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BEURTEILUNG VON FARBUNTERSCHIEDEN: VISUELL ODER MIT HILFE DER FARBMESSUNG. = APPRECIATION DES DIFFERENCES DE COULEUR: VISUELLE OU A L'AIDE DE LA MESURE DE LA COULEUR.STROCKA D.1978; TEXTILVEREDLUNG; SCHWEIZ; DA. 1978; VOL. 13; NO 1; PP. 7-11; ABS. ANGL.; BIBL. 15 REF.Article
RESULTS OF THE VISUAL ASSESSMENT OF THE WHITENESS SAMPLES BY PAIR COMPARISON AND RANKINGSTENIUS AS.1977; FARBE; DEU; DA. 1977; VOL. 26; NO 1-2; PP. 63-88; ABS. GER/FRE; BIBL. 7 REF.Article
OPPONENT-COLORS APPROACH TO COLOR RENDERINGWORTHEY JA.1982; J. OPT. SOC. AM. (1930); ISSN 0030-3941; USA; DA. 1982; VOL. 72; NO 1; PP. 74-82; BIBL. 38 REF.Article
MESURE ET CALCUL DES CONTRASTES LUMINEUXBERNOTAS V.1979; OPT.-MEKH. PROMYSHL.; SUN; DA. 1979; NO 9; PP. 60-61; BIBL. 6 REF.Article
CONTRIBUTION A L'ETUDE DU METAMERISMESCHMITT FRANCIS.1977; ; FRA; DA. 1977; (3)-165 P.: ILL.; 30 CM; BIBL. 16 P.; TH. DOCT.-ING./PARIS 6/1977; ENST-E-79002Thesis
LUMINANCE, NOT BRIGHTNESS, DETERMINES TEMPORAL BRIGHTNESS ENHANCEMENT WITH CHROMATIC STIMULIBOWEN RW; NISSEN MJ.1979; J. OPT. SOC. AMER.; USA; DA. 1979; VOL. 69; NO 4; PP. 581-584; BIBL. 26 REF.Article
De la couleur à la colorimétrie moderne l'instrumentation scientifique de mesure de la couleur et ses évolutions techniques = Scientific instrumentation for colour measurements and technical developmentsCHRISMENT, A.R.F.M. Revue française de mécanique. 1991, Num 2, pp 95-101, issn 0373-6601Article
A research note. Component recognition in beef chuck using colorimetric determination = Note de recherche. Identification, par colorimétrie, des constituants de bloc d'épaule de boeufKONSTANCE, R. P; HEILAND, W. K; CRAIG, J. C. JR et al.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 3, pp 971-972, issn 0022-1147Article
A method for estimation of L-glutaminase activity in soilsOMURA, H; SATO, F; HAYANO, K et al.Soil Science and Plant Nutrition (Tokyo). 1983, Vol 29, Num 3, pp 295-303, issn 0038-0768Article
Analyses d'eau La colorimétrie très dynamique = Water analyses Highly dynamic colorimetryGUYARD, Christian.L' Eau, l'industrie, les nuisances. 2010, Num 332, issn 0755-5016, 67-77 [7 p.]Article
CALCULATION OF TRISTIMULUS VALUES FROM SPECTRAL DATA WITH REGARD TO MEASUREMENT UNCERTAINTIESKRYSTEK M.1982; OPTIK (STUTTG.); ISSN 0030-4026; DEU; DA. 1982; VOL. 62; NO 1; PP. 49-58; ABS. GER; BIBL. 8 REF.Article
Comparison of Colorimetric and ICP Methods of Phosphorus Determination in Soil ExtractsADESANWO, O. O; IGE, D. V; THIBAULT, Lesne et al.Communications in soil science and plant analysis. 2013, Vol 44, Num 20-22, pp 3061-3075, issn 0010-3624, 15 p.Article
Exact soft proofingLAIHANEN, P.The Journal of imaging science and technology. 1994, Vol 38, Num 5, pp 432-440, issn 1062-3701Article
Linear model of surface spectral reflectance for samples clustered around five different huesROMERO, J; GARCIA-BELTRAN, A; JIMENEZ DEL BARCO, L et al.Journal of optics. 1992, Vol 23, Num 2, pp 41-48, issn 0150-536XArticle
A name based algorithm for generating maximally discriminable colour setsVAN LAAR, D; FLAVELL, R.Journal of Photographic Science. 1994, Vol 42, Num 3, pp 83-84, issn 0022-3638Article
Separate determination of ethylenediaminetetraacetic acid and its calcium chelate in foods by colorimetry = Dosage séparé, par colorimétrie, de l'acide éthylènediaminetétraacétique et de son chélate de calcium dans les produits alimentairesHAMANO, T; MITSUHASHI, Y; TANAKA, K et al.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1985, Vol 181, Num 1, pp 35-39, issn 0044-3026Article
Interference of azide in assays of carbohydrates = Interférence des azides lors des dosages de glucidesLINDNER, P; SHOMER, I.Food chemistry. 1984, Vol 14, Num 2, pp 141-153, issn 0308-8146Article
Colorimetric determination of hydralazine hydrochloride with 9-methoxyacridineSTEWART, J. T; PARKS, E. H.International journal of pharmaceutics. 1983, Vol 17, Num 2-3, pp 161-166, issn 0378-5173Article
Effect of pH on absorbance of azo dye formed by reaction between nitrite and sulfanilamide/N-(1-naphthyl)ethylenediamine in residual nitrite methods for foods = Effet du pH sur l'absorbance du colorant azoïque formé lors de la réaction entre le nitrite et la sulfamide/N-(naphtyl-1)éthylènediamine, lors du dosage du nitrite résiduel dans les produits alimentairesDAVIS, C. E; LEFFLER, R; ANDERSON, J. B et al.Journal - Association of official analytical chemists. 1985, Vol 68, Num 3, pp 485-488, issn 0004-5756Article
Colorimetric determination of ethylenediaminetetra-acetic acid in foods = Dosage colorimétrique de l'acide éthylène-diaminetétracétique dans les produits alimentairesHAMANO, T; MISTUHASHI, Y; TANAKA, K et al.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1985, Vol 180, Num 4, pp 280-283, issn 0044-3026Article
CARACTERISTIQUES COLORIMETRIQUES DE L'HEMISPHERE EST DE LA LUNENOVIKOV VV; POPOV AP; TITOV VV et al.1980; TRUD. GOS. ASTRON. INST. IM. P.K. STERNBERGA; ISSN 0041-3453; SUN; DA. 1980; VOL. 50; PP. 125-134; ABS. ENG; BIBL. 16 REF.Article
AUTOMATED ALUMINUM ANALYSIS WITH THE ALUMINON METHODBERTSCH PM; ALLEY MM; ELLMORE TL et al.1981; SOIL SCI. SOC. AM. J.; USA; DA. 1981; VOL. 45; NO 3; PP. 666-667; BIBL. 7 REF.Article
A QUANTITATIVE SEMIMICRO, SEMIAUTOMATED COLORIMETRIC ASSAY FOR INTERFERON.BORDEN EC; LEONHARDT PH.1977; J. LAB. CLIN. MED.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 89; NO 5; PP. 1036-1042; BIBL. 22 REF.Article
SATURATION CONSTANCY IN SURFACE COLORSDE MATTIELLO MLF; GUIRAO M.1981; J. OPT. SOC. AM. (1930); ISSN 0030-3941; USA; DA. 1981; VOL. 71; NO 6; PP. 730-736; BIBL. 25 REF.Article
ON THE RELATIVE CHARACTER OF COLORIMETRIC QUANTITIESMORREN L.1980; FARBE; ISSN 0014-7680; DEU; DA. 1980; VOL. 28; NO 3-6; PP. 217-223; ABS. GER/FREArticle