Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Brandy")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 319

  • Page / 13
Export

Selection :

  • and

Antioxidant activity of Brandy de Jerez and other aged distillates, and correlation with their polyphenolic contentSCHWARZ, Mónica; RODRIGUEZ, Mcarmen; MARTINEZ, Cristina et al.Food chemistry. 2009, Vol 116, Num 1, pp 29-33, issn 0308-8146, 5 p.Article

Eaux-de-vie. Harmonisation du vocabulaire de dégustationCANTAGREL, R.Parfums, cosmétiques, arômes. 1989, Num 88, pp 81-91, issn 0337-3029, 9 p.Article

Sugar contents of Brandy de Jerez during its agingMARTINEZ MONTERO, Cristina; RODRIGUEZ DODERO, M. Del; GUILLEN SANCHEZ, Dominico Antonio et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 2005, Vol 53, Num 4, pp 1058-1064, issn 0021-8561, 7 p.Article

Characterization and Differentiation of Sherry Brandies Using Their Aromatic ProfileGUERRERO, Enrique Ourán; CEJUDO BASTANTE, María ]esús; CASTRO MEJIAS, Remedios et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 2011, Vol 59, Num 6, pp 2410-2415, issn 0021-8561, 6 p.Article

A NEW METHOD FOR THE IDENTIFICATION OF THE ORIGIN OF ETHANOLS IN GRAIN AND FRUIT SPIRITS ; HIGH-FIELD QUANTITATIVE DEUTERIUM NUCLEAR MAGNETIC RESONANCE AT THE NATURAL ABUNDANCE LEVEL = NOUVELLE METHODE D'IDENTIFICATION DE L'ORIGINE DE L'ETHANOL DANS LES EAUX-DE-VIE DE CEREALES OU DE FRUIT : RESONANCE MAGNETIQUE NUCLEAIRE QUANTITATIVE DU DEUTERIUM A CHAMP ELEVE AU NIVEAU DE L'ABONDANCE NATURELLEMARTIN GJ; MARTIN ML; MABON F et al.1983; JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY; ISSN 0021-8561; USA; DA. 1983; VOL. 31; NO 2; PP. 311-315; BIBL. 15 REF.; 2 FIG./3 TABL.Article

FERMENTATION ET CONSERVATION DES MATIERES PREMIERES DESTINEES A L'ELABORATION D'EAUX-DE-VIESCHOPFER JF.1982; REV. FR. OENOL.; ISSN 0395-899X; FRA; DA. 1982; NO 86; PP. 77-85; BIBL. 2 REF.Article

Aroma of beer, wine and distilled alcoholic beverages = Arôme de la bière, du vin et des boissons alcoolisées distilléesNYKANEN, L; SUOMALAINEN, H.1983, 423 p., isbn 90-277-1553-XBook

Changes in sulfur compounds of Awamori during aging = Modifications des composés soufrés de l'Awamori au cours de la maturationTAMAKI, T; TAKAMIYA, Y; TAKAESU, C et al.Journal of fermentation technology (Osaka. 1977). 1986, Vol 64, Num 2, pp 129-136, issn 0385-6380Article

L'alcool en France et dans la CEE. Dossier économiqueLAPORTE, J. P.1986, 150 p.Book

Typification of cider brandy on the basis of cider used in its manufactureRODRIGUEZ MADRERA, Roberto; MANGAS ALONSO, Juan J.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 2005, Vol 53, Num 8, pp 3071-3075, issn 0021-8561, 5 p.Article

LA DISTILLATION - SES TECHNIQUESGAY BELLILE F.1982; REV. FR. OENOL.; ISSN 0395-899X; FRA; DA. 1982; NO 86; PP. 87-96Article

Spectrofluorimetric determination of ellagic acid in brandySADECKA, Jana; TOTHOVA, Jana.Food chemistry. 2012, Vol 135, Num 3, pp 893-897, issn 0308-8146, 5 p.Article

Medicinal brandyGULY, Henry.Resuscitation. 2011, Vol 82, Num 7, pp 951-954, issn 0300-9572, 4 p.Article

Bestimmung phenolischer Verbindungen in alkoholischen Getränken durch HPLC mit elektrochemischem Detektor = Dosage, par CLHP à détecteur électrochimique, des composés phénoliques dans les boissons alcoolisées = Determination of phenolic compounds in distilled alcoholic beverages by HPLC with electrochemical detectionSONTAG, G; FRIEDRICH, O.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1988, Vol 186, Num 2, pp 130-133, issn 0044-3026Article

Gaschromatographische Bestimmung von Urethan in Branntweinen und Brennereirohstoffen = Dosage, par chromatographie gazeuse, de l'uréthane dans les eaux-de-vie et dans les matières premières de distillerie = Gaschromatographic determination of urethane in spirits and mashesWASSERFALLEN, K; GEORGES, P.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1987, Vol 184, Num 5, pp 392-395, issn 0044-3026Article

L'appellation d'origine contrôlée. Vins et eaux de vie. Une réussite française1986, 182 p.Book

Evolution des composés phénoliques du bois de chêne au cours du vieillissement de l'Armagnac = Evolution of oak wood phenolic compounds during Armagnac agingPUECH, J. L; JOURET, C; GOFFINET, B et al.Sciences des aliments. 1985, Vol 5, Num 3, pp 379-391, issn 0240-8813Article

HIGHER ALCOHOLS IN ALCOHOLIC BEVERAGES BY DIRECT ANALYSIS ON GLASS CAPILLARY COLUMNSGROB K JR; NEUKOM HP; KADERLI H et al.1978; H.R.C. AND C.C.; DEU; DA. 1978; VOL. 1; NO 2; PP. 98-99; BIBL. 4 REF.Article

Propriétés thermiques des solutions aqueuses d'éthanol et d'eaux-de-vie vieillies à basse température. (Etude des eaux-de-vie vieillies et de leurs propriétés physicochimiques. II)AKAHOSHI, R; OHKUMA, H.Nippon Nōgei Kagakukaishi. 1985, Vol 59, Num 1, pp 1-9, issn 0002-1407Article

ENRICHISSEMENT DES COGNACS PAR DES SUBSTANCES D'EXTRACTION AU COURS DU PROCESSUS DE LA DISTILLATIONSIRBILADZE AL; DOLMAZASHVILI DA.1980; VINOD. VINOGRADAR.; SUN; DA. 1980; NO 2; PP. 12-14Article

PROBLEMES RELATIFS A L'AMELIORATION DE LA QUALITE DES EAUX-DE-VIE DE TYPE COGNAC DE MOLDAVIENYAGU IF; NUTOV LO.1978; SADOVOD. VINOGRAD. VINODEL. MOLDAV.; SUN; DA. 1978; NO 7; PP. 33-36Article

ERGEBNISSE VON UNTERSUCHUNGEN UEBER DIE BUKETTENTWICKLUNG BEI WEINBRAENDEN. = RESULTATS DE RECHERCHES SUR LE DEVELOPPEMENT DU BOUQUET DES EAUX-DE-VIE DE VINLITSCHEW WI.1977; MIT. KLOSTERNEUBURG; OESTERR.; DA. 1977; VOL. 27; NO 1; PP. 11-13; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 4 REF.Article

COMPOSES DICARBONYLES DU BOIS DE CHENE ET DES ALCOOLS DE TYPE COGNACPISARNITSKIJ AF; EGOFAROVA R KH; EGOROV IA et al.1977; PRIKL. BIOKHIM., MIKROBIOL.; S.S.S.R.; DA. 1977; VOL. 13; NO 2; PP. 194-198; ABS. ANGL.; BIBL. 9 REF.Article

INFLUENCE DU TRAITEMENT THERMIQUE DE LA VENDANGE, DES MARCS ET DE LA TENEUR EN LEVURE SUR LA COMPOSITION DE L'ALCOOL DE COGNACRYABCHENKO NP; SURUCHAN PT.1977; VINOD. VINOGRADAR.; S.S.S.R.; DA. 1977; NO 3; PP. 25-29Article

CLARITY EVALUATION OF DISTILLED ALCOHOLIC PRODUCTS WITH A PARTICLE COUNTER.STRUNK DH; TIMMEL BM; ANDREASEN AA et al.1976; J. ASS. OFF. ANAL. CHEMISTS; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 59; NO 3; PP. 671-674; BIBL. 10 REF.Article

  • Page / 13