kw.\*:("Complementacion")
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Prenons parti... Petit lexique alimentaire (suite et fin) : le complément alimentaire et nutritionnel = A foodstuff : what is it ? (continued). Diet integratorsASTIER-DUMAS, M.Médecine et nutrition. 1987, Vol 23, Num 3, issn 0398-7604, 149Article
Transglutaminase-catalyzed incorporation of lysine oligomers into casein = Incorporation, catalysée par la transglutaminase, d'oligomères de la lysine dans de la caséineBERCOVICI, D; GAERTNER, H. F; PUIGSERVER, A. J et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1987, Vol 35, Num 3, pp 301-304, issn 0021-8561Article
Incorporation of corn gluten meal and soy into various cereal-based foods and resulting product functional, sensory, and protein quality = Incorporation de farine de gluten de maïs et de soja dans différents produits à base de céréales et incidence sur leur valeur protéique et leurs propriétés organoleptiques et fonctionnellesBUCK, J. S; WALKER, C. E; WATSON, K. S et al.Cereal chemistry. 1987, Vol 64, Num 4, pp 264-269, issn 0009-0352Conference Paper
Complementation of npf mutations in diploid amoebae of Physarum polycephalum: the basis for a general method of complementation analysis at the amoebal stageANDERSON, R. W; YOUNGMAN, P. J.Genetical research. 1985, Vol 45, Num 1, pp 21-35, issn 0016-6723Article
Fortification of nondairy foods with dairy ingredients = Complémentation de produits non laitiers avec des constituants du laitRENZ-SCHAUEN, A; RENNER, E.Food technology (Chicago). 1987, Vol 41, Num 10, pp 122-127, issn 0015-6639, 3 p.Conference Paper
Preparation and properties of sterilized concentrated milk incorporating lecithin = Préparation et propriétés de lait concentré stérilisé auquel est incorporée de la lécithineHARDY-LLOYD, E. E; SWEETSUR, A. W. M; WEST, I. G et al.Milchwissenschaft. 1986, Vol 41, Num 8, pp 470-473, issn 0026-3788Article
Preparation and characterization of ferric lactose = Préparation et caractérisation du lactose ferriqueKIRAN, R; BANSAL, R. C.Journal of food science and technology (Mysore). 1986, Vol 23, Num 2, pp 108-109, issn 0022-1155Article
Effect of acid pretreatment on the stability of EDTA, cysteine, lactic and succinic acid complexes of various iron sources in a wheat flake cereal = Effet d'un prétraitement par l'acide sur la stabilité de complexes avec l'EDTA, la cystéine, les acides lactique et succinique de différentes formes de fer dans les flocons de bléNADEAU, D. B; CLYDESDALE, F. M.Journal of food protection. 1987, Vol 50, Num 7, pp 587-597, issn 0362-028XArticle
Cloning of a Candida utilis gene which complements leu 2 mutation in Saccharomyces cerevisiaeZHENG ZHANG, Y; ADINARAYANA REDDY, C.Current genetics. 1986, Vol 10, Num 8, pp 573-578, issn 0172-8083Article
Blaugrüne Algen bei der Brotherstellung = Utilisation des algues bleu vert en panification = Blue-green algae as bread supplementationSALEH, A. M; EL-FOULY, M. M; SHAHEEN, A. B et al.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1987, Vol 41, Num 1, pp 19-22, issn 0367-4177Article
Etude de la complémentation de la fonction de transposition et immunité des transposons pour les transposons Tn4, Tn3 et Tn233 (CH)ZHENG FEIQIN; YANG YUNLIU; WANG ZONGYANG et al.Yíchuán xuébào. 1985, Vol 12, Num 5, pp 331-338, issn 0379-4172Article
Cholesterol-lowering effect of beta-glucan-enriched bread = Effet hypocholestérolémiant du pain enrichi en β-glucanesKLOPFENSTEIN, C. F; HOSENEY, R. C.Nutrition reports international. 1987, Vol 36, Num 5, pp 1091-1098, issn 0029-6635Article
