kw.\*:("Clarification")
Results 1 to 25 of 950
Selection :
A KEKDERITES HATASANAK VIZSGALATA = EXAMEN DES EFFETS DE LA CLARIFICATION BLEUEOLAH MME; TOROK S.1978; BORGAZDASAG; HUN; DA. 1978; VOL. 26; NO 2; PP. 50-55Article
Clarification et environnement : Œnologie raisonnéeROCHARD, I; KERNER, S; SABATIER, R et al.Revue française d'oenologie. 2004, Num 206, pp 16-17, issn 0395-899X, 2 p.Article
Continuous clarification and thickening of activated sludge by electrolytic bubbles under control of scale depositionKANG WOO CHO; CHONG MIN CHUNG; YUN JUNG KIM et al.Bioresource technology. 2010, Vol 101, Num 9, pp 2945-2951, issn 0960-8524, 7 p.Article
Removal of water turbidity by natural coagulants obtained from chestnut and acornSCIBAN, Marina; KLASNJA, Mile; ANTOV, Mirjana et al.Bioresource technology. 2009, Vol 100, Num 24, pp 6639-6643, issn 0960-8524, 5 p.Article
Essais d'une nouvelle technologie de clarification d'huile de palme = Test of a new palm oil clarification technologyGOBIN, J. P.Oléagineux (Paris). 1987, Vol 42, Num 3, pp 123-130, issn 0030-2082Article
Plant proteins in wine fining : Influence on chemical and sensory characteristicsMIRA, H; LEITE, P; RICARDO-DA-SILVA, J. M et al.Bulletin de l'OIV. 2006, Vol 79, Num 904-906, pp 277-296, issn 0029-7127, 20 p.Article
Improving habitability of natural language interfaces for querying ontologies with feedback and clarification dialoguesDAMLJANOVIC, Danica; AGATONOVIC, Milan; CUNNINGHAM, Hamish et al.Journal of web semantics. 2013, Vol 19, pp 1-21, issn 1570-8268, 21 p.Article
Framework for estimating potential wastes and secondary resources accumulated within an economy ― A case study of construction minerals in JapanHASHIMOTO, Seiji; TANIKAWA, Hiroki; MORIGUCHI, Yuichi et al.Waste management (Elmsford). 2009, Vol 29, Num 11, pp 2859-2866, issn 0956-053X, 8 p.Article
Optimization of apple juice production by single pass metallic membrane ultrafiltration = Optimisation de la fabrication du jus de pomme, par ultrafiltration, en une seule étape, sur membrane métalliqueTHOMAS, R. L; GADDIS, J. L; WESTFALL, P. H et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 5, pp 1263-1266, issn 0022-1147Conference Paper
Klären und Eindicken mit dem «HCT»-Verfahren: ein Weg zur Kostensenkung und Ergebnisverbesserung = Clarification et épaississement à l'aide du procédé HCT. Une possibilité de réduire les coûts et d'améliorer les résultats obtenus = Clarifying and thickening with the HCT-process, the route to lower costs and improved performanceKELEGHAN, W; EMMERMANN, K.Aufbereitungs-Technik. 1985, Vol 26, Num 2, pp 77-85, issn 0004-783XArticle
The use of honey for clarifying apple juiceLEE, C. Y; KIME, R. W.1984, Vol 23, Num 1, pp 45-49Article
A research note. Utilization of endo-polygalacturonase from Kluyveromyces fragilis in the clarification of apple juice = Note de recherche. Utilisation de l'endo-polygalacturonase de Kluyveromyces fragilis pour la clarification du jus de pommeGOMEZ-RUIZ, L; GARCIA-GARIBAY, M; BARZANA, E et al.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 4, pp 1236-1240, issn 0022-1147, 3 p.Article
Hollow fiber ultrafiltration of mapple sap : a performance study = Ultrafiltration du sirop d'érable sur membrane à fibres creuses : étude des performancesPOULIOT, G; GOULET, J.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 5, pp 1394-1396, issn 0022-1147Article
