Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Clarificación")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 705

  • Page / 29
Export

Selection :

  • and

Clarification et environnement : Œnologie raisonnéeROCHARD, I; KERNER, S; SABATIER, R et al.Revue française d'oenologie. 2004, Num 206, pp 16-17, issn 0395-899X, 2 p.Article

Essais d'une nouvelle technologie de clarification d'huile de palme = Test of a new palm oil clarification technologyGOBIN, J. P.Oléagineux (Paris). 1987, Vol 42, Num 3, pp 123-130, issn 0030-2082Article

Framework for estimating potential wastes and secondary resources accumulated within an economy ― A case study of construction minerals in JapanHASHIMOTO, Seiji; TANIKAWA, Hiroki; MORIGUCHI, Yuichi et al.Waste management (Elmsford). 2009, Vol 29, Num 11, pp 2859-2866, issn 0956-053X, 8 p.Article

Optimization of apple juice production by single pass metallic membrane ultrafiltration = Optimisation de la fabrication du jus de pomme, par ultrafiltration, en une seule étape, sur membrane métalliqueTHOMAS, R. L; GADDIS, J. L; WESTFALL, P. H et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 5, pp 1263-1266, issn 0022-1147Conference Paper

A research note. Utilization of endo-polygalacturonase from Kluyveromyces fragilis in the clarification of apple juice = Note de recherche. Utilisation de l'endo-polygalacturonase de Kluyveromyces fragilis pour la clarification du jus de pommeGOMEZ-RUIZ, L; GARCIA-GARIBAY, M; BARZANA, E et al.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 4, pp 1236-1240, issn 0022-1147, 3 p.Article

Hollow fiber ultrafiltration of mapple sap : a performance study = Ultrafiltration du sirop d'érable sur membrane à fibres creuses : étude des performancesPOULIOT, G; GOULET, J.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 5, pp 1394-1396, issn 0022-1147Article

The effect of cold break on the fining of beer = Effet d'un traitement par le froid sur le collage de la bièreMORRIS, T. M.Journal of the Institute of Brewing. 1986, Vol 92, Num 1, pp 93-96, issn 0046-9750Article

Objektive Messung des Klärgrades von Wein = Objective measurement of the degree of clarification of wines = Détermination objective du degré de clarté des vinsHAMATSCHEK, J; HUPPERT, M; ZÜRN, F et al.Wein-Wissenschaft. 1993, Vol 48, Num 1, pp 27-32, issn 0375-8818Article

Effects of some treatments of grape juice on the population and growth of yeast species during fermentationMORA, J; MULET, A.American journal of enology and viticulture. 1991, Vol 42, Num 2, pp 133-136, issn 0002-9254Article

Rapid clarification of Cottage cheese whey by centrifugation and its control by measurements of absorbance = Clarification rapide du lactosérum de Cottage cheese par centrifugation et son contrôle par mesure de l'absorbancePATOCKA, J; JELEN, P.Milchwissenschaft. 1989, Vol 44, Num 8, pp 501-503, issn 0026-3788Article

Influence du degré de dispersion de la pulpe de tomate sur l'efficacité de la clarification par ultrafiltrationGOLOUBIEV, V. N; CHIBANE, M.Industries alimentaires et agricoles. 1988, Vol 105, Num 10, pp 935-937, issn 0019-9311Article

Clarification of apple juice by hollow fiber ultrafiltration : fluxes and retention of odor-active volatiles = Clarification du jus de pomme par ultrafiltration sur membrane à fibres creuses : flux et rétention des composés de la flaveurRAO, M. A; ACREE, T. E; COOLEY, H. J et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 2, pp 375-377, issn 0022-1147Article

Membrane permeability of cane juice on ultrafiltration with several kinds of membrane = Perméabilité sur membrane du jus de canne à sucre lors de l'ultrafiltration avec différentes sortes de membranesTAKO, M; NAKAMURA, S.Agricultural and biological chemistry. 1986, Vol 50, Num 4, pp 833-838, issn 0002-1369Article

Modélisation et optimisation de processus biologiques. Applications à l'agro-alimentaire, à la pharmacie et à la médecine. Actes du symposium international. 24-25 septembre 1986 - Parissd, 274 p.Book

What an Information System Is, and Why Is It Important to Know ThisPAUL, Ray J.Information technology interfaces. 2009, pp 27-31, isbn 978-953-7138-15-8, 1Vol, 5 p.Conference Paper

Treating high-turbidity water using full-scale floc blanket clarifiersLIN, W. W; SUNG, S. S; CHANG, Hsi-Lih et al.Journal of environmental engineering (New York, NY). 2004, Vol 130, Num 12, pp 1481-1487, issn 0733-9372, 7 p.Article

Clarification des obligations et des responsabilités en matière de FDS au regard du règlement REACHMAITRE, Marie-Pierre; MERLANT, Elise.Environnement & technique. 2011, Num 312, pp 69-72, issn 0986-2943, 4 p.Article

Clarifying CFD modeling's benefitsMERLO, Rion; PARKER, Denny; WAHLBERG, Eric et al.Water environment & technology. 2007, Vol 19, Num 4, pp 48-53, issn 1044-9493, 6 p.Article

Schönen von Fruchtsäften. V: Zeitpunkt und Reihenfolge = Clarification of fruit juicesGÜNTHER, S; JUNKER, R.Flüssiges Obst. 1995, Vol 62, Num 5, pp 207-210, issn 0015-4539Article

Tecnologie di chiarificazione «particolari» = Technologie de clarification particulière = «Particular» technologies of clarificationRATTI, A.ICP. 1988, Vol 16, Num 6, pp 63-66, issn 0390-2358Article

Filtration : avec les filtres Larox, de l'eau potable pour plus de 4 millions de personnesInformations chimie (Paris). 1986, Num 275, pp 207-208, issn 0020-045XArticle

Caracterización de proteínas con fines de utilización en la clarificación de vinos. Influencia de las condiciones del medio = Characterization of proteins to fining wines. Influence of medium conditionsITURMENDI, N; DURAN, D; MARIN, R et al.Bulletin de l'OIV. 2005, Vol 79, Num 891-92, pp 335-346, issn 0029-7127, 12 p.Article

Boissons : des procédés pour doper votre production = Beverages: processes for doping the productionTJOMB, Paul.RIA. Revue économique et technique de l'industrie alimentaire européenne. 2001, Num 616, pp 88-92, issn 0035-4244, 4 p.Article

Optimierung der Schönungsmitteldosage durch Titration mit einem Streaming Current DetectorDIETRICH, H; SCHÄFER, E.Mitteilungen Klosterneuburg Rebe und Wein, Obstbau und Früchteverwertung. 1991, Vol 41, Num 4, pp 160-167, issn 0007-5922Article

A simple and safe replacement for dry lead subacetateCLARKE, S. J; BOURGEOIS, J.International sugar journal. 1990, Vol 92, Num 1094, issn 0020-8841, p. 35Article

  • Page / 29