Consumer acceptability of baked goods containing distillers' dried grains with solubles from soft white winter wheat = Acceptabilité, par le consommateur, de produits de cuisson contenant des drèches séchées et des solubles de distillerie de blé tendre d'hiverRASCO, B. A; DOWNEY, S. E; DONG, F. M et al.Cereal chemistry. 1987, Vol 64, Num 3, pp 139-143, issn 0009-0352Article
Reduction of mutagen formation in fried ground beef by glandless cottonseed flour = Réduction, par la farine de graine de coton sans glandes à gossypol, de la formation de substances mutagènes dans la viande hachée de boeuf friteRHEE, K. S; DONNELLY, K. C; ZIPRIN, Y. A et al.Journal of food protection. 1987, Vol 50, Num 9, pp 753-760, issn 0362-028X, 4 p.Article
A research note. Evaluation of gingerbread cookies supplemented with sunflower protein concentrate = Note de recherche. Evaluation des biscuits au gingembre complémentés par des concentrés protéiques de tournesolASHRAF, H. R. L; SIANDWAZI, C.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 4, pp 1102-1103, issn 0022-1147Article
Analysis of Tn7 transpositionROGERS, M; EKATERINAKI, N; NIMMO, E et al.MGG. Molecular & general genetics. 1986, Vol 205, Num 3, pp 550-556, issn 0026-8925Article
Genetic complementation in Cryptococcus neoformansWHELAN, W. L; KYUNG JOO KWON-CHUNG.Journal of bacteriology. 1986, Vol 166, Num 3, pp 924-929, issn 0021-9193Article
In vivo complementation analysis of nitrate reductase-deficient mutants in Chlamydomonas reinhardtiiFERNANDEZ, E; MATAGNE, R. F.Current genetics. 1986, Vol 10, Num 5, pp 397-403, issn 0172-8083Article
A research note. Sensory evaluation and acceptability of cookies enriched with sweet lupine flour (Lupinus albus cv Multolupa) = Note de recherche. Analyse sensorielle et acceptabilité de biscuits enrichis avec de la farine de lupin (Lupinus albus cv Multolupa)WITTIG DE PENNA, E; CARRENO, P; URRUTIA, X et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 5, pp 1434-1435, issn 0022-1147Article
L'évolution de la consommation alimentaire en France = Evolution of food consumption in FranceBOURGEAY-CAUSSE, M; WATIER, B; LEMOINE, A et al.Industries alimentaires et agricoles. 1987, Vol 104, Num 10, pp 951-957, issn 0019-9311Article
Verfahrenstechnische und apparative Möglichkeiten zum Einbringen von Fett während des Mischfutterherstellungsprozesses = Procédés techniques et faisabilité de l'addition de corps gras, lors de la fabrication des aliments composés pour animaux = Processing and plant feasabilities for fat addition during the production process of mixed foodAPELT, J.Fette, Seifen, Anstrichmittel. 1986, Vol 88, Num 3, pp 110-114, issn 0015-038XArticle
Effect of form of enrichment and iron on thiamin, riboflavin and niacinamide, and cooking parameters of enriched spaghetti = Effets de la méthode d'enrichissement et du fer sur les teneurs en thiamine, riboflavine et niacinamide et sur les caractéristiques de cuisson des spaghetti enrichisBERGLUND, P. T; DICK, J. W; DREHER, M. L et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 5, pp 1367-1371, issn 0022-1147Article
Optimum amino acid supplementation of a high-protein wheat. Lysine and threonine = Supplémentation optimale en acides aminés d'un blé à haute teneur en protéines. La lysine et la thréonineHEGER, J; FRYDRYCH, Z.Nutrition reports international. 1987, Vol 36, Num 4, pp 927-934, issn 0029-6635Article
On self-complementationBENHOCINE, A; WOJDA, A. P.Journal of graph theory. 1985, Vol 9, Num 3, pp 335-341, issn 0364-9024Article
A process for protein enrichment of cassava by solid substrate fermentation in rural conditions = Un procédé d'enrichissement en protéines du manioc, par fermentation en milieu solide, dans les conditions ruralesDAUBRESSE, P; NTIBASHIRWA, S; GHEYSEN, A et al.Biotechnology and bioengineering. 1987, Vol 29, Num 8, pp 962-968, issn 0006-3592Article