Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("BRANDY")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 462

  • Page / 19

Export

Selection :

  • and

Production of Brandy from Apple by Different MethodsGÜVEN, Selma; KARAGÖZ, Selin.International journal of fruit science. 2009, Vol 9, Num 3, pp 247-256, issn 1553-8362, 10 p.Article

FERMENTATION ET CONSERVATION DES MATIERES PREMIERES DESTINEES A L'ELABORATION D'EAUX-DE-VIESCHOPFER JF.1982; REV. FR. OENOL.; ISSN 0395-899X; FRA; DA. 1982; NO 86; PP. 77-85; BIBL. 2 REF.Article

Antioxidant activity of Brandy de Jerez and other aged distillates, and correlation with their polyphenolic contentSCHWARZ, Mónica; RODRIGUEZ, Mcarmen; MARTINEZ, Cristina et al.Food chemistry. 2009, Vol 116, Num 1, pp 29-33, issn 0308-8146, 5 p.Article

Eaux-de-vie. Harmonisation du vocabulaire de dégustationCANTAGREL, R.Parfums, cosmétiques, arômes. 1989, Num 88, pp 81-91, issn 0337-3029, 9 p.Article

DOSAGE SIMULTANE DES ALCOOLS SUPERIEURS ET DE L'ACETATE D'ETHYLE DANS LES EAUX-DE-VIE PAR CHROMATOGRAPHIE GAZ-LIQUIDE-SOLIDEBEAUD P; RAMUZ A.1978; MITT. GEB. LEBENSMITTELUNTERS. HYG.; CHE; DA. 1978; VOL. 69; NO 3; PP. 423-430; ABS. GER/ENG; BIBL. 11 REF.Article

A NEW METHOD FOR THE IDENTIFICATION OF THE ORIGIN OF ETHANOLS IN GRAIN AND FRUIT SPIRITS ; HIGH-FIELD QUANTITATIVE DEUTERIUM NUCLEAR MAGNETIC RESONANCE AT THE NATURAL ABUNDANCE LEVEL = NOUVELLE METHODE D'IDENTIFICATION DE L'ORIGINE DE L'ETHANOL DANS LES EAUX-DE-VIE DE CEREALES OU DE FRUIT : RESONANCE MAGNETIQUE NUCLEAIRE QUANTITATIVE DU DEUTERIUM A CHAMP ELEVE AU NIVEAU DE L'ABONDANCE NATURELLEMARTIN GJ; MARTIN ML; MABON F et al.1983; JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY; ISSN 0021-8561; USA; DA. 1983; VOL. 31; NO 2; PP. 311-315; BIBL. 15 REF.; 2 FIG./3 TABL.Article

HIGHER ALCOHOLS IN ALCOHOLIC BEVERAGES BY DIRECT ANALYSIS ON GLASS CAPILLARY COLUMNSGROB K JR; NEUKOM HP; KADERLI H et al.1978; H.R.C. AND C.C.; DEU; DA. 1978; VOL. 1; NO 2; PP. 98-99; BIBL. 4 REF.Article

LA DISTILLATION - SES TECHNIQUESGAY BELLILE F.1982; REV. FR. OENOL.; ISSN 0395-899X; FRA; DA. 1982; NO 86; PP. 87-96Article

Characterization and Differentiation of Sherry Brandies Using Their Aromatic ProfileGUERRERO, Enrique Ourán; CEJUDO BASTANTE, María ]esús; CASTRO MEJIAS, Remedios et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 2011, Vol 59, Num 6, pp 2410-2415, issn 0021-8561, 6 p.Article

Sugar contents of Brandy de Jerez during its agingMARTINEZ MONTERO, Cristina; RODRIGUEZ DODERO, M. Del; GUILLEN SANCHEZ, Dominico Antonio et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 2005, Vol 53, Num 4, pp 1058-1064, issn 0021-8561, 7 p.Article

NECESSITE D'AMELIORER LA TECHNOLOGIE DE LA PRODUCTION DU COGNACLITVAK VS.1981; VINODEL. VINOGRAD. SSSR; ISSN 0042-6318; SUN; DA. 1981; NO 5; PP. 25-27Article

SCHEMA RATIONNEL D'OBTENTION D'EAU-DE-VIE DE TYPE COGNAC DANS LES APPAREILS CHARENTAISSACHAVO MS.1981; VIRODEL. VINOGRAD. SSSR; ISSN 0042-6318; SUN; DA. 1981; NO 2; PP. 19-21Article

SUR LA METHODE DE DOSAGE DES COMPOSES CARBONYLES DANS LES EAUX-DE-VIE DE TYPE COGNACSTRUKOVA VE; FAL'KOVICH YU E; MISHIEV P YA et al.1978; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; SUN; DA. 1978; NO 6; PP. 127-129; BIBL. 5 REF.Article

