OU DES ISSUES DE BLE PAR UN PROCEDE PAR VOIE HUMIDE EN MILIEU ALCALINSAUNDERS RM; CONNOR MA; EDWARDS RH et al.1975; CEREAL CHEM.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 52; NO 1; PP. 93-101; BIBL. 1 P.Article

VALUE OF ALFALFA MEAL AND WHEAT BRAN IN DIETS FOR SWINE DURING PREFARROWING AND LACTATION = VALEUR DE LA FARINE DE LUZERNE ET DU SON DE BLE DANS LES RATIONS POUR TRUIES EN COURS DE GESTATION ET DE LACTATIONBAKER DH; HARMON BG; JENSEN AH et al.1974; J. ANIMAL SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 39; NO 5; PP. 838-840; BIBL. 15 REF.Article

UNE NOUVELLE SOURCE ENERGETIQUE ET AZOTEE POUR L'ALIMENTATION DU PORC EN FINITION AUX ANTILLES: LE SON FIN DE BLELE DIVIDICH J; CANOPE I; HEDREVILLE F et al.1975; NOUV. AGRON. ANTILLES, GUYANE; GUADELOUPE; DA. 1975; VOL. 1; NO 4; PP. 284-292; ABS. ANGL. ESP.; BIBL. 9REF.Article

COMPARATIVE NUTRITIVE VALUE AND AMINO ACID CONTENT OF DIFFERENT EXTRACTIONS OF WHEAT = VALEUR NUTRITIVE COMPAREE ET TENEUR EN ACIDES AMINES DE DIFFERENTES FRACTIONS DE MOUTURE DE BLESIKKA KC; JOHARI RP; DUGGAL SK et al.1975; J. AGRIC. FOOD CHEM.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 23; NO 1; PP. 24-26; BIBL. 14 REF.Article

EXTRACTION AND NUTRITIVE QUALITY OF WHEAT PROTEIN CONCENTRATE = EXTRACTION ET QUALITE NUTRITIVE DE CONCENTRES DE PROTEINES DE BLEWOERDMAN JH; SATTERLEE LD.1974; FOOD TECHNOL.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 28; NO 7; PP. 50-52; BIBL. 8 REF.Article

A COMPARISON OF METHODS OF MEASURING "FIBRE" IN VEGETABLE MATERIAL = COMPARAISON DES METHODES DE DOSAGE DE LA "CELLULOSE BRUTE" DANS LES PRODUITS VEGETAUXMCCONNELL AA; EASTWOOD MA.1974; J. SCI. FOOD AGRIC.; G.B.; DA. 1974; VOL. 25; NO 12; PP. 1451-1456; BIBL. 12 REF.Article

APPARENT AND TRUE AVAILABILITIES OF AMINO ACIDS IN WHEAT AND MILLING BY-PRODUCTS FOR GROWING PIGS.SAUER WC; STOTHERS SC; PARKER RJ et al.1977; CANAD. J. ANIMAL SCI.; CANADA; DA. 1977; VOL. 57; NO 4; PP. 775-784; ABS. FR.; BIBL. 1 P.Article

A STUDY OF 1,2-DIBROMOETHANE RESIDUES IN WHEAT AND MILLED PRODUCTS = ETUDE DES RESIDUS DE DIBROMO-1,2 ETHANE DANS LE BLE ET LES PRODUITS DE MINOTERIESIDHU JS; MUTHU M; BAINS GS et al.1975; PESTIC. SCI.; G.B.; DA. 1975; VOL. 6; NO 5; PP. 451-455; BIBL. 9REF.Article

DICHLORVOS DEGRADATION ON STORED WHEAT AND RESULTING MILLING FRACTIONS = DEGRADATION DU DICHLORVOS DANS LE BLE EMMAGASINE ET LES PRODUITS DE MOUTUREVARDELL HH; GILLEWATER HB; WHITTEN ME et al.1973; J. ECON. ENTOMOL.; U.S.A.; DA. 1973; VOL. 66; NO 3; PP. 761-763; BIBL. 4 REF.Serial Issue

METABOLIZABLE ENERGY VALUES OF TREATED WHEAT BRAN AND WHEAT MILLRUN PROTEIN CONCENTRATE.KUZMICKY DD; SAUNDERS RM; EDWARDS RH et al.1978; POULTRY SCI.; U.S.A.; DA. 1978; VOL. 57; NO 3; PP. 763-767; BIBL. 20 REF.Article

HERSTELLUNG VON MUEHLENNACHPRODUKTEN. = PREPARATION DE SOUS-PRODUITS DE MEUNERIEZWINGELBERG H.1977; GETREIDE MEHL BROT; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 31; NO 12; PP. 329-333; BIBL. 3 REF.Article

STUDIES ON ASH CONTENT IN WHEAT PRODUCTS PRODUCED BY THE ROLLER FLOUR MILLS IN INDIA VIS-A-VIS P.F.A. STANDARDSHARI OM GARG; SOVARAN SINGH.1978; BULL. GRAIN TECHNOL.; IND; DA. 1978; VOL. 16; NO 2; PP. 118-121; BIBL. 11 REF.Article

  • Page / 1