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La cuisson sous vide est sur orbite !TIMSIT, M.Revue générale du Froid. 1989, Vol 79, Num 9, pp 413-416, issn 0035-3205Article

Effect of warmed-over flavor on consumer acceptance and purchase of precooked top round steaks = Effet du goût de trop-cuit sur les achats et l'acceptabilité, par les consommateurs, des steaks d'intérieur de ronde précuitsWHITE, F. D; RESURRECCION, A. V. A; LILLARD, D. A et al.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 5, pp 1251-1257, issn 0022-1147, 3 p.Article

A research note. Effects of microwave heating on lipoxygenase and trypsin inhibitor activities, and water absorption of winged bean seeds = Note de recherche. Effet de la cuisson aux microondes sur les activités de la lipoxygénase et des inhibiteurs de trypsine, et sur l'hydratation des pois carrésESAKA, M; SUZUKI, K; KUBOTA, K et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 6, pp 1738-1739, issn 0022-1147Article

Formulating foods for the microwave = Formulation des produits alimentaires destinés à la cuisson aux microondesFood technology (Chicago). 1989, Vol 43, Num 10, issn 0015-6639, 146Conference Paper

Heat flux measurement - bakes a better biscuit and more = La mesure de la chaleur assure une meilleure cuisson des biscuits et plusProcess engineering. 1987, Vol 68, Num 8, issn 0370-1859, 45Article

Color-changing indicator to monitor the time-temperature history during cooking of meats = Indicateur de changement de couleur pour le contrôle de l'évolution durée-température lors de la cuisson des viandesFAVETTO, G. J; CHIRIFE, J; SCORZA, O. C et al.Journal of food protection. 1988, Vol 51, Num 7, pp 542-546, issn 0362-028XArticle

Direct measurement of the attractive force between individual cooked rice grains of sticky and flaky cultivars = Mesure directe des forces d'attraction entre des grains de riz cuits appartenant à des cultivars à caractère collant ou floconneuxLEE, S. J; PELEG, M.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 4, pp 1113-1115, issn 0022-1147Article

Un exemple de préparation sous-vide Nouvelle CarteJOUBERT, P.Revue générale du Froid. 1989, Vol 79, Num 9, pp 412-417, issn 0035-3205Article

ITP-Integraler Thermischer Proze β-das neue Brennsystem in der Praxisanwendung = ITP-Procédé thermique intégral ― le nouveau système de cuisson mis en pratique = ITP-Integral thermal process ― the new firing system now in practiceCFI. Ceramic forum international. 1989, Vol 66, Num 9, pp 386-389, issn 0173-9913Article

Circulation effects in operation of sugar vacuum pans = Effet de l'agitation sur le fonctionnement des unités de cuisson sous videRIEGER, F; DITL, P; WEISEROVA, H et al.Zuckerindustrie. 1989, Vol 114, Num 1, pp 45-48, issn 0344-8657Article

Das Brennen von Dachziegel-Zubehör und Sonderformaten im Krokodilofen = La cuisson d'accessoires de tuiles et de formats spéciaux dans le four crocodile = The firing of clay roofing tile accessories and specials in the crocodile kilnBRACHT, M.ZI international. 1990, Vol 43, Num 5, pp 284-289, issn 0341-0552, 6 p.Article

Mutagen formation in a model beef boiling system II. Effects of proteolysis and comparison of soluble fractions from several protein sources = Formation de substances mutagènes dans un système modèle de viande de boeuf bouillie. II. Effet de la protéolyse et comparaison des fractions solubles à partir de quelques sources de protéinesTAYLOR, R. T; SHORE, V; FULTZ, E et al.Journal of environmental science and health. Part A, Environmental science and engineering. 1984, Vol 19, Num 7, pp 819-845, issn 0360-1226Article

Effect of condensed tannins on the in vitro protein digestibility of mung bean (Vigna radiata (L.) Wilczek) = Effet des tannins concentrés sur la digestibilité in vitro des protéines de haricot mungo (Vigna radiata (L.) Wilczek)BARROGA, C. F; LAURENA, A. C; MENDOZA, E. M. T et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1985, Vol 33, Num 6, pp 1157-1159, issn 0021-8561Article

Vitesse de cuisson des arêtes de poissonWATANABE, H; TAKEWA, M; TAKAI, R et al.Nippon Suisan Gakkaishi. 1985, Vol 51, Num 12, pp 2047-2050, issn 0021-5392Article

Zur Kalibrierung der radiometrisch arbeitenden Dichtemesseinrichtung für den Kochprozess = L'étalonnage des installations de mesures densitométriques par radiométrie utilisées dans le procédé de cuisson = Calibration of a radiometric density measuring device of the boiling processHEMPELMANN, R; AUSTMEYER, K. E.Zuckerindustrie. 1987, Vol 112, Num 8, pp 695-698, issn 0344-8657Article

Cuisson sous-videRevue française de diététique. 1986, Vol 30, Num 117, pp 16-18, issn 0556-7793Conference Paper

Measurements of the compression properties of bread crumb = Evaluation des caractéristiques de compression de la mie de painHIBBERD, G. E; PARKER, N. S.Journal of texture studies. 1985, Vol 16, Num 1, pp 97-110, issn 0022-4901Article

Stability of necatorin, a highly mutagenic compound from Lactarius necator mushroomSUORTTI, T.Food and chemical toxicology. 1984, Vol 22, Num 7, pp 579-581, issn 0278-6915Article

Mutagen formation in a model beef boiling system I. Conditions with a soluble beef-derived fraction = Formation de substances mutagènes dans un système modèle de viande de boeuf bouillie. I. Conditions pour une fraction soluble dérivée de la viande de boeufTAYLOR, R. T; FULTZ, E; SHORE, V et al.Journal of environmental science and health. Part A, Environmental science and engineering. 1984, Vol 19, Num 7, pp 791-817, issn 0360-1226Article

A research note. Effect of maturity and processing on the trypsin inhibitor and oligosaccharides of soybeans = Note de recherche. Effets de la maturité et des traitements sur les inhibiteurs de trypsine et les oligosaccharides du sojaLIU, K; MARKAKIS, P.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 1, pp 222-225, issn 0022-1147, 3 p.Article

The influence of raw mix burnability on cement clinkerTHEISEN, K.World cement. 1992, Vol 23, Num 8, pp 17-23, issn 0263-6050Article

Réactivité et aptitude à la cuisson du cru et son influence sur la spécification des réfractaires pour zones de cuisson et de transition des fours rotatifs à ciment = Reactivity and raw mix burning ability and its influence on refractories specification for burning zone and transition zone of cement rotating furnacesSOUZA OLIVEIRA, W.Ciments, bétons, plâtres, chaux. 1992, Num 3, pp 169-176, issn 0397-006XArticle

Formation de clinkers dans des mélanges de matières premières non broyéesPASHCHENKO, A. A; MYASNIKOVA, E. A; TOKARCHUK, V. V et al.Cement. 1987, Num 4, pp 20-21, issn 0041-4867Article

Bread bakingHOSENEY, R. C.Cereal foods world. 1994, Vol 39, Num 3, pp 180-183, issn 0146-6283, 3 p.Article

Control of after-cooking darkening in potatoes with edible film-forming products and calcium chlorideMAZZA, G; QI, H.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1991, Vol 39, Num 12, pp 2163-2166, issn 0021-8561Article

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