Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

au.\*:("COTTYN BG")

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 18 of 18

  • Page / 1
Export

Selection :

  • and

COMPLETE DRY RATIONS BASED ON DRIED SUGAR BEET PULP AND ROLLED BARLEY FOR INTENSIVE LEEF PRODUCTION.COTTYN BG; BOUCQUE CV; BUYSSE FX et al.1976; Z. TIERPHYSIOL. TIERERNAEHR. FUTTERMITTELKDE; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 37; NO 2; PP. 99-110; ABS. ALLEM.; BIBL. 34 REF.Article

L'INCORPORATION D'UREE ET DE BIURET DANS DES RATIONS SECHES COMPLETES POUR TAURILLONS A L'ENGRAISCOTTYN BG; BOUCQUE CV; BUYSSE FX et al.1974; REV. AGRIC.; BELG.; DA. 1974; VOL. 27; NO 4; PP. 797-814; ABS. ANGL.; BIBL. 2 P.Article

L'UTILISATION D'ALIMENT D'ALLAITEMENT ACIDIFIE POUR LES VEAUX D'ELEVAGEFIEMS LO; BOUCQUE CV; COTTYN BG et al.1982; REV. AGRIC.; ISSN 0035-1296; BEL; DA. 1982; VOL. 35; NO 5; PP. 3029-3038; ABS. ENG; BIBL. 22 REF.Article

INCORPORATION OF LINSEED OIL HYDROLYSATE AND SODIUM SULFITE IN RATIONS FOR BEEF PRODUCTION. I. EFFECT ON DIGESTIBILITY AND BULL PERFORMANCE = INCORPORATION D'HYDROLYSAT D'HUILE DE LIN ET DE SULFITE DE SODIUM DANS DES RATIONS POUR BOVINS DE BOUCHERIE. I. EFFET SUR LA DIGESTIBILITE ET LES PERFORMANCES DES TAUREAUXVAN NEVEL CJ; DEMEYER DI; COTTYN BG et al.1973; Z. TIERPHYSIOL. TIERERNAEHR. FUTTERMITTELKDE; DTSCH.; DA. 1973; VOL. 31; NO 2; PP. 57-65; ABS. ALLEM.; BIBL. 18 REF.Serial Issue

CONTRIBUTION A LA DETERMINATION DE LA VALEUR ALIMENTAIRE DES FOURRAGES GROSSIERS. IV. ESTIMATION DE DIGESTIBILITE ET DE LA VALEUR ENERGETIQUE A PARTIR DE LA DIGESTIBILITE REELLE IN VITRO D'APRES VAN SOEST.AERTS JV; DE BRABANDER DL; COTTYN BG et al.1977; REV. AGRIC.; BELG.; DA. 1977; VOL. 30; NO 2; PP. 437-453; ABS. ANGL.; BIBL. 4 P.Article

L'UTILISATION D'ENSILAGE DE DRECHES DE BRASSERIE ET D'ENSILAGE DE PULPES DE POMMES DE TERRE DANS DES RATIONS POUR TAUREAUX DE BOUCHERIECOTTYN BG; BOUCQUE CV; DE BRADANDER DL et al.1975; REV. AGRIC.; BELG.; DA. 1975; VOL. 28; NO 6; PP. 1527-1539; ABS. ANGL.; BIBL. 8REF.Article

CONTRIBUTION A LA DETERMINATION DE LA VALEUR ALIMENTAIRE DES FOURRAGES GROSSIERS. I. ESTIMATION DE LA TENEUR EN PROTEINES BRUTES DIGESTIBLES ET DE LA VALEUR ENERGETIQUE A PARTIR DES ELEMENTS NUTRITIFS DETERMINES PAR VOIE CHIMIQUEAERTS JV; DE BRABANDER DL; COTTYN BG et al.1974; REV. AGRIC.; BELG.; DA. 1974; VOL. 27; NO 6; PP. 1375-1394; ABS. ANGL.; BIBL. 2 P.Article

EVOLUTION DE LA COMPOSITION, DE LA DIGESTIBILITE ET DU RENDEMENT DU MAIS EN FONCTION DU STADE DE MATURITEAERTS JV; DE BRABANDER DL; COTTYN BG et al.1976; REV. AGRIC.; BELG.; DA. 1976; VOL. 29; NO 2; PP. 379-430; ABS. ANGL.; BIBL. 2P.Article

MONENSIN-SODIUM AS A PERFORMANCE-PROMOTING ADDITIVE FOR FATTENING BULLS AND ITS IMPACT ON CARCASS AND MEAT QUALITY CHARACTERISTICSBOUQUE CV; FIEMS LO; COTTYN BG et al.1982; ANIM. FEED SCI. TECHNOL.; ISSN 0377-8401; NLD; DA. 1982; VOL. 7; NO 4; PP. 401-410; BIBL. 3 P.Article

L'OPTIMISATION DE LA TENEUR EN PROTEINES DES CONCENTRES POUR VEAUX D'ELEVAGE SEVRES PRECOCEMENT. I: INFLUENCE SUR LES PERFORMANCES PENDANT LA PERIODE D'ELEVAGEBOUCQUE CV; FIEMS LO; COTTYN BG et al.1982; REV. AGRIC.; ISSN 0035-1296; BEL; DA. 1982; VOL. 34; NO 6; PP. 1545-1562; ABS. ENG; BIBL. 2 P.Article

DIGESTIBILITE ET VALEUR ALIMENTAIRE DU MAIS-GRAIN HUMIDE OU SEC SOUS DIFFERENTES FORMES DE CONDITIONNEMENT.COTTYN BG; BOUCQUE CV; AERTS JV et al.1978; REV. AGRIC.; BEL; DA. 1978; VOL. 31; NO 2; PP. 279-287; ABS. ENG; BIBL. 18 REF.Article

COMPARISON OF LABORATORY METHODS FOR PREDICTING THE ORGANIC MATTER DIGESTIBILITY OF FORAGES.AERTS JV; DE BRABANDER DL; COTTYN BG et al.1977; ANIMAL FEED SCI. TECHNOL.; NETHERL.; DA. 1977; VOL. 2; NO 4; PP. 337-349; BIBL. 3 P.Article

INFLUENCE DU STADE DE VEGETATION DE L'HERBE SUR LA COMPOSITION, LA DIGESTIBILITE ET LA VALEUR ENERGETIQUE DE PRODUITS HERBAGERS CONSERVES.AERTS JV; DE BRABANDER DL; COTTYN BG et al.1977; REV. AGRIC.; BELG.; DA. 1977; VOL. 30; NO 5; PP. 1271-1280; ABS. ANGL.; BIBL. 8 REF.Article

EVOLUTION DE LA DIGESTIBILITE ET DE LA VALEUR ALIMENTAIRE DU MAIS EN FONCTION DU STADE DE MATURITEDE BOEVER JL; AERTS JV; COTTYN BG et al.1983; REVUE DE L'AGRICULTURE; ISSN 0035-1296; BEL; DA. 1983; VOL. 36; NO 2; PP. 263-271; ABS. ENG; BIBL. 2 P.Article

CONTRIBUTION A LA DETERMINATION DE LA VALEUR ALIMENTAIRE DES FOURRAGES GROSSIERS. II. ESTIMATION DE LA DIGESTIBILITE ET DE LA VALEUR ENERGETIQUE A PARTIR DE LA DIGESTIBILITE DETERMINEE IN VITROAERTS JV; DE BRABANDER DL; COTTYN BG et al.1975; REV. AGRIC.; BELG.; DA. 1975; VOL. 28; NO 1; PP. 15-25; ABS. ANGL.; BIBL. 1 P. 1/2Article

DIGESTIBILITE ET VALEUR ALIMENTAIRE DES DRECHES DE BRASSERIE FRAICHES OU ENSILEESCOTTYN BG; BOUCQUE CV; AERTS JV et al.1975; REV. AGRIC.; BELG.; DA. 1975; VOL. 28; NO 6; PP. 1519-1525; ABS. ANGL.; BIBL. 6REF.Article

INCORPORATION OF LINSEED OIL HYDROLYSATE AND SODIUM SULFITE IN RATIONS FOR BEEF PRODUCTION. II. EFFECT ON RUMEN FERMENTATION IN VIVO = INCORPORATION D'HYDROLYSAT D'HUILE DE LIN ET DE SULFITE DE SODIUM DANS DES RATIONS DE BOVINS DE BOUCHERIE. II. EFFET SUR LA FERMENTATION RUMENALE IN VIVOCOTTYN BG; BOUCQUE CV; VAN NEVEL CJ et al.1973; Z. TIERPHYSIOL. TIERERNAEHR. FUTTERMITTELKDE; DTSCH.; DA. 1973; VOL. 31; NO 2; PP. 66-71; ABS. ALLEM.; BIBL. 23 REF.Serial Issue

IS IT POSSIBLE TO CHANGE PROFOUNDLY THE FAT CONTENT AND THE FATTY ACID COMPOSITION OF COWS' MILK BY NUTRITION = PEUT-ON CHANGER RADICALEMENT, PAR L'ALIMENTATION, LA TENEUR EN LIPIDES ET LA COMPOSITION EN ACIDES GRAS DU LAIT DE LA VACHE.AERTS JV; DE BRABANDER DL; COTTYN BG et al.1975; Z. TIERPHYSIOL. TIERERNAEHR. FUTTERMITTELKDE; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 34; NO 6; PP. 310-324; ABS. ALLEM.; BIBL. 2 P. 1/2Article

  • Page / 1