Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("COMPOSE AMER")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 440

  • Page / 18
Export

Selection :

  • and

DER EINFLUSS VERSCHIEDENER FAKTOREN AUF DIE ERGEBNISSE DER KONDUKTOMETRISCHEN HOPFENANALYSE = INFLUENCE DE DIFFERENTS FACTEURS SUR LES RESULTATS DE L'ANALYSE CONDUCTIMETRIQUE DU HOUBLONHAUTKE P.1975; BRAUWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 28; NO 9; PP. 265-271; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 1REF.Article

ZUM BITTERGESCHMACK DES BIERES = L'AMERTUME DE LA BIEREHUMS N.1973; BRAUWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1973; VOL. 26; NO 5; PP. 159-164; ABS. ANGL. FR. ESP.; BIBL. 20 REF.Serial Issue

ISOMERISIERTE HOPFENEXTRAKTE UND HULUPONPRODUKTE = EXTRAITS DE HOUBLON ISOMERISES ET PRODUITS DE L'HULUPONEHARTL A.1976; SCHWEIZ. BRAUER.-RDSCH.; SCHWEIZ; DA. 1976; VOL. 87; NO 1-2; PP. 55-59; BIBL. 10REF.; (STAND ENTWICKL. HOPFENSEKT. SEMIN. VERSUCHSSTN. SCHWEIZ. BRAU.; ZUERICH; 1975)Conference Paper

NUCLEAR MAGNETIC RESONANCE SPECTROSCOPIC DETERMINATION OF ALPHA - AND BETA -ACID HOMOLOG COMPOSITION IN HOPS = DETERMINATION PAR SPECTROSCOPIE RMN DE LA COMPOSITION DU HOUBLON EN HOMOLOGUES DES ALPHA - ET BETA -ACIDESMOLYNEUX RJ; YEN I WONG.1975; J. AGRIC. FOOD CHEM.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 23; NO 6; PP. 1201-1204; BIBL. 11 REF.Article

LE PRINCIPE AMER DU CACAOPICKENHAGEN W.1974; AO-CNRS-10577; FR.; DA. 1974; PP. 1-104; BIBL. 4 P. 1/2; (THESE DOCT. SCI. PHYS.; PARIS SUD)Thesis

LES SUBSTANCES AMERES DES PRODUITS ALIMENTAIRES. VI. PROPRIETES PHYSIQUES ET CHIMIQUES DU COMPOSE AMER DES TOMATESPRIBELA A; DANISOLA C.1972; ZBOR. PRAC CHEMICKOTECHNOL. FAK. S.V.S.T.; CESKOSL.; DA. 1972; PP. 369-375; ABS. RUSSE ALLEM.; BIBL. 7 REF.Article

SYNTHETISCHE BITTERSTOFFE = SUBSTANCES AMERES DE SYNTHESEWILD J; SIGG T; VATERLAUS BP et al.1976; SCHWEIZ. BRAUER.-RDSCH.; SCHWEIZ; DA. 1976; VOL. 87; NO 1-2; PP. 59-63; BIBL. 12REF.; (STAND ENTWICKL. HOPFENSEKT. SEMIN. VERSUCHSSTN. SCHWEIZ. BRAU.; ZUERICH; 1975)Conference Paper

L'AMERTUME DE LA BIERESCRIBAN R.1974; BIOS; FR.; DA. 1974; VOL. 5; NO 9; PP. 344-348; BIBL. 22 REF.Article

GYMNOPILINS, BITTER PRINCIPLES OF THE BIG-LAUGHTER MUSHROOM GYMNOPILUS SPECTABILISAOYAGI F; MAENO S; OKUNO T et al.1983; TETRAHEDRON LETTERS; ISSN 0040-4039; GBR; DA. 1983; VOL. 24; NO 19; PP. 1991-1994; BIBL. 3 REF.Article

OXIDIZED PHOSPHATIDYLCHOLINES FROM DEFATTED SOYBEAN FLAKES TASTE BITTER = PHOSPHATIDYLCHOLINES OXYDEES DES FLOCONS DE SOJA DELIPIDES PRESENTANT UNE SAVEUR AMERESESSA DJ; WARNER K; RACKIS JJ et al.1976; J. AGRIC. FOOD CHEM.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 24; NO 1; PP. 16-21; BIBL. 28REF.Article

LA CONTRIBUTION DU HOUBLON AU GOUT ET A L'AROME DE LA BIERESANDRA P.1976; CEREVISIA; BELG.; DA. 1976; VOL. 1; NO 1; PP. 37-44; ABS. ANGL. NEERL.; BIBL. 20REF.Article

LES CAUSES D'AMERTUNE DES TOMATESPRIBELA A.1976; SBOR. U.V.T.I., OCHRANA ROSTL.; CESKOSL.; DA. 1976; VOL. 12; NO 1; PP. 1-8; ABS. ANGL. RUSSE ALLEM.; BIBL. 11 REF.Article

UNTERSUCHUNGEN UEBER BITTERE PEPTIDE AUS CASEIN UND KAESE. II. BILDUNG UND ISOLIERUNG BITTERER PEPTIDE = RECHERCHES SUR LES PEPTIDES DES AMERS DE LA CASEINE ET DES FROMAGES. II. FORMATION ET ISOLEMENT DE PEPTIDES AMERSSCHALINATUS E; BEHNKE U.1975; NAHRUNG; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 19; NO 5-6; PP. 433-445; ABS. ANGL. RUSSE; BIBL. 7 REF.Article

VERWENDUNG VON ULTRASCHALL BEI DER HOPFENANALYSE = UTILISATION DES ULTRA-SONS POUR L'ANALYSE DU HOUBLONBARON G.1975; BRAUWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 28; NO 2; PP. 49-51; ABS. ANGL. FRArticle

A NEW RAPID SPECTROPHOTOMETRIC DETERMINATION OF HOP BITTERNESS IN BEER AND WORT, INCLUDING THE EBU-DETERMINATION = NOUVEAU DOSAGE RAPIDE PAR SPECTROPHOTOMETRIE DE L'AMERTUME DU HOUBLON DANS LA BIERE ET LE MOUT, COMPRENANT LE DOSAGE EBUMUSSCHE R; DE PAUW C.1975; REV. FERMENT. INDUSTR. ALIMENT.; BELG.; DA. 1975; VOL. 30; NO 2; PP. 43-46; BIBL. 18REF.Article

AN ENZYME THAT ATTACKS LIMONIN AT ACID PH = ENZYME ATTAQUANT LA LIMONINE A PH ACIDEVAKS B; LIFSHITZ A.1975; SCI + TECHNOL. ALIMENT.; SUISSE; DA. 1975; VOL. 8; NO 5; PP. 236; BIBL. 9 REF.Article

ZUR KENNTNIS DER BITTERSTOFFE AUS CNEORACEEN. XV = ANALYSE DES COMPOSES AMERS DES CNEORACEESMONDON A; EPE B; OELBERMANN U et al.1981; TETRAHEDRON LETT.; ISSN 0040-4039; GBR; DA. 1981; VOL. 22; NO 45; PP. 4467-4470; ABS. ENG; BIBL. 16 REF.Article

QUANTITATIVE DETERMINATION OF LIMONIN IN GRAPEFRUIT JUICE BY HIGH-PRESSURE LIQUID CHROMATOGRAPHY = DOSAGE PAR CHROMATOGRAPHIE LIQUIDE SOUS PRESSION ELEVEE DE LA LIMONINE DANS LE JUS DE POMELOFISHER JF.1975; J. AGRIC. FOOD CHEM.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 23; NO 6; PP. 1199-1201; BIBL. 12 REF.Article

THE PHENOLICS OF CIDERS. I. PROCYANIDINS = COMPOSES PHENOLIQUES DES CIDRES. I. PROCYANIDINESLEA AGH; TIMBERLAKE CF.1974; J. SCI. FOOD AGRIC.; G.B.; DA. 1974; VOL. 25; NO 12; PP. 1537-1545; BIBL. 33 REF.Article

PROPOSALS FOR THE EFFICIENT AND ECONOMICAL USE OF HOPS IN BREWING.BISHOP LR; WHITEAR AL; BROWN RG et al.1977; J. INST. BREW.; G.B.; DA. 1977; VOL. 83; NO 3; PP. 153-157; BIBL. 5 REF.Article

ALTERUNGS- UND BRAUVERSUCHE MIT HOPFEN UND EXTRAKTEN UNTERSCHIEDLICHER HARZZUSAMMENSETZUNG = RECHERCHES SUR LE VIEILLISSEMENT ET LE BRASSAGE DE HOUBLONS ET EXTRAITS AYANT DES COMPOSITIONS DIFFERENTES EN RESINESSCHUR F; PFENNINGER H.1976; SCHWEIZ.-BRAUER.-RDSCH.; SCHWEIZ; DA. 1976; VOL. 87; NO 9; PP. 183-189; BIBL. 31 REF.Article

DIE AUTOMATISCHE BESTIMMUNG DER ISO-ALPHA -SAEUREN IM BIER = DOSAGE AUTOMATIQUE DES ISO-ALPHA -ACIDES DANS LA BIEREMOLL M; FLAYEUX R; LEHUEDE JM et al.1975; BRAUWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 28; NO 5; PP. 134-136; ABS. ANGL. FR. ESP.; BIBL. 4 REF.Article

APPLICATION PRATIQUE D'UNE NOUVELLE METHODE RAPIDE DE DOSAGE DES RESINES DES HOUBLONS ET EXTRAITS DE HOUBLONMOJDL L.1975; KVASNY PRUMYSL; CESKOSL.; DA. 1975; VOL. 21; NO 2; PP. 35-36; BIBL. 9 REF.Article

ESTER CONTROL IN HIGH GRAVITY BREWING = CONTROLE DE LA FORMATION DES ESTERS AU COURS DE BRASSAGE DE MOUTS A HAUTE DENSITEPALMER AK; RENNIE H.1974; J. INST. BREW.; G.B.; DA. 1974; VOL. 80; NO 5; PP. 447-454; BIBL. 22 REF.Article

EVALUATION OF ISOMERIZED HOP EXTRACTS.1974; AMER. SOC. BREW. CHEMISTS, PROC., ANNU. MEETG; U.S.A.; DA. 1974; PP. 25-27; BIBL. 9 REF.Article

  • Page / 18