Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Carne")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 23790

  • Page / 952
Export

Selection :

  • and

Use of species-specific antisera to adrenal heat-stable antigens for the identification of raw and cooked meats by agar gel diffusion and counter immunoelectrophoretic techniques = Utilisation d'antiséra spécifiques contre des antigènes thermostables des surrénales pour l'identification des viandes crues ou cuites par des techniques de diffusion en gel de gélose ou à compteur immunoélectrophorétiqueSHERIKAR, A. T; KHOT, J. B; JAYARAO, B. M et al.Journal of the science of food and agriculture. 1988, Vol 44, Num 1, pp 63-73, issn 0022-5142Article

Ottimizzazione di una metodica PCR-REA per differenziare carni ottenute da diverse specie animali = A PCR-REA for the identification of various animal meatsCOCOLIN, L; MAIFRENI, M; MANZANO, M et al.Industrie alimentari (Pinerolo). 1999, Vol 38, Num 382, pp 657-661, issn 0019-901XArticle

La calidad de carnes frescas picadas de bovino, ovino, porcino y similares = Quality of fresh ground meat from beef, sheep, pork and similarsHERRER SILVESTRE, M.Alimentaria. 1995, Num 265, pp 83-85, issn 0300-5755Article

Composition of minced meat. B: Survey of commercial ground meatSKRÖKKI, A; HORMI, O.Meat science. 1994, Vol 38, Num 3, pp 503-509, issn 0309-1740Article

Materiales de envase y sistemas de envasado para carne y productos carnicos refrigeradosCHANG, Liliam.Alimentaria. 2003, Num 348, pp 57-62, issn 0300-5755, 6 p.Article

HPLC determination of riboflavin, niacin, and thiamin in beef, pork, and lamb after alternate heat-processing methods = Dosage, par chromatographie liquide haute performance, de riboflavine, niacine, thiamine dans la viande de porc, de boeuf ou d'agneau traitée thermiquement selon d'autres méthodesDAWSON, K. R; UNKLESBAY, N. F; HEDRICK, H. B et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1988, Vol 36, Num 6, pp 1176-1179, issn 0021-8561Article

Liquid chromatographic quantitation of chicken and turkey in unheated chicken-turkey mixtures = Quantification, par chromatographie liquide, de la proportion de viandes de poulet et de dinde dans des mélanges non chauffés de ces deux viandesASHOOR, S. H; OSMAN, M. A.Journal - Association of official analytical chemists. 1988, Vol 71, Num 2, pp 403-405, issn 0004-5756Article

Patologia epatica degli animali da macello = Incidence of hepatic lesions at meat inspectionGIACCONE, V; JULINI, M; GILLI, M et al.Industrie alimentari (Pinerolo). 1994, Vol 33, Num 332, pp 1245-1252, issn 0019-901XArticle

Viandes déstructurées : Effets combinés des durées de transport et d'attente sur la fréquence d'apparition du défautMINVIELLE, B; BOULARD, J; VAUTIER, A et al.Viandes et produits carnés (Aubière). 2005, Vol 24, Num 4, pp 126-130, issn 0241-0389, 5 p.Article

L'elevage français et la viande bovine a l'horizon 2012 : Quelles évolutions possibles après la réforme de la PAC ?PERROT, J. C. Guesdon C.Viandes et produits carnés (Aubière). 2006, pp 23-27, issn 0241-0389, 5 p., HSConference Paper

Les produits à base de viandes halal. Que doit savoir un fabricant?MEKHTICHE, Leïla.Bulletin de liaison du CTSCCV. 2004, Vol 14, Num 6, issn 1162-0676, 2, 5-8 [5 p.]Article

Les risques technologiques du secteur de l'industrie de la viandeDEVILLERS, Pierre-Henry; JOLIBERT, Franck.Bulletin de liaison du CTSCCV. 2004, Vol 14, Num 4, pp 5-13, issn 1162-0676, 9 p.Article

Détermination par RMN de la composition et des caractéristiques technologiques des viandes et produits carnésRENOU, J. P; KOPP, J.Industries alimentaires et agricoles. 1988, Vol 105, Num 6, pp 511-513, issn 0019-9311Article

Les méthodes rapides d'évaluation de la qualité microbiologique des viandes et produits carnésLABADIE, J. C.Industries alimentaires et agricoles. 1988, Vol 105, Num 6, pp 518-520, issn 0019-9311Article

Microbiology of retail ground beef at the production levelSUMNER, J; JENSON, I; PHILLIPS, D et al.Food Australia. 2011, Vol 63, Num 6, pp 251-253, issn 1032-5298, 3 p.Article

QUALITY ATTRIBUTES OF PORK LOIN WITH DIFFERENT LEVELS OF MARBLING FROM DUROC AND IBERIAN CROSSUTRILLA, Maria Cristina; SORIANO, Almudena; GARCIA RUIZ, Antonia et al.Journal of food quality. 2010, Vol 33, Num 6, pp 802-820, issn 0146-9428, 19 p.Article

Thermal denaturation of muscle proteins from different species and muscle types as studied by differential scanning calorimetry = Etude, par calorimétrie différentielle à balayage, de la dénaturation thermique des protéines musculaires extraites de différentes espèces et de différents types de musclesXIONG, Y. L; BREKKE, C. J; LEUNG, H. K et al.Canadian Institute of Food Science and Technology journal. 1987, Vol 20, Num 5, pp 357-362, issn 0315-5463Article

Aspekte der Fleischqualität bei Rehkitzen, unter Berücksichtigung verschiedener Erlegungsarten = Meat quality aspects of roe deer, with regard to the mode of killing (shooting)IRSCHIK, Iris; BAUER, Friedrich; PAULSEN, Peter et al.Archiv für Lebensmittelhygiene. 2012, Vol 63, Num 4, pp 115-120, issn 0003-925X, 6 p.Article

Iridescence in beef caused by multilayer interference from sarcomere discsSWATLAND, H. J.Meat science. 2012, Vol 90, Num 2, pp 398-401, issn 0309-1740, 4 p.Article

A Comparison of Media for the Isolation of Arcobacter spp. from Retail Packs of BeefHAMILL, Sarah; NEILL, Sidney D; MADDEN, Robert H et al.Journal of food protection. 2008, Vol 71, Num 4, pp 850-854, issn 0362-028X, 5 p.Article

Meat consumption throughout history and across cultures : Meat science and technologyCONTRERAS, J.Sciences des aliments. 2008, Vol 28, Num 4-5, pp 293-301, issn 0240-8813, 9 p.Conference Paper

MEAT QUALITY ATTRIBUTES OF CHILLED VENISON AND BEEFFAROUK, M. M; BEGGAN, M; HURST, S et al.Journal of food quality. 2007, Vol 30, Num 6, pp 1023-1039, issn 0146-9428, 17 p.Article

Microbial proliferation and mathematical indices of vacuum-packed bovine meatVENTER, P; SHALE, K; LUES, J. F. R et al.Journal of food processing and preservation. 2006, Vol 30, Num 4, pp 433-448, issn 0145-8892, 16 p.Article

Caracteristiques des muscles et de la viande des principales races bovines allaitantes du massif centralPICARD, B; JURIE, C; BAUCHART, D et al.Viandes et produits carnés (Aubière). 2006, pp 183-190, issn 0241-0389, 8 p., HSConference Paper

Discussions a l'omc : Risques pour les filieres viandes en europe le cas de la viande porcine, a la lumiere des autres viandesRIEU, M.Viandes et produits carnés (Aubière). 2006, pp 29-35, issn 0241-0389, 7 p., HSConference Paper

  • Page / 952