Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("CACAO BEURRE")

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 29

  • Page / 2
Export

Selection :

  • and

ENTHALPIE-KURVEN, HILFSMITTEL ZUR BEURTEILUNG DER VERARBEITUNGSTECHNISCHEN EIGENSCHAFTEN VON FETTEN UND FETTMISCHUNGEN = COURBES D'ENTHALPIE, MOYEN D'EVALUATION DES CARACTERISTIQUES TECHNOLOGIQUES DES MATIERES GRASSES ET DES MELANGES DE MATIERES GRASSESKLEINERT J.1973; REV. INTERNATION. CHOCOLAT.; SUISSE; DA. 1973; VOL. 28; NO 3; PP. 54-69 (12 P.); BIBL. 14 REF.Serial Issue

INFLUENCE OF DEODORIZATION ON THE QUALITY AND PROPERTIES OF COCOA BUTTER. IIVINKENBORG C; VOS HJ.1973; REV. INTERNATION. CHOCOLAT.; SUISSE; DA. 1973; VOL. 28; NO 1; PP. 19-23; BIBL. 5 REF.Serial Issue

SOME FACTORS AFFECTING FAT CONTENT IN CACAO BEANS (THEOBROMA CACAO L.), WITH EMPHASIS ON THE EFFECT OF THE POLLINATOR PARENTBEEK MA; ESKES AB; TOXOPEUS H et al.1977; TURRIALBA; CRI; DA. 1977; VOL. 27; NO 4; PP. 327-332; ABS. ESP; BIBL. 8 REF.Article

THE BEHAVIOUR OF VOLATILE HYDROCARBONS DURING COLD STORAGE OF CHOCOLATE BUTTER = COMPORTEMENT DES HYDROCARBURES VOLATILS PENDANT LA CONSERVATION AU FROID DU BEURRE DE CACAOOMAR EL DEMERDASH; IBRAHIM SS.1976; MILCHWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 31; NO 1; PP. 34-36; ABS. ALLEM.; BIBL. 13REF.Article

USE OF HYDROGENATED PRICKLY LETTUCE SEED OIL IN COMPARISON WITH OTHER EGYPTIAN VEGETABLE OILS AS A COCOA-BUTTER SUBSTITUTE = UTILISATION COMME SUCCEDANE DU BEURRE DE CACAO, D'HUILE DE GRAINES DE LACTUCA VIROSA HYDROGENEE OU D'AUTRES HUILES VEGETALES D'EGYPTERAMADAN AAS.1975; NAHRUNG; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 19; NO 7; PP. K19-K20; BIBL. 6 REF.Article

ETUDE CALORIMETRIQUE DU MELANGE BEURRE DE CACAO-GRAISSE SOLIDE DE CONFISERIENIKONOV IV.1972; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED. PISHCH. TEKHNOL.; S.S.S.R.; DA. 1972; NO 6; PP. 125-129; BIBL. 3 REF.Serial Issue

DETERMINATION OF COCOA BUTTER EQUIVALENTS IN CHOCOLATEPADLEY FB; TIMMS RE.1978; CHEM. AND INDUSTRY; GBR; DA. 1978; NO 23; PP. 918-919; BIBL. 11 REF.Article

VYVOJOVE TENDENCE MERICI TECHNIKY PRO FYZIKALNI POCHODY PRI TEMPOVANI KAKAOVEHO MASLA A TMAVYCH COKOLADOVYCH HMOT = TENDANCES AUX MESURES DES CARACTERISTIQUES PHYSIQUES LORS DU TREMPAGE DU BEURRE DE CACAO ET DU CHOCOLATLOSER U; TSCHEUSCHNER HD.1978; PRUMYSL POTRAVIN; CSK; DA. 1978; VOL. 29; NO 11; PP. 639-642; ABS. ENG/RUS; BIBL. 6 REF.Article

EINE MODIFIZIERTE METHODE ZUR BESTIMMUNG DER BENZIDINZAHL VON KAKAOBUTTER UND VOM FETT IN SCHOKOLADEWAREN = METHODE MODIFIEE D'EVALUATION DE L'INDICE DE BENZIDINE DU BEURRE DE CACAO ET DE LA MATIERE GRASSE DES PRODUITS A BASE DE CHOCOLATPOPOV A; YANISHLIEVA N; ANTONOVA V et al.1972; REV. INTERNATION. CHOCOLAT.; SUISSE; DA. 1972; VOL. 27; NO 11; PP. 286-293 (4 P.); BIBL. 12 REF.Serial Issue

FACTORS INFLUENCING THE USE OF VEGETABLE FATS IN CHOCOLATEGORDON MH; PADLEY FB; TIMMS RE et al.1979; FETTE SEIFEN ANSTRICHMITTEL; DEU; DA. 1979; VOL. 81; NO 3; PP. 116-121; ABS. GER; BIBL. 17 REF.Article

QUALITAETSGESICHTSPUNKTE BEI FETTGLASUREN. = CARACTERISTIQUES DE QUALITE DES CORPS GRAS DE COUVERTURESKIBA KJ.1977; GETRIEDE MEHL BROT; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 31; NO 6; PP. 156-159Article

GAS-LIQUID CHROMATOGRAPHIC DETECTION OF PALM KERNEL AND COCONUT OILS IN CACAO BUTTER = MISE EN EVIDENCE PAR CHROMATOGRAPHIE GAZ-LIQUIDE D'HUILE DE PALMISTE ET DE COPRAH DANS LE BEURRE DE CACAOIVERSON JL.1972; J. ASS. OFF. ANAL. CHEMISTS; U.S.A.; DA. 1972; VOL. 55; NO 6; PP. 1319-1322; BIBL. 20 REF.Serial Issue

LOS ESTEROLES EN DEL INSAPONIFICABLE DE LAS MANTECAS DE CACAO Y CHOCOLATES = LES STEROLS DE L'INSAPONIFIABLE DU BEURRE DE CACAO ET DU CHOCOLATGARCIA OLMEDO R; DIAZ MARQUINA A.1974; AN. BROMATOL.; ESP.; DA. 1974; VOL. 26; NO 3; PP. 211-240; ABS. ANGL.; BIBL. 2 P.Article

UNTERSUCHUNGEN ZUR FETTSAEUREZUSAMMENSETZUNG VON KAKAOBUTTER. = RECHERCHES SUR LA COMPOSITION EN ACIDES GRAS DU BEURRE DE CACAOFINCKE A.1976; GORDIAN; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 76; NO 1717; PP. 324-327 (3P.); ABS. ANGL.; BIBL. 3 REF.Article

ANALYSIS OF CONFECTIONERY FATS. I. SEPARATION OF TRIGLYCERIDES BY SILVER NITRATE THIN-LAYER CHROMATOGRAPHY.DALLAS MSJ; PADLEY FB.1977; SCI.+TECHNOL. ALIMENT.; SUISSE; DA. 1977; VOL. 10; NO 6; PP. 328-331; BIBL. 13 REF.Article

WECHSELWIRKUNGEN ZWISCHEN AROMASTOFFEN UND LIPIDEN. II: SORPTION AUSGEWAEHLTER AROMASTOFFE AN KAKAOBUTTER = INTERACTIONS ENTRE CONSTITUANTS DE L'AROME ET LIPIDES. II. SORPTION DE QUELQUES SUBSTANCES AROMATIQUES SUR DU BEURRE DE CACAOMAIER HG; BALCKE C.1979; FETTE SEIFEN AUSTRICHMITTEL; DEU; DA. 1979; VOL. 81; NO 11; PP. 441-444; ABS. ENGArticle

CHARAKTERISIERUNG VON FETTEN DURCH PHYSIKALISCHE METHODEN = CARACTERISATION DES GRAISSES PAR LES METHODES PHYSIQUESSEHER A; WERNER G.1975; FETTE SEIFEN ANSTRICHMITTEL; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 77; NO 3; PP. 94-97; ABS. ANGL.; BIBL. 5 REF.Article

EFFECT OF LIQUID FAT ON MELTING POINT AND POLYMORPHIC BEHAVIOR OF COCOA BUTTER FRACTION = EFFET DES GRAISSES LIQUIDES SUR LE POINT DE FUSION ET LE POLYMORPHISME DU BEURRE DE CACAO ET UNE FRACTION DE BEURRE DE CACAOLOVEGREN NV; GRAY MS; FEUGE RO et al.1976; J. AMER. OIL CHEMISTS' SOC.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 53; NO 3; PP. 108-112; BIBL. 9REF.Article

FRACTIONNEMENT ET INTERESTERIFICATION DES CORPS GRAS DANS LA PERSPECTIVE DU MARCHE MONDIAL DES MATIERES PREMIERES ET DES PRODUITS FINIS. II. INTERESTERIFICATIONCOENEN JWE.1974; REV. FR. CORPS GRAS; FR.; DA. 1974; VOL. 21; NO 7; PP. 403-413; BIBL. 32 REF.Article

PRESERVATION OF OIL SEEDS BY INFILTRATION UNDER VACUUM.HIRSCHBERG F; TAPODO J; KISS E et al.1978; ACTA ALIMENT.; HONGR.; DA. 1978; VOL. 7; NO 1; PP. 17-33; BIBL. 16 REF.Article

POLYMORPHIC CHANGES IN MIXTURES OF CONFECTIONERY FATS = MODIFICATIONS POLYMORPHIQUES DANS LES MELANGES DE GRAISSES POUR CONFISERIELOVEGREN NV; GRAY MS; FEUGE RO et al.1976; J. AMER. OIL CHEMISTS' SOC.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 53; NO 2; PP. 83-88; BIBL. 9REF.Article

ESTUDIO DE ALGUNAS GRASAS DE SUSTITUCION DE LA MANTECA DE CACAO Y SU INCORPORACION A CHOCOLATES = ETUDE DE QUELQUES GRAISSES DE SUBSTITUTION DU BEURRE DE CACAO ET DE LEUR INCORPORATION DANS LES CHOCOLATSMARTINEZ CASTRO I; JUAREZ IGLESIAS M; BARROS SANTOS C et al.1975; AN. BROMATOL.; ESP.; DA. 1975; VOL. 27; NO 4; PP. 317-332; ABS. ANGL.; BIBL. 20REF.Article

THE PHASE BEHAVIOUR OF MIXTURES OF COCOA BUTTER AND MILK FATTIMMS RE.1980; SCI. + TECHNOL. ALIMENT.; CHE; DA. 1980; VOL. 13; NO 2; PP. 61-65; BIBL. 18 REF.Article

ETUDE DES BEURRES DURS. I. SUR LES CONSTITUANTS DU BEURRE DE CACAOKANEMATSU H; MARUYAMA T; NIIYA I et al.1978; YUKAGAKU; JPN; DA. 1978; VOL. 27; NO 6; PP. 385-389; ABS. ENG; BIBL. 15 REF.Article

EFFECTS OF 2-ALEODIPALMITIN AND 2-ELAIDODIPALMITIN ON POLYMORPHIC BEHAVIOR OF COCOA BUTTER.GRAY MS; LOVEGREN NV; FEUGE RO et al.1976; J. AMER. OIL CHEMISTS' SOC.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 53; NO 12; PP. 727-731; BIBL. 7 REF.Article

  • Page / 2