COMMENTAIRES SUR LA PRESENCE D'UN CERTAIN NOMBRE DE COMPOSES ACCOMPAGNANT L'ALCOOL DANS LES DISTILLATS SPIRITUEUX RECTIFIES ET EAUX-DE-VIE.TOURLIERE S.1977; INDUSTR. ALIMENT. AGRIC.; FR.; DA. 1977; VOL. 94; NO 6; PP. 565-574; ABS. ALLEM. ANGL.Article

ENRICHISSEMENT DES COGNACS PAR DES SUBSTANCES D'EXTRACTION AU COURS DU PROCESSUS DE LA DISTILLATIONSIRBILADZE AL; DOLMAZASHVILI DA.1980; VINOD. VINOGRADAR.; SUN; DA. 1980; NO 2; PP. 12-14Article

ERGEBNISSE VON UNTERSUCHUNGEN UEBER DIE BUKETTENTWICKLUNG BEI WEINBRAENDEN. = RESULTATS DE RECHERCHES SUR LE DEVELOPPEMENT DU BOUQUET DES EAUX-DE-VIE DE VINLITSCHEW WI.1977; MIT. KLOSTERNEUBURG; OESTERR.; DA. 1977; VOL. 27; NO 1; PP. 11-13; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 4 REF.Article

COMPOSES DICARBONYLES DU BOIS DE CHENE ET DES ALCOOLS DE TYPE COGNACPISARNITSKIJ AF; EGOFAROVA R KH; EGOROV IA et al.1977; PRIKL. BIOKHIM., MIKROBIOL.; S.S.S.R.; DA. 1977; VOL. 13; NO 2; PP. 194-198; ABS. ANGL.; BIBL. 9 REF.Article

CLARITY EVALUATION OF DISTILLED ALCOHOLIC PRODUCTS WITH A PARTICLE COUNTER.STRUNK DH; TIMMEL BM; ANDREASEN AA et al.1976; J. ASS. OFF. ANAL. CHEMISTS; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 59; NO 3; PP. 671-674; BIBL. 10 REF.Article

ABSORPTION DE L'OXYGENE PAR LES COGNACS DE DIFFERENTS AGESSEMENENKO NT; FROLOVA ZH N; KROITOR NI et al.1976; SADOVOD. VINOGRAD. VINODEL. MOLDAV.; S.S.S.R.; DA. 1976; VOL. 31; NO 5; PP. 23-25Article

A TREATMENT OF GRAPE WINE DISTILLATION HEADS.WILLIAMS PJ; STRAUSS CR.1976; J. SCI. FOOD AGRIC.; G.B.; DA. 1976; VOL. 27; NO 6; PP. 487-498; BIBL. 14 REF.Article

INFLUENCE D'UNE NOUVELLE METHODE DU TRAITEMENT DU BOIS DE CHENE SUR LA QUALITE DES EAUX-DE-VIE DE TYPE COGNACMNDZHOYAN EL; AKHNAZARYAN FA; SAAKYAN AS et al.1981; VINODEL. VINOGRAD. SSSR; ISSN 0042-6318; SUN; DA. 1981; NO 5; PP. 28-29Article

MECANISME DES PROCESSUS D'OXYDATION LORS DU VIEILLISSEMENT DES COGNACSPETROSYAN TS L; DZHANPOLADYAN LM.1981; VINODEL. VINOGRAD. SSSR; ISSN 0042-6318; SUN; DA. 1981; NO 5; PP. 27-28Article

RELATION ENTRE LA CONCENTRATION ET LA TENSION PARTIELLE DE L'OXYGENE DANS LES PRODUITS DE LA FABRICATION D'EAUX-DE-VIE DE TYPE COGNACMARTYNENKO EH YA; EZHOV VN; LEDENKOVA TP et al.1981; VIRODEL. VINOGRAD. SSSR; ISSN 0042-6318; SUN; DA. 1981; NO 2; PP. 17-18Article

COMPONENTES DE AGUARDENTES PORTUGUESAS. II: 1-BUTANOL E 2-BUTANOL EM AGUARDENTES VINICAS = COMPOSITION DES EAUX-DE-VIE PORTUGAISES. II. BUTANOL-1 ET BUTANOL-2 DANS LES EAUX-DE-VIE DE VINFREIRE O; SENA ESTEVES F; CARVALHO GUERRA F et al.1980; AGRON. LUSIT.; ISSN 0002-1911; PRT; DA. 1980; VOL. 40; NO 2; PP. 125-128; ABS. ENG; BIBL. 4 REF.Article

EFFET DU TRAITEMENT DU BOIS DE CHENE SUR LA COMPOSITION CHIMIQUE DES ALCOOLS DU COGNACMNDZHOYAN EL; EGOROV IA; RODOPULO AK et al.1978; PRIKL. BIOKHIM. MIKROBIOL.; S.S.S.R.; DA. 1978; VOL. 14; NO 2; PP. 289-294; ABS. ANGL.; BIBL. 10 REF.Article

  • Page / 19