The effect of cold break on the fining of beer = Effet d'un traitement par le froid sur le collage de la bièreMORRIS, T. M.Journal of the Institute of Brewing. 1986, Vol 92, Num 1, pp 93-96, issn 0046-9750Article
Nouvelles techniques de séparation en salle de brassage et utilisation de grains crus. L'approche en matière de salles de brassage, surtout en ce qui concerne la séparation de la maïscheVAN WAESBERGHE, M.Industries alimentaires et agricoles. 1985, Vol 102, Num 5, pp 485-489, issn 0019-9311Article
Clarification of pear juice by hollow fiber ultrafiltration = Clarification, par ultrafiltration sur fibres creuses, du jus de poireKIRK, D. E; MONTGOMERY, M. W; KORTEKAAS, M. G et al.Journal of food science. 1983, Vol 48, Num 6, pp 1663-1666, issn 0022-1147Article
Clarifying agents effect on the nitrogen composition in must and wine during fermentationVALDES, E; VILANOVA, M; SABIA, E et al.Food chemistry. 2011, Vol 125, Num 2, pp 430-437, issn 0308-8146, 8 p.Article
PROPRIETES PHYSICO-CHIMIQUES DES JUS DE FRUITS LORS DU TRAITEMENT PAR LES BENTONITES DE MOLDAVIEKERDIVARENKO MA; TARYTSA VF; DUL'NEVA IP et al.1975; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; S.S.S.R.; DA. 1975; NO 2; PP. 47-51; BIBL. 16 REF.Article
SOME ASPECTS OF FLOCCULANT USE IN CLARIFICATION AND FILTRATION = QUELQUES ASPECTS DE L'EMPLOI DE FLOCULANTS DANS LA CLARIFICATION ET LA FILTRATIONMURRAY JP; SHEPHARD GS.1975; S. AFR. SUGAR TECHNOLOGISTS' ASS., PROC. ANNU. CONGR.; S. AFR.; DA. 1975; VOL. 49; PP. 53-58; BIBL. 16 REF.; (S. AFR. SUGAR TECHNOL. ASSOC. PROC. 49 TH. ANNU. CONGR.; DURBAN, MOUNT EDGECOMBE; 1975)Conference Paper
CLARIFICATION PAR LA BENTONITE DE VINS DE VENDANGES ROUGES CHAUFFEESRIBEREAU GAYON J; MARTINIERE P.1975; C.R. ACAD. AGRIC. FR.; FR.; DA. 1975; VOL. 61; NO 12; PP. 707-710; BIBL. 3REF.Article
THE CHEMISTRY OF CALCIUM PHOSPHATE PRECIPITATION IN CANE JUICE CLARIFICATION. II = CHIMIE DE LA PRECIPITATION DU PHOSPHATE DE CALCIUM AU COURS DE LA CLARIFICATION DU JUS DE CANNE A SUCRE. IIGUERRA DEBEN J.1976; INTERNATION. SUGAR J.; U.S.A.; DA. 1976; NO 926; PP. 35-39; BIBL. 25REF.Article
THE CHEMISTRY OF CALCIUM PHOSPHATE PRECIPITATION IN CANE JUICE CLARIFICATION = LA CHIMIE DE LA PRECIPITATION DU PHOSPHATE DE CALCIUM DANS LA CLARIFICATION DU JUS DE CANNE A SUCREGUERRA DEBEN J.1976; INTERNATION. SUGAR J.; G.B.; DA. 1976; NO 925; PP. 3-7; BIBL. DISSEM.Article
CLARIFICATION DES VINS PAR DES SORBANTS NATURELS DANS LE SUD DE MOLDAVIEPARASKA PI; VYSOCHANSKIJ DM.1974; SADOVOD. VINOGRAD. VINODEL. MOLDAV.; S.S.S.R.; DA. 1974; VOL. 29; NO 4; PP. 26-28Article
Resolving ellipsis in clarification = La résolution de l'ellipse dans les demandes de clarificationGINZBURG, Jonathan; COOPER, Robin.Association for Computational Linguistics. Annual meetingAssociation for Computational Linguistics. Conference. 2001, pp 236-243, isbn 1-55860-767-6, 8 p.Conference Paper
Effects of Solution Environment on Mammalian Cell Fermentation Broth Properties: Enhanced Impurity Removal and Clarification PerformanceWESTOBY, Matthew; CHROSTOWSKI, James; DE VILMORIN, Philippe et al.Biotechnology and bioengineering. 2011, Vol 108, Num 1, pp 50-58, issn 0006-3592, 9 p.Article