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Calibration problems with spectrophotometers = Problèmes d'étalonnage des spectrophotomètresHAGE, T.Journal of the Institute of Brewing. 1988, Vol 94, Num 6, issn 0046-9750, 369Article

Tangential flow filtration for beer recovery from spent yeastFiltration & separation. 1998, Vol 35, Num 9, pp 863-865, issn 0015-1882Article

Vergleichende Untersuchungen zur Nitrat-bestimmung in Brauereirohstoffen und -ProduktenSCHAPER, M; MEHNERT, W; GROMES, R et al.Monatsschrift für Brauwissenschaft. 1991, Vol 44, Num 7-8, pp 260-261, issn 0723-1520Article

Solid-phase extration of hop acids from beer of wort for subsequent analysisDONLEY, J. R.Journal of the American Society of Brewing Chemists. 1992, Vol 50, Num 3, pp 89-93, issn 0361-0470Article

Wort sugars, yeast sugar uptake and beer qualitySUIHKO, M.-L; HOME, S; LINKO, M et al.Monatsschrift für Brauwissenschaft. 1993, Vol 46, Num 5, pp 185-192, issn 0723-1520Article

Formation of 7H-cyclopenta(b)pyridin-7-ones as proline-specific Maillard products = Formation de 7H-cyclopenta(b)-pyridinones-7 en tant que produit de la réaction de Maillard spécifique de la prolineHELAK, B; SPENGLER, K; TRESSL, R et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1989, Vol 37, Num 2, pp 400-404, issn 0021-8561Article

Construction of Amylolytic Industrial Brewing Yeast Strain with High Glutathione Content for Manufacturing Beer with Improved Anti-Staling Capability and FlavorWANG, Jin-Jing; WANG, Zhao-Yue; HE, Xiu-Ping et al.Journal of microbiology and biotechnology. 2010, Vol 20, Num 11, pp 1539-1545, issn 1017-7825, 7 p.Article

The Possibility of Producing a Special Type of Beer Made from Wort with the Addition of Grape MustVELJOVIC, M; DJORDJEVIC, R; LESKOSEK-CUKALOVIC, I et al.Journal of the Institute of Brewing. 2010, Vol 116, Num 4, pp 440-444, issn 0046-9750, 5 p.Article

Hop Aroma component profile and the aroma unitNICKERSON, G. B; VAN ENGEL, L.Journal of the American Society of Brewing Chemists. 1992, Vol 50, Num 3, pp 77-81, issn 0361-0470Article

Secteur brassicole : quelques repèresFANSI, T. M.1995, 21 p.Book

Determination of selected phenolic acids in beer extract by liquid chromatography with voltammetric-amperometric detection = Dosage, par chromatographie liquide à détection voltamétrique-amperométrique, de certains acides phénoliques dans les extraits de bièreLUNTE, C. E; WHEELER, J. F; HEINEMAN, W. R et al.Analyst (London. 1877. Print). 1988, Vol 113, Num 1, pp 95-98, issn 0003-2654Conference Paper

Immunochemical methods in cereal research and technology = Les méthodes immunochimiques en recherche et en technologie céréalièresVAAG, P; MUNCK, L.Cereal chemistry. 1987, Vol 64, Num 2, pp 59-72, issn 0009-0352Conference Paper

Toutes les bières moussent-elles ? (80 clés pour comprendre les bières)Hébert, Jean-Paul; Griffon, Dany.2010, isbn 978-2-7592-0640-7, 1Vol, 223 p., isbn 978-2-7592-0640-7Book

Pure geniusFood processing (Bromley). 1990, Vol 59, Num 4, pp 51-52, issn 0264-9462Article

European Brewery Convention. Proceedings of the 20th congress. Helsinki 1985 = Convention Européenne de Brasserie. Comptes rendus du 20ème congrès. Helsinki. 1985European Brewery Convention. Congress. 20. 1985, 748 p., isbn 0-947946-42-XConference Proceedings

Studies on beer production from Nigerian milletAGU, R. C; OBANU, Z. A.Journal of food science and technology (Mysore). 1991, Vol 28, Num 2, pp 81-83, issn 0022-1155Article

A method for the investigation of free and protein-bound N-nitrosoproline in beer = Méthode d'analyse de la N-nitrosoproline libre ou liée aux protéines dans la bièreJOHNSON, P; PFAB, J; MASSEY, R. C et al.Food additives and contaminants. 1988, Vol 5, Num 2, pp 119-125, issn 0265-203XArticle

De l'orge... à la bièreCUVELLIER, G.Gazette médicale de France (1969). 1988, Vol 95, Num 14, pp 12-18, issn 0016-5557Article

Comparison of electrochemical and ultraviolet detection methods in high-performance liquid chromatography for the determination of phenolic compounds commonly found in beers. Part 2. Analysis of beers = Comparaison de la chromatographie liquide haute performance à détection électrochimique ou ultraviolette pour le dosage des composés phénoliques couramment trouvés dans les bières. 2ème partie. Analyse des bièresHAYES, P. J; SMYTH, M. R; MCMURROUGH, I et al.Analyst (London. 1877. Print). 1987, Vol 112, Num 9, pp 1205-1207, issn 0003-2654Article

Determination of ascorbic acid in beers by high-performance liquide chromatography with electrochemical detection = Dosage, par chromatographie liquide haute performance à détection électrochimique, de l'acide ascorbique dans les bièresMOLL, N; JOLY, J. P.Journal of chromatography. 1987, Vol 405, pp 347-356, issn 0021-9673Article

Direct method for the determination of 2-acetyl-4(5)-tetrahydroxybutylimidazole in caramel colours and beers by high-performance liquid chromatography with absorbance detection = Méthode directe pour le dosage, par chromatographie liquide haute performance à détection d'absorbance, de l'acétyl-2-tétra-4(5)hydroxybutylimidazole dans le colorant caramel et dans les bièresLAWRENCE, J. F; CHARBONNEAU, C. F.Journal of chromatography. 1987, Vol 407, pp 405-407, issn 0021-9673Article

The effect of cold break on the fining of beer = Effet d'un traitement par le froid sur le collage de la bièreMORRIS, T. M.Journal of the Institute of Brewing. 1986, Vol 92, Num 1, pp 93-96, issn 0046-9750Article

E.B.C.- Symposium on quality assurance, Zoeterwoude, november 1984. European Brewery Convention. Monograph-X = Symposium de l'E.B.C. sur la garantie de la qualité, Zoeterwoude, novembre 1984. European Brewery Convention. Monographie XE.B.C. - Symposium. 1985, 182 p.Conference Proceedings

A medium designed for monitoring pitching yeast contamination in beer using a conductimetric technique = Un milieu conçu pour le contrôle, par une technique conductimétrique, de la contamination de la bière par les levuresADAMS, M. R; BRYAN, J. J; THURSTON, P. J et al.Letters in applied microbiology. 1989, Vol 8, Num 2, pp 55-58, issn 0266-8254Article

Spectrophotometric determination of tannins in tea and beer samples with iron (III) and 1,10-phenanthroline as reagents = Dosage spectrophotométrique des tannins dans des échantillons de thé et de bière, en utilisant le fer (III) et la phénanthroline-1,10 comme réactifsLAU, O. W; SHIU-FAI LUK; HSIAO-LAN HUANG et al.Analyst (London. 1877. Print). 1989, Vol 114, Num 5, pp 631-633, issn 0003-2654Article

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