ct.\*:("Breeding; food")
Results 1 to 25 of 943
Selection :
CAMELIDES EN BULGAREPETROV A.PRIRODA. 1972, Vol 21, Num 3, pp 46-50Article
UNE MOSAIQUE RETROUVEE: L'ENBARQUEMENT DE L'ELEPHANT PROVENANT DE VEIESDUVAL N; BARATTE F.BULL. SOC. NAT. ANTIQUAIRES FR. 1970, Vol P. VOL, pp 142-151Article
Antibiotics and Agricultural Change: Purifying Milk and Protecting Health in the Postwar Era = Antibiotiques et transformation agricole : la purification du lait et la protection de la santé durant l'après-guerreSMITH-HOWARD, Kendra.Agricultural history. 2010, Vol 84, Num 3, pp 327-351, issn 0002-1482, 25 p.Article
Between Promise and Threat: Antibiotics in Foods in West Germany 1950―1980THOMS, Ulrike.NTM. 2012, Vol 20, Num 3, pp 181-214, issn 0036-6978, 34 p.Article
Mets et végétaux en Grande Grèce : nouvelles données de la coroplathie = Meals and vegetables in Magna Graecia : new datas from coroplathyMEIRANO, V.Pallas. 2000, Vol 52, pp 167-180, issn 0031-0387Article
Caracterización química de mieles cosechadas en la Sierra Norte de Madrid = Chemical characterization in honey harvested in Madrid's northern mountainsMARTELO, M. S; BLANCO, S; ORZAEZ, M. T et al.Ars Pharmaceutica. 2000, Vol 41, Num 4, pp 387-396, issn 0004-2927Article
L'agro-alimentaire : histoire et modernité = Food industry : history and modernityEMPTOZ, Gérard.Cahiers François Viète. 1999, Num 1, issn 1297-9112, 149 p.Conference Proceedings
La Révolution française et l'économie rurale = French revolution and rural economyLE GOFF, T. J. A; SUTHERLAND, D. M. G.Histoire & mesure (Paris). 1999, Vol 14, Num 1-2, pp 79-120, issn 0982-1783Article
Philosophie et alimentation = Philosophy and foodBELIN, J.Bulletin historique et scientifique de l'Auvergne (1933). 1999, Vol 100, Num 740, pp 5-33, issn 1153-2599Article
La chimie du vin in L'évolution des techniques est-elle autonome?BERGER, J.Etats généraux de la culture scientifique technique et industrielle. 1991, pp 139-142, isbn 2-85399-257-8, isbn 2-85399-257-8Conference Proceedings
Horses and Equine Improvement in the Economy of Modern WalesMOORE-COLYER, R. J.Agricultural History Review (The). 1991, Vol 39, Num 2, pp 126-142Article
Les Skipjacks de la ChesapeakeGOULLETQUER, P; SIMON-GOULLETQUER, C.Chasse-Marée (Le). 1991, Num 54, pp 12-33Article
The Early History of the Carp and its Economic Significance in EnglandCURRIE, C. K.Agricultural History Review (The). 1991, Vol 39, Num 2, pp 97-107Article
Les expéditions baleinières de Jean Vrolicq au Spitzberg 1625-1637PASQUIER, T. du.Neptunia. 1991, Num 183, pp 11-17, issn 0758-5748Article
Histoire de la pêche en CorseMINICONI, R; THERSIQUEL, M.Chasse-Marée (Le). 1990, Num 46, pp 2-17Article
Notes sur l'élevage en Haute-Provence (XIVe-XVe siècle) in La montagne provençaleCOULET, N.Provence Historique. 1990, Vol 40, Num 161, pp 257-266, issn 0033-1856Article
Changing Markets and the Development of Sheep Breeds in Southern England, 1750-1900COPUS, A. K.Agricultural History Review (The). 1989, Vol 37, Num 1, pp 36-51Article
La saurisserie boulonnaiseGUENNOC, F; LOUF, B.Chasse-Marée (Le). 1989, Num 44, pp 2-17Article
De l'usage du Café en Savoie et de ses succédanés in L'alimentazione negli Stati sabaudi = L'alimentation dans les Etats de SavoieFRITSCH, R.Cahiers de Civilisation Alpine. 1989, Num 8, pp 133-211Article
L'épisode de l'érable dans l'histoire de l'industrie sucrière Tchèque au 19 sKOKES, O.Dejiny Ved a Techniky. 1988, Vol 21, Num 1, pp 17-26, issn 0300-4414Article
Butter, Bacon and Coal : Anglo-Danish Commercial Relations, 1947-51NILSON, B.Scandinavian journal of history. 1988, Vol 13, Num 2-3, pp 257-277, issn 0346-8755Article
Lobstering and the Maine Coast at the Maine Maritime Museum in Labor History and the History of TechnologyGROSS, L. F.Technology and culture. 1988, Vol 29, Num 4, pp 904-908, issn 0040-165XArticle
The Seasonal Nutrient Density of Country Food Harvested in Makkovik, LabradorALTON MACKEY, M. G; MOORE ORR, R. D.Arctic. 1988, Vol 41, Num 2, pp 105-108, issn 0004-0843Article
Le sucre dans les livres de cuisine français, du XIVe siècle au XVIIIe in Le sucre et le selFLANDRIN, J.-L.Journal d'agriculture traditionnelle et de botanique appliquée. 1988, Vol 35, pp 215-232, issn 0183-5173Article
Sucre candi et confiseries de Quinsai : l'essor du sucre de canne dans la Chine des Song (Xe-XIIIe siècle) in Le sucre et le selSABBAN, F.Journal d'agriculture traditionnelle et de botanique appliquée. 1988, Vol 35, pp 195-214, issn 0183-5173Article