Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("CONSERVERIE")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 181

  • Page / 8
Export

Selection :

  • and

MARGINAL LAND AS AN ACCEPTOR FOR CANNERY WASTENOODHARMCHO A; FLOCKER WJ.1975; J. AMER. SOC. HORTIC. SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 100; NO 6; PP. 682-684; BIBL. 7 REF.Article

INTEGRATED BLANCHING AND COOLING TO REDUCE PLANT EFFLUENT = BLANCHIMENT ET REFROIDISSEMENT INTEGRE POUR REDUIRE LES EFFLUENTS DE L'INSTALLATIONBOMBEN JL; BROWN GE; DIETRICH WC et al.1974; IN: 5TH NATL. SYMP. FOOD PROCESS. WASTES. PROC.; MONTEREY, CALIF.; 1974; CORVALLIS, OREG.; U.S. ENVIRON. PROT. AGENCY; DA. 1974; PP. 120-131; BIBL. 1 P.Conference Paper

METODI DI ANALISI DELLE ACQUE DI SCARICO DELLE INDUSTRIE CONSERVIERE = METHODES D'ANALYSE DES EAUX USEES DE CONSERVERIEBELLUCCI G; LEONI C; LOVATO OG et al.1972; INDUSTR. CONSERVE; ITAL.; DA. 1972; VOL. 47; NO 3; PP. 192-199; ABS. FR. ANGL. ALLEM.; BIBL. 29 REF.Serial Issue

30% D'ECONOMIES D'ENERGIES POTENTIELLES EN CONSERVERIE. II = 30% OF POTENTIAL ENERGY SAVING IN CANNING INDUSTRY. II1979; ALIMENTATION; FRA; DA. 1979; NO 74; PP. 117-123Article

ETUDES DES CONSEQUENCES DE L'EPANDAGE D'EAUX RESIDUAIRES DE CONSERVERIE DE LEGUMES)GRAFFIN P; HUBERT A.1974; C.R. ACAD. AGRIC. FR.; FR.; DA. 1974; VOL. 60; NO 13; PP. 1026-1035Article

SALMON-CANNING WASTE WATER AS A MICROBIAL GROWTH MEDIUM = LES EAUX RESIDUAIRES DES CONSERVERIES DE SAUMON, MILIEUX DE CROISSANCE MICROBIENNESTRASDINE GA; MELVILLE JM.1972; J. FISH. RES. BOARD CANADA; CANADA; DA. 1972; VOL. 29; NO 12; PP. 1769-1771; BIBL. 9REF.Serial Issue

LES LEGUMES D'INDUSTRIE EN FRANCE ET LEUR AVENIRPERON JY.1981; ENITAH ANGERS, RESULT. EXP. ESSAIS; FRA; DA. 1981; NO 5; PP. 1-9Article

INSTALLATION ET EQUIPEMENT FRIGORIFIQUE DE LA CONSERVERIE MORBIHANNAISE A LANVENEGEN. = INSTALLATION AND REFRIGERATING EQUIPMENT OF MORBIHANNAN CANNERY AT LANVENEGEN1977; INDUSTR. ALIMENT. AGRIC.; FR.; DA. 1977; VOL. 94; NO 9-10; PP. 1090-1092 (2P.)Article

LE ACQUE DI SCARICO DELL' INDUSTRIA DELLE CONSERVE ALIMENTARI. I. CARRATTERISCHE DEGLI EFFLUENTI, CONSUMO E RICICLO DELL' ACQUA, RAZIONALIZZAZIONE DEI CICLI PRODUTTIVI = LES EAUX USEES D'INDUSTRIE DE CONSERVES ALIMENTAIRES. I. CARACTERISTIQUES DE L'EFFLUENT, CONSOMMATION ET RECYCLAGE DE L'EAU, RATIONNALISATION DU CYCLE PRODUCTIFBERBENNI P; CALZONI G.1976; INQUINAMENTO; ITAL.; DA. 1976; VOL. 18; NO 5; PP. 37-45; BIBL. 20 REF.Article

CARACTERISTIQUE DES EAUX USEES DES INDUSTRIES VINICOLES ET TRAITANT FRUITS ET LEGUMESROPOT VM; MAKRINICH NI; PINKAS MA et al.1975; OKHRANA PRIRODY MOLDAV.; S.S.S.R.; DA. 1975; NO 13; PP. 51-54; BIBL. 3 REF.Article

ECONOMIC EFFECTS OF TREATING FRUIT AND VEGETABLE PROCESSING LIQUID WASTEOLSON NA; KATSUYAMA AM; ROSE WW et al.1974; IN: 5TH NATL. SYMP. FOOD PROCESS. WASTES. PROC.; MONTEREY, CALIF.; 1974; CORVALLIS, OREG; U.S. ENVIRON. PROT. AGENCY; DA. 1974; PP. 280-289; BIBL. 3 REF.Conference Paper

WASTEWATER CHARACTERIZATION FOR THE SPECIALTY FOOD INDUSTRYSCHMIDT CJ; CLEMENTS EV III; FARQUHAR J et al.1974; IN: 5TH NATL. SYMP. FOOD PROCES. WASTES. PROC.; MONTEREY, CALIF.; 1974; CORVALLIS, OREG.; U.S. ENVIRON. PROT. AGENCY; DA. 1974; PP. 218-245Conference Paper

STUDIO SULLA PURIFICAZIONE E IL RECUPERO DI SALAMOIE CONCENTRATE IMPIEGATE NELLA TRASFORMAZIONE INDUSTRIALE DI PRODOTTI VEGETALI = ETUDE SUR LA PURIFICATION ET LA RECUPERATION DES SAUMURES CONCENTREES UTILISEES DANS LA TRANSFORMATION INDUSTRIELLE DES PRODUITS VEGETAUXLEONI C; LOVATO OG; BELLUCCI G et al.1974; INDUSTR. CONSERVE; ITAL.; DA. 1974; VOL. 49; NO 2; PP. 105-107; ABS. ANGL. ALLEM.; BIBL. 8 REF.Article

SECONDARY TREATMENT DESIGN FOR COMBINED WASTEWATERSSMITH CN.1975; WAT. SEWAGE WORKS; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 122; NO 3; PP. 57-60Article

REINIGUNG DER ABWAESSER IN BETRIEBEN DER NAHRUNGSMITTEL-INDUSTRIE NACH DEM BELEBUNGS VERFAHREN = EPURATION DES EAUX RESIDUAIRES DES USINES DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE PAR LE PROCEDE DES BOUES ACTIVEESYICHL K; PASVEER A.1970; IN: SYMP. EAUX RESIDUAIRES IND. AGRIC. ALIMENT.; BUDAPEST; 1970; LA HAYE; DA. 1970; PP. 247-261; BIBL. 3 REF.Conference Proceedings

EPURATION PAR FERMENTATION METHANIQUE DES EFFLUENTS DE CONSERVERIE DE LEGUMES; ETUDE EN LABORATOIRE = PURIFICATION BY METHANE FERMENTATION OF VEGETAL CANNERY WASTES. LABORATORY STUDYALBAGNAC G; TOUZEL JP; MORFAUX JN et al.1981; TRIB. CEBEDEAU; ISSN 0577-1056; BEL; DA. 1981; VOL. 34; NO 455; PP. 411-420; ABS. ENG; BIBL. 13 REF.Article

EPURATION ET VALORISATION ENERGETIQUE DES EAUX RESIDUAIRES DE CONSERVERIE DE LEGUMES = PURIFICATION AND ENERGETIC BENEFICIATION OF USED WATERS FROM THE CANNING INDUSTRYMORFAUX JN; ALBAGNAC G; TOUZEL JP et al.1980; CAH. C.E.N.E.C.A.; FRA; DA. 1980; VOL. C.I.80; 423; 5 P.Conference Paper

A COMPARISON OF SINGLE USE AND RECYCLED WATER LEAFY VEGETABLE WASHING SYSTEMSWRIGHT ME; HOEHN RC; COLEMAN JR et al.1979; J. FOOD SCI.; USA; DA. 1979; VOL. 44; NO 2; PP. 381-391; (10 P.); BIBL. 20 REF.Article

EPURATION DES EAUX USEES DANS L'INDUSTRIE DES FRUITS ET LEGUMES. IV. RESULTAT D'EXPERIENCES A L'ECHELLE PILOTE SUR L'EPURATION BIOLOGIQUE PAR LA METHODE DES BOUES ACTIVEES SANS DECANTATION PRIMAIREWOLSKI T.1973; PRACE INST. LAB. BADAW. PRZEMYS. SPOZYW.; POLSKA; DA. 1973; VOL. 23; NO 4; PP. 673-699; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 1 P.Article

TRAITEMENTS DES DECHETS SOLIDES DE CONSERVERIES DE LEGUMES - ETUDE DE LA PRODUCTION DE GAZ METHANEBOMBE D.1982; INFORMATIONS TECHNIQUES - CENTRE TECHNIQUE DES CONSERVES DE PRODUITS AGRICOLES; ISSN 0249-7085; FRA; DA. 1982; NO 26; PP. 1-36; BIBL. 14 REF.Article

Mise en place d'un contrôle qualité au niveau d'une petite entreprise agro-alimentaire = Development of quality control in a small food factoryVINCENT, J. P; CATTEAU, M.Sciences des aliments. 1987, Vol 7, pp 201-207, issn 0240-8813, h.s. 7Conference Paper

EXPERIENCES SUR LA RECOLTE MECANIQUE DES PAVIES ET DES GRIOTTES A DESTINATION INDUSTRIELLEBALDINI E.1978; CONGRES INTERNATIONAL DE LA CONSERVE. VII/1978/TUNIS; TUN; TUNIS: ATELIER CHITTA; DA. 1978; PP. 44-58; ABS. ENG; BIBL. 14 REF.Conference Paper

MECANISMES DE VALORISATION DE L'EPURATION D'EAUX RESIDUAIRES RESULTANT DE LEUR INCLUSION DANS DES SYSTEMES CULTURAUX.LEFEVRE MG.1977; C.R. ACAD. AGRIC. FR.; FR.; DA. 1977; VOL. 63; NO 13; PP. 887-894Article

FOOD WASTES: UNIQUE CONDITIONS FORCE TREATMENT DECISIONS.ECKENFELDER WW JR.1976; WAT. WASTES ENGNG; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 13; NO 9; PP. 83-87Article

Histoire de la pêche en CorseMINICONI, R; THERSIQUEL, M.Chasse-Marée (Le). 1990, Num 46, pp 2-17Article

  • Page